Два пъти ми разбива сърцето.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Два пъти ми разбива сърцето..
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2786 пъти
Да я пусна ли или да се боря? Нямам вече сили, два пъти с пауза от няколко години се появява в живота ми, влюбва се в мен, аз се влюбвам в нея, мечтаем заедно и после отникъде решава, че не сме един за друг и си отива. Тя е голямата ми любов, но просто не мога. Обичам я, винаги я обичах и знам, че друга няма да обичам никога повече така.
Сега е с друг в някакви несериозни отношения и казва, че и е добре и си почива от връзките. А на мен ми е вече няколко месеца много трудно, защото се виждаме, чуваме се, защото не съм сигурен - мога ли да я изтрия от живота си както предишния път, но той живота си знае своето - макар с години да не знаех нищо за нея той пак ни събра.

А сега накъде? Да се откажа от всички мечти с нея или да се преборя пак. И струва ли си, два пъти ме оставя с разбито сърце и болка. А аз исках семейство, деца, дом, наистина я обичам и вярвах, че е моят човек и с него ще бъда занапред.

Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3628bbe986
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ти си голям глупак обаче цял живот ли ще ти е драма и цирк а осъзнай се и имай малко себеуважение! Брат ти

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b8e837a161
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бях на същия хал и постъпих така като беше правилно, а не както сърцето ми желае.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 576205c3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Каквото става първия път, такова става и втория, такова става и N-тия път... Пиша ти го от личен опит.
Правилото е: никога не обръщай глава назад!
Да, хората се променят, но за съжаление... не толкова бързо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d04cc4bc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато някой ти обърне гръб не един, ами 2 пъти, то повярвай, няма как да го наречеш голямата си любов.
То няма елементарно уважение, не говорим за приятелство, камо ли любов.
Чак и въпроси и задава как било със сегашния, защо било и т. н. Докато я караш така, никоя няма да те уважава.
Дръж се с достойнство, тази я отсвири и просто я зачеркни. За следващите ще имаш едно на ум, казваш им да внимават какво си намислят, да не вземе да се случи.
Такива като теб не ги разбирам авторе, хем запълваш на някоя селска пръчка празнините, хем поемаш нейната отговорност, хем страдаш вместо нея, до кога бе :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d67b0bc505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На мен една по същия начин ми въртеше номера. Един съвет-спри се! Изтрий я отвсякъде-телефон, фейсбук, скайп и т. н. Тя сигурно ще те потърси, но не отговаряй! Не излизай с нея, просто я избягвай всячески! Знам, че е трудно! Ще ти отнеме много време! Но ТИ си този, който трябва да се оттърси от нея! Всеки заслужава момиче, което да го обича и да се държи добре с него! Бягай човече, бягай докато не си затънал дълбоко!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 377c303e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз ще съм 6 - тият човек, които ти казва зарежи я. Любовта може да е силна, но в един момент отминава. И пак срещаме друга голяма любов. Ако тази те е наранила и то 2 - пъти, време е да потърсиш това което искаш на друго място. Освен ако не си мазохист.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a9352866dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Женa съм и.... стaнa ми гaдно кaто прочетох товa, нaпомни нещо от минaлото ми.
Трябвa дa се излекувaш от нея! Товa е нездрaвa нaдеждa, нездрaвa любов. дори и дa се съберете 3-ти път, вероятно и ще се рaзделите, но едно е нея дa зaгубиш, пребуледувaш и т. н. друго е себе си дa зaгубиш.
Прaви си плaнове нa първо време зa близко бъдеще, примерно следвaщият месец, но не я включвaй.
После още и още... ще имa друго момиче след време, ще си мечтaете и прaвите плaнове, но ще е друго.
Знaм че е много по- лесно дa се дaвaт съвети отстрaни, но дори от чувство зa сaмосъхрaнение, отдaлечи се от нея, погрижи се зa себе си.
Тaкивa хорa( идвaм си, отивaм си, с друг съм, но и с теб ще се виждaм) сa кaто... оня лaф зa котките- кокaл не ядaт, но и нa друг не го дaвaт.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 760418d444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човек, тази на колко години е? Ако ти си свестен пич, както изглежда, то значи тя си играе с теб, счита те за в кърпа вързан и макар разума и да казва, че ти си човека, то и липсва тръпката и първичната емоция. Поради това тя си играе с теб, ти страдаш. Такава жена не ти трябва, повярвай ми. Щом 2 пъти е направила едно и също, то няма смисъл да се напъваш, защото дори и пак да се съберете, тя пак ще реши, че нещо и липсва, просто защото не те обича. Мани тия приказки за влюбеността и тем подобни дивотии. Тия тръпки, пеперуди в стомаха и тем пдобни хлапашки неща са временни и нетрайни. В друга тема една жена е написала много хубав коментар за това, че никога НЕ БИВА ДА СЕ започва връзка на база САМО ЧУВСТВА. При тебе е само чувства, сам си знаеш, че с подобна незряла жена, която никога няма да те обикне нямаш бъдеще. Следвай формулата или само РАЗУМ, дори без изгаряща страст или РАЗУМ ЧУВСТВА, НО НИКОГА САМО ЧУВСТВА. Забрави за нея, игнорирай я от живота си и продължи напред. Тя не е любовта на живота ти.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 066c4d46dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз писах вече, но нямах време и сега ще ти дръпна нещо сходно да видиш до къде и какво можеш да се докараш.
Пак като теб, влюбен загубен, след първата раздяла по нейно желание ходех като гръмнат. Тежеше ми това, че страдах, тормозех се, понесох цялата вина, защото все пак тя ме заряза, изтъквайки че искала нещо друго, едва ли не казвайки ми че съм неудачник, който не става за нищо.
Като ме потърси втори път ми беше хипер странно, защото не разбирах как хем съм нищожество, хем иска да е с мен. И аз като теб и угодих, защото я обичах и си казах че е просто било женски каприз. Аз знаех че докато сме били разделени тя е сменила 2-ма за които знам, единия за кратко, другия за доста по-дълго и изведнъж хоп, айде да се събираме.
След събирането нещата бяха екстра до едно известно време, след което всичко се върна със старите проблеми, със старите и простотии и пак каманите бяха върху моята глава.
Болеше още по-тежко, загубени надежди, наранено самочувствие и т. н. След около година отново се присети за мен, уж случайно да ме поздрави за празник. Аз пак бях сам, общо взето не исках връзка преди да съм я прежалил тотално, тя разбира се не можеше да седи сама и отново беше с някой си.
И така за първи път я отрязах, казвайки че няма шанс. Повярвай ми че беше едно от най-тежките решения в живота ми, но си струваше.
Тя изкарваше мен някакъв дришльо, който винаги беше виновен, а тя перфектна и неповторима. Само че се замислих, че тя през съзнателният си живот, не е имала връзка повече от 2-3 години, в които да бъде вярна или да не и става скучно. Да не говорим че като ми мина, нещата се наързаха, изказани лъжи които не съм забелязвал, уж благородни лъжи, превземки и така нататък.
Извода от написаното е следният :
Не можеш да спасиш човек, който е толкова беден душевно, ограничен и егоистичен, при положение че сам не може да си помогне. Истината е, че визията и думите без покритие залъгват, но не до живот. Колкото и да боли, човек асимилира, че ако трябва цял живот да живее с такъв човек, то значи че всичко ще бъде един ад. Да нямаш доверие, да очакваш че всеки един момент може да я засърби някъде, пък да реши че не ти си човека, който трябва да я почеше, не мерси.
И не, това не е защото не е срещала любов някога си, а просто защото това е характер на човек, който мисли че може да прави всичко, защото не се е научил че има последствия и задължително друг трябва да му носи торбата с просотиите.
Запомни от мен, че близките на такива страдат много, защото цял живот ще влачат и мислят за проблемите на въпросната.
Не се изхвърлям, просто по описанието съм сигурен че е тка, върни лентата и ще видиш че нейните роднини, приятели (ако има истински такива) влачат нейното желание и нужда за неповторимост.
Успех с решението.

Щастливо женен м35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 401e446fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само за секса се виждайте и това е. После я забравяш. И така до следващия път. Изпитано и работи. :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 477d11d910
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз тъпата романтичка реших, че онзи глупак наистина се е променил и се върнах назад. Голяма грешка! И повече никога няма да се върна назад. Особено в случай като твоя. Остави да изболи болката и дай път на новите неща в живота ти! :) Успех!
Есмералда 24

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 603cc9e85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12. Много лесно се отказвате и много лесто попадате на неподходящите. То или обичаш или не, трето положение в любовта няма.


- silenter -

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker