Запознахме се през 2008 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознахме се през 2008
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2239 пъти
Здравейте, искам да Ви споделя моята история.
Та запознахме се през интернет през 2008 година в един популярен сайт за запознанства нашумял със реклама с мобилен оператор. Аз реших да се регистрирам на шега и след седмица ми се включи момиче което пе поздрави за регистрацията ми. Та започнахме да си пишен през деня и вечерта тъй като работих и нямаше как да седя по цял ден пред компютъра. Почувствах нещо което не съм чувствал през живота си и то бе някакво привличане което не ми даваше спокойствието без да споделя с момичето, че я харесвам. Тя е от София, а аз от Стара Загора. След месец и половина писане в сайта и скайп. Реших да поискам среща с нея тъй като исках вече да я видя на живо. Преди да се видим тя се разплака по телефона тъй като нямало къде да ме покани. Аз не отивам там заради обстановката ми заради самата нея. Видяхме се аз се влюбих с първото ми стъпване пред нея. Ходихме две години с нея т. е. връзка от разстояние, но усещах че нещо не е наред и една вечер като бяхме на дискотека и каза, че ще я загубя и това стана. След като се разделихме се събрахме по нейно желание, а се разделихме защото тя излизаше с момчета пак от този сайт и не ми казваше. Криеше и ме лъжеше. през 2010г. записах да уча и то бе заради нея за да бъда при нея, но тя не го прие това защото явно беше с друго момче което не беше кой знай какво тъй като част от момчетата в софия са пълни боклуци и не знаят как да се държат с момиче. Та през 2011 поиска да се видим и да видим дали ще си оправим отношенията, но бе в Испания. Дойде 2013 от месец май си пишем през ден два и пакиска да се съберем, сега сме декември и тя все още не се е прибрала защото имала нещо да решава там. Всеки път и давам някакъв шанс и си признава, че сега осъзнава какво е загубила и затова и давам шанс да си оправим отношенията, но не знам какво да правя чакам я вече 3 години защото друг човек не харесвам, не обичам и не ценя освен нея, Не знам какво да правя.... Споделете какво мислите по това което съм написъл.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8279041977
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко бро аз минах през почти същото. Съвсем скоро ще ти падне пердето и няма да искаш да я погледнеш и на снимка. Човек търпи до едно време.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5fbf853c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с глупости! Давай напред, позволи новото да дойде. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 14381a1faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятел, не си губи времето, а намери достойно момиче за теб! С времето ще я забравиш, довери ми се! ')

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 72a95b734e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бий си камшика до като е време, ръжда и жена тръгнат ли, спиране няма. Щом е почнала да те лъже и зад гърба ти да излиза з други мъже, какво по меродавно доказателство ти трябва, че не държи на теб и не те уважава? Не я слушай какви ти ги приказва, ами гледай хубаво какви ги върши. Все още имаш шанс да излезеш с някакво достойнство от цялата ситуация.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f8c3b7bcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това се повтаря на всеки две години. Уж иска да се прибере, а в същото време не прави нищо. Не знам какво мисли или изобщо дали мисли над това, а това е човек с висше образование и то счетоводител уж...

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2a600b110c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Осъзнала била... пак си вее оная работа с някого, а тебе те лъже като калинка! Онези й бият шута след като я видят какво представлява, а ти само евала й правиш... Как няма да иска да е с тебе - хем да е с някого, хем да си прави каквото си иска с други.

Счетоводител... Счетоводството й сигурно е само до това - колко са й влезли и колко парици е спестила/припечелила покрай това.

Намери си момиче като теб. Пача, която всеки я клати, в къщи не ти трябва

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: cc192d1ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   о, не вярвай на тая песен, казвам го като жена. всъщност вие не сте имали истинска връзка, тази от разстояние е била само от твоя страна. ти през цялото време си удобната резерва и си винаги на разположение.
зарежи я, забрави я и си намери нормално момиче, което ще държи на теб.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f8c3b7bcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към коментар7: Предполагам, че няма да се занимавам тъй като нямам нито нерви нито сили да се занимавам. Защото ако е пораснала тогава беше на 21-22 години сега е станала на 26 като гледам обещанията и да си дойде август месец не стана след това трябваше уж да си дойде ноември като и поставих срок, но и това не стана. Постоянно говори, че иска да бъдем заедно на нова година и това няма да стане според това което съм написал в историята. Имала някакъв проблем който трябвало да реши и това е друго не се знае...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8c727699d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз ще се присъединя към горните коментари, като този на номер 4 е най-точен. Гледай я какво върши, не какво ти говори. Загубил си достатъчно много време с нея. Сега трябва да си намериш наистина сериозно момиче, не използвачка. Нормално е да не можеш да я забравиш, след като постоянно си поддържал някакъв контакт с нея. И аз бях в подобна ситуация преди време. Много харесвах едно момиче, но и двамата знаехме, че няма как да бъдем заедно. В продължение на 3, може би дори 4 години мислех постоянно за нея. Каквото и да правех, където и да бях, все тя ми беше в акъла. В един момент обаче спрях всякаква комуникация с нея, просто вече не се чувахме, нито си пишехме. Така, не веднага, но след известно време нещата се успокоиха и мъката премина. Затова тегли смело чертата и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f7b095e42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малииий знам какво ти е докато храниш надежда. Имах една подобна връзка 6 години с бурни премеждия и периоди на раздяла, страдания:) Сега ми е смешно, нали:) Само че при нас нещата бяха по-реални и на живо, и от нейна страна, не платонично и имаше много прекрасни моменти, химия, духовна свързаност(хармония, радост, спокойствие) и тн. Но от опит разбрах, че една история проточи ли се дълго и все не могат да се оправят някакви проблеми няма да я бъде. Гледам говориш за порастване, еми и аз моята с това я оправдавах(бяхме малки и двамата), но разбрах че става дума за характер и личност, а не до възраст.

Да предположим какъв е този загадъчен проблем дето толкова го разрешава - някой друг/други там? Може да си иска някой заможен, а твоите финансови възможности да са по-нормални. Извинявай, но май от началото ви ти никога не си бил нейния първи или единствен избор. А това да ти обещава и после ***, лъже не един-два пъти.... Лелеее... Съди човека по действията му, не какво говори.
Дори да се случи о чудото! и да се върне, пак по-скоро мисля че ще ти къса нервите и агонията ще продължава. Така че някакъв последен от последните шансове сигурно ще й даваш вътрешно в себе си за Нова Година, но от там: нова година - нов късмет! Прекъсни всякакви контакти, изтрий я от фейсбука си. Излекувай се от тази болна любов, която се подклажда само на страданието, копнежите и мечтите. Докато има останали капчици надежда много боли, преди да се събудиш един ден най-самият на света, само с приятелите и роднините си. Тогава новата любов най-неочаквано те връхлита, случва ти се ей така от нищото и осъзнаваш колко заслепен и ограничен си бил. Успех и горе главата!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8948663a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Успех с новата любов. Е хубаво е и колата да е нова, дано по-скоро да видиш радостта в света ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker