Два различни характера.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Два различни характера....
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3031 пъти
Ти беше този, който избра задкулисните игри! Ти беше този, който се криеше като крадец в тъмното! Ти беше този, който знаеше, че не съм сама и въпреки това ме искаше. Ти чакаше всеки удобен момент, за да ми звъннеш. Ти ме потърси пръв... а аз се подлъгах...

....Ужасно объркана съм, реших да споделя всичко тук, понеже е анонимно, вие не ме познавате и аз няма да видя погледите ви, докато четете тази история...

В момента съм с човек, на когото залагх много.Направих жертва и то голяма, а тя се оказва напразна....

С приятеля ми сме заедно от 2 месеца, той е странна за описване личност. Характера му е променлив, не споделя, не ми дава обяснение за нищо, по всичко личи , че не държи на мен, а аз искам. Въпреки гадното му отношение към мен, аз искам да съм с него. Знам, че има и добра страна.... скрита дълбоко. Искам да я открия...

Той този, който не се задържа с едно момиче за дълго, сменя ги често, нищо не приема сериозно. А аз съм поредната , която се е вързала на въдицата му. В нашата връзка бъдеще време не присъства, не защото аз не го искам, той не го използва. Не смея да се обадя за нищо, понеже много "философствам" и го заболява главата. Парите не стигали и това го ядосва, кризата се отразявала зле. Пие често и му се развързва езикът, използва цинични думи, говори за бивши приятелки с цинични изрази. От мен се очаква да мълча и да не искам обяснение и отчет за нищо. Мрази да го разпитвам. Не иска да го ядосвам иначе (както той се изразява) ще ми избие зъбите. Не е хубаво да излизам в приятели (от мъжки пол), защото се ядосва, но той може да ходи навсякъде с всички.

Когато излезем на заведение се прибираме твърде рано, той все е изморен. Няма желание за забавление, дискотеките са място, на което мъжете трябва да ходят сами, без приятелки, съпруги... В мъжките разговори, аз не трябва да се меся, не мога да му звъня по телефона след 10, понеже си ляга. Сутрин не трябва да звъня рано, понеже спи и не иска да го будя..
Е, това е реалността, сред която живея.Това е приятелят ми...

Казах какъв е той, сега е редно да кажа аз каква съм.
Аз съм на 20 млада, много привлекателна (това май превлича хората първоначално). Обичам дългите смислени разговори, мразя празните приказки, обичам дългите разходки, мразя лъжата. Искам да съм заобиколена от малко, но истински хора. Обичам да изслушвам другите, раздвам се когато ми споделят проблемите си. Сериозна съм-през повечето време. Когато е нужно се забавлявам, умея да разсмивам хората, те също се забавляват с мен. Не държа сметка на никого за действията му, давам свобода на човека до себе си (в границите на нормалното) Обичам музиката и шумните компании.
Мразя да ме гледат със завист, мразя когато ме карат да мълча на сила. Мразя, когато не съм сред моите приятели и когато се налага да седя като вещ до някого...
Е, това съм аз..Толкова различна от него.
Искам просто малко внимание, как да го привлека към себе си. Защо не иска...

Тук май трябва да кажа, че аз съм на 20, а той на 30. За годините си мисля, че съм много по-зряла от него. Осъзнавам нещата по много по-реален начин. Готова съм да се обвържа с него сериозно, но той май не иска, а му е време...

Има много други момчета в момента, който са готови да са с мен, искат го, молят ме и ми е ужасно гадно когато трябва да им кажа "не", защото имам приятел и мразя задкулисните игри....

Не ми изневерява, това го знам със сигурност, въпреки, че имах такива съмнения...
Искам да съм с него, а не мога да разбера какъв е всъщност. За тея 2 месеца изобщо нямам никаква представа каква е душата му, а това е важно за мен.
Не искам да го зарежа, искам да съм с него, но ме плаши мисълта, че всичко е въпрос на време, той ще ме изостави и по думите на всички, краят наближава....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1b71704d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти май обичаш трудностите. Глупаво момиче, мислиш си, че знаеш какво искаш. Не знаеш, и ще разбереш, когато го получиш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 159b4bd0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре,искаш да си с него,но защо?та от това,което си написала,аз не откррих нещо,което да ми направи добро впечатление,а тъкмо обратното.ти си на 20г,сега ти е времето да се забавляваш,да излизаш и да си сред приятели.не си пропилявай живота заради човек,който не те заслужава и се държи така с теб.късмет :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a031a1161d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   АЗ НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ С ТАКЪВ ЧОВЕК-ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ ТАКА ,ЧЕ РЕШАВАЙ. СЛЕД ВРЕМЕ ЛЮБОВТА СИ ОТИВА И ТИ СПОРЕД МЕН ЩЕ СТРАДАШ МНОГО.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0ffa463124
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То бива любов, но чак толкова... Познавам хора, които осъзнавайки трудностите се стремят към целите си, но тези цели не пречат на личния им живот. На теб ти доставя удоволствие да бъдеш робиня, знаеш ли с какво се захващаш? Става въпрос за живота ти, а той е само един. На 20 си, отърси се от тази зависимост, твоят човек щом на 30 е такава стока, не чакай да се оправи, по-скоро проблемите ще се задълбочат. Засега го устройваш , но не се знае докога.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0054f7edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е за теб,този хубавец.Зарязвай го докато е време, само те използва

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bf50a6544f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чудно какво правиш при него? На какъв живот се обричаш с този човек? След 10 години ти ще си на 30, а той на 40 какво ще правите тогава заедно?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9a0d9af137
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, ужасно ми е позната историята ти. Все едно описа мен и бившия ми приятел. Само дето вие сте изкарали 2 месеца, а ние 2 седмици... Имаше нещо у него, което ме привличаше като магнит, нещо, което и до днес не знам какво беше, а той се държеше с мен по същия начин, който описваш. Знаех, че връзката ни не беше връзка, знаех, че нямаме бъдеще, знаех, че сигурно ми изневерява, знаех, че не държи въобще на мен, правех се, че не ми пука, но всъщност не беше така. Имаше нещо, което ме караше да го харесвам... И аз като теб исках да опозная душата му, но той така и не ми позволи.

Според мен ти самата също знаеш, че всичко е въпрос на време, просто си се заинатила, защото и теб нещо те влече към него, нещо необяснимо. Но да ти кажа, миличка, то не е достатъчно. Този човек трябва да се промени, но ако той сам не иска, няма как да стане. Той ще страда един ден, не ти. Моят съвет е да бягаш от него, докато не е станало още по-късно. Усещаш, че се привързваш, че не можеш да се спреш... и в един момент, когато ти каже "Край" какво ще правиш? Знаеш отговора. Не си го причинявай. Той не заслужава всичко, което правиш за него. Няма смисъл да продължаваш да се залъгваш. Потърси нещо по-добро, някой, който те заслужава. :)
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2eedec0bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом ти допада тази ситуация - давай така. Никой не те е вързал насила към въпросния господин. Щом толкова искаш да си с него, ще му търпиш простотиите.
М27

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 81445e5241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По добре бавно се оттегли от този тип, а и не съм сигурна че не ти изневерява....ако съдя по думите ти. След време, ако още сте заедно той може да ти забрани и у вас да ходиш, да говориш с колеги, дори да излизаш с приятелки...това ли искаш? Момиче, знам че противоположностите се привличат, но във вашия случай само ти си влюбена, а на него май много не му пука..... Ако се отдръпнеш и той започне да те следи значи има чувства, ако ли не - изобщо не е имал и си се отървала от "избиване на зъбите"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d0dbda1b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За годините си би трябвало да разсъждаваш по-зряло. Извини ме, че го казвам и си позволявам да ти давам съвети, но ако от всичко написано имаше една основателна причина, заради която си струва да се бориш за него аз щях да ти кажа евала!

А ти какво??? На 20 години си, всичко е пред теб, банално е но е така! Осъзнай се докато е време и го разкарай преди да си се заблудила съвсем!
Действай преди да си се оказала яко хлътнала по някакъв си 30 годишен пропаднал тип...

Ти нямаш приятел..той ''те има'' . Не вярвам да си като повечето празноглави патки, но ако греша..ако си толкова глупава че да не го проумяваш жалко за теб и браво на него, че е поредния селски тарикат, по който незнайно защо си загубват ума такива като теб..

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5049be92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   След всичко,което написа за него, изобщо няма значение ти дали си добра или лоша, умна или глупава, красива или не. Тоя човек просто не става за нищо. Съжалявам, че го казвам, но не виждам нищо хубаво в тая връзка сега, когато е в началото и нещата трябва да са розови, какво остава за в бъдеще...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6ec139da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто бягай, а не съжалявай.Този не е за теб, проумей го, интелигентно момиче ми се виждаш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 466605d6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката: Благодаря на всички.Нарочно прочетох абсолютно всички коментари, по няколко пъти, че да може всичко казано да ми се набие в главата....

Всички сте много, много прави в изказванията си..
Ще се опитам да се вслушам в съветите си и без това в последните няколко дни "каузата" ми се вижда по-обречена от всякога...Само се ядосвам, изнервям се, все ми е криво, а не си заслужава..И без това го виждам 3 дни в седмицата, не съм от хората, който казват "Край", ама май ще ми се наложи да го направя за първи път.

Все пак аз наистина съм на 20, тепърва всичко започва, а той е този, който трябва да се притеснява май, че ще си остане стар ерген

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1b71704d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Твоето ми прилича малко на "да обичаш на инат". Вкопчила си се в този мъж, без да те интересува какво си за него. Колкото повече той те отблъсква, толкова повече си привлечена. Майчин инстинкт ли да го спасяваш ли, не зная... Или си мислиш че можеш да бъдеш фаталната жена, заради която той ще се промени. Като чета написаното за него - кауза пердута. Той може да се промени, ако някоя жена го накара да тича след нея, а тя не му се дава лесно. А не обратното, както е при вас.
Не те критикувам. Казвам ти как изглеждат нещата отстрани, защото когато си вътре в тях, виждаш отделни фрагменти и не можеш да обхванеш цялото. А отвън ес вижда по-ясно.
Изглежда, че си падаш по лоши момчета. Те са интересни за кратка, не особено ангажираща връзка.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2062536e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе не си мисли, че ще остане стар ерген.Такива като него винаги има момичета да ги желаят.Нали все търсите добрата страна на такива пропаднали типове.Нищо, че пият и Ви заплашват да Ви избият зъбите или направо го правят.В същност не, че пият ами са си направо пияници.Въобразявате си, че има нещо в тях, което не показват.Не бе глупачки в такива като тоя пияндур няма нищо.Те са просто едни ограничени тесногръди простаци и грубиани.Както каза една жена по телевизията за мъжа си

Млад, буен.Обаче пие, пие и бие!!
Това Ви харесва нали?Само бой и обиди, обаче в него имало нещо!Има - тъпотия.
А аз стоя сам :( години вече.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4919ba1759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, къде са тези като теб .. само по форумите? защо живота ме среща все с ебачи и биячи, не се намери един нормален мъж?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2062536e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не са само по форумите, просто не ги забелязваш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad25dd5dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пусто това ви привлича, суровия грубиянин, истински мъж!Трябва да се укроти и покори!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2062536e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ей 18 какъв истински мъж бе?Да заплашва и бие жени хахахаххх.Това ли е истински мъж.Мале, мале притеснително е това за мен.По тая логика аз не съм мъж :(

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fbd663eab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Момиче, хората не се променят просто така.Не очаквай нищо от него,той е един студен безчувствен,себичен ориенталец.Ако останеш с него, само ще страдаш-много повече,отколкото сега и ще съжаляваш. Във всеки човек има нещо добро,но при много хора то просто никога не излиза наяве.Смелост и успех ти желая!

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 8330bf2fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Познавам такива като него... Самата аз съм била с "нещо подобно". Нямаш бъдеще с този мъж. Остави го и скоро ще имаш друг. Любовта не идва лесно, но ти имаш време, а тя все някога идва, нали? А по въпроса за старите ергени си напълно права. Такъв ще си остане, повярвай. Лошото е, че на тия все има кой да им се връзва....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d21ba84a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ОХХХХХХХ МИЛИ4КА МНОГО МИ СТАНА ЖАЛ-И ЗА ТЕБ И ЗА МЕН, ЗАЩОТО АЗ ЙИЖЕЯ ПО САЩИЯ НА4ИН ДАЖЕ НА МОМЕНТИ ЖСЕ ЕДНО ГОВОРИ6 ЗА МОЯ МЪЖ САМО ИСКА ДА ТИ КАЖА -НЕ СЕ ОБВАРЗВАИ С НЕГО НИКОГА ЗАСЛУЖАВА6 ПО ДОБРО ПОВЯРВАИ МИ, АЗ БЯХ ПО САЩИЯ НА4ИН И МИСЛЕХ, 4Е КАТО РОДЯ ДЕТЕ ВСИ4КО ЩЕ СЕ ОПРАВИ, НО НЕ СТАНА УЖАСНО МНОГО ЗЛЕ СЕГА САЖАЛЯЖАМ,НО НЕ ОГА ДА ВАРНА ВРЕМЕТО НАЗАД,ДА МОГА ДА СИ ТРАГНА, НО ВЕ4Е С ДЕТЕ И ПОЛОЖЕНИЕТО ЕЕ МНОГО ПО-СЛОЖНО!ТЕЙКО МИ Е АДСКИ МНОГО БЯГАИ МИЛА БЯГАИ ДАЛЕ4 ОТ ТОЗИ ГАД!:-((((((((((((((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker