Изморих се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изморих се
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 1968 пъти
Последната ми връзка не беше много дълга, но вероятно бе обречена на сигурен край. Наркотиците бяха замесени, разстоянието - също. В началото започна несериозно (от моя страна). Но постепенно се увлякох, влюбих се, обикнах! И как няма, като с този мъж аз бях тотално себе си, в най-добрата си светлина. Нямахме проблеми, чувствахме се прекрасно двамата. Аз сияех и хората около мен го виждаха.
Постепенно започнаха да се появяват неговите проблеми. Той бе неориентиран, объркан, колебаеше се непрестанно, и то за много сериозни неща като работа и учене. Раздавах се неспирно - окуражавах го, опитвах се да му посоча правилния път, бях мила, но и критична. Чудех се какво му липсва, исках да му го дам. Първоначално подцених наркотиците. Но после стана повече от ясно, че тези неща сериозно му пречат в живота и развитието. Беше ме много яд, че моето момче - хубав, добър и действително интелигентен мъж, се проваля. През това време учех. Казах си, че ако е писано, ще скъсим дистанцията. Исках да бъда с този човек, мечтаех да споделям живота си с него. Изпитвах вътрешна нужда да се раздавам изцяло.
В крайна сметка аз сложих край. Той обясни, че не може да задоволи очакванията ми за сериозна дълга връзка, на този етап от неговия живот. Чувства имаме и двамата, но прецених, че това не стига. Аз съм жена, все пак искам сигурност, а някой ден и семейство. Нямаше друга жена, със сигурност. Или проблемът е бил в мен, или в него.
И така... Все още го обичам, все още се интересувам дали е добре. Липсва ми, интересувам се какво се случва в живота му и т. н. От време навреме дори се питам - сбърках ли, дали ако не бе разстоянието, щеше да е различно? Може би абсурдни, а може би и основателни въпроси. Понякога си мечтая да го срещна отново след време и този път да няма пречки... Раздадох се много, наистина, а не исках почти нищо. Нямам интерес към никой мъж, а съм самотна. Доверявам се трудно и съм студена към мъжете.
Някакви съвети или коментари върху ситуацията? :)

Ж23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: e02e33b301
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж мила живота е пред теб... бъди твърда и упорита.. остави миналото да си остане минало :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 71cd0ae0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз се чувствам по съшия начин с бившия ми се разделихме по почти еднакви причини като вашите.
Все още мисля за него и ми се иска да дойде онзи, , точния момент'' в който ще можем да се съберем и всичко да е наред.
Все си мислех, че когато мине повече време ще го позабравя.. да ама не.. и тези клишета за миналото и аз често ги използвам ама в действителност, за да постигнеш резултат е много по трудно. Наистина ВЯРВАМ, че за да продължиш напред най-добрият начин е като загърбиш миналото и съм го правила, но с бившия ми не мога да го постигна.. прекалено голяма следа остави в живота ми.
Не си единствената само това мога да ти кажа.. живея си живота.. опитвам се да се срещам с други, но не се получава.
Ще ти кажа аз какво правя-Живея и тайничко си мисля за него не казвам на никой и се надявам, че един ден ще спра.. на нас ни е писано да преживеем моменти като тези, защото явно трябва да научим някои неща.. и аз научих своите след раздялата осъзнах доста неща и се промених вече знам какво искам, какво търся и какво очаквам от човека до мен.. извлечи най-доброто и от лошото!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 97ce16a177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря на номер 1. Здравей, номер 2. Не предполагах, че ще срещна някой с такава ситуация. :) Причината, поради която трудно преживяваме все още всичкото това, е че това не е "типична" раздяла. Не е изчерпана връзка, не са караници, не е изневяра, не е разочарование или нещо друго. Тази тайна надежда скоро няма да си отиде от мен, усещам. На моменти сигурно отстрани изглежда глупаво и безумно, но само аз зная с какво тези отношения са били уникални и специални за мен. Относно научения урок - дано сме го усвоили. :) Ще се радвам да оставиш някакъв начин да се свържем, ако искаш аз ще оставя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker