Правя съзнателни грешки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правя съзнателни грешки
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1745 пъти
Здравейте, аз съм на момиче 19 години. Досегашният ми опит в любовта се състои предимно от грешки, което ми тежи. Ще ви разкажа последните две истории.
Преди два месеца започнах връзка с едно момче, чудесен характер, както се казва носеше ме на ръце. Той много бързо се влюби и беше готов на всичко за мен. Знам, че голяма част от жените търсят точно това, но за краткото време с него се чувствах все едно сме женени от 10 години. От първия ден, когато се запознахме знаех как ще свърши всичко, така и стана- зарязах го и му разбих сърцето. Скоро след това бяхме поканени на рожден ден на една обща приятелка. С момчето сме от различни градове, той нямаше къде да спи -хайде у нас... Все още имах някаква тръпка към него и преспахме. Беше грешка-дадох му надежда по този начин, а след това му казах че е било просто за една вечер и отново му разбих сърцето...
Втората история стана съвсем скоро. Събрахме се с колеги от университета у нас- 2 момчета и 4 момичета. Ядохме, пихме, стана време да си ходят. Момичетата си тръгнаха, а едното от момчетата беше доста пияно и заспа в една стая. С другото момче останахме сами, познавахме се от преди. Той е чзкааровен, отнася се с мен с уважение, от дума на дума стигнахме до леглото. Виждала съм как ме гледа в университета и знаех, че целта му е просто секс, а не връзка. Не трябваше да му позволявам, но ми беше слаб ангелът...
Искам да престана с глупостите и да изградя истинска връка, да обичам, но не зная как. Все едно съм в затворен кръг- правя грешка, давам си сметка за нея, повтарям я... Моля ви, на казвайте намери си хобита, от учене не ми остава време за това. Не знам какво да правя, моля дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9b307a22ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мацко, ти сама си го правиш това, пък после-що така па иначе. Еми извинявай, ама хем осъзнаваш грешките си, хем ги повтаряш. Какъв съвет искаш от нас. Каквото и да ти се каже, докато сама не промениш начина си на мислене ще се държиш точно по този начин: дай да се натъртя с тоя па после да става каквото ще. Дерзай!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 237df34b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, чак пък грешки. Не мисля. Ти не правиш грешки, просто ЖИВЕЕШ! Сега, не си обичала едно момче и си го зарязала, да знам, гадно е, но какво пък, да не е първия. Ще се оправи. А другия кво? Кефел те е преспала си с него. Къде пък чак такава огромна грешка видя в това. Голям праз, дет се вика. Я по-бодро, млада си, сега му е времето да грешиш :) Отпусни си душицата.
ЕднаЖенаКаза

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 45b4910a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя любовта не пита кога да почука на твоята врата. Никой не може да ти каже кога ще се влюбиш. Може да е след месеци, дори години. По-добре се съсредоточи в ученето, защото когато се влюбиш изобщо няма да ти е до учене така като те чета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker