Човекът явно търси забавление, а аз свикнах с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Човекът явно търси забавление, а аз свикнах с него
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3641 пъти
Ще започна с това, че съм от малък град и предполагам ,че знаете какъв е недостатъка на това. Всички се познават и с това поводите за клюки се увеличават. Е разбира се понякога поводите сами си ги създаваме, както направих аз, например...
С приятеля ми сме заедно от съвсем скоро, няма и 2 месеца дори. Даже все още се чудя дали изобщо мога да го нарека гадже...

Нещата при нас се развиха по странен начин, аз зарязах старото си гадже заради него. Незнам какво ме накара да го направя. Може би търсех забавление, развлечение, нова компания. Мислех, че ще сме само приятели, колко наивно, нали? В последствие нещата се развиха сами. Започна да ме развежда насам-натам, да ме показва на приятелите си. А аз свикнах с него, въпреки че знаех, че не трябва.

Както споменах в началото, от малък град съм. Бях го виждала и преди, нямах добро мнение за него. Той си е женкар, използвач. И въпреки това се захванах. Хората понякога действат странно, работят против себе си.

Може би е от значение да кажа, че аз съм на 20, а той скоро прави 30. Всичките ми приятели, познати ми казват, че не е стока щом на тая възраст още е сам ,няма жена ,никога не е имал, а да не говорим за деца... Човекът просто търси забавление, а аз съм поредната, която му се върза. И с това той доказа на себе си, че може да има всяка.

Един ден, докато седях в тях и го чаках да се прибере от работа, реших да се поровя в skype. Знаех, че си пише с някакви момиченца на по 15-16, знаех, че има регистрация в сайт за запознанства и от там ги намира. Просто исках да видя всичко с очите си. Стана ми леко неприятно, но реших да не повдигам въпроса, понеже е рано да му държа сметка. Все пак сме заедно от скоро.

Всичките ми приятели казват, да се откажа. Само,че аз не мога. Знам, че тази връзка е загубена кауза още от самото начало. И въпреки това седя и се натискам като някаква наивница, а той не се съобразява нито с действията си, нито с думите си. Постоянно говори за някакви бивши приятелки, с много гадно неуважение и цинични думи. А после се държи все едно нищо не е казвал.

Звучи странно , но за момента съм сигурна, че връзка с друга няма. Всичко, което прави е в този скапан интернет. Исках да попитам, според вас, това до каква степен може да е повод за притснение?

И друго ме притеснява... Хората по улиците ме гледат ужасно странно. И имам чувството, че си мислят колко съм заблуена и загубена, да се хвана точно с тоя... Постоянно ми говорят зад гърба, заради него. Понеже аз съм поредната...

Смешно е, но не искам да се разделяме. Страх ме е, че ще остана сама. И дори да знам, че всеки момент ще ми изневери и ще ме захвърли, не искам да приключвам отношенията си с него.

А как може да накраш един човек, станал на 30 да промени характера си? И как може да го накараш да е само с теб, при положение, че цял живот е свикнал да сменя момичетата ,все едно са някаква вещ? И все пак, не спирам да се надявам, че може да му е дошул акъла в главата и да е решил да спре, с тея броикаджийски работи...
Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: a174b3686b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От любов винаги боли..във всички случаи единият обича повече от другия..ставаме слепи и не виждаме нищо друго..струва ни се,че другите ни завиждат и затова дърдорят простоти..но след време разбираме че те казват самата истина.Все пак обичаме,харесва ни,не можем да се откажем,пристрастени сме-както наркоман към дрога,както алкохолик към алкохол и пушач към цигари..Съветът ми е да не слушаш никого..този сън така или иначе някой ден ще свърши.Радвай му се докатопродължава.След като всичко свтрши тогава вече ще е време да се разкайваш!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d65b4e9efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, как така на 20 години се страхуваш да не останеш сама? Колкото за акъла на господина не се заблуждавай - акъл и мензис не дойдат ли навреме... Хем осъзнаваш с какъв си се захванала, хем ти е гот - ами карай, както казва номер 1, докато сънят свърши. Само че в малкия град анонимност няма и си представям какъв имидж си си изградила вече, а той не се изпира съсъ сапун - и май имаш основания да се опасяваш от самота.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9f8603b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи го, не си заслужава, не е нормално един 30 годишен мъж да си пише с 15 годишни момичета , ако продължиш с него после много ще съжаляваш, по дбре го зарежи, дори да те боли

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker