Отидох си, предадох се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отидох си, предадох се
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4185 пъти
Свърши се.. даже много продължи..Ти ми даде всичко от себе си, а аз просто го приех. Искаше само любов, а аз не можех да ти я дам! За да обичаш, трябва да бъдеш и обичан... Пуснах те на свобода-намери си по-добра. По-добри от мен навсякъде има! За да не страдаш после много повече, днес аз се отказах от топлината и любовта ти! Казах ти куп лъжи и се скрих зад тях.

Направих го, защото не трябваше да свиквам с теб, не можех да си го позволя... Днес дойде, да ми търсиш сметка, няма да забравя погледа ти... очите ти, които ме гледаха с омраза, нито пък сълзите ти..

За последно ми се искаше да се докосна до теб.. до несбъднатата си мечта.. Толкова неща ти споделих, а в гнева си отрекох всичко.. пак за твое добро беше. Обвини ме ,беше ядосан, не разбираше защо всичко това се случва точно на теб.. нямаше и да разбереш!

Болеше ме, всеки миг усещах снежинките по лицето си.. но не от тях ме болеше.. снегът валеше в сърцето ми.. то бавно замръзваше! Може би, някой ден ще прочетеш това, дано тогава поне разбереш, че обичаш ли някой трябва да го пуснеш на свобода. Върне ли се значи е твой, а ако не.. никога не е бил...

Не очаквам да се върнеш, нямам право да искам това от теб! Знай, ще продължа да те искам, да те сънувам и да плача за теб... Може би никога няма да срещна човек като теб.. ОТИДОХ СИ, ПРЕДАДОХ ТЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1cacf86625
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако наистина го обичаш, толкова много защо го остави? Нима не осъзнаваш, че може би ти си единствената, истинската, подходящата. Да, права си, че ако обичаш някой трябва да го пуснеш на свобода, но това важи само ако той не е щастлив с теб, а очевидно твоя приятел е! Мила, според мен си направила голяма грешка. Върни си го, докато е време, защото после много ще съжаляваш! Не се отказвай от тази красива и истинска любов! Merilyn ;]

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fcd6a88545
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем върни се при мен що си отиде, не ме ли обичаш тва ли ти е обичта!!!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fe6912e0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си създавайте сами изпитанията!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cd23693281
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си го предала! За да си си отишла, значи е имало причина. Обикновенно тия причини са много! Защо ли си мисля, че той не те е оценил достатъчно като жена, ти си красива и желана жена и си решила да слпжиш край на една връзка която те мачка. Ако е така не се връщай пак. Нещата ще се променят, обаче за кратко! Ако си усетила вкуса от живота (не любовта с един) играта е изгубена в тая връзка. А и след като си написала това, също... Знаеш ли?! Няма такава връзка, която да се е оказала вечна, след като веднъж са се породили съмнения(личен опит)! След като си решила че той не е истинският обект на чувствата ти, то пак ще има лъжи и - агония. Обикновенно от подобни връзки се ражда най тъмната страна на любовта. Тя е изневярата! Не за сега, но за в бъдещето ви-да! И защо ли си мисля че нямаше нужда от тоя пост. Защо ли! Защото ако сте пак заедно ще се принудиш нда излъжеш пак и после пак и пак! Просто няма смисъл, след като веднъж се е преобърнала каручката. Пътища много после! Моят съвет-спести му бъдещите неприятности! Дори сега вината да не е в теб, а в него!
ОТ Юли!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cd23693281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До N=2 Ако ,,Ем" е Емануела, то ти сам си си виновен! И ако е същия случай, бих казал да се замислиш защо я губиш! Май не цениш тая жена, ама не недостатъчно ами хич! Тя е стойностна жена, иска нежност обич ласки и секс. Последното го иска всяко живо същество, а на нас хората ни е повече от необходим. Освен това иска най-вече да го чува постоянно че е желана и обична. Все неща, които ти не и даваш!
Юли.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d37701a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако чувствата ви са били взаимни, може би не е трябвало да го пускаш, а да направиш всичко възможно за да останете заедно. Когато чувстваш, че любовта е истинска и взаимна, няма защо да проявяваш такава саможертва, излишно е. Много хубави думи си изписала, те са абсолютно верни, но са дословно преписани от една книга на Паолу Куелю.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b5fff89fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Ценя вашето мнение..коментарите ви са много хубави и ви благодаря.Не съм написала това за да променя нищо,аз просто исках да си излея чувствата.Решението ми няма да се промени.

До N2 едва ли си ти този за който пиша. Ще продължавам да следя коментарите ви.А,и за тази книга за която говориш не съм чувала,не обичам да чета по принцип..написах каквото чувствах и последното изречение е от една моя любима песен :}

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3ab53641b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тази история е измислена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker