Не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2256 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 24 години. Един въпрос ме мъчи от доста време и не ми дава мира. Защото не мога да си обясня защо се получиха така нещата. Преди време (вече няколко години) се запознах с едно момче.

Той беше сигурно един от най-позитивните и добри хора, които съм срещала. Първоначално бяхме само добри познати от типа на ''здравей-здрасти'', в последствие след много и дълги разговори се сближихме, защото видяхме че имаме много сходни разбирания за живота. Така отношенията ни прераснаха в едно хубаво приятелство. Та ние буквално си допълвахме изреченията. Подчертавам приятелство, защото не е имало привличане между нас, а и тогава и двамата бяхме заинтересовани от други хора. И така няколко месеца.
Но нещата постепенно започнаха да се променят по едно и също време и за двамата. Започна да се появява симпатия, блясък в очите и пеперуди в корема и явно беше, че е взаимно.
Въпреки това дълго време не се решавах на крачка за тази връзка, защото не вярвах че с човек, с който ви е свързвало добро приятелство може да стане сериозна връзка. Защото това исках аз- сериозна връзка и отношения, а не чук и чао. Съдейки по неговото държание и характер повярвах, че и той иска същото с мен.
И точно когато бях готова да дам шанс на тази връзка човека, който си мислех, че познавам много добре разби сърцето ми. Реши, че не е готов за връзка в момента или поне не с мен и ми наговори един куп заучени фрази тип клишета от сорта на ''не си ти виновна, просто момента не е добър за мен, да си останем приятели'' и други подобни.
Ок, всеки има право на избор, но защо чак сега в последния момент. Защо този човек, за когото бях сигурна че никога няма да ме нарани постъпи така, като с лека ръка пожертва приятелството ни за едното нищо.
И най-важният въпрос - защо след толкова много време аз не мога да го забравя и преодолея.
Ако някой е бил в подобна ситуация нека сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: e534b8b3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   е и какво сега причини много поне приятели останахте ли?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d7af5c0a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче стегни се! Толкова си млада и животът е пред теб-само на 24 си... И какво като не ти е отговорил на чувствата, с това светът свършва ли? Не, нали... Хубаво е ако сте си запазили приятелството... Нищо не каза и за него. Той на колко години е?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0ef8dc9cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не съм убеден, че той е пожертвал приятелството ви, напротив опитал се е да те задържи като приятел, не е искал да те наранява и разочарова. Самата ти каза, че не си падаш по чук и чао, най-вероятно и той не е искал приятелството ви да се превърне в това и ти е спестил неприятните емоции от евентуална раздяла. И аз имах подобно приятелство преди години, и аз не съм забравил човека, но това не ми причинява болка, напротив с умиление си спомням за дългите разговори, за споделените мечти, за часовете, които сме изкарали заедно. С годините, заради обстоятелствата прекъснахме контакта, но човекът ми е мил, никой не е наранил никого и до сега мога да го нарека приятел и това ми е достатъчно.
Приятелят ти не е бил готов за по-дълбоки взаимоотношения и за да не те наранява е пожелал да си останете приятели - не го вини, а се радвай, че е постъпил честно и почтено с теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d7af5c0a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм номер 2... Момиче прочети и моят коментар и на номер 3... Мисля че и двата ще ти дадат някакав съвет, а именно че трябва да запазите едно добро приятелство. Ти как разбра, че си влюбена? Може да е просто едно увлечение и да е временно... Аз имам такова приятелство, но само приятелство и много се радвам за това, че нищо повече не стана от това да бъдем приятели, защото приятелите са ценни и много редки, а любов има навсякъде... Затова пак ти повтарям-стегни се, излез на вън, гледай филм или чети книга. Когато срещнеш любовта много ще се смееш на всичко това което си написала сега... Поздрави
Ж30

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d7af5c0a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 3

Пишеш, че ти е било приятно с този човек. Говорили сте си с часове... Но връзката се е прекъснала със времето... Каква беше причината за това? И няма ли как да я подновите наново? Щом пазиш хубави спомени от това, може и другата страна да пази същите. Такова приятелство е рядкост

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d28fa08f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Толкова време не е имало привличане и ся на теб ти прищраква нещо да притесняваш човека и да го притискаш - не мога да го разбера това!!! Все едно аз на някой мой приятел ся да кажа, че искам интимност с него, сериозна или несериозна... все тая. Ти си се изгаврила с приятелството ви. Той човека е бил притиснат от теб. Направо ми е жал за него. Шото е добър и затова е говорил клишета, а не ти е теглил една... както трябва. Това да искам джиджи биджи с приятел аз го приемам като кръвосмешение... гнусно ми е да си го помисля. Е, заради такива като теб, хората ще твърдят, че между мъж и жена не може да има истинско приятелство. Разбирам обратното - да ти е бил гадже, да ти е писнал и след това да си останете приятели, но другото не мога да го възприема.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 74b9322455
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имало някой горе.... Хак ти е, нека да видиш какво е да ти набутат дежурния женски лаф "ама аз искам да си останем само добри приятели".

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5e26c61c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 5 от номер 3 - нямам обяснение защо се получи така, в същност имам, но това е предмет на друга тема и не мисля, че тук е мястото да я коментирам. За мен остана извода, че ако нещо във взаимоотношенията между двама души куца не трябва да си бутам човката. От чисто приятелски чувства се опитах да оправя отношенията на приятелката ми с гаджето и, когато те се набутаха аз останах в периферията, един вид бях виновен, че при тях не са се случили нещата. След години направих опит да върнем доброто старо време, но вече нищо не беше същото - въпреки всичко ми остана спомена за този човек, за времето прекарано заедно, за разговорите, откровението. И за миг не съжалявам, че съм имал това приятелство.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3c5d037eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисля, че си с внушила, че не можеш да го забравиш.

Аз имах подобен случай (жена съм), но постъпих по начина по който този мъж не постъпи с теб и съжалявам. Абсолютно по същия начин по който описваш дори повече имах приятелство с едно момче което се превърна в такава любовна сага, че ми изяде ушите.

Бяхме най - добри приятели и той реши да ми предложи не зная защо се съгласих, той искаше сериозни взаимоотношения, аз не знаех какво искам и така той даваше всичко за мен, а аз не го оцених и сега съжалявам.

Не искам да казвам как свърши всичко, защото може би все още не е. Може би е по - добре, че е станало така, не знам, не мога да отговоря, знам само, че ще те потърси рано или късно, а ти дръж главата горе!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6d2c1effb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 8 от 3 :Много съжалявам, че така се е получило... Но нали знаеш, животът ни е пълен с изненади и някой ден може пак да откриете пътя един към друг и приятелството да ви е по силно, чисто, искренно... Ти ще ме разбереш, какво искам да кажа :))))
Поздрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker