Съжалявам :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съжалявам :(
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2431 пъти
Преди линчувах всички, които изневеряват, сега аз съм от тях.. Изневерявам на настоящия с бившия. А се разделих с бившия, защото ми изневеряваше. Каква ирония само! Нещата с новия не са перфектни, но той е сериозен човек. Бях много влюбена в началото и не исках и да си помислям за изневяра. Но се случват някакви неща периодично и съм ту влюбена, ту не толкова. Объркана съм. Понякога не правим секс.. просто не иска. Понякога ми се кара.. колкото и странно да ви звучи. Разваляла съм му дисциплината, бил си свикнал сам. Вчера излизах от апартамента и на връщане не можах да отключа (ходих за кафе) и звъня на звънеца (имах ключове), той ми отвори и с един тон все едно ми се кара "какво стана", казвам му "не можах да си отключа", той пак с едно нетърпение, непоносимост "как така, какво толкова има та не можа да отключиш" и ми стана много криво. Не съм от хората, които не обръщат внимание на такива неща. Има ли нужда изобщо да го коментираме, че не съм могла.. щом съм казала, значи наистина не съм имала сила да я отключа. А и той самия ми е казвал, че трудно се отваря.. както и да е. Била съм го разсейвала, чувствал се длъжен да ми обръща внимание като съм при него и затова не си вършел нещата и аз съм виновна.. Виждаме се в седмицата 2-3 дни, максимум (като броя съботите и неделите). И така, не знам оправдавам ли се, но пак се върнах към бившия. Виждали сме се няколко пъти с него, но е факт, че сме се и се е случвало нещо. Не мога да спра да обичам този човек! Няма да го оставя, няма да го забравя, винаги ще му помагам, когато мога! Не искам да се събираме с него, защото много ме нарани, ужасно много! И ако родителите ми разберат, че се занимавам с него, дори и да нямам приятел ще ме удушат (шега) :) Сега, когато с него сме бивши се разбираме много добре :D Иначе преди само се карахме.. И това е, може би търся някакво успокоение тук на грешната си душа.. което няма да срещна предполагам, но поне ви предоставям още едно четиво за размисъл как може един човек да се оплете и какви истории може да съчини :) Нека все пак кажа, че настоящото момче, с което съм е сериозно, но може би аз имам нужда да прекарваме повече време заедно. Не ми стигат само съботата и неделята, при положение, че и двамата живеем в София. Но той просто все си измисля някакви тъпи оправдания.. фитнес.. не ми се излиза или просто не ме кани при него (при мен няма как). Аз не искам да настоявам за повече виждания, при положение, че за него явно тези са ОК.. как мога да искам някой да ме вижда по-често отколкото той самия иска. Не знам.. дано да е временно хаха :)
Бъдете щастливи! Аз съм! Нищо, че живота ми е каша :) Само последно да се защитя! Изневерила съм единствено с бившия.. с друг не бих, в смисъл изневярата не ми е начин на живот :)
Ж 26г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 236b6fbdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смесваш на моменти сегашния с бившия и докато те чете някой, може да изпита затруднение да разбере за кой си писала в кой момент.

Направо на проблема. Ти си го назовала. Малкото време което прекарваш със сегашния. Следователно не оставяй така нещата, имаш толкова възможности да направиш така че да се виждате по-често. Есествено е че и от него зависи, но ти си стимула. Да ти е хрумвало че новия очаква нещо повече да усети от теб? И докато си очаква, очаква, а да кажем не го вижда в теб, започва да си мисли дали пък не го използваш само? ! Или пък си играеш с чувствата му. За един мъж, като мъж е важно какво чувства жената. Изазявай любовта си, обичай, целувай, прегръщай, за да види че наистина е от значение за теб.

Изневярата е най-малкия ти проблем. Поначало явно да си жена не е никак лесно, защото вие жените имате непрестанни емоционални пориви и по-често чувствения ви компас се обърква. Според мен правиш разлика между "прост нагон" и "любов". Любовта съчетва и нагона, но "простия нагон" е само креватна гимнастика без истински чувства. При жените обикновенно "просто нагон" е вид терапия, когато сте подтиснати, когато сте много тъжни, или прекално емоционално неуравновесени и тнк. се нуждаете от секс. ( Надявам се който прочете това да го приеме за нещо лошо, то е нормално ) И в секса няма нищо лошо, но ако го правиш с човека към който изпитваш чувства. Секса е един вид игра, един вид забавление, един вид разтоварване, един вид опознаване, един вид намиране на топлота и убежище в ласките на другия. Защо го написах с "един вид", защото е всичко това накуп, то е много от "един вид". Въпроса е да бъдеш открита да практикуваш всичко това от секса "един вид" с който обичаш. Защото "любовта" не е задължена да се консумира винаги внимателно, романтично, понякога трябва да е импулсивна, силна, страстна. Това ти липсва, затова си го потърсила в бившия си чрез "изневяра". Практикувай секса в пълноценен вид с новия и ще се чувстваш щастлива.

А причината да "изневериш", или по-точно да не практикуваш досега същото с новия, е защото едновременно от една страна имаш притеснения да се довериш на новия, страхуваш се да не те предаде, да не ти изневери. И от друга страна, новия пък също има такива притеснения затова стои по изолиран. Всичко от притеснения.

Може би има нещо от което се срамува, става дума за новия. Или не знае за до колко може да ти има доверие. Но нали знаеш, винаги има първи път, за всичко си има първи път. Веднъж да бъдете откровени, напълно откровени един към друг и нещата ще станат от там нататък лесни и плавни. Разбираш ли, хората с труден живот, имали или имащи такъв, са по затворени, притеснителни, защото под невидимата си броня, таят голямо сърце. Което се стремят да опазват, защото са били твърде много наранявани. Поговори с него.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b6ba054386
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, какво правиш тогава още с тоя новия? имах подобен на твоя случай това лято и преди 1 год също.. Събирам се с някой толкова перфектен, свиквам с него, но нещо пак не ми харесва иии постепенно се отдръпвам и се връщам при бившия си.. не искам да ходя с него, защото си е малко женкар, но пк с него ми е толкова хубаво.. дава ми това, което другите не :)) изневеряваш, защото не обичаш този новия и нещата не вървят вече, връщаш се при стария, защото имаш още чувства към него, това е :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6087773190
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Лесно е, ако си беше уплътнявала времето пълноценно, нямаше да изневеряваш, нямаше да причиняваш това на човека до теб, като са го причинили на теб.
После по ТВ-то защо давали че 1/3 та от младите били без работа и не виждали никакво професионално развитие.
Вместо да учите, да се развивате, вие само за еВане мислите. Много го обичала в началото, но сега видиш ли прогледнала :)Спокойно, не си първа и последна тръгнала по този път, действай смело, вече си прецакала нещата, така че каквото и да направиш все ще е грешно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6acd29e04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако съжаляваше нямаше да го правиш. Щом го правиш, значи ти харесва. Изводът е, че просто не си за новия, а предпочиташ някой, който да ти изневерява зад гърба ти. Жените са такива. И аз ще започна да изневерявам, тогава може приятелката ми да ме обикне повече.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0d67c8b53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Голяма грешка правиш. Лесна мишена си за мъжете... то е ясно, че ще се върнеш при бившия и той пак ще ти изневери, и накрая ще останеш сама. Ако не си влчебена в сегашния ти приятел, просто го зарежи. Според мен страдаш от липса на внимание... ами поговори с него по въпроса.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 07c9d1e304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   M25

Да срещнеш нов мъж гадно е, ама мога да го разбера, но бившия да си те е*е, когато ти се прииска.. нз всеки си има някакви норми в тоя живот, на мен това ми е унизително. Забил там някоя, лъгал я е, изневерявал й... и сега пак си я праска, щото явно добре се представя момчето... ти кво на повикване ли си му? :Д

Твоя си работа де, ама стига лъга човекът до теб. Кажи му, че не си била щастлива с него и си се хванала с друг и го зарежи... все пак не е честно спрямо него.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 147d68186a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма за какво да съжаляваш... Живей на маххх... Много ясно че ако не получиш това от човека до теб ще го търсиш някъде другаде... Тъй, че се наслади на моментите в които си щастлива докато не срещнеш онзи, които ще ти даде това което няма да те кара да го търсиш навън... Успех

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1b801d7bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката - благодаря за коментарите!
към 3 - да, съгласна съм, вече доста сгреших :D И мисля да не бързам да взимам някакви кардинални решения. Най-много някой да пострада... ще внимавам :) Само да поясня, че уча и работя и гледам да се развивам професионално :)
Много благодаря на коментар 1 - много полезен! Няколко пъти съм повдигала темата за вижданията ни и съм си позволявала да се сърдя, а той ми отговаря, че е такъв (настоящия), т. е. че е странен и че понякога просто не му се излиза. Един от скорошните спорове - и двамата работим на центъра, но живеем в различни посоки. Миналата седмица трябваше след работа при него да отида и му казвам да се чакаме на метрото. Той ми казва "хайде направо там", т. е. да не пътуваме заедно.. не че е голяма работа, но защо?? Това се случва за втори път, но първия път си премълчах, тоя път се разсърдих и ме изчака. Какъв му е проблема да ме изчака (даже аз го чаках впоследствие в метрото) и да отидем заедно към тях?? Имало много хора, нямало да се намерим, не му харесвало да чака.. а пак ви казвам аз го чаках. Колко пъти!!! Колко пъти съм го карала да излиза с мен с колегите или с приятели. Всеки път, а когато сме в родния си град той като излиза с неговите хора на кафе, мен не ме вика, а аз винаги го каня. За това нищо не съм му казвала, защото не мога да му държа сметка, въпреки, че ми е неприятно. И много пъти той си стои вкъщи, чуваме се, казвам му "и тая вечер няма да се виждаме ли? ", той се смее "не ми се излиза, знаеш такъв съм си".. ето това! Горе в темата не съм писала такива подробности, защото щеше да стане много обемна. От секса той ми казва, че е доволен от мен.. :D изобщо от всичко, което правя.. но ето тази събота и неделя нищо не правихме, пипах, търках.. питам го "спи ли ти се" той "да" и тва е.. а после ме целува и гушка на следващия ден.. а мен ми е криво хаха :)
Към коментар 2 - много обичам бившия, обичам да се грижа за него, но пък той постъпваше лошо с мен. Разделяхме се веднъж преди окончателната раздяла и преди да се съберем беше както сега.. една хармония.. и спокойствие и любов.. после пак почнахме да се караме и той да гледа други.. В последствие разбрах от него самия, че ми е изневерявал, но не с една, ами с различни и по няколко пъти.. хаха С него бяхме малко над 4г. заедно, живяхме заедно.
Така като чета коментара си.. май не трябва да се занимавам с нито един от двамата :) Само да вметна, не знам какво ще кажете за това, с бившия се разделих средата на 12 юли, а с настоящия тръгнах на 3 август. Тогава мислех, че съм забравила бившия, обаче явно всичко е било една еуфория от ендорфини, като тази, когато при злополука се порежеш целия, но не усещаш болка, защото първо трябва да намериш спасение.
Поздравии :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 359e7088dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   По принцип и аз съм против изневярата, но ти си един от малкото случаи, при които я оправдавам до някъде. Само че изневярата в момента не е истинския проблем, а само замаскиране. Ти искаш внимание, не го намираш при един, търсиш го при друг. Само че това не решава проблема, а само го отлага във времето. Всичко това е само едно временно замазване и заравяне на главата в пясъка.

И тук възниква въпроса "до кога така" и защо просто не прекъснеш връзките си? Особено тази с онзи, който ти се кара. Разбери, че от нея няма да излезе нищо, щом се е стигнало до тук, ама защо изобщо още се измъчвате взаимно и нужно ли е да се лъжете? За кого го правите? Какво печелите от това?

Очевдино и двете връзки не могат да те отведат там, където искаш. Мисля, че ти искаш сериозна връзка, в която да се чувстваш желана и обичана. А сега какво имаш - един, който почти не иска да те вижда, и друг, който иска да те вижда, ама само за секс. А ти си готова да си секс кукла и да те ползват при нужда, само защото той успява да си изиграе добре картите (вниамнието). Но той иска ли теб или иска само един твой орган и малко низша емоция?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fdeddbcdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста тъжно, бих казал.. Едва ли има по-неприятна изневяра за момчето от тази със бившия... не си ли една харпийка ти, а? Ама вика аз само със него... Смятай колко си се отдалечила от реалността, че да минеш от жена, която мрази изневярата до жена, която смята, че "Изневерявала съм единствено с бившия" е някакво извинение и едва ли не е нормално, че и щастлива! Звуча много хейтърски нали? Сигурно преувеличавам? Нямам право да те съдя? Просто ми е жал за такива като теб, а половинките ви направо.. горките хора. Той бил виновен, че не и обръщал внимание и се виждали рядко... Само за сравнение ние с приятелката ми се виждаме само в неделя, когато не е на работа и сме в перфектни отношения, не бих си и помислил за изневяра, мисля че и тя, а относно другото-ако една жена не може да си спечели внимание, ми то става на крива ракета космоса и крив! И как смята, че вниманието и времето на другия просто ей така и се полагат! Големи жени, няма що!
S. A. D.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b6ba054386
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   отново коментар 2.. Викаш тръгнала си малко след това с новия, като си мислила че си забравила бившия.. както ти казах позната история, била си му бясна, било ти е омръзнало от всичко.. от това че те е мамил, че не са се получавали нещата ии си намерила нещо ново при друг. Отначало всичко е било цветя и рози, но в последствие усещаш че хубавите моменти с бившия ти липсват и с новия не е същото. затова и се връщаш назад. Евала правя на тези които успяват да обърнат страницата и повече да не се върнат.. но това е мнг трудно, особено щом казваш 4е от 4 год сте заедно.. премисли вариантите и вземи това решение, което ти е най близко до сърцето, ако не се получават нещата с новия, по добре го остави докато не си почнала да изпитваш нещо по-сериозно

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0232fedf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката - не съм на повикване, на мен също ми е приятно. Той пак ми говори да се събираме, но не бих го допуснала, ще бъде много глупаво.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f3581a822b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката - да, искам сериозна връзка. Не съм на повикване на бившия, защото и аз го търся понякога. А той пък сега пак ми подхвърля идеи да се събираме, което не бих допуснала, защото няма да е логично и пак ще страдам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker