Ами сега?!? Чувствам се гузно след целувката с колегата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ами сега?!? Чувствам се гузно след целувката с колегата
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2623 пъти
Аз съм на 22 години и имам сериозна връзка от 3г. С приятелят ми още от самото начало на отношенията си сме се разбрали, че сме сериозни. Нещата вървят горе-долу, но има мааалък проблем, не мога да си спомня откога не сме правили секс. От 8 месеца не сме със сигурност, но може да е година, или година и нещо... просто нямам спомен. Все или сме уморени, или няма време и не знам си какво... Иначе във всичко друго си е ок. Грижи се за мен, ходим на кино, на ресторант, подарява ми цветя и т. н. но секс няма. Смених си работата преди няколко месеца и тогава се запознах с въпросният колега.

В началото нищо особено, лафим си, работим си, обичайните неща на смяна. До онзи ден. Заговорихме се за неговата връзка, за моята връзка. Аз му споделих, че съм моногамна (което е така). И от дума на дума, той реши, че иска целувка, за да разберем как ще се чувстваме после. Това беше нова емоция и за двама ни. Първоначално го взех за майтап, нооо в крайна сметка се целунахме... ИИи там идва проблема (или пък не!? ! ) Много ни хареса и на двама ни. В един момент на него взе да му личи колко му харесва (сещате се) стана по... настоятелен. Спрях го. Всичко приключи до там. Но открих, е съм забравила какво е да си с възбуден мъж. Беше ми странно като го усетих, някак непривично. По принцип това е състояние на мъжете, което аз обожавам. Дава на нас жените особена власт (хихи). Но ето, че съм забравила какво е. Моето тяло също реагира доста... бурно...

И сега не знам... Объркано ми е. Не ми е гузно (което е странно) но откривам пукнатини в отношенията с човека с който мислех, че ще остарея... а сега... Не съжалявам за целувката с колегата. Показа ми какво ми липсва, но сега накъде? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: d8f071516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От гледна точка на това. че си целунала друг мъж, при условие, че не си правила секс с приятеля ти от една година, не виждам защо може да се чувстваш гузна! Напротив, той си проси направо изневяра, няма нормална жена, която би изтърпяла такова нещо!!! Но... от гледна точка на това, че си целунала мъж, кайто е на друга жена и по думите ти вероятно, ще стане напечено, по-скоро за това трябва да се почувстваш гузна. И пак е много относително, ако са си просто някякви гадженца, горе-долу ти е простено, но ако е мъж с жена и евентуално дете, тогава въпроса ти е доста егоцентричен. Намери си някой свободен, защтото всичко се връща (от личен опит) и го разкачи от секс, защото, ще хванеш паяжина накрая! хаха

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f7a1aaba57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към номер 1:

Ами вие жените, като сте бременни по 9 месеца ние мъжете хващаме ли паяжина? Не хващате ли и вие? Това че не са правили секс означава ли че си проси за изневяра мъжът? 9 месеца бременност малко ли са?

За изневярата няма оправдание. Излъгала е човека до себе си. Ако ти липсва секса си му го кажи и скъсайте! Това е моето мнение. Няма смисъл да се лъжете дълго.

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9144675572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм авторката. Към номер 1, той сам каза, че сегашната му връзка не отива на добре, а и идеята за целувката беше негова.
Към номер 2 има голяма разлика при липса на секс при бременност и без секс ей така. Защото повярвай ми не съм бременна. Просто той не иска секс...
Иначе дилемата в мен звучи по същият начин както първите два коментара. Какво ще стане, само времето ще покаже...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b8eeb0c82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласен съм и с номер 1 и с номер 2, но искам да ти обърна внимание на това, че никой мъж няма ди ти каже имам прекрасни взаимоотношения с приятелката си, но въпреки всичко искам да те целуна. Знам, че ще прозвучи гадно, но твоята връзка е приключила, не е нормално млади и здрави хора да не са правили секс месеци наред, приключи си нещата със сегашния приятел и тогава се впускай в следваща любовна авантюра иначе рискуваш един ден сама да се чувстваш като кварталната курва. Предполагам е ясно, но пак ще го кажа - нови връзки ДА, паралелни връзки НЕ, така разбирам аз нещата.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: de5dd47e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бе за какви глупости говорите. Това е една целувка, за бога!!!! Мисля, че е крайно време болезнено ревнивите хора, както и хората с ниско самочувствие и самооценка да престанат да се правят на моралисти, а да си лекуват проблемите.
Ми хора сме, това ни е в природата, да се привличаме, да се желаем, да се възбуждаме....
Ти си само на 22, не знам на колко е приятелят ти, но освен ако не е на 62, няма оправдание за липсата на секс между вас. Че вие на тази възраст трябва предимно секс да правите :) Какво значи няма време? Щом има време за кино, има време и за едно...
Поговори с приятеля си по този въпрос. Не разбирам как изобщо си мислиш, че може да остарееш с него, след като още от сега връзката ви е лишена от една от най-важните си съставки.
Колкото до другия мъж, просто изчакай. Недей да правиш въпрос от една целувка, в повечето случаи това не е кой знае какво. Все пак ще продължавате да се виждате, нали сте колеги и нещата между вас ще си дойдат на мястото, каквото и да е то.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf5ee8466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, ти как очакваш да не ти хареса първа целувка с някой и то при положение че толкова време си на "сухо"?

Иначе не те виня, защото 8 мес. без секс са дооста. И аз съм против изневярата, но имах такъв период, когато с жена ми рядко... и знам колко е трудно. Колкото и да противоречи на разбиранията ти, просто тялото си иска своето и трудно се издържа. Аз издържах, де, с което се гордея, но ми костваше много много услия.

В крайна сметка поговорихме с жена ми и решихме прболема, но иначе това с 8-те месеца не е нормално и е редно да поговорите. Колкото и да е изморен, това са 8 мес. по дяволите. Той осъзнава ли колко са 8 мес. за здрав, прав, млад човек? Та поговерете много сериозно, ако проблемът е здравословен да се прегледа, ако трябва и на сексолог отидете. Ако не прояви разбиране и не иска да резреши проблема, не мисля, че ще изкарате още дълго, защото нали се сещаш, че това не може да продължава дълго. Ако сега все още устояваш, то това няма да е вечно и рано или късно ще му изневериш. Това си е тяло и то си иска своето, ще дойде момент, в който просто няма да можеш да го контролираш. А започнат ли изневерите, отпиши я тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6ed1362d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От aвторкaтa:
Дилемaтa е по-скоро морaлнa. Физически тялото ми го реши преди мен. От еднa стрaнa липсaтa нa всякaкъв секс, от другa много ми е помaгaл, грижи се зa мен и т. н. не могa с лекa ръкa дa я отхвърля... но нa 27 годишен мъж дa не му искa.... нaпрaво се сбърквaм....
Много блaгодaря зa мнениятa. Имaм нуждa от другa гледнa точкa

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 46816f44ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нещо не схващам - в заглавието пише: "Чувствам се гузно след целувката... ", а историята завършва с: "Не ми е гузно" и "не съжалявам за целувката с колегата". Бързо още в началото е посочена и сериозна оправдателна причина - 8 и повече месеца без секс. Сериозна причина да направиш нещо подобно много често се намира и посочва, виж - причина да не го направиш ще е истинска изненада. Единственото, което е ясно поне за мен е, че момичето и приятелят и трябва да поговорят за това.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3f81ef4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами трябва сериозно да поговориш с приятеля си - защо аджеба не правите секс 1 година, какъв му е проблема, може да е нещо по-сериозно отколкото ти си мислиш, някакъв психологически или физически проблем за който се притеснява да говори дори с теб, което си е абсурдно, но не и невъзможно. Иначе да не те пожелае толкова време, а да се държи перфектно, си е някаква форма на мазохизъм, знам ли, аз лично не мога да легна до хубава жена и да не я пожелая... Човекът има проблем, поговори сериозно с него, пак ти го казвам, а не ни питай и разпитвай нас, ние не сме никои в твоята връзка.
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9144675572
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:
Питала съм го! Той казва "Да, добре, след мъничко само да.... " В началото му се разхождах по бельо, закачах го, и т. н. но ефект няма... С времето и на мен ми мина мерака (а и самочувствието)... Пак ще говорим, но знам какво ще стане... Може да не му харесвам сексуално вече, знам ли... Може да съм му омръзнала...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f5cc53b742
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А има ли вероятност приятелят ти да чука нещо друго и затова напоследък да не му е до теб чисто физически?
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5aa12286e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Имаше навремето една приказка - здрав кръст, здраво семейство. Колегата ти е явно много нерешителен щом си се разминала само с целувка като знае какво е положението с приятеля ти. Решението е в някой свестен решителен мъж, не като тия двамата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9144675572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Aвторкaтa:
Понеже моят беше в комaндировкa когaто се случи товa, и след товa се видяхме. Реaкциятa нa тялото ми е нулa. Явно просто сме се изчерпaли. Относно колегaтa, след тaзи целувкa инaше още две-три но толковa. Кaзaх му в кaкво положение се нaмирaм и подходи с рaзбиирaне, зa което съм му искрено блaгодaрнa. Сегa трябвa дa измисля кaк дa приключa връзкaтa. Просто нямa тръпкa. Той ми е кaто брaт... вече. дaли ми изневерявa. не ми. се гaдaе, зaщото нямaм никaкви докaзaтелствa...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker