АЗ трябва да сложа края... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124206)
 Любов и изневяра (30584)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19288)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

АЗ трябва да сложа края...
преди: 15 години, 4 дни, прочетена 5865 пъти
С мъжа ми сме женени от 2г, от 6г сме заедно. На 30г сме. С него сме противоположности, но странното е че не се карахме, обичахме се и не си омръзвахме. Оженихме се, живяхме добре заедно, докато той не тръгна с колежката си. Всъщност, може би от сватбата ни датират техните отношения. Не знам.

От известно време той се промени коренно. От мил и любвеобвилен, стана студен, суров, заядлив ... абе обичайния сценарий. Разделихме се, после се събрахме, но той не прекратява връзката си. Имат вече и общ бизнес. Сега се прибира в къщи, студено и натегнато е. Казах му няколко пъти да се изнесе при нея. Не го прави - не знам защо.Сигурно защото тя има малко дете. Ние нямаме.

В момента трябва да избирам да търпя връзката, или да сложа край. Вече трябва да сложа края.А ми е толкова трудно. Да остана сама в жилището и вс останало. Казва , че ме обича - вече не му вярвам. Има чувства и към нея. Чувствам се ужасно, боли ме адски. Пренебрегната, тъжна, нещастна, на ръба на депресията може би. За втори път ще се откажа от него. Тя не го прави, а и той не се отказва от нея. Явно се обичат. Той ту се съгласява с развод, после пак се прибира и така. Пробвах какво ли не, вече трябва да се откажа. А все още го обичам. Моля се на Господ да ми даде сили.

Това е моята история. Вече сама знам какво да правя, но ще се радвам да видя и вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 дни
hash: 8a2267216b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мила, раздели се с него, още си млада недей си губи годините, за нещо което няма смисъл, нямате дете, заради което да търпиш така, че давай!!! Ще срещнеш някой, който те цени :) Успех, за напред!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: ed9287287f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Виж мила авторке и аз така търпях промененото поведение на съпруга си обиди,караници и накрая разбрах за изневярата му коята била от доста време,не бих искала да споделям подробности които ме нараняват в момента,разделени бяхме,събрахме се той пак продължи и като разбрах казах край до тук писна ми вече,много е болезнено даваш шанс но той го пропилява

Дай имейл или скайп да се запознаем бих искала да поговорим ако имаш желание разбира се
Някой мъже наистина не се осъзнават тръгнали вече по-кривия път!

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 8613a960f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Няма да си го върнеш, нещата са отишли много напред. Фактът, че той не се е решил на развод, показва че и там нещата май не са съвсем добре. Но ми е чудно какво има още да мислиш, че той така може да ви разиграва и двете колкото си иска или докато реши какво, в крайна сметка, му се иска.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: 7f1df0315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова е тъжно това, което написа. Освен да потвърдя, че живота е стълба в кокошарник и да ти пожелая повече сили, за да излезеш от ситуацията по-скоро. Не е стока твоя съпруг, жалко.

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 716918d25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се унижавай да търпиш това положение! Много си млада за да се унижаваш по този начин. Мъже има много и има и много свесни между тях. Ще срещнеш друг и дано си щастлива.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 дни
hash: 9ef2407a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е истински кошмар. Как намираш сили да живееш с такъв човек не знам. Когато разбрах преди 7 години, че съпругът ми има друга и минута повече не можех да стоя в апартамента. Може би е въпрос на възпитание или силно его. Както и да е... никога не съм съжалявала, че го напуснах, а имахме и 6 годишно дете, но поне се освободих навреме, болката беше по-кратка и заживях спокойно. Отначало е трудно, но на фона на този ад, в който ти живееш в момента си заслужава страданието, което ще изживееш няколко месеца. Поне няма да се унижаваш, а свободата ще ти даде избор да си намериш друг. Пак повтарям- не е лесно,но щом живота го налага ще трябва да понесеш и това.

Приеми го като предизвикателство, а не като нещастие. По дяволите в 21 век сме и развода вече е едно разумно решение, а не бреме.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: 776cb06a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям номер 1 ! Просто няма смисъл да си тровиш нервите сега ... Неможе да търпиш такова нещо ! Тегли му една майна, както се казва - има много по-добри мъже, които биха те оценили такава, каквато си ! Може да те боли сега, но по-добре така, отколкото цял живот !

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: fc1bc50004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може ли и един мъж да си даде мнението.Щом го обичаш все пак, поприказвай с въпросната жена кажи че ти разваля семейството кето си градила.Ако това не помогне тогава почваш да си излизаш дори закъснявай някой път умишлено, стига да не вдига скандали.Знай няма мъж който да мисли за развод ако в къщи му е добре.Просто бъди търпелива. Ще дойде момент когато ще се осъзнае стига да не ти е вече безразличен.Познавам много жени в твойто положение който са си спасили брака. Бъди добра и търпелива и ще успееш, със скандали нищо не се постига. От мен УСПЕХ
АА

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: b3d69766c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката
Здравейте, благодаря на всички за коментарите.Чета ги внимателно.

Към 2 - имам мейл anna_19811@abv.bg.Разбира се, че искам да си поговорим. Който е минал през това, той знае. Пишем си с една жена наприер - страхотна е, друго е някой, който те разбира

Към 8 – ценя мъжкото мнение, вашето мислене е различно, полезно е да чувам мнения на мъже. Не мисля, че ако говоря с нея ще се промени нещо – тя няма какво да мисли за семейството ми, мисли за себе си.Още повече че не го кара на сила.
Друго искам да те питам – това вече е от година, преди това още сигурно поне толкова продължава. Като го търпя, и не се чувствам добре, съм като мекотело, парцал – за себе си и за него. Това е също мн лошо.Ситуацията с години може да отиде, в тези години аз все повече ще загубвам себе си. А тя е напредничавата, оправната, справящата се с живота самотна майка.

Аз съм тази, дето е вечер в къщи с манджата и новините. В къщи не споделя с мен нищо, само спи и яде. От друга страна знам, че като го оставя 24 часа с нея, КРАЙ. Сметките, рутината и т.н. ще си кажат своето, но това ще е краят за нас. Умирам като си представя как оставам сама в къщи, а той ...... Но какво друго да правя. ТОЙ НЕ ИСКА ДА Я ОСТАВИ. Някой ден и сам ще си тръгне. При мен нервите са много и често се караме.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: b3d69766c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката-
към 8 - знаеш ли, излизах, накупих бельо, правих се и на влюбена ... дразни се, но не помогна. Казва - и да ми изневеряваш, не ме интересува. Мислех и да му изневеря, за да се почувствам по - добре, но ей така за спорта не ме удовлетворява, ще се почувствам по - зле. А друг не ме е заинтригувал, няма и кой около мен :))

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 дни
hash: d5ca76b512
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сложи края. Не можеш да си с човек,който има връзка с друга,без значение дали го обичаш!!!! Малко ми се струва странно,защото го казваш все едно това е просто нещо си там.... Зарежи го!!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: eb67d6f6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, разбирам те напълно... не съм женена, но също така обичам приятеля си, а знам, че той има чувства към друга. Знам колко те боли. За съжаление не мога да ти дам съвет, защото аз самата не знам какво да правя с чувствата си. Просто исках да ти кажа, че има и други като теб, и че се опитай да бъдеш силна и да сложиш край. И аз се опитах да го накарам да ревнува... после се правих на по-студена, все едно не ми пука. Не подейства, той дори не забелязваше, че съм спряла да му звъня. И това беше, защото не му пука, не мисли повече за мен, не ме приема по същия начин. Просто съм един удобен навик. И от това боли. Сложи край, не заслужаваш да бъдеш с някой, който няма да е до теб в трудните моменти, и не забелязва, когато ти е зле и плачеш... С теб съм :) Знам, че звучи смешно, защото дори не ме познаваш, но изживявам жестока болка, и знам, че човек има нужда от подкрепа.....

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 дни
hash: 5535dd4099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Имате ли деца? Ако нямате, на твое място аз лично бих го напуснала. Знам че далеч не е толкова просто, колкото звучи, но си финансово независима и имаш поне един човек, на който да разчиташ, нищо не ти пречи.

Има и далеч по-лоши ситуации, когато мъжът освен всичко това посяга и на жената, унижава я. Ти не споменаваш за такива неща, но въпреки всичко, замисли се - дори и той да зареже любовницата си, ти би ли забравила това, ако ще след 10 години да е. Аз не бих :(

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 153c5dbd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката е една страхотна жена! Дори и в момента да се чувства слаба и безсилна, аз съм сигурна, че тя всъщност е един много силен и борбен човек и това си личи. Малко са жените като нея, които гледат трезво на нещата и не винят любовниците.
Пожелавам ти успех и цялото щастие на света от все сърце:)

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: d7f8a036c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Прочетох всичко и нямаше да пиша,ако не ме беше вбесило едно мнение-на №8.Личи си че е мъж като твоя,моя и една камара гадини който вземат от живота каквото им се прище за сметка на нервите и времето на друг.Не трябва да чакаш да се осъзнае.Това може да отнеме дълги години.Ще се нащръклее магарето,ще си поживее хубавичко,а ти ще го чакаш ли чакаш.На тебе всичко ти се полага както и на него.Ти да не си декор в неговия живот.Фон на любовните му историй.Другата жена не е виновна колкото и егойстично да постъпва в момента.Ако не е тя,ще е друга.Народът казва-"Едно куче научи ли се да яде..... спиране няма.Така е!Знам го от собствен опит и от това което виждам край мен.Недей да говориш с нея.Тя си е търсила мъж и си е намерила.Тя не живее с теб и нищо не ти дължи.Дължи ти го мъжа с когото живееш.Сама реши дали ще бъдеш второстепенен герой в живота му,в който ще се сменят или не гравни геройни.Аз го правих и съжалявам.Господи,как съжалявам само за загубеното дълго дълго време.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 7f1df0315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №15, безкрайно си права!

 
  ...
преди: 15 години, 22 часа
hash: 13eda6dc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ако, намериш някакво решение, моля те напиши го в сайта. Аз съм в абсолютно същата ситуация само дето има деца и те нямат общт бизнес. Не мога да взема решение и се сдухвам всеки ден. Имам чувство, че нещо чака!!!!!!!!! Аз, излъганата чакам да вземе решение. Ама, че парадокс:))))))))))

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: be4a63615b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е, вече не ми е чудно, откъде сценариститте изкопават сюжети за безкарайните махленски сериали - тук ги има купища. Какво правите, хора? Събират се двама души, рецитират клетва за вярност и изведнъж единият среща любовта на живота си! Другият започва да рони сантиментални сълзи и да подлага чувствата си на изпитание...

Ами освободете половинката си да върви при новото си завоевание и животът ще си каже думата. И какви са тези безкрайни събирания и раздели, вие деца ли сте или мислите да живеете поне 300 години, за да успеете да се разберете. Преглъщате, колкото и да е тежко, и продължавата напред - и, дай Боже, да намерите сериозен и отговорен човек, иначе животът ви наистина ще се превърне в поредния отегчителен сериал.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b3d69766c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторката
18, трябва да ти се случи такова нещо, и няма да си така философски настроен/а. Изобщо не е лесно. Е, това направих, казах вече край, пича трябва вече да се е изнесъл. Да видим сега аз как ще я къдря. Бог да ми е на помощ.

17, единственото решение, до което стигнах е това. Не може с лъжа. Не и при такава изневяра, това не е просто секс.Е, сега да върви при жената, може пък и да е щастлив. На мен все за битовизми ми се заяжда, не сме били пасвали ...... Знае ли човек, може пък там да му е добре въпреки всичко и всички.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d7f8f94254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 18, може би си права, но трябва да признаеш, че на практика не е толкова лесно. Всеки един от нас като се замисли и си направи реална равносметка осъзнава много неща, но въпреки всичко е трудно и болезнено да постави края.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: be4a63615b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 21 / авторката /. 18 съм - поздравявам те за решението и се възхищавам за човешкото отношение към предалия те - без грам злоба. Относно как ще я къдриш - пожелавам ти кураж и успехи и се съгласявам и с 22 - никак не ти е било лесно дотук и сега няма да ти е, но си млада и силна духом, ще го преживееш. Не знам как ще реагирам при подобна ситуация, но некоректността ме влудява по принцип.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b16b63f0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   При това, което си разказала аз мисля,че той явно не те обича достатъчно, за да се откаже от тази жена и двойствения си живот, при положение, че знае как те наранява и от кога продължава това. Той не знае ли, че е в България, а не в арабския свят, където може да има две жени. Явно се чувства голяма работа, щом си има жена която знае за любовницата му и го търпи, а той дори не се крие. Май проверява до къде се простира търпението ти.

Зарежи боклука докато си млада и не си пропиляла още няколко години. Помисли си този човек, трезвомислещ може би, заслужава ли любовта и нервите ти, след като навира връзката си най-нагло в очите ти и ЯВНО не желае да се откаже от нея. Извинявай, но това е гнусно от негова страна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker