Студена съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студена съм...
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4784 пъти
Надявам се да публикувате историята ми, защото наистина се измъчвам от години.
Имам си приятел от една година. Не го обичам... И бившия не го обичах... Винаги попадам на много мили момчета и имам дълги връзки с тях. Винаги става така, че те ме обичат безумно много, угаждат ми на всяка прищявка, верни са ми, слушат ме за всичко и ме обсипват с внимание и любов, а аз - аз съм празна...
Привързвам се към тях много силно и ми е трудно да ги напусна, въпреки че знам, че така ще е по-добре.
В един момент с бившия започнах да се държа много грубо, да го унижавам и да се подигравам с него. Просто отвътре ми идваше да се държа така. Като не обичаш някой, а той ти ходи по г*за и сте постоянно заедно, започва да те дразни дори как диша, стойката му и т.н. Тогава бях по-малка и не осъзнавах съвсем колко грешно е отношението ми. Сега съм на 22год. и се опасявам, че със сегашния си приятел започвам да се държа по същия начин, а не го искам. Той не заслужава такова отношение! Той е прекрасно момче и заслужава да бъде обичан! Не мога да го напусна от егоизъм... Ужасен егоист съм! Страх ме е от самотата. Страх ме е да остана без неговата помощ и подкрепа. Усещам, че копнея за нещо, за което никоя нормална жена не би си помислила. Копнея да бъда наранена от него! Знам, че само така леденото ми сърце може да изпита нещо - болка! Ако ми изневери или се влюби в друга, може би тогава отново ще стана човек като всички останали. Искам да изживея болката, за да мога да обичам отново.... Лошото е, че знам, че той никога не би ми го причинил! Как студена кучка като мен винаги попада на толкова добри момчета???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8898750f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те. И аз съм същата. Искам да ми се свива стомаха като видя някой, да ми се подкосяват краката като ме целуне, да съм влюбена, но съм толкова безразлична към мъжете, лесно ми омръзват или се разочаровам и ми е все едно дали ще съм с тях или без тях. Случи ми се преди година да се влюбя, но сега като го засека ми се гади. Късмет ти пожелавам.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7f16b946d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, първо едва ли си толкова лоша колкото се описваш, "студените кучки" изобщо не осъзнават, че са такива, а ти се тревожиш, че си лоша, че нараняваш човека и т. н.
Второ, държиш се така защото просто явно не си срещната правилният. Като го срещнеш и се влюбиш истински ще забравиш и за егото си и за всичко. Приятелят ти сигурно е страхотен човек, но не е за теб, а и ти не си за него.
Това е. Пожелавам ти скоро да намериш правилният човек за теб и тогава няма да ги има тия притеснения дали не се държа лошо с него, защото със сърцето си ще знаеш какво да правиш.
Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cccf665428
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това е порочен кръг. Болката няма да ти помогне. На никого не е помогнала досега. Тези, които твърдят обратното се опитват да предотвратят всеобщото разрушение, което би настъпило, ако на всеки му избият чивиите и вместо да търпи страданията си тръгне да беснее.
Освен това, сегашната ти студенина се дължи на болка, която си изпитала в предишен живот. Това е вид инкарнационен спомен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1df7f916c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, товa съвсем не знaчи, че си лош човек( кучкa)
Aз имaм подобен нa твоят опит. 3 връзки с добри момчетa, желaниятa ми сa били зaкон зa тях. нaй- голямaтa им aмбиция бях aз. и.... точно тaм беше проблемът, мaкaр и дa не съм го рaзбирaлa тогaвa. aз съм много силен хaрaктер, aмбициознa, никогa не се откaзвaм от целите си. мотото ми е: нямa нaчин, дa нямa нaчин!!!! - винaги имa!
Когaто открих човекa, който не просто зaмечтaно дa ме гледa в очите, опитвaйки се дa отгaтне кaк дa ме зaрaдвa, a зaстaнa до мен и покaзa, че гледa в същaтa посокa, която и aз( общи интереси, цели, мечти), и толковa aмбициозен, колкото и aз, тогaвa рaзбрaх, че товa е моят човек. зaедно сме вече 10 щaстливи год.
Но... може и други дa сa ти причините зa товa- мaзохизъм примерно, пробвaй сексуaлно, aко е товa, то проблемът ти съвсем не е проблем, a сексуaлнa незaдоволеност.
И още нещо.... тъй кaто сaйтът е aнонимен, ще си позволя дa ти зaдaм един въпрос:
- билa ли си нaсилвaнa в детскa възрaст? В товa влизaт и нежелaни докосвaния

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 55cfe70402
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз станах студена след като ме нараниха... не ми се вярва, че ако някой те нарани ще станеш това, което искаш... по-вероятно е да станеш още по-студена към мъжете..

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ce235788d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно сама съзнаваш, че проблема е в теб и че е неправилно да си го изкарваш на близките. Лошото за теб е, че ще загубиш приятел - явно е такъв. По- добре и за теб и за него е да запазиш достойнството му и до колкото е възможно човечността в отношенията ви. Би трябвало да разбираш, че и сега си сама - след като дори не обсъждаш с него този проблем. Явно си много самотна, но пък като се води, че имаш приятел може би пропиляваш други възможности. Не знам кое е по- страшно - да нямаш близък човек до себе си или да си с неподходящия. В първата ситуация поне имаш възможност да намериш твоя човек. Може би точно заради страха ти от самота бързаш да се обвържеш с някой - колкото и неподходящ да е. Да си сама не е по- страшно от твоята ситуация.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fad933c198
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не си студена и безчувствена - просто не си се влюбвала истински до сега.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e2f7386904
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Благодаря за коментарите :)
До номер 4:
Да, била съм насилвана.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b0357589c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Явно си влюбена в чувството да бъдеш влюбен.
Явно вече при вас това е отминало и ти сега искаш нов, в който да се влюбиш и да изивееш отново този период на влюбване.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 553dde6a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Боже тоя свят съвсем се побърка..

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3ddec414a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   До преди месец-два и аз бях такава. В смисъл много мъже ми ходеха след гъ*а. Честно казано всички бяха боклуци, аз привличам боклуците като магнит. Мечтаех за добро и свястно момче. И да, появи се. Ходеше ми след гъ*а, така си бях свикнала и защото не беше боклук, защото беше свестен, защото ми призна, че има силни чувства още преди да иска нещо от мен го отрязах. За съжаление живота е жестока ирония. Бях свикнала боклуците едва ли не да се влачат по корем за мен, но точно това момче като реши да си тръгне-тръгна си завинаги. А още по-жестокото беше, че след като си тръгна аз усетих загубата. Направих много опити да си го върна, но безуспешни, макар и още да правя ми се струва, че подобен тип мъже отебат ли нещо-отебават и край. Добре помисли защото свестните момчета са рядкост и да не стане като с мен - да го изгониш от някакво високомерие и после да ти се къса сърцето, но да усещаш с всяка своя клетка как няма връщане назад.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6261227c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Н 4 съм.
Aвторке, зa съжaление подобни нещa се случвaт често, особено в Бг. Рядко родители включвaт във възпитaнието нa децaтa си - отрицaние, непокорство или просто НЕ-то.
До определенa възрaст вярвaме, че просто трябвa дa се подчиним нa по възрaстните, и не рядко товa не е положителен aвторитет, a физическa силa.
Впоследствие, понякогa продължaвaме неволно дa се подчинявaме, когaто физическaтa силa не е нa нaшa стрaнa. имaм предвид, че обикновено потърпевшият се чувствa виновен, по ред причини... може би съм предизвикaлa... може би не се зaщитих достaтъчно... нямa смисъл дa търся помощ, зaщото( тук съответно нaдделявa срaм, винa, стрaх... )
Нормaлно е човек дa " зaключи" себе си, предпaзен мехaнизъм" не можеш дa стигнеш до мен, знaчине можеш дa ме нaрaниш"
Милa, кaквото и дa ти кaжa/ нaпишa оттук, не бих моглa дa те посъветвaм коректно.
Нaй- доброто, което можеш дa нaпрaвиш зa себе си е дa потърсиш психолог. идеятa не е, бaнaлно кaзaно, дa се убедиш, че ти не си виновнa, товa го знaеш, но трябвa с aдеквaтнa помощ( психолог) дa седнеш пред твоя си трaвмaтологичен екрaн и дa се нaучиш себе си дa обичaш и увaжaвaш. товa е голямaтa стъпкa нaпред.
Мисля, че проблемът ти не е, че не умееш дa обичaш, по- скоро се стрaхувaш дa се довериш. товa не е лошо, имaйки предвид случилото се, е просто предпaзнa мяркa от твоя стрaнa.
Но товa, че се бунтувaш срещу себе си е добър сигнaл, искaш дa обичaш, ... вероятно по- големият ти стрaх е дa позволиш дa бъдеш обичaнa, зaщото... е, пaк стигaме до доверието.
Поговори с психолог!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f59b2f97a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Н 17, я прочети кaкво си нaписaлa и пaк си помисли коя е психопaткaтa!!! Зaщо я нaпaдaш толковa злобно, кaкъв ти е проблемът, ТИ определено имaш нуждa от лечение, при товa спешно!
Момичето търси съвет, a ти плюеш отровa, откъде я събрa, aко си толковa обичaнa? !

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 38ea70194d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   жените от сорта на "студената кучка"сами са си виновни, мятат се на първия в избора си от страх да не останат сами, въпреки че още в началото го осъзнават

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e2f7386904
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От авторката:
Номер 4/16, много ти благодаря за изчерпателния отговор. Може би има нещо такова със заключването, а може би не - не знам. Аз винаги съм се съпротивлявала на насилието. Израстнах с тираничен баща, който редовно прилагаше физическо насилие в/у мен. След това в тийнейджърските ми години преживях изнасилване. Имах и много голяма и силна любов, от която бях жестоко наранена. Вероятно всичко това си оказва влияние, но не съм сигурна, че е липса на доверие. Имам доверие на момчето до себе си. Той е най-близкият ми в момента човек. След онази голяма любов никога повече не се влюбих в никой. Станах някак агресивна към мъжете. Не изпитвам съчувствие към тях и техните проблеми. Всеки момент, в който виждам мъжа до себе си слаб ме отдалечава и дори отвращава от него. Ставам критична, студена, дори бих казала зла....
До номер 17:
Очаквах много повече коментари като твоя. Много се радвам, че срещам разбиране сред жените, защото наистина има много необвързани и озлобени жени, които се дразнят на точно тези като мен, които "не пускат" мъжете на свобода. Казваш, че си обвързана, но не звучиш като такава. Разбирам те напълно. Ще кажа само, че за разлика от повечето жени, които са в постоянно търсене на връзка и любов и са обсебени от тази идея, аз не съм такава. Била съм необвързана, макар и само за няколко месеца и не съм си търсила мъж. Не съм привърженик на свалките, нито държа да съм в сериозна връзка. Напълно апатично настроена съм към тези неща за разлика от повечето ми приятелки, които също тайно злобеят, че винаги имам човек до мен, който ме обича, пък аз не го заслужавам един вид, защото съм студена. Аз какво съм виновна? Искам да го обичам, наистина!!! Малко ми стана смешно, като прочетох, че съм седнала да се хваля. С кое се хваля? Да съм казала, че съм щастлива? Всеки с мисленето си.
Благодаря отново на всички за съветите!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3ffb99d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   до авторката-разбирам защо си такава- баща ти те е насилвал-сигурно те е удрял-това не се забравя лесно, както и че си била изнасилена-много ми е чудно защо все ни унижават мъжете- явно те са с повече от нас затова, че са по-силни -ами да! когато мъжът затисне женята някъде и и запуши устата - тя никъде не може да бяга - насилието над жени е много лошо-разбирам те напълно-но ми се струва че рано или късно ще намериш правилния човек за себеси -Черната Лейди-19 г

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 88329c7695
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   до номер 17-ти що не ходиш да се лекуваш? -според мен се нуждаеш от спешен преглед-наистина -вместо да пишеш глупости и да злобееш що не си траеш-като ти гледам коментара-май ти си психопатката а обиждаш другите - щом си толкова радостна -защо оплюваш момичето! -чак ставаш смешна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker