Приятели с облаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели с облаги
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4007 пъти
Здравейте хора! :) Реших да пиша тук, за да споделя това, което ми се случва, защото не съм го споделяла с никой и вече усещам, че някъде трябва да си го излея. Лятото се запознах с едно момче и доста си допаднахме като цяло. Така решихме да се виждаме от време на време, като предварително се бяхме разбрали, че няма да е нищо сериозно и само ще си прекарваме готино. И наистина си прекарвахме готино - разходки, разговори, секс... всичко беше ок. Обаче отношенията ни постепенно започнаха да се базират на повече секс (не че е нещо лошо). Просто много се привличахме и се искахме.

Обаче колкото повече се опознавахме, аз толкова повече се убеждавах, че той е идеален за мен. Май наруших уговорката ни... Започнах да усещам как мисля за него постоянно, до такава степен, че на моменти направо се отнасях... не знам дали точно се влюбих, но започнах да се колебая дали искам само секс от него, а не и нещо повече от това. Просто е идеален! И нямам предвид само визуално, а като цяло. Държи се с мен адски добре, страшно умен и интелигентен е, възпитан, кротък, абе направо душица! Просто той притежава всичките качества, които търся в един мъж. А аз подобни мъже до сега не съм срещала.

Няма да му кажа какво чувствам, защото си мисля, че няма да ми отвърне със същото, а и аз трудно споделям чувствата си на някого. Та това започна да ме притеснява. Но има и едно друго нещо. Когато започнахме да се виждаме той ми каза, че ако искам да се срещам с други да съм честна и да му кажа. И постоянно ме пита виждаш ли се с други, да не си ме сменила вече? Това не го разбирам. Нали уж е само секс? Едва ли ще му пречи, ако се виждах и с други.

Кажете ми специално тези негови думи, как си ги обяснявате вие? Възможно ли е и той да има някакви чувства, но да не иска да ми каже? Или аз си въобразявам, не знам... Както и да е! Ще съм благодарна, ако изразите мнение за тази моя ситуация! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 47507156cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама си се съгласила да е без обвързване, каквото и да ти говори ще бъдеш заменена със следващата по-удобна, въпрос на време. Ако си глупава стой с него за да видиш как ще ти бие шута, ако си по-умна ще намериш човек който иска да се обвърже наистина с теб. Знай си цената и никога не се принизявай да се съгласяваш на необвързващи връзки

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b615acde7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен и той има чувства. Аз лично не бих питал такова нещо, ако беше чисто физическа връзка. 99% съм сигурен, че и за него вече не е само физика. При тези връзки често стават такива неща.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: addc763d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Има чувства, повече от възможно е. Мъжете не са много по споделянето на чувства. Но лесно се разползват чувствата им по тяхната загриженост, заитересованост, желание за близост, учтивост ( мекост в тона ) и общителност.

Написала си: "Държи се с мен адски добре", "Просто той притежава всичките качества, които търся в един мъж. " Няма да му кажа какво чувствам, защото си мисля, че няма да ми отвърне със същото... "

Нямаш причини да мълчиш и пазиш в тайна чувствата си. Проявил е притеснителност, той се притеснява да не те изгуби. Затова те е подпитвал, да не би случайно да се е появил друг. Мъжете не си падат по наличието на други мъже, защото ги имат за конкуренция. А той не иска да те дели с друг. Знам че се страхуваш да му споделиш, но реално стига и само да го целунеш, гушнеш. Тези неща се усещат. Е, няма да е лошо, да поговориш откровенно с него, казвайки му истината, че за теб е важен, че държиш на него, че ти пука за него. Кажи до както го чустваш, така е най-правилно, в момента който усетиш че е подходящия. И не се плаши, той ще бъде внимателен и няма да те "плаши". Това се подразбира от взаимното ви познанство.

Хубави връзки се реализират и от подобни "нищо сериозно и само ще си прекарваме готино". Щастието е близко.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1400c8cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави се на течението... вие в крайна сметка имате нещо "повече от секс" Имате всъщност една прекрасна, отворена връзка. Мисля, че когато приемем официално да сме "обвързани", започваме да си вредим, поставяме си юзди и граници. Сега се обичате безусловно - не е ли в крайна сметка прекрасно.

Изживей на МАХ тази история, бъди щастлива, но НЕ очаквай. Живей за днес, за сега, за тук, когато ти е хубаво. То така или иначе - за утре нищо не се знае.

А ако искаш да пробваш доколико държи на теб, без да му разкриваш чувствата си, изпробвай го малко. Звънни му вечер да дойде да те прибере от някъде примерно или го помоли за някаква услуга. Мъжете обичат да са потребни.

Опитай да споделяш с него - като с приятел. Да станете наистина добри приятели. Имайки после тази основа... връзката ти ще е пълноценна, а ако няма връзка - щше ти остане един много красив и истински момент.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5f2db7d58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има си и друга. Ти си втора цигулка.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a045b2c9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Гледам и горе са ти го споменали. Жените като видите конкуренция и се надъхване, щото искате някой търсен мъж само за себе си. Ние като видим някой друг и е въпрос на превъзходство и т. н. та направи така че да му е ясно, че няма други.

Изчеткай му малко егото, че той ти стига и ти дава откаквото имаш нужда... ддз кажи му какво чувстваш...

Но ако аз спя с някоя и няма чувства м/у нас, това не значи, че съм ок с лъжите, също ще искам да знам какво става... просто честността е нещо, на което държа във взаимоотношенията....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fde92a03b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е задължително да има чувства, може да си е чисто мъжко его. Но все пак нищо не губиш да му признаеш, има известна вероятност той да изпитва същото. Давай смело, пък каквото сабя покаже.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e1fdc03972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добрия секс винаги може да се превърне в една солидна връзка, но връзка без добър секс никога не може да просъществува дълго.

Твърде възможно е да сте един за друг, и е твърде възможно той да се влюбва. Това е ако не страда от голямо его. Ти го познаваш най-добре, какво можем да ти кажем ние?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5ac1c005b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом те е страх да му признаеш - по-добре му го покажи. Обаждай му се по-често, вършете и по-различни неща от секс по-често - например разходки (като го хващаш под ръка от време на време), ходете по кафета, запознай го с твои приятели и приятелки. Ако има някакви чувства към теб - с времето нещата се наредят, ще преспива у вас (или ти у тях) по-често, ще излизате с други хора и т.н. - т.е. постепено нещата от самосебе си ще се превърнат във връзка, дори без разговор :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 49cf61f533
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявай, но да попитам: Вие в България ли живеете? понеже така както го описваш, е по-характерно за някоя западна държава? Тук в Бг мъжете са по-директни и безцеремонни и не така изтънчени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: edf865b9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен няма лошо в това двама човека да са приятели с облаги, но проблемът е такъв, че понякога както във вашия случай може да възникнат чувства и тогава не се знае какъв ще е резултатът, според мен внимавай да не пострада някой от двамата, по-деликатно... :)))

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 49cf61f533
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво стана с развитието на тази история?
Авторката ще се включи ли?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker