Един пропуснат шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един пропуснат шанс?
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2414 пъти
Здравейте, мъж на почти 30 съм, наистина ми е трудно да опиша една толкова дълга и наситена със случки история, цял роман няма да ми стигне, за това ще го направя с по една-две думи, които наистина съдържат целия смисъл, който искам да вложа.

Студенти. Случайна среща. Пръв поглед. Първа любов. Раздяла. Тъга. Минаха години. Случайност. Втора среща. Съдба? Отново заедно. Година заедно. Любов. Общи мечти. Планове. Жадувано море. Друг. Месец колебание. Избор. Тъга отново. Пълна празнота. Опит. Втори шанс?

Интерпретирайте ако искате, какво според вас се случи, как да я спечеля пак? Защо едно увлечение може да провали една наистина голяма любов.

За контраст на късия разказ ще напиша просто нещо, което ми е на сърцето:

Обичам да и правя малки подаръци и изненади, обичам да я виждам щастлива, обичам я ужасно много, обичам начина по който ме кара да се чувствам, обичам начина по който ме държи за ръка, обичам да виждам блясъка в очите и, обичам аромата и, обичам всеки милиметър от тялото и, обичам много начина по който казва някои думи, обичам да виждам как докато спи и мърдат клепачите, сънувайки, обичам да я виждам сутрин сънлива да си търка очите, обичам да я гледам когато ме гледа право в очите, просто я обичам и не искам да спирам никога. Веднъж се опитах, съдбата не ми даде да я забравя, а и не бих могъл, тя винаги е там в сърцето ми...


Как да и покажа, че тя е всичко за мен и искам да е част от целия ми живот. Никога не съм го казвал, но за първи път си представих, че искам тя да е майка на децата ми. Искам го и го мисля. Усешам, че тя е човека, когато съм до нея дори и сега, когато сме разделени имам чувството, че е по-лесно да не съм жив, отколкото да е толкова близо, а да е толкова далеч...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5e7342d113
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случайна среща. Пръв поглед. Първа любов. 16 години заедно!

Щом е имало веднъж раздяла, после пак и пак... явно, че не е писано да сте заедно. Освен ако не искаш един ден да напишеш: "Студенти. Случайна среща. Пръв поглед. Първа любов. Раздяла. Тъга. Минаха години. Случайност. Втора среща. Съдба? Отново заедно. Година заедно. Любов. Общи мечти. Планове. Жадувано море. Друг. Месец колебание. Избор. Тъга отново. Пълна празнота. Опит. Втори шанс. Година заедно. Любов. Общи мечти. Планове. Море. Друг. Колебание. Избор. Тъга отново. ".. и така да се въртиш в един омагьосан кръг, от който ще ти е все по-трудно да се измъкнеш. А и се чудя как би могъл да имаш доверие на жена, която "избира".. не е ли.. унизително? А достойнството, то къде остава?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b8f38dec97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто и го кажи, както направи направи тук. Ако ти е по-лесно, дай и линк да прочете това. Не подценявай силата на думите, когато произлизат от сърцето. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 900ac1d9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не на нас, на нея го кажи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 48a4700dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вас мъжете наистина не мога да ви разбера. Два пъти се разделяте. Искаш и трети път ли? Ако наистина имаше взаимност, уважение, разбирателство щяхте още да сте заедно. Загърби миналото и гледай напред. На 30 си, спри да строиш въздушни кули.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d2d9562f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   авторе, представеното от теб е твоето виждане за нещата и за връзката ви. ако приятелката ти беше писала историята, нещата със сигурност щяха да изглеждат различно. защо се е получило така, ние можем само да гадаем.
- може тя просто да не те обича достатъчно, за да остане с теб, може да я няма тръпката. пробвала е 2 пъти, явно не се е получило.
- може да те обича, но да не се получава нещо във връзката ви. не с всички, които обичаме, можем да живеем заедно. понякога хората просто са различни и не могат да преодолеят различията си, колкото и да искат.
- може просто да е от изневеряващите, на които лесно им омръзва партньорът, колкото и да е свестен
- може много други неща. написаното е доста кратко, за да се направят изводи, но ти най-добре можеш да си прецениш.
на въпроса ти: "Как да и покажа, че тя е всичко за мен и искам да е част от целия ми живот. " - ако наистина го чувстваш, разкажи й всичко това, за да си сигурен, че наистина си опитал всичко.
ако трябва да бъда откровена, не съм оптимистка за вас - връзка, която на 2 пъти се разпада, явно е трудно да просъществува. но пък нищо не ти пречи да опиташ, щом толкова я искаш. не допускай обаче да ти се качва на главата, да се събирате и разделяте както на нея й скимне и да удължавате агонията безкрайно. не позволявай да си сугурният, който винаги стои в резерв, а тя може да прави каквото си иска. жените имаме тая склонност, а и не само ние :-) ако усетиш нещо такова, приеми нещата и просто сложи край.
Ж42

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b44746eddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Как да и покажа, че тя е всичко за мен и искам да е част от целия ми живот. " Ти ако до сега не си и го показал и ако тя до сега не го е разбрала от сега нататък надали ще се случи или ще се получи нещо като кръпка на старите ти гащи, тя ще си е поживяла докато ти си се надявал на трайна връзка - някой вече ти писа за сигурната резерва, помисли си дали цял живот си готов да си на резервната скамейка!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b46be10a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След такава дълга връзка и след тия раздели и събирания, смятам, че е дошло времето да и поставищ нещата ребром! Или - или! Или ще си останеш вечната резерва, при когото ще се прибира, щом и бият шута! А това е яко унизително и НЕ Е начинът да и се харесаш и да те заобича, напротив! Помисли малко, защо трябва да се унижаваш и да даваш на една парясница 3-4-6-ти шанс, щом някъде чака някое добро момиче да го забележиш? !

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e90bd670cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Боже... колко красиво написано! Надявам се да ти отговори на любовта. Моя господин е на почти 30 и никога няма да чуя нещо подобно от него, никога няма да ме гушкал нощем, защото не значело, че не ме обича и никога няма да ми говори миличко. Благодаря, че ми отвори очите! Защото, докато има такива като теб мъже аз няма да спра да вярвам в любовта, колкото и да ме боли. При мен беше връзка 7 мес., раздяла за 5 мес., събиране за месец и отново раздяла, защото не си мръдна пръста да изкрещи, че ме обича или да се съгласи с това, че е редно да дава и любов... И няма да се въртя в този кръг. Четох някъде за кармичните връзки. Именно тези "въртения". За да се случва това, значи душите са си оправили отношенията още в преден живот и сега просто, колкото и да се стараели няма да бъдат пак заедно. Няма за какво. :) Успех!
Есмералда 24г.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7976a2756b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто си представи как би описала същото тя, сигурно нещо от сорта:

Студенти. Случайна среща. Пръв поглед. Що пък не? ! Раздяла. Не ми пука.
Минаха години. Случайност. Втора среща. Що пък не пак? ! Отново заедно. Година заедно. Не е чак толкова зле, амааа... Ходи ми се на море. Опааа - друг! Е това май е любов! Месец колебание - кофти ми е за него, ама тоя по ме кефи! Кефът преди всичко! Пак не ми пука.

От това, ако не ти мине, няма оправия:)

_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f0d1fe6f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прати й линк към темата. Това, че сте се срещнали два пъти и след тези 2 пъти отново сте били заедно-не означава, че ще сте заедно завинаги... Смисъл, не че е невъзможно, но мисля, че приемаш нещата доста навътре /което е напълно разбираемо след като обичаш приятелката ти/ и си правиш илюзии, от които /ако не се съберете/ ще страдаш повече. Просто приеми, че тя си има друг. Поговорете сериозно... Ти казваш, че тя се колебае? Дай й време. Остави я да помисли реално с кой иска да бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker