Моята невъзможна интернет любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята невъзможна интернет любов
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4998 пъти
Здравейте.
Реших да споделя най-после и моята история. Влюбена съм до лудост в момче, което познавам само виртуално. Запознахме се преди 3 г. в скайп, оттогава постоянно си чатим. Той е изключително мил, добър и интелигентен мъж на 34г. С всеки изминал ден, опознавайки го се влюбвах все повече и повече в него. Докато не дойде момента, в който започнах да пренебрегвам всички близки хора, всички задължения само и само, за да си говоря с него.

За 3 г. нито веднъж не ми е предложил да си говорим за секс или за нещо подобно. За първи път срещам толкова деликатен и добронамерен човек. Влюбена съм до лудост в душата му...

За съжаление той никога не ми предложи да се срещнем, никога. Не знам каква е причината, доколкото знам не е семеен, няма и приятелка. Явно съм му необходима само за разговор. Разменяли сме си снимки, усещам, че има привличане, но до там. Но аз не издържам вече и мисля да сложа край.

Много бих искал да му призная за чувствата си, но ме е страх. Страх ме е, че ще го загубя като приятел, а такъв човек днес рядко се среща. По-добре да изчезна, да си се върна в голямата черна дупка, да съм отново онова самотно момиче, но този път и по-обезверено.

Знам, че звучи нереално да си влюбен в човек, който никога не си виждал и докосвал, но е истина и много боли. За първи път не знам какво да правя, а винаги имам отговори за всичко.
Чувствам, че умирам отвътре...
Благодаря...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: b071d68457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А от къде знаеш, че не е семеен и си няма приятелка? Мисля, че точно това е причината да не ти предлага да се срещнете.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9b68e41b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не зная дали ще съм ти полезен, но мога да ти споделя моята гледна точка като учатник в подобно "приключение". Бях затворен в себе си и мислех, че няма хора, които биха ме разбрали -всеки говори за други неща и всеки знае какво иска и го постига, а аз като че ли бях нещо друго, не съвсем нормално в цялата среда около мен. Аз се нуждаех от секс в най прекия смисъл на думата, а нямаше никой комуто да мога /респ. да смея/ да го изкажа. Всеки би ме обвинил, че ми има нещо за да търся нещо толкова вулгарно. Затова се зарових в няколко сайта, в които може да се говори по директно зад първоначалната анонимност. В крайна сметка се оказа, че не само аз мисля по този начин. Открих за себе си приятелка, която ми стана не просто секс-партньор, а най близкият човек.

Междувременно обаче се бях свързал и с други момичета. И макар първоначалният змисъл да беше друг, с някои от тях никога не съм разговарял за секс. Водим си много задушевна приятелска кореспонденция, вече не в сайтовете, а в мейл, но ако някоя от тях все още си мисли за секс с мен, поне не го е казвала. Ако някоя, както теб, междувременно си е внушила други чувства -също не е споделяла. Всичко това мисля е нормално.
Ако някой направи първата крачка към откровен разговор, нещата ще станат ясни, но ти като че ли не би искала да чуеш истина, която не би ти харесала.

Моето мнение е, че няма да загубиш въпросния човек като приятел. Той не би желал да те разочарова. Но на 34 г. ми е трудно да си представя мъж, който няма сексуални желания и не ги удовлетворява. Логично е да си има гадже. Но във всички случаи е по добре да си изясниш нещата и ако трябва да насочиш усилията си другаде.

Зная, че би ти било трудно, то и първият път не е лесно, но трябва да уважаваш не само желанието си да си щастлива с конкретен човек, но и неговото, което според мен все още не познаваш...

След три години би могла да бъдеш по директна и да попиташ за това, което те вълнува. Не мен, а него. От моя гледна точка, няма да го загубиш. Само може да го спечелиш или в най лошия случай -запазиш.
Желая ти успех и положително за теб развитие!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cab56a1f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами признай му за чувствата си, три години си е достатъчно дълъг срок, той едва ли да се изненада. Може и да очаква ти да направиш първата стъпка. Кажи му, пък каквото дойде и пиши какво е продължението.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b9f1b2dad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много вероятни причини. Може да е разликата във възрастта, може да е от друг град и да смята разстоянието за пречка, може да лъже относно семейният статус. Знам ли ги мъжете, аз лично не съм попадала на такава птица в нета, дето да не иска секс или камера....

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 16fb05c25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ооо, излез от тази заблуда възможно най-бързо, че може много да съжаляваш за пропиляното време. Слез на земята, какво ти дава този човек? Нищо! Дори те ограбва, ограбва времето ти на първо място а сега и чувствата ти. Та ти вече страдаш. За една илюзия! И не мисили,че съм голословна, преживяла съм подобна връзка, само че с виждане, секс и...доста разочарование.

Тук хората сякаш не разкриват цялата си същност, а в твоя случай ти дори не си виждала човека. На ккаво се надяваш? Ако всичко е истинско мислиш ли ,че той няма да пожелае да те види, та дори само за да поговорите очи в очи.

Според мен има нещо, което той прикрива. Е, пожелавам ти най-доброто, дано не съм права, но...защо ли живота ме научи да не вярвам на всичко. Успех мила! Поне действай и разбери как стоят нещата.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 81e0eae6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много си наивна,не усещаш ли че си в капана на виртуалната измама -от разказа ти веднага се подразбира че реалния образ на човека за който говориш няма нищо общо с изградения от него виртуален такъв-ФАКТА че никога не си получила предложение за реална среща е най голямото доказателство за измисления персонаж с който общуваш виртуално-няма нормален мъж който да не те покани на среща ако намеренията му са искренни дори и да приемем само приятелски-НЯМА ТАКЪВ НОРМАЛЕН МЪЖ!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fa702e0c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре му разкрий чувствата си. Нека да е наясно. Ами ако и той изпитва нещо към теб, но го е срам да си каже...? Тогава и двамата ще се въртите в омагьосан кръг. Нека се знае ти какво изпитваш.. Признавайки му нищо не можеш да загубиш, а само да спечелиш...!!! Предстваи си ситуацията след...2 години - пак си пишете, ти пак се чудиш какво да правиш..., а живота си минава. Моят съвет - кажи му всичко

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 8c5d75c4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   3 години?
Защо си го причиняваш, не виждаш ли, че в живота му, ти си никоя...
Какво очакваш да се случи?Ако е искал да стане нещо, повярвай, щял е да ти каже и да си покаже....
Измъчваш се, друго няма да се случи...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ab4c6a042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В продължение на 3 години сте си писали и не сте се виждали,от къде си сигурна че е на 34 и че този, за когото се представя е истинската му същност?Ако той не взима иниацитивата,за да се видите ,ти я направи,защото после може да съжаляваш,че не си опитала дори.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: eb0643212d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Освен да е гей или просто да не го привличаш немога да си обясня защо не те е канил на среща

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: aa543abe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:
Благодаря Ви за коментарите!
Всичко приключи, не е било взаимно, била съм просто и само за загуба на време!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 70595200bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен това е жена, а не мъж, просто се увери

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 02a30700bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вярно! Някоя гаднярка ще да е. Някоя грозна, дето си няма тъпкач и си убива времето дразнейки другите под прикритието на нета...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d00e90935e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз така бях. 4 години си писахме,обаче знаеше за чувствата ми.
Бяхме разменили снимки. Но той беше далеч много далеч,това не е оправдание че не се видяхме. И аз така мислех,че ми спестява нещо.
Всъщност много споделяхме и винаги спорехме.
Както е бил мил и добър така и сме се обиждали.
На равно с това,да,човек има нужда да споделя за това и свикнах с него,но не може да седиш самотна,осланяйки се на виртуална връзка. Въпреки,че с реалния човек не ми се получаваше,липсата на комуникация убива всичко.

Nutella,27.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker