Не мога да спра да я мисля, как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да я мисля, как да постъпя
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2852 пъти
Здравейте. Искам да споделя историята си с непознати хора, защото чувставм, че близките ми не ми дават най-правилния съвет-а може и да греша. Аз съм млад мъж на 21, тя е на 23. Тя ми е първата, но искам ''да подчертая'', че това не е важно в случая! Бяхме заедно година и половина, но не бяхме постоянно заедно, даже много малко време бяхме заедно, защото тя е студентка, а аз не бях през изминалата година(вече съм). Въпреки това се разбирахме много добре-всеки ден и всяка вечер си писахме или говорихме, чаках я с огромно нетърпение да се прибере и ни беше много добре заедно(може би на мен повече, но за това не мога да кажа със сигурност). Бях влюбен в нея и то много, не само защото си имах приятелка, а повече защото тя е такъв човек, какъвто искам да имам за напред като партньор в живота-красива, интелигентна, дама с характер, домакиня... много неща в нея ми харесват.

Естествено има си и минуси, но в случая мисля, че не са важни.
Всичко беше много добре до средата на лятото. Тя се беше прибрала вече, а аз работих(пак ни делеше разстояние, но не голямо). Започнах да се изнервям и да ми става неприятно, защото тя не идваше много често при мен-вярно, и тя си имаше ангажименти(уважавах това), но имаше дни в които имаше възможност да го прави, но не идваше. И като цяло за малката част от лятото, в която можехме да сме повече време заедно, не бяхме особено много. Към края на август преведох с нея телефонен разговор, в който грубо изразих недоволството си от ситуацията, и в който разговор изреках неща в яда си, за които после съжалявах. Мина това-оправиха се нещата уж и отидохме на почивка в чужбина, която планирахме от пролетта. На тази почивка ме налегнаха приближаващи мои проблеми, за които не и казах, защото не исках да я товаря с тях-исках тя да си изкара хубаво. Но аз не можах да се отпусна и това повлия на ситуацията. Отделно допуснах глупави грешки, които един мъж не трябва да прави-не отидохме на някои места, на които беше добре да идем и я оставих да ходи сама на плаж няколко пъти и като цяло почивката не се оказа много хубава.

След като се прибрахме, тя трябваше да се върне към студенството и от тогава започнаха терзанията. Искаше да се разделим. Бях потресен, въпреки че предусещах накъде отиват нещата. Вече не ме търсеше, но аз в продължение на над месец и се молех като пълен глупак-естествено без резултат. Последва период от около седмица, в които се бях отказал и реших, че това е края, но не стана така. Напълно отчаян пак и се молех, дори плаках по телефона(не от драматизъм). В крайна сметка всичко приключи и разбрах колко съм се излагал, молейки се по този начин-но не съжалявам, защото чувствата ми са истински.

Как ги виждам нещата-грешките, които допуснах бяха от липса на опит и от наивност. Предполагам, че тя иска стабилен мъж или поне такъв вървящ по този път. Въпреки това не мисля, че съм направил нещо толкова лошо или непростимо(поправете ме ако греша). Разбирайки грешките си повече от всичко искам втори шанс, който тя ми отказа-имала си принципи, тръгвала си веднъж и завинаги, изгубила си чувствата към мен. Също ми каза нещо, което много ме нарани-че иска някой, за които си заслужава да му роди деца.
Показвал съм си чувстава към нея многократно и съм ги изразявал силно-пращал съм и цветя без повод, винаги съм се стремял да правя това което иска, бях и казал, че я обичам.

Въпреки всичко, вече месец и нещо след окончателната раздяла не спирам да я мисля. Не е минал един ден без да мисля за нея, просто отказвам да приема начина по който ме остави. Знам, че мога да и дам още наистина много, искам да я обичам, защото искам да имам човек до мен, а както писах в началото, тя е от този тип, който бих искал и за напред, и много неща в нея ми харесват. Просто не знам вече, имаше дни в които исках да я намразя за това, че ме остави по такъв начин, но в крайна сметка пак си я искам.
Предполагам единствения начин да си я върна, ако има такъв е да и покажа, че мога да се променя и да вървя към по-хубаво, но и в това се съмнявам. Остави смесени чувства в мен-останах си с обичта, но и с много болка.

Не знам, казват ми, че не била за мен, ще гони кариера-не ме интересува! За мен са важни чувствата, а моите са прекалено големи и както писах отказвам да приема причините, които ми посочва за раздяла. За мен не е нормално, да виждаш, че някой толкова много те обича и да не му простиш.

Може би не си заслужава, може би се привързах прекалено много, не знам вече. Трудно ми е да взема каквото и да е решение. Продължавам да се надявам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3e60e3e855
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен тя никога не е имала така силно чувства към теб, както ти към нея. Сам казваш, че лятото рядко сте се виждали, ако те е обичала толкова, щеше да намери време за теб. Но чак сега си видял, това, което не си искал да видиш преди. Търсиш вината в себе си, без реално да си направил нещо. Но отговорът е прост - един човек или обича друг човек, или не го обича. Няма друго обяснение. И да, неувереността ти допринася за нейната студенина. Това е заложено в човека, щом я молиш, тя автоматично си мисли, че си отчаян, дори без да го съзнава, това я кара да се отдръпне. Вече се е приключило, сега и да я игнорираш, тя пак няма да се върне. Просто се съсредоточи върху себе си и ти пожелавам да срещнеш друго момиче, което ще те обича истински и тогава няма да се налага да се тревожиш за тези неща. Такъв е животът, не си първият, нито последният, който се е разделил с приятелката си. Просто го приеми и напред. :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ffa6e401d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да и моята приятелка се държи, като теб.
Първо не мисля, че си я отблъснал с това, че не си ходил на определени места без нея. А колкото и да ти се струва странно с това, колко си спонтанен и чувствителен. Не случайно ти е казала, че иска мъж до себе си. Мъжете обикновено не молим, не ревем, трудно изразяваме емоциите си. С две думи мъжете малко гадняри си падаме. И това не е толкова, щото сме гадняри по принцип. А защото ни преписват подобна роля, и очакванията най - вече на жените към нас са подобни. Колкото и да твърдят, че искат мъж - мил и чувствителен - не е вярно. Те искат стабилен мъж до себе си, с който да могат да отгледат семейство. А ти с твоята чувствителност не си такъв. И най - вероятно човекът след теб ще ? е някой по мъжествен - за който ще се чудиш, какво е с повече от мен. Той се държи по - гадно, не показва толкова чувствата си към нея.
А относно как да я върнеш - единственият начин е да спреш да и се молиш, да си хванеш друго момиче и този път да се държиш като мъж. Едва тогава предишната ще види мъжките черти и ще поиска да се върне при теб може би. Обаче може новото момиче повече да ти хареса.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c678f1fc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Младо момче, съсредоточи се върху това, което тя ти е казала, че иска да вижда в човека до себе си. Млад си, имаш достатъчно много време да работиш върху себе си - следващата ще оцени това, което си постигнал. Казвам следващата защото по всичко личи, че с това момиче няма да имате общо бъдеще - приеми, че това е за добре и не се коси! Месец - два са малко време, за да забравиш случилото се, чувстваш се излъган, предаден, огорчен, но всичко това ще отмине и след време ще се чудиш на терзанията си. Не се опитвай да я мразиш, това не помага, а и няма за какво да я мразиш, все пак тя е била откровена с теб, допуснала те е до себе си, със сигурност те е научила на много неща - запази един хубав спомен и продължавай напред!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5083d7b9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива са женорята - колкото повече ги носиш на ръце, толкова повече ти се кават на главата. Няма какво да се занимаваш с тази, от тая трънка заек няма да изкочи. Има един много верен лаф - заради пу. ка - пу. ка не ставай. А с тия сополиви изпълнения.... я бъди мъж бе!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 172d9c029c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Независимо дали приемаш причините, които ти е дала, или не, раздялата е факт и ти нищо не можеш да направиш. Охладнелите й чувства са доста основателна причина, мен ако питаш. Не можеш да задържиш някого насила и не можеш да го накараш да те обича насила. Приключило е между вас. Дай си време да я прежалиш и след това ще видиш, че ще си като нов - ще срещнеш друго момиче и ще обичаш пак. И следващия път по-внимателно избирай на кого си "подаряваш" сърцето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker