Има ли граница грехът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли граница грехът?
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4135 пъти
Много пъти сядах пред монитора, за да започна тази статия и много пъти се отказвах... Много безсънни нощи съм си мислела, че ако има ад, ще горя там за това, което върша сега... Против всякакви принципи ,закономерности и морал. Това съм аз - дявол в кожа на жена! Красива и грешна, толкова грешна... Разбила не едно сърце, макар и неволно, а може би просто когато тръпката отмине, не правя компромиси със себе си, защото любовта не бива да се превръща в задължение, а трябва да бъде желание...

Имам семейство, до мен има мъж, на когото със затворени очи мога да разчитам, имам прекрасни деца. Имам мъничко приятели, събират се на едната ми длан, но са толкова истински! Съдбата не ме е лишила от нищо и аз съм ? благодарна за това! Но като всеки човек и аз съм със своите пороци...

Търся тръпката навън или може би тя ме намира - не знам. Старая се, когато всичко свърши, да не наранявам мъжа срещу мен, но все така се получава, че той се влюбва... а аз не искам това. Никога нищо не обещавам, никога не лъжа. И тогава има наранени...

Докато един прекрасен юлски ден тази съдба, дето досега ме галеше, ми поднесе едно предизвикателство, в образа на мъж, един толкова млад и толкова чаровен мъж... мъж, който бях виждала, макар и рядко, и единственото нещо, минавало през ума ми, е било ”толкова е млад и хубав, а е парализиран!” Да, той е прикован за инвалидната количка, той е зависим от хората около него. Лицето му излъчваше единствено безразличие и неясна тъга. Инцидент, обърнал живота му преди пет години, беше направил от жизненото и весело момче един суров, недостъпен и хладен мъж.

Този хладен мъж стоеше онзи юлски ден пред мен и водехме служебен диалог. Но една реплика, изпусната случайно или може би нарочно, ме накара да застана нащрек! Беше влюбен в мен и явно усилията да го скрие бяха нечовешки. Това си беше вече безумие!

Разликата ни беше осемнадесет години, по дяволите, можех спокойно да му бъда майка... не, това беше вече ненормално! Все още имах някакъв разсъдък и не исках да го губя. Станах, заобиколих количката му и тръгнах да излизам, но той хвана ръката ми. В очите му се беше събрала толкова мъка, че кожата ми настръхна...

Усещах лудия пулс на сърцето му, устните му прошепнаха тихо ”Моля те...” Придърпа ме нежно и докосна устните ми с неговите... първо плахо, а после нежно и завладяващо... чувах някъде в съзнанието си думите му „Успокой се, цялата трепериш!„ - явно моето сърце е било по-лудо от неговото!

Така започна моята връзка с тази невъзможна и дяволски грешна любов. Той беше убеден, че го правя от съжаление, но аз започнах да се влюбвам...

Една нощ, когато беше зле, ми звънна и с треперещ от треската глас ме помоли да го закарам до Пирогов. Скочих, грабнах колата на мъжа ми и отидох да го взема. Без да се замисля какво рискувам, какви въпроси ще породя... Единствено важният тогава беше той и неговото здраве. За другото щях да мисля после.

Дни след тази нощ той ми каза ”Мило, сега вече знам, че не е съжаление. Знам, че ме обичаш!” Тогава май и аз го осъзнах... и изтръпнах - какво щях да правя с тази любов? Неговите родители щяха да ме разстрелят, ако научат, моето семейство щеше да се отврати, щях да загубя най-скъпото - децата си! А той правеше планове - как, след като завърши следването, ще живеем заедно, как ще спечели децата ми стъпка по стъпка.

А аз слушах и очите ми се пълнеха със сълзи, защото знаех, че това никога няма да се случи, защото никога не бих нарушила изградения свят на моите деца. Моята грешна, невъзможна и толкова желана любов... Какво да я правя? Това сърце не мога да разбия, защото ще разбия и моето... Има ли граница грехът? Прекрачих ли я?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 09c3f8fea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко абстрактно си описала как тръпката те намира. Не ми стана съвсем ясно, но няма да го взимам предвид - направо към въпроса. Чисто принципно не си направила грешка като си се отдала на желанията си.

Грешката обаче е станала в момента, в който си дала надежда в очите на този човек. Явно си била мила с него, за да може той да те поиска така. Трябвало е с всички ресурси да отричаш, че го обичаш.

Опитай се да си представиш какво се случва в неговата глава. Нека сме искрени - не са много жените които му обърщат внимание. Да го обичат.... съвсем не. Изведнъж се появяваш Ти. Да, за него си с главна буква. За него Ти сега си почти всичките му мисли и сънища. За теб той е едно залитане в грешната посока, а за него това е направо безтегловност.

Според мен се опитай да поправиш нещата докато все още не са избили на някъде както се казва. Идеята ми е, че повече трябда да се мисли за него в случая, защото ти имаш към кой си живот да се върнеш. В неговия случай - отнемаш всичко което е имал. Моята препоръка е да спрете всякаква комуникация, за да не се хранят излишни надежди. Трудно ще е, но е за добро.
VB

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Толкова много посещения и нито един коментар...Защо? Шокирах ли ви? Отвратих ли ви? Защо подминавате с мълчание? Като наказание ли да го приема или като безразличие?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1- той ще посегне на живота си, ако го напусна. Правил е опити преди години и само бързата намеса на родителите му го е спасила тогава. Казва, че аз съм единствената причина да продължава да се бори! Какво да направя- не искам да страда, достатъчно болка е преживял! Веднъж опитах да се отдръпна и вечерта го намерих паднал от инвалидната количка по едни стълби...И знаеш ли- не ме притеснява факта, че съм семейна, не ме притеснява и това, че той е неподвижен, това, което продължава да ме шокира е разликата във възрастта ни-18 години! Въпреки думите му, че това няма никакво значение, този факт никога не напуска съзнанието ми...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И още нещо, номер1- не е вярно, че жените не му обръщат внимание- въпреки състоянието си той е заобиколен от много приятели, между които и красиви момичета. Кое го накара да се влюби в мен? Като преди това само си кимахме с глава за поздрав...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 19d02472a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не съм шокирана, не съм и отвратена. Просто не съм сигурна като ти пиша дали ще послушаш съветите и разума си, или ще се водиш само от чувствата си. Допуснала си груба грешка като си дала надежда на момчето, но все още не е късно да му покажеш, че връзката ви е само сексуална и няма бъдеще. Не му позволявай да се хваща за теб като удавник, защото после ще го нараниш още по-жестоко. Докато за теб това е само залитане, за него е любов.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За бога, номер 5...чета коментара ти и плача! Не е залитане, ОБИЧАМ ГО! Сама не осъзнавам как допуснах тази любов да ме превземе, но е истина! Знаеш ли какво ми каза той веднъж:" Ще се изправя на крака и ще ти подаря танц, нашият танц ...с нашата песен!" Искам той да изпълни обещанието си! Искам да го видя на крака! И ако след това реши да ме напусне, и това ще приема! Защото искам да бъде щастлив!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 19d02472a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, №5 съм. Виждам, че си интелигентна жена, но в тази ситуация това няма да ти помогне. Влюбена си и няма да слушаш разума. Не можеш да го напуснеш, но поне си остави вратичка и му обясни, че разводът ти е невъзможен (причини ще измислиш). Нека те обича, но не му обещавай общо бъдеще, най-малкото защото и ти не си наясно как да постъпиш в момента. Звучи грубо като го казвам сега, но май трябва да продължиш да тъчеш на два стана, поне докато не видиш накъде ще се наклонят везните. Всяко прибързано решение сега ще нарани някой - или семейството, или него. Затова се овладей и си дай време.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Напротив, номер 5- винаги съм слушала разума си, дали това е приоритет на интелекта ми, както ти мило се изказа или просто е вид страх от неразумното и рискованото- незнам. Никога не ми е било трудно да кажа-до тук! Но явно и никога не съм се влюбвала...затова сега ми е така дяволски трудно! Ще те послушам- ще задържа спирачките засега, за да видя наклона на везните. Благодаря ви- за трезвите и безпристрастни съвети!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 04d3e2d683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много куца ситуация. А, съпруга ти? Никаде не спомена каква ще е неговата съдба, ако си тръгнеш, как ще го понесе или дали няма да се самоубие???

Обичала съм, била съм обичана, напуска съм партньор заради друг мъж, но ако бях в твоята ситуация.......нямам идея как ще постъпя.

П.С Напуснах съпруга си заради мъж по малък значително от мен. Сега вися в този сайт, а той митка из кръчмите......а, да има и връзка с момиче..и даже не се притеснява, че ме наранява. След обещанието няма вече...не минават и 2 дни и всичко по старому. Имаме дете не, че това е причина да го търпя, но го правя. АКО МЕ ПИТАШ ЗАЩО??? НЕЗНАМ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fa229aff63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ще кажа моето мнение, въпреки че съм на 18 и най-дали имам голям ОПИТ (да не кажа никакъв). Това с възрастта принципно си е за притеснение, но нали знаеш НЯМА ВЪЗРАСТ ЗА ЛЮБОВТА. Относно другото - защо трябва да го отблъсваш - заради лицемерно щастие със съпруга си? Недей! Ако го обичаш - върви при него, животът е прекалено кратък и ще осъзнаеш че си направила грешка ако го оставиш. Той живее заради теб (както ти живееш за децата си). Те ще те разберат, ще приемат - нямат избор. Но готова ли си заради спокойствието на което си свикнала да погубиш момчето и да загубиш завинаги любовта на ЖИВОТА СИ?

Помисли си много добре от какво ще се откажеш ако го отхвърлиш и какво ще тежи на съвестта ти ако той се самоубие, защото съпруга и децата ти може да страдат известно време, НО ТОЙ ЩЕ СЕ ПОГУБИ от мъка.
Т.,18

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря на №10- голямата ми дъщеря е на твоята възраст и исках да видя мнение на нейн връстник. Само,че моите дъщери не мислят по този начин/ за съжаление или не- незнам, но така съм ги възпитала- в ценността на семейството/ и сега плюя върху това, в което съм ги карала да вярват и почитат. Знам каква ще бъде реакцията им- изумление и отвращение. А съпруга ми-тук ще отговоря на №9- ако децата решат да останат при него, може би ще се мобилизира и ще го ппревъзмогне, но остане ли сам- може да посегне на живота си...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d2baae0585
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен никой няма да се самоубие, моето мнение е че ти изобщо не обичаш съпруга си и си с него само по задължение.Но си помисли, ако рискуваш с това момче, възможно е да останеш сама. Ако той един ден се оправи , дали няма и той да се влюби в по млада и да се озовеш на мястото на съпруга си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5b13524a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Добре.. на каква възраст са децата ти?
Какви са отношенията със съпруга ти?
и някой друг знае ли за тази връзка?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4c073cd885
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако грехът е сладко нещо, границата му е там, откъдето сладкото започва да ти горчи... но не от сладост.

Никой не е застрахован от влюбване, но влюбването се случва, когато му позволиш, когато с мислите си му дадеш храна, за да расте и се развива.

В много трудна ситуация си. Не виждам вариант за хепиенд.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d24cebb898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Oт автора: дъщерите ми са на 15 и 18 години. Възраст, в която най-силно трябва да усещат сигурността и силата в семейството си. И ние им я даваме! Отношенията със съпруга ми са нормални, спокойни, уравновесени- все пак сме семейни от 20 години. Той е десет години по-голям от мен и това дава допълнителен равномерен баланс във взаимоотношенията ни.
Не казвам, че не е имало леки сътресения в брачния ни живот, но всичко беше преодоляно с разум и търпение и от двама ни.

Но №12 е прав в едно - не го обичам, по-скоро съм се оставила да бъда обичана. Така беше още преди да станем семейни. И той го знае, явно го е приел, незнам, но преди често ми казваше" Знам, че никога не си ме обичала..."

А за момчето ще кажа: искам да се оправи, да го видя на крака, и ако след това се влюби в друга, на негова възраст, ще приема този факт, независимо от болката, която ме очаква. Искам да бъде щастлив!

Към №13- да, знаят за връзката ни неговите приятели. Предполагам, че и родителите му знаят или поне се съмняват.Досега не съм срещала упреци или подигравки от негови близки. Всъщност- никой не ме е питал. Но да си призная- няколко пъти се е случвало да съм с него в компанията на негови приятели и се чувствам много неловко- дори не искам да ме целува, въпреки,че той търси близост пред тях и не се притеснява. Просто осъзнавам, че мястото ми не е при тях...А в същото време, когато го чакам с колата и го видя да идва, бутайки енергично колелата на инвалидната количка,и усмихвайки ми се с онази негова неотразима усмивка, си казвам" Господи, колко го обичам..."

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4c073cd885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Искам да те попитам нещо - Щеше ли да е по-различно, ако момчето не беше инвалид, а здрав, прав мъж? По-лесно ли щеше да ти е да вземеш решение какво да правиш?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5f332c4f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Небях влизал в този сайт много от одавна, както си пиех бира и като прочетох се задавих, храчих плювах и накрая псувах.Боже господи какви нещасни мъже има на тая земя и твоя мъж те търпи немога да повярвам толкова ли си богата че те търпи.Ще ти кажа женами се хвана с циганин по-точно мангал. ПРЕБИХ ги всичките него,женами, баща му и майка му и сега съм щаслив със децата.Прави си сама изводи с теб какво щеше да стане.Съжалавам но написах точно това което ми е в главата.ЖЕНИ не плювайте на мъжката добрина затова получавате шамари.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: db77a2484f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Я се събуди!Мисля, че или си със супер развинтена фантазия или не си много умна.Мъжа ти как те търпи?Той както го описваш е слабохарактерен като теб.Въпреки, че за теб е по-подходящо друго определение ама ще си затрая.Дано само се окопити мъжа ти и те изрита като куче от дома ВИ защото точно това заслужава мижитурка като теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5124fd8924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   За много фатална се мислиш. Младежът щял да се самоубие ако го напуснеш, съпругът ти също - ако остане сам. Дали грехът има граници? Уважаема, всичко в този живот има граници. Всичко трябва да е с мярка. Силни думи пишеш, но ако наистина обичаше този младеж, ако наистина уважаваше съпруга си и децата си, щеше да се изправиш и очи в очи да им кажеш истината. По-малка съм от теб, но плюя на принципите ти, точно както ти би плюла на нещата, на които си учила децата си.
Приземи се, защото ако стане принудително ще е много по-болезнено. Ще загубиш всичко/всички и най-вече себе си! Ще гледаш идола си в огледалото и ще се възхищаваш на красотата си отново. Но с тази разлика, че ще го правиш сама!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9a4923b063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21 Рядко се срещат жени като теб. Затова ти и тези, като теб сте истинско богатство. Истински ЖЕНИ. Поздравявам те най-искренно.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3eb47a369a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мерси, 22.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4e1044a283
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Дали има граница грехът - има, и ти си я преминала. Не съм безгрешен, за да те съдя, но ми се струва прекалено романтично да искаш само младежът да бъде щастлив за кратко, дори и след това да те напусне. И какво - един ще бъде щастлив за сметка на останалите - съпруга ти и децата. Дори и да си се омъжила без да го обичаш вече сте създали деца и имате ангажименти.

Дай Боже възлюбеният ти да се възстанови, но той е млад, а ти, колкото и добре да изглеждаш, си на годините на майка му. А когато ти станеш на 50, а той ще бъде само на 32? Нещата вече са доста напреднали и понеже измаменият от съпрузите обикновено научава последен, събери семейния съвет и ги уведоми, нека поне не научават от чужди хора. Защото в крайна сметка съпругът ти ще остане сам, децата я при единия, я при другия, ти ще останеш сама - много висока цена и много объркани съдби.

Иначе те поздравявам за написаното, личат си високата интелигентност и талантът, усеща се чувствителната и объркана душа. Желая ти сили и кураж да превъзмогнеш ситуацията.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cb586e9ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Много хубаво съчинение. Пробвай да го публикуваш:)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1f0978ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз също съм на 18 и тази история не ми хареса изобщо!

Към номер 22 ми е въпроса .. Кое и е истинското на тази жена аз не можах да разбера. Нали не лъже мъжете с който е,защо тогава лъже собствения си съпруг?

Госпожа допуснала сте много голяма грешка,някой по-нагоре беше споменал,че е поправима. За мен лично тази грешка е непоправима,недопустима,прекрачила сте всички граници. Как спите? За какъв разум изобщо говорите? Вие не сте "фатална жена" вие сте една страхливка,която е забъркала една страшно голяма каша,която я е страх и не знае как да излезе от нея. Ако имахте поне маалко разум нямаше да стигнете до тук. Ако бяхте силна жена щяхте да кажете на съпруга си,че сте с този човек,щяхте да му кажете,че не го обичате. Ако бяхте майка,нямаше да накарате дъщерите си да се срамуват от вас по-нататък,защото всичко това така или иначе ще се види и ще се чуе,просто е въпрос на време.

Момчето има какво да губи (Вас,защото казахте,че ако го напуснете,ще се посегне на живота си. Когато човек загуби и последното за което живее е склонен на всичко.),но съпругат ви има децата,той не би посегнал на живота си заради вас. Той знае,че децата му ще имат нужда от него. Края на тази история какъвто и да е той няма да е приятен за никого,а най вече за вас,защото вие сте най-губещия човек от нея.
Е фатална госпожо Всичко или Нищо?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 04d3e2d683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Малееееее, 26ти...хич, не разсъждаваш като 18г. Не искам да упреквам или окуражавам дамата, но съм приятно изненадана от 26ти. На тази възраст обикновенно се подписват с кръсче:)))))))))))

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4c073cd885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   25, не е съчинение, а е статия. Не понижавай в ранг. :)))

до авторката: Умна жена си, но явно не чак толкова, щом си забъркала такава каша. Падането от високо най-много боли. Приземи се, научи се да бъдеш смирена.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4c073cd885
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, коментарът на 22 не е към авторката, а към 21. Чети по-внимателно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fbb266bffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   НАСТРЪХНАХ ЦЯЛАТА ДОКАТО ЧЕТА. АЗ ТЕ РАЗБИРАМ, ИЗПИТВАШ ТРЪПКА, СИЛНО ВЛЕЧЕНИЕ НО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЧЕ АКО ЖИВЕЕШ С ТОВА МОМЧЕ ОТГОВОРНОСТА И ТОВАРА СА МНОГО ГЛЕМИ, С ДВЕ ДУМИ НЯМАШ БЪДЕЩЕ НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО СИ СЕМЕИНА И ДОСТА ПО ГОЛЯМА ИНАЧЕ НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБИЧА ЧОВЕК В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ И ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА НЕГО . НО ЗА ТЕБ ТОВА Е СТРУВА МИ СЕ НЕВЪЗМОЖНО ЗАТОВА НАПРАВИ НЕЩО, ИЗМИСЛИ НЯКАКВА КОМАНДИРОВКА В ЧУЖБИНА ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ПРОСТО ОПИТАИ ДА СЕ ОТКЪСНЕШ ОТ МОМЧЕТО.НЕ МУ ДАВАИ ПРАЗНИ НАДЕЖДИ,ПОСТАВИ СЕ НА НЕГОВО МЯСТО.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 592c3a7075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Никой не обърна внимание на 1 , а съм силно съм заинтригувана от отговора на този въпрос..
16. Искам да те попитам нещо - Щеше ли да е по-различно, ако момчето не беше инвалид, а здрав, прав мъж? По-лесно ли щеше да ти е да вземеш решение какво да правиш?
ако историята е плод на въображението ти ... е приемливо,ако обаче е плод на криво разбрана толерантност е жалко!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ea44ed5ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Е чак пък в ада..? ..То май всички трябва да отидем там да се пържим, няма безгрешен човек. Любовта е най красивото нещо на този свят ,което може да ти се случи.Тогава човек е щастлив дори спира да мрази ,обича ,обича лети в облаците ,та това е дар от Бога.Изживей твояга любов та макар и грешна ,почувствай се щастлива то така или инъче, няма нищо праведно на този гаден свят. Аз те подкрепям

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9aebf7dde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Твоята история ми напомни нещо подобно. Аз мисля, че това е твоят урок на фриволното ти и разглезено презадоволяване. Това е твоето наказание и показател че е време да се прибереш при семейството си. Ти си длъжна да се прибереш в семейството си. Той ще те разбере. Не го третирай като инвалид. Той е нормален мъж. И ти искаш да се държиш с него като такъв. Кажи му го. Ако той бъде убеден, че ти го третираш като нормален индивид, ще приеме решението ти. Всеки нормален човек ще разбере че децата са най важното. Това е моят съвет. А ако той посегне на живота си - това няма да е заради теб или поради теб. Не мисли че си толкова важна, или и от това имаш нужда, за да задоволиш егото си? Приеми всяко негово решение, защото това което правиш е отвратително

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b05ad7a0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Виждам, че моята история още предизвиква интерес...Благодаря за думите на всички, били то негативни или позитивни! Вчера в Морската градина приключих взаимоотношенията си с това момче. Беше тежко, незнам дали зимния морски пейзаж допринесе за това, но се чувствах, сякаш убивам някого...Надявам се да го преживее...аз също...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4f377c0b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Оф, стига си умирала, бе! Не си толкова фатална, за колкото се мислиш!-пак ти го казвам! Всичко тече, времето - също.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker