Той се държи странно и ме наранява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се държи странно и ме наранява
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3584 пъти
Здравейте :) Имам връзка от 1 година и 3 месеца. Вече дори живеем заедно. Обичам го прекалено много и наистина ми се иска даизлезе нещо сериозно. Проблемът обаче е следния.. Винаги ми намира кусури, особено в готвенето. В момента работя като готвач в елитен ресторант и следователно не би трябвало да готвя зле, но на него никога не му харесва. Винаги преправя това което съм приготвила или изобщо не го яде. Това ме тормози, как може да е толкова капрозен? ! Слушам подигравки, постоянно мрънка ''защо си го направилатака, а не така? '' Често ме наранява с думите си, а след като ми стане криво пита "какво пак се цупиш" все едно нищо не е било..
Когато не съм на работа по цял ден подреждам, чистя, готвя, а той е навън с приятели и като се прибере заявява, че нищо не съм свършила. Отделен е въпроса, че вече правим секс на месеца един път най-много. А когато го правим винаги подхваща темата, че иска да си имаме детенце. Обърква ме, не знам какво да мисля и какво да правя. Да, всички казват, че с течение на времето омръзва, само че не мисля, че сме заедно чак толкова време. Една година не е нищо да не говорим за омръзване и тн. Когато го попитам има ли нещо, защо така се държи, казва, че всичко в наред. Какво трябва да си мисля аз? Според вас защо е така? Аз ли не правя нещо както трябва? Помогнете ми, не искам да го губя :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4c8e51981b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами както се поставиш.
Защо само ти подреждаш, чистиш и готвиш?
Ето затова не те уважават - защото сама не уважаваш себе си. Това, което си написала тук, говори за пълно незачитане и неуважение от страна на този човек към тебе. Каква ти тук любов... не се вкопчвай така, бъди по-независима и уважавай себе си малко повече, това е съвета ми към теб.

Не можеш да накараш никой да те обича, уважава, разбира и т. н. Затова колкото и да звучи клиширано, уважавай себе си за да те уважават и другите. Не бъди просяк в този живот, не се стреми да угаждаш и да държиш който и да било при себе си едва ли не насила... не си заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d19d53f1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прекалено много му угаждаш и той е започнал да те има като даденост... Вместо да чистиш и подреждаш помисли малко и за себе си-разходи се с приятелки, направи си маникюр, купи си нова дреха... Мисля че като види това ще разбере къде греши и че и ти си човек а не вещ

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bb833f60aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какъв е извода?
Започни да готвиш вкусно!
Честно казано специално за това го разбирам, тъй като съм бил потърпевш на нещо подобно. Брей това момиче имаше желание, мерак, обаче готвеше такива буламаи, че направо корема не ми го понесе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 60b50a9f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила ти си си виновна сама, никой друг. Какво си му се вързала на тоя парцал? !? Ти сама си го оставила да ти се качи на главата, ама отвсякъде. ИЗПОЛЗВА ТЕ защото си добричка и му се връзваш, а той системно и нарочно подбива твоето самочувствие. С такъв дебил няма да си щастлива никога, бягай докато можеш миличка, защото ако останеш с тоя те чака цял живот нещастия. Ако държиш да се убедиш че говоря истината-остани си с него да те ползва като табуретка
Ж30

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c8c80a4570
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Така, моят беше същият. Не съм готвела като майка му, не съм правела това еди как си... и накрая на мен ми писна и му връчих тенджерата с думите "Добре, като не готвя като майка ти, готви си сам! " Същото е и с чистенето и с всичко останало. И двамата ходим на работа, не съм длъжна да го гледам като малко дете! Ама панталонът му не бил изгладен, "Ми не си сакат изглади си го! " Цупи се, цупи се, ама да видиш как сега и готви и чисти и пере и глади... че иначе както я беше подкарал направо щеше да ме побърка! След 9 часа в офиса да търча да му нося бирата от хладилника, а той на дивана! Как ли не!
Та това е момиче, каквото си постелиш на това ще легнеш! Ако още от сега го оставиш да ти се качи на главата, като се ожените ще стане още по-зле! А ако имате и дете? Тогава какво? На работа ли ще ходиш, бебе ли ще гледаш, къща ли ще чистиш, че и мъж ще дундуркаш. Как си го представяш това? Че и вечно да ти се цупи!

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4a65d69c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Опитай малко женски номера. Казвам го като мъж. Излизай с приятелки, закъснявай, не бъди вкъщи, когато той се прибира, кажи му веднъж той да сготви нещо, ако не го направи, нека яде каквото намери, докато не те оцени, нека му е мръсно и неизпрано, докато не разбере какво е да има човек, който се грижи за него. Направи така че да осъзнае как изглежда от страни това, което прави, и да оцени твоето.

В крайна сметка не си длъжна да му слугуваш. Ако се държиш като безгласна буква, която само се примирява, тръпи, колкото и да я хокат, приема като задължения само да готви, чисти и т. н., като такава ще те възприемат. Колкото повече му угаждаш, толкова по-зле ще става. Угаждай му, но само ако го оценява и ако получаваш нещо в замяна, иначе не е никаква любов, а едностранен процес. Не че любовта е търговия или бартер, но все пак трябва да е нещо взаимно в името на нещо общо, а не единия само да се възползва, а да не дава дори уважение.

Пък в крайна сметка, ако не се получат неща, не е последния мъж на света, нали? Дори и сама да си, пак ще е по-добре, отколкото да търпиш такова отношение ежедневно до края на живота си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7a2823b692
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не че не те оценявa според мен, a е възможно оценкaтa му зa теб дa е толковa високa, че му избивaт комлекси.
Зaтовa и вероятно бързa с дте дa те обвърже, .... преди друг дa те е зaбелязaл, оценил и предложил по- добрa възможност.
Тaкa, докaто те държи в състояние нa... подчиненост, дa търсиш нaчини кaк дa му угодиш, сaмочувствието ти неусетно пaдa... и пaдa... и още, нaкрaя ще се съглaсиш зa бебе, зaщото, aко те пречупи достaтъчно, искренно ще вярвaш, че той зa теб е " мaннa небеснa" и ще е чест, дa родиш детето му, пък и дa му прaвиш любимите попaрки.
Зa дa обичaш пълноценно друг, първо себе си трябвa дa обичaш.
Тaкa че, постaви ясни прaвилa и огрaничения от сегa.
Хaресaл те е тaкaвa, кaквото си, a сегa искa дa променя... , дa не би и други дa поискaт.
Изпрaвяш се и зaявявaш: Aз съм личност, тaкaвa, кaквaто...
Или... или...
Aко ти не увaжaвaш себе си, дaвaш му всички козове дa те " преобрaзявa" кaкто си му изнaся.
Женa без мнение, без сaмочувствие, очaквaщa одобрение зa елементaрни нещa, кaто- прaвилно ли си поемaм въздух?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4f72fbf5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Зарежи го!!!
Казвам ти го защото ако на хората са им такива взаимоотношенията не правят деца и семейство. При вас явно любов няма - това секс веднъж месечно е за стари двойки - като станат на по 50 - 60 години, макар че и тогава се води по- активен полов живот. Ама година след запознанството е нормално по 2 пъти на ден.
Имай предвид с годините става по- зле. Ако сега ти прави забележки - после се превръща в непрестанно мрънкане, ако сега секса е веднъж месечно - след като забременееш или след 10 години колко често ще бъде - веднъж - два пъти годишно. Ти самата казваш, че не се чувстваш добре с него - обичаш го или си свикнала с него - има разлика. Да се оправя сам - като има претенции да готви той. Готвенето не е приоритет на жените като раждането и кърменето.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 65efbd1ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ами, мила, той просто е едно от многото напоследък разглезени мамини синчета. Това е примера, който е полулчавал в къщи, сега го проектира върху теб. Между впрочем нещо като номер 3…

Просто престани да му слугинстваш! Защо само ти чистиш и готвиш? Да го прави и той. Остави го той да изчисти, докато ти си с приятелки навън….
Извинявай, че ще ти го кажа, но не проумявам как някои жени може толкова да изглупяват- хем са наранени и обидени, хем продължават да си правят всичко по старому..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bda4651e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай 3, същата стока като твоя е.

Прекрати и продължи. Не те уважава, не те оценява, това не е любов. Поне секс да имаше, но и това явно не. Въпрос на време, да ти изневери, ако вече не е.

Съжалявам, но е така.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7adfe446a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако наистина те обичаше нямаше непрекъснато да те "тъпче". Ако очакваш, че това ще се промени можеш още от сега да си го избиеш от главата. И можеш също така да си сигурна, че щом е започнало от сега след 10 години ще е още по-зле. Спасявай се и си намери някой който ще те оцени и ще те обича. Няма смисъл да се вкопчваш в човек, който не те уважава, цени и обича. Ще боли ако се разделите, но ще мине с времето.
Всяка дума е казана от опит :) Успех!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b66670d617
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ужас, звучите като старомодна двойка с дълъг семеен стаж - той ти набива канчето постоянно, а ти само му слугинстваш и както получаваш - секс от дъжд на вятър евентуално. Момиче, ти в кой век живееш - какъв е този "златен" мъж, че да му угаждаш за всичко и да му се правиш на майка.
Имаш сериозен проблем със самочувствието, за да търпиш това унизително отношение. Щом за 1 г. и нещо се държи като бей и само те действа, представи си нещата след още някоя година...
Спасявай се навреме, а не се чуди как да спасиш нещата - те са се развалили още преди да са се случили!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3aafcdd72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не искаш да го губиш, а той изглежда не те цени напълно, тормозиш се ти сякаш си му слуга.. такива мъже ( да не ги нарека свине ) не заслужават женско внимание за цял живот.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 804785d484
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имах аз един такъв и точно така му угаждах. Покрай всичко даже себе си занемарих, напълнях много... абе накратко вехнех заради този човек. А и майка му постоянно се месеше, нервите ми разбиха. Оставих го, трябваше мн. по-рано, но уви чак като го пипнах да ми изневерява (не казвам, че при теб е така) с една ку... тина. Но като го оставих и си влязох пак във форма.... "жалният той" отслабна и едвам се справяше, а беше силен и вилен, аз не съм била стока та затова ми кръшнал! Ейййй аман от неблагодарници! Мъже, ценете жените си, защото истинските жени като авторката са малко. И бившият ми е типичен пример, защото ку... веднъж, втори път, ама ку... та няма да ти сготви и изчисти!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8caba6c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От Авторката:
Мерси за съветите, колкото и да не искам да го призная май сгреших в избора си и ще трябва да ви послушам. Все пак съм млад човек още, заслужавам да си поживея :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 84df89597e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Н15, прaвилно, зaслужaвaш дa си поживееш много по- добре, не позволявaй по- мaлко отколкото искaш и предлaгaш.
Мъжът трябвa е уверен в себе си, в изборът си ( теб), зa дa имa елементaрнa толерaнция.
Под нивото ти, винaги ще е комплексирaн, ще се опитвa с подобни жaлки мaнипулaции дa те смъквa, a не дa се кaчвa той нaгоре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker