Дали ще ми прости? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще ми прости?
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3078 пъти
Здравейте,
на 34г съм с 1 дете. Имам връзка с мъж от 1, 5г, не е баща на детето ми.. за мен той беше моята най-голяма любов.. Имахме проблеми.. след като заживяхме заедно.. нещо трудно се нагаждахме един към друг и се разделихме... 2 пъти.. аз си тръгвах и след 2-1 път, когато за мен беше окончателно, аз преспах с един мъж, което в последствие осъзнах, че е грешка.
След това се видяхме с моя приятел и пак решихме да опитаме. Аз не му споделих за случката, но след 1 мес той разбра от някъде.. и се почна ада... не знам кой му е казал... мисля, че един мой "приятел" от скайп с когото споделях много лични и интимни неща.. който му е копирал много от нашите разговори...
Сега аз живея още при него, защото няма къде да отида.. а същевременно той е жестоко наранен.. каза "гнус" ме е от теб... мисля, че няма да ми прости никога, той не ми вярва вече и съм го разочаровала и предала.
Аз се чувствам ужасно, от грешките си, че се доверих на някакъв непознат, че преспах с онзи, и че го нараних по този начин, защото той не го заслужава.
Истината е, че аз никога не бях ходила на кафе с някой мъж, камо ли да му изневеря... а накрая се получи, че точно заради това се разделихме...
Чувствам се съсипана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 92be6dcad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е малка вероятността. Той се чуства жестоко предаден и ти няма доверие и винаги като те погледне ще вижда това. В неговите очи си като долна *** ва ( един предател ). Може да се опиташ да му обясниш как сие се чуствала тогава ( предполагам че си пробвала). Най лошия варянт е да си търсиш кваритра или някаде другаде по най бързия възможен начин. Не ми е ясно другия мъж някакъв непознат ли е с кого си преспала и ако е. значи супер лесна си. Аз лично не бих ти простил и щях да ти дам срок да се изнесеш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ec154d33e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   забрави за тази връзка, като гледам лесно си намираш други, няма да е проблем за тебе, счупената стомна нали знаеш...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4c1a2e068f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласен съм напълно с номер 1!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4164946bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали сте били разделени тогава? ! Защото толкова драматизира?? Дай му малко време.. а до тогава бъди мила, любвеобилна и внимателна към него. Обясни му, че не си вложила нищо, такъв е бил момента, поддала си се на емоцията, явно проблемите между вас да ти изиграли лоша шега. Но в крайна сметка аз до колкото разбрах, когато се е случило това нещо вие сте били разделени… Заради това няма основание чак толкова да те разпъва на кръст

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a4c36f95db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лоша работа, и аз изневерих 2 пъти, все мимолетни истории. Преди 3 години - тогава по-лесно ми прости. И преди половин година - този път вече и приятелката ми го направи скоро, така че да разбера и да си отмъсти. По същия начин ми е сега, разочаровано и гнусно от нея, никога не е била такава жена по принцип, а сега ми се е загнездило съмнението след време дали пак не би се случило, още сме в течение на проблема и завършекът изобщо не е ясен.
Хората като изневеряват не си дават пълна сметка на отсрещната страна какво и е ако разбере. А като им се случи на тях - олеле трагедия.
Имаш някакво оправдание, че тогава сте се разделили за 2ри път, нали уж окончателно. И все пак ако си се мушнала веднага при другия си е гадно. Изчетох доста по въпроса, дори да има прошка тези неща се натрупват и никога не разминават напълно, все едно не е било. Продължително време трябва за да се възстанови доверието и близостта до нивото преди случката. Според мен може да ти прости, ако се постараеш. Но ако държиш на него дълги години да сте заедно, дори да остареете заедно.... знаеш какво. Както беше писано на едно място: повторен случай или повече, бавно, но сигурно разяжда връзката. И в някой прекрасен ден както го обичаш, разчиташ на него и всичко изглежда наред, някоя нова така да му завърти главата, че да те напусне завинаги в рамките на няколко месеца. Успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7226cb8f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Скъсали сте, спала си с друг докато сте били скъсали и за него ти си предател!? !? !? !?? Това са пълни глупости. Той кво е очаквал, че като скъсате ти ше хванеш паяжина отдолу ли? Коментар номер 1: абе пич, ти като скъсаш с некоя жена и кво сметка и държиш, че спи с други. Какво има да се прощава, та това не е изневяра. Евтин мъжки трик, който те кара да му се молиш и да се чувстваш виновна.

М 30

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7dec94d512
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм, защо се сърди след като сте били разделени към онзи момент? Да не би да очаква да го чакаш до края на живота си?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 00ada0f55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чакай сега, живееш при него, разделяш се с него, след това си го слагаш с някой, после не разбираш как някой му казва и след всичкия този калабалък питаш, дали е ти прости?
Едва ли

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 210c2b69e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да беше на 24, да ти даваме съвети, ама ти на 34 щом си се набълбучила така.... не виждам оправия.
М 31

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fa152fb0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Недей да бъдеш толкова зависима от тоя и оня мъж. Вместо да страдаш по мъже гледай да сте добре ти и детето.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1b5d6fd1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, съмишленички тука имаш доста, гледам. Виж как сладко те убеждават, че било съвсем нормално, че нищо не било станало, човешко било, бла-бла-бла. Но не се заблуждавай. *** Ако търсиш истината, то номер 1 я е казал най-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 661b528b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе я постави картите директно на масата.

Вие сте били разделени и си правила секс- чудо голямо.

Ако го е гнус - да си търси друга, от която няма да го е гнус и която като се раздели с нея ще отиде в манастир да си ближе раните.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 71ec911c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   №11, то защото всеки си гледа само той да си е добре, затова сме го докарали дотук - и като общество, и като личности...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0d0df5ead8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И защо му изневери? За да го накажеш ли? Ами наказа го, а сега е време той да те накаже или по-точно живота да те накаже за глупостта. Да, това не е изневяра, но е предателство и не само към него, ами и към отношенията ви. Ти си предала отношенията ви в момента, в който си легнала с друг човек. После си съжалила, но съжалението не е оправдание и не мисля, че нещо ще те оправдае. Той защо не е предал отношенията ви, когато сте се разделили? Знаеш ли защо? Защото е вярвал в тях, вярвал е, че има надежда и това, че сте се събрали отново доказва думите ми. Ти защо не повярва във вас, а отиде при друг? Не знам дали ще ти прости, но аз не бих го направила на негово място. Прощава се на недораслите, на малките, на тези без опит, но ти, жена на тази възраст, щом си постъпила така е редно да си тръгнеш сама. Така си си го направила.

П. С. И за да не излезе, че те изкарвам най-черната, а аз се правя на светица ще ти споделя нещо. И аз съм го правила, но бях уверена, че това е краят. Човекът след това искаше да се съберем и аз лично му казах какво съм направила. За мое най-голямо учудване той го прие, каза, че няма проблем. Въпреки всичко аз не се върнах там, защото човек след като затвори една врата и дори и само да е надникнал зад друга, не трябва да се връща към затворената вече от него врата.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: afdb39eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Кои сте вие да съдите? Много ясно, че ще мисли за детето и къде ще живеят, ти не би ли мислил № 14? Били са разделени, значи няма изневяра, а този господин малко да си посмъкне егото и да не драматизира повече!!! Тя не му е собственост!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 92be6dcad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 6 хубаво прочети изповедта. Аз съм номер 1 и имах същия проблем и не и простих на момичето което искаше да се върне при мен а ясно и заявих да не ме търси! Защо ли ми просто беше написала на един познат че не ме обича и това е след това аз се промених. Любовта е сляпа, но когато се отворят очите широко... нещата изглеждат по различен начин. И тя е написала че се е върнала при него но не му го е казала а той е разбрал от друг човек месец по късно. Какво мислиш че ще направя? Много ясно че ще и заява че нещата приключват. Няколко коментара са написани отгоре че това остава. По лошо е една изневяра разбива почти завинаги доверието. И явно тя не е била исркенна напълно с него когато е решила да се събере/върне с/при него отново. ( дали щяха да се съберат ако му беше казала истината! )

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6f5c9e7856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 14, номер 11 съм. Имам роднина, която от мислене за мъже беше пренебрегнала двете си дъщери. Смени четирима за няколко години и от това страдаха децата й. Това имах в предвид като написах да помисли за себе си и за детето, а не само за мъже.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: afdb39eb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До номер 17
От номер 16
Истини има много, а твоята е само една от тях! Можем много да спорим по въпросният казус, но няма смисъл!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9808d83ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Защо го направих? ... от яд, от мъка, чувствах се необичана, нежелана... правихме опити да живеем заедно, но въпреки че много ме обичаше си държеше на своите ергенски навици, говоря в битов план също имаше големи дози егоизъм в него. подхвърляше ми разни изречения по колко време се къпя, колко перални пускам. /водата е откладенец-това беше причина /в домакинството почти не помагаше и е много разхвърля, но това не му пречеше да изисква.. отделно имаше натоварване и в семейния бизнес, където работеше майка ми. Последният път се скрахме заради поредната пералня после 5 дена не си говорихме. въпреки това аз му подадох ръка да се сдобрим, но той каза, че не му се натоварва емоционално. Тогава реших, че няма какво да очаквам повече от човек, който не иска да прави компромиси и да решаваме проблемите си заедно и си тръгнах. Същевременно си говорех с един мъж от известно време, който знаеше, че съм обвързана и нямам намерение за никакви срещи.. та с него след раздялата.. се видяхме и стана. Но тогава разбрах, че всъщност аз много обичам приятеля си. А защо си говорех с мъже ли... направих го след като разбрах, че той има регистрация в сайт за секс... казах си, че и аз мога щом той може. Тогава за мен наостина бе края. Една седмица след това той нито ме потърси, нито направи нещо след като разбра, че си търся квартира... когато се събрахме.. ми предложи да сме заедно, но вече без да живеем заедно... съгласих се колкото и абсурдно да ми звучеше тогава, защото го обичах и исках все пак да бъдем заедно. После реших да си купя апартамент и го помолих да останем при него до като си намеря подходящ.. и така живеехме пак заедно и бяхме почнали да се нагаждаме... до денят, в който той разбра.. тогава всичко за мен се срина...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bd6f73539d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Малко личен опит - надявам се да ти е от полза, за да погледнеш на нещата под един друг ъгъл.
1. Един ерген никога няма да проумее нещата, които са приоритет за една майка - недей да очакваш нещо повече от приятеля си освен това да си препикава територията, разбира се, че ще е егоист, ще го дразнят неща, които за теб са нормални, няма да се включва в домакинството, ще си търси свободата.
2. Мъжът от сайта за запознанства не е нищо повече от "ергенина" до теб, изиграл си е добре ролята на душеприказчик, изслушал те е, съчувствал ти е и в крайна сметка е получил единственото към което се е стремял - секс за една нощ (ако все още не ти е ясно).
Сама можеш да прецениш кой от двамата те устройва повече, но аз не бих стоял при нито един от тях - просто не са твоята категория.
Съвет: Намери себеподобен, човек в подобно положение, човек, който ще те разбере и оцени. Ергените да си търсят ергенки (пардон - моми), ти си намери човек на твоя хал.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d861eead56
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Toва не мога да го разбера, мъжа може да изневерява и се приема за нормално, от голяма част на населението, но жената не може и е курва ако го прави. Като психолог ще Ви кажа нещо: Много клиенти, идват с този проблем, за изневярата, споделят че са женени от 20г и т.н. , дори и повече и са изневерили. И това е 80% населението. Момент: защо повечето не делите изневяра , от увлечение. Както голяма част не биха го признали , че са го правили. Да изневеряваш, е да лъжеш човека до себе си, да спиш с различни, и да му говориш колко го обичаш. Флирт и разнообразие, е веднъж на някоя друга година, да се видиш с някой за една вечер и кой от къде е. Както се казва , като си имаш телевизор, за какво ти е да ходиш на кино, как за какво: всеки нормален човек ще каже че е за разнообразие. Хора това в днешно време се оказва едно нормално явление, което го прави всеки втори човек, без значение от раса, пол, години. Но истината е, че 98% няма да си го признаят. Прекалено много драматизирате.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 00ada0f55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   23, да си завреш дисертацията и дипломата да не ти казвам къде, макар че силно се съмнявам че я притежаваш.
Чак и проценти дала кой колко изневерява, от къде тази статистика? Брои ли ги кво ли?
Как да е, то е ясно че всичко го е ударило на разврат, въпроса обаче е на друго място, а именно, защо ми е жена, която да храня, да издържам, да гледам как остарява, ако тя не ме уважава и не ми е вярна? (Ти си на хапчета, казвай да чуем защо? )
Като за приятеля на авторката е още по зле, защото освен нея, вероятно храни и детето и от друг мъж.
Тя се чувствала еди как си, за това изневерила, ама някой пита ли го него как се чувства като приема това дете, как да съобщи на обкръжението си, как да се пренастрои, как да приеме факта, че авторката ще трябва да отделя страшно много време за това дете и той ще е на заден план, за когато има време. Само че тя вместо да разбере това, приела е всичко за даденост и не само че не му е обръщала внимание, ами е ходила еди къде си.
Не случайно някои са разведени с деца и не случайно им се случват едни и същи работи.
Защото била важна женската гледна точка, а мъжката кой я гледа?
Ако този е мъж, ще те отсвири, ще намери нещо по младо, при това без деца и ще си живее живота. Когато знаеш че имаш бреме, тоест имаш отговорности към дете, трябва като се забиваш с някой, да разбереш че имаш и отговорност към него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker