Не знам какво повече да дам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво повече да дам
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1625 пъти
От година и 2 месеца съм с едно момче. Обичаме се. Поне така смятам... или смятах. Вече не знам какво да правя. Обичам го, но мисля, че не съм щастлива, наранява ме и вече не се чувствам така пълна и позитивна както преди. Той не ми отделя толкова време, вече излиза повече с приятелите си и учи. Студенти сме. Вика ме при себе си, но за малко, излизаме, но доста рядко и по-често с други хора. Казва ми, че има нужда да общува и трябва да учи, това правя и аз, но въпреки това е различно. Може би го обичам повече отколкото той мен, или просто той вече охладнява. Скоро ми каза, че нищо не правя за него, а аз съм му дала всичко. Нямам какво повече да му дам. Сърцето и душата ми са негови. Караме се много по-често. Казах му, че е по-добре и за двама ни да се разделим, защото връзката ни вече не е здравословна, но сърцето ми се разкъсва, въпреки всичко, мисля, че ще е по-щастлив без мен. Той не пожела и ме разубеди, каза ми че съм твърде емоционална и не мисля обективно. Повтаря, че ме обича, но не знам до кога да вярвам само на думи. При последното ни скарване ми се обади да ми каже да се успокоя, аз плаках, а той се смееше, сякаш всичко му изглежда шега. Аз му говорих сериозно, защото се чувствам пренебрегната, а той просто ми се засмя и каза, че се вживявам твърде много. Не знам какво повече да направя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7adc917d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях в твоето положение.. Съветът ми е да се вземеш в ръце, защото от така създалата се ситуация има 2 изхода и от теб зависи кой ще избереш. Първият ти вариант е да продължиш да се държиш по същия начин, което неминуемо ще доведе до раздяла, защото той няма да те издържи и ще се чуди какво се е случило с момичето в което се е влюбил (това се случи и с мен). Вторият ти вариант е да не му се вързваш (повярвай, знам колко е тежко, защото ти приемаш навътре всяко негово действие или дума), просто започни да водиш свой живот, не му бъди постоянно подръка. Излизай с приятели, започни работа, спортувай, намери си някакво хоби, каквото и да е, само да те спре да мислиш за него. Според мен си се привързала до такава степен към твоя човек, че го задушаваш. А щом казваш, че вече не си щастлива с него може би трябва да помислиш хубаво дали виждаш бъдещето си с този човек.
P. S. Живота е прекалено хубав, за да ставаме зависими от мъжете.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b07ece2c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изцяло подкрепям съвет номер 2 от номер 1. Не може единия да се разкъсва в една връзка и да дава всичко от себе си, а другия да си гледа кефа с приятели, купони, учене и приятелката да е на последно място. Постави го малко в това положение, в което си ти сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker