Да го потърся ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го потърся ли?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1953 пъти
Директно започвам с темата, защото ме мъчи и нямам с кого да споделя, дори вече и приятелки си нямам.

Имам чувстовто, че откатко пораснахме всички и онзи смях всичко истинско стана безсмислено. Запознах се с едно момче, това беше първата ми любов, толкова много го обичах, но до сега не се бях влюбвала и не знаех какво е. Зарязох го, заради клюки. В началото беше лесно, не ми пукаше, но сега след 8 месеца осъзнавам каква грешка съм направила и че той е моето щастие:).


Преди бях пълна непукистка, бях щастлива, смеех се, имаше критики разбира се, но когато той беше наоколо, нищо друго нямаше значение, само той ме разбираше, а сега не си говорим с него. Как да постъпя за да си го върна. Горделива съм безумно много, не знам защо но го искам, знам също така, че и той точно това иска да го търся и да ми го върне, защото развалих нещо истинско. Той е принципен човек, пише ми през 1/2 седмици интересува се, но нямаме теми за разговор, безумного много ми липсва. В момента чувствам, че нищичко няма смисъл, 99 процента от разговорите ми са безсмислени. Тази раздяла ме промени, разби детското ми сърце и вече съм сериозна и нямам желание за нищо.

Тренирам волейбол, доста ме бива, но и за това не ми пука вече, няма вечер, няма ден в който да не мисля за него, да си спомням какво беше.

Как да преживея тази любов или да го накарам ли да излезем и въпросът който винаги ме мъчи защо постъпих така, но след това честно казано започнах да оценявам абсолютно всичко, дори и най-малките неща..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4b3305207f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно. Първо - когато се притесняваш, дишай, докато се успокоиш. Отбелязвам, не се самонавивай в самовнушенията ( какъв израз само се получи но това имам в предвид ). А сега по същество.

Всеки е правил понякога глупости, неща е било ясно че са "глупавички", че ще доведът до тъга. Но било е на инат, или такъв е бил момента. Както е онова "докато не изгубиш нещо не разбираш какво си имал/а". Гледай положително. Допуснала си да се подведеш от клюките ( за което не се обвинявай ), явно така е трябвало да се случи, за да се превърнеш в което си сега. Както написа, сега оценяваш и най-малките неща :) Което е прекрасно. И точно сега е времето да поправиш нещата. Нещо което е напълно по силите ти, можеш го.

Да, предложи му да излезете. Така ще усети че се интересуваш от него. А за преди, ами станалото станало, минали са 8 месеца, ти си осъзнала едни неща, той други. Няма причина да те сравнява с преди. Предполагам че ще си ти даде възможност, за да те опознае наново, по-нов начин, както преди не е могъл. Вероятно когато си го оставила, той е търсил грешката в себе си, обвинявал се е. И сега ще се зарадва, че може след като е мислил доста, да възобнови нещата. Първо ще е малко несигурен, но според мен ще приеме. Общувай с него, сещаш се, предположения и така. Живота е съкровище, чувстваш че ти липсва, ето, сърцето ти напомня какво трябва да направиш :) Имате времето, ще се оправите. И не се притеснявай, голямо момиче си, действай смело. Гордостта не е проблем, чест проблем е мълчанието. Затова, нека при вас да няма мълчание, освен ако не е от щастие.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 17aa06797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този въпрос ще продължава да те мъчи докато спреш да мислиш за глупости.Момиче на такъв сорт въпроси е много,много трудно да си отговори човек,отговора който аз винаги си давам на себе си е,че в онзи момент аз съм преценила,че това е правилното за мен дори след време да си променя мнението в онзи момент аз съм искала точно това.
В ЖИВОТА НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО,ЗНАЕШ ЛИ?
Разделили сте се,защото така е трябвало да стане това ви е било писано,ти сама за себе си можеш да си дадеш отговори защо това е станало как те е променило,на какво те е научил живота след като сте скъсали...аз единственото което разбрах е че си започнала да оценяваш малките неща..което до преди не си правила и ако наистина ги оценяваш това е огромен плюс за теб,защото хората са мрачни и не им прави впечатление почти нищо...
И сега дори и след съветите получени тук.. ти пак ще вземеш решение някакво каквото и да е то ще си е твоето решение..и след време пак ще се чудиш защо си постъпила така..ВСИЧКО Е В ТВОЙ РЪЦЕ.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2171699de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж гордостта е полезна, но не и в любовта. Още по- малко ако вината е била твоя. Според мен трябва да го поканиш да изпиете по едно кафе и да се извиниш. Кажи му, че си постъпила глупаво и че той е човека който искаш в живота си. Извини се, но го направи истински. Признай му, че го обичаш и не си мисли че ще се унижиш. Ако и той те обича няма да злорадства. Ако пък го направи поне ще си наясно.
сани

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 526dd8049e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря много на всички, но той ми писа преди няколко дена дали искам да поправя нещата и аз го отрязох ( да знам беше глупаво), но явно такъв ми е характера и мисля да му пиша да излезем, страх ме е, че ако отново тръгнем, няма да е същото като преди и в чатовете просто нямаме какво да си кажем, не зная как да тръгна да го карам да излизаме, във всичко съм доста смела, дори бих скочила от скала, но за жалост не съм такава в любовта и не зная как да го поправя. Благодаря за съветите! :)


От авторката.
Есмералда

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker