Как да спра да изневерявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спра да изневерявам?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 8460 пъти
Здравейте, моята история е такава: Омъжена съм от 5г., а съм на 27г. Със съпруга ми се разбираме, даже бих казала че нямаме кой знае какви разногласия.

Но..... от година имам връзка с друг мъж, като казвам връзка разбирайте само секс. Не излизаме заедно нито по кафета и други обществени места. Просто се виждаме за секса. Той също е женен и така нищо друго и той не иска. С мъжа ми не правим много често секс, а с другия мъж е много хубаво, просто не мога да спра.

И така кажете ми, знам че не съм права и че наранявам съпруга си и той жена си, но как да спра като е толкова идеално и неангажиращо. Говорили сме на тази тема са спрем да се виждаме, но той не иска, казва че така му е хубаво и не иска да свършва. А аз вече не знам кое е правилно и какво искам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: ef4edb8f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако решите да спрете да се виждате, само защото така е правилно, много скоро пак ще се окажете заедно в леглото, просто защото дефицитът от хубав секс ще си остане. Или ще си потърсите други любовници.
Ти си решаваш. Аз не бих могла доброволно да прекъсна такава връзка, затова и въобще не бих я започнала.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8387b0fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж тъй като ти казваш, че така му е хубаво значи той те иска само и заради секса с теб. Може и да не си само ти. По добре прекрати тази връзка и се отдай повече на съпруга ти. Правете повече секс. Опитвайте нови пози. Разнообразете си сексуалния живот един към друг. Според мен ще е по добре и секса с мъжа ти ще стане още по хубав.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a8e200435e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се обявявам нито 'за' нито 'против' изневярата, но за конкретния слуачай... какво толкова се притесняваш, ами може и мъжът ти да си има любовница или да е имал някога или пък ще има в бъдеще. В смисъл няма нужда от гузна съвест, много добре знаем как почти всички мъже го правят в даден етап от живота си. То просто е като закон за тях, има изключения, но те са много редки. Да неби да си мислиш, че мъжът ти е едно от тези изключения?! Нямам предвид 'око за око...', просто казвам, че не екой знае какво. В крайна сметка това е само секс нали така, хубаво ви е и не се изчерпал все още, и двамата умеете да се прикривате успешно. Не мисля,че е нужно да препратявяш връзката си, докато едно от тези неща не се промени. Любовта си е любов, може да има и само нужда от секс с различен човек от обичайния. Голям праз...


жена съм на 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2dad1fc213
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато човек се жени, особено млад и без опит, колкото и да обясняваш, че в началото на брака е е дно, а после се променя, нямя да ти повярва, всеки си мисли, че животът е безкраен купон. Много рано си го ударила на изневери, 4 години и хайде. Нищо не пишеш за съпруга си, не може да няма причина за редкия секс, ами ако е в теб? Сексът с него все такъв ли е от самото начало? Изневярата явно е тръпка, но не си застрахована от провал, дори и да не се появявате с любовника на публични места.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b4191987b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен не правиш нищо кой знае колко нередно! 21-ви век сме и такива неща се случват. Щом онзи ти дава неща които мъжа ти не може да ти даде, то тогава продължи да се виждаш с него. Ако обаче започнат да се пораждат и чувства, тогава става сложно... На мъжа си не казвай нищо. Живота е един и трябва да се изживява на пълни обороти. Моят съвет е - щом ти харесва продължавай така.
Б 27

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 230b118bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма формула, това си е потребност. Приеми че си родена кучка и внимавай да не нараниш мъжа си, ако държиш на него.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 20e2b0d264
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само за секс значи не го обичаш любовника си,курвенски работи
А ако ви разберат половинките ви -ще се радвам да стане,то така по-няколко часа с него само за секс е лесно я живей с него пери му гащите и готви да ви видим тогава тъпа курва тръгнала да разваля семейства той пък тъп курварин

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d4f83d9a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И защо се ожени за него,та ти сега си само на 27,за да му изневеряваш ли,вие секс преди сватбата правихте ли?Мене жена ми ако така прави и я хвана,ще й разкажа играта преди да се разведеме и аз ще бъда по-доволния от този развой на събитиата.ама нищо давай,те курветата нема се свършат никога..

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 767efc8dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И аз не съм нито "за", нито "против" изневярата. Ама как да постъпим когато разберем за изневярата на половинката и толкова много боли след това? Някак си сърцето отказва да приеме, че той/тя просто се е забавлявал и това е чист секс и нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 230b118bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Eй, много злоба ...Познавам жени които цял живот са имали любовници и пак са се грижили за дом и семейство-носят цялата отговорност на гърба си! Има смотани и безотговорни мъже , които не стават за нищо, те определено заслужават да имат рога.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 84263d9cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Няма значение, кога човек се е омъжил или оженил... Жалко е, че този етап да изневериш на половинката си настъпва. Смятам, че просто трябва да се опиташ да прекратиш отношенията с другия, колкото и да ти харесва секса с него и колкото и неангажиращо да е. Харесва ти това с него, защото е забранено и тайно, а това нас хората ни привлича. Хубаво е понякога да имаш авантюри за разнообразие, но да не се прекалява.

Съвета ми е да прекратиш авантюрата си, колкото и да не ти се иска, защото рано или късно някой ще е наранен, а и смятам, че пък ако се разведете с половинките си и се съберете, нещата няма да са никак розови и красиви като сега. Затова ти като жена, като разсъждаващо същество сложи край и се опитай да направиш сексуалния си живот със съпруга ти по-вълнуващ. Запази само красивия спомен и нищо повече.
Никога не прави грешката да признаваш на мъжа си за авантюрата ти и за напред, когато ти се прииска да си пожелана просто пофлиртувай с някого в бара ;)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 83f5408869
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как да спряла ща за тъп въпрос
затова няма да има свят заради такива като теб а се постави на мястото на съпруга си теб да мамят така А
като нямате акъл и морал какви майки сте и какъв пример и възпитание давате на децата си???

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 767efc8dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виж сега, номер 12. Морала си е морал, ама защо говориме за "пример за децата". Нали се сещаш, че тия неща те не ги виждат. А ако дамата е хитра, и съпругът няма да ги види... Не че защитавам някой, ама ако тръгна да правя подобно нещо, силно ще внимавам да не се разбере. Да не мислиш, че ще уча децата как се кръшка. Понякога е направо изненадващо, как най-милата и любяща съпруга -пример за децата си, е и невероятна любовница. Това важи и за примерните мъже.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2621e1249a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "И така кажете ми, знам че не съм права и че наранявам съпруга си и той жена си, но как да спра като е толкова идеално и неангажиращо..."

Разкажи на съпруга си това което разказа на нас и ще видиш колко бързо ще прекратиш връзката си!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4c5b6a6e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛИМ СОМО ЧЕ 17 ГОДИНИ БРАК И ИДЕАЛЕН СЕХ И СЪС ДВАМАТА НЕ МОГА ДА СПРА ПРАВИЛА СЪМ ОПИТ НЯМЯ ДА МОЖЕШ И ТИ ПРОСТО ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ ХВАНЕ И СИ ГЛЕДАЙ МЪЖА КАКТО ТРЯБВА ДА НЕ СЕ УСЪМНИ ДРУГИТЕ НИ УПРЕКВАТ НО.....МЪЖЕТЕ КАК ГО ПРАВЯТ ГЛЕЙ СИ КЕФА

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 16d7390c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката:
Първо здравейте на всички и благодаря за мненията и съветите.
Второ: към № 4 - да в началото на връзката ни беше съвсем различна, правехме повече секс, но сега все се оправдава, че има много работа, че е все уморен и т.н. Може и да има и друга незнам не съм усетила, ако е така. И причината не е в мен.

към № 6,7 и 8 аз мисля че ако не получаваш нещо от даден човек рано или късно започваш да го търсиш другаде и за това не мисля че съм курва, все пак не съм тръгнала да се чукам с всеки срещнат. А да и аз не искам да му развалям семейството, нека си живее с жена си, никой не го кара да се развежда/ за любовника говоря/ нито искам аз да се развеждам.

към № 15 от колко години поддържаш тази връзка и как го криеш, не се ли усеща мъжа ти? А за другия човек не се ли пораждат някакви чувства. Защото ако има чувства става по-трудно. А аз започвам да свиквам с него и това ме плаши.
И трето: искам да се извиня, ако някой по някакъв начин съм обидила или се е почувствал засегнат от написаното от мен.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2112108689
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   КАКВО НЕ ХАРЕСВАШ В МЪЖА СИ ,ЧЕ ПРИБЯГНА ДО ИЗНЕВЯРА ?ТОВА НЕ Е ТОКУ ТАКА ,МНОГО ЛЕКОВАТА МИ ИЗЛИЗАШ ?

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 53e5e3e36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Щом ти е хубаво ,давай....да не ти пука,живота е един,само гледай да не разбере мъжа ти!А,пък тия комплексарски коментари са направени от импотентни селяндури или от латентни хомосексуалисти

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0f7cb55073
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аман от курви ,пълно в тая държава.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 052fbdd945
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Ако имам такава жена и на челото и ще напиша, че е ку*ва. Няма никога да се ожени после и ще я захвърля като мокър парцал. Не е правилно така, не лъжи мъжа си. Като не ти харесва нещо с него се разделете, а не да се праскаш с единия и после да лягаш в кревата до мъжът си, много е грозно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0dbb2dcef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке, не знам след тези години как Ви се е развил брака и съответно извънбрачната връзка??? Разведохте ли се??? Направила си ГОЛЯМА ГРЕШКА, С РАННОТО ОМЪЖВАНЕ! Та ти си сключила брак еднва на 22 години.... Напълно прибързано... съответно сега се сещаш, в един момент, при наличие на детет и брак, че мъжът ти не ти давал секс и/или добър секс... А ти с него говори ли???? Попита ли го за прпичината??? поставяш въпрасът ребром, казваш му, че си млада жена и имаш чисто физиологични нужди и не може повече така да продължава... във всеки случай, такъв подход е по-добър от това да изневеряваш и да го мамиш и да излагаш на риск семействотото ти... Всъщност, какво семейство??? Наличие на паралена връзкъ и лъжи, лъжи и пак лъжи... защото всяка, абсолютно всяка извънбрачна връзка е съпроводено с лъжи, болка и разочарование за незнаещата, но засегната и впоследствие узнаваща страна...
Без да те обиждам, ще ти кажа, кое е курвенското в поведението ти...
Лъжеш мъжът си, макар и да имаш угризения, те не са породени от факта на осъзнаване, че с действията си го мамиш и ще ми причиниш болка / рано или късно ще разбере, повярвай /, същевременно си правишщ кежа, а иначе го играеш, , прекрасната съпруга и майка"... Като не върят нещата в брака, ИМАЙ ДОСТОЙНСТВО И СЕ РАЗВЕДИ! В момента, когато пишеш товма / не знам сега след няколко години къде си /, това което правиш е точно, като маймуната, която не пуска единия клон, преди да се е закачила за другия... Истината е далеч по-елементарна, отколокото ти се иска... Чукаш се с любовника ти, но просто знаеш, че той няма да си зареже женат и детето и затова казваш, че се държала на брака си и на семейството си изобщо... Жена или мъж, които наистина държат на брака или връзката си и съответно обичат и уважават партньорът до тях- ПРОСТО НЕ ГО НАРАНЯВАТ И ИГНОРИРАТ ПРЕДПОСТАВКИТЕ ЗА ТОВА!! Просто не изневеряват... Зада има изневяра, значи в една връзка или брак има криза... Колкото повече си затваряш очите за това, толкова повече затъваш в лъжи... Замсили се само, каква болка и унижение ще нанесеш на съпругът си... ;
Ако имаш капчица достойнство, просто се разведи... не му казвай, че системно си ми изневерявала, но се разведи и си търси друг партньор... детето ще остане при теб след развода, със сигурност..
Просто си мисля, че искаш от една страна за пред хората и за пред роднините да имаш, , хубаво семейство и дом с дете", а в ежедневието да си правиш кефа безогледно и безотговорно...
Не оправдавам и не приемам, както мъжката, така и женската изневяра.... По -добре се разведи и бъди жива и здрава... Животът в постоянни лъжи НЕ Е РАБОТА! Говори с мъжа си за причините да не иска секс с теб... може да страда от някакво заболяване... може да е под стрес... Знаеш, ле какво е изобщо днес да се безпокоиш за препитанието на семейството???
РАЗВЕДИ СЕ! Щом като не можеш да издържиш на нагона, а вкъщи не го задоволяваш, просто напусни тази връзка... Това е единственото правилно решение... Иначе, другото е курвалък... Остави коментарите на жените в тази тема, които те оправдават, че дори и си обменят опит с теб в изневерите... като не ти стига един мъж, или просто не го бива-НЕ ГО ЛЪЖИ, НЕ ГО ЗАБЛУЖДАВАЙ, А ПРОСТО СЕ РАЗДЕЛИ И СВОБОДНА ВЕЧЕ СИ ХВАНИ ЕДНИ-ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ ТЪПКАЧИ!!! Защо бе като не можете да се държите краката затворени / за жените / или не можете да се държите члена в гащите / за нас мъжете /, сключвате брак, че дори и семейства създавате???? Замисляш ли се изобщо, каква болка ще причиниш на партньорът до теб???

ППП към дамите в тази тема, МНОГО МОЛА НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ МЪЖЕ... Не всички изневеряват... Аз съм моногамен и винаги до момента съм бил такъв.. Така че, ДА НАИСТИНА ИМА МЪЖЕ КУРВАРИ И ПРИ ТОВА СА МНОГО, НО ТОВА НЕ СА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ! И още нещо, това че има изневеряващи мъже, не е оправдание и не е основание, една жена да тръгне да изневерява на съпругът си, като същевременно го играе примерна, добра и обичаща го...
Щом си го слагаш с друг, значи НЕ ГО ОБИЧАШ МЪЖЪТ ТИ! Дори не го уважаваш, а просто си, , семейна" по навик и за да не си разваляш статуса на семейно реализирана жена...
Същото важи и за нас мъжете... Мъж, който изневерява на жена си е просто боклук, на който не му стига достойнство и смелост да я напусне, да напусне семейният уют и навик...

Така че Авторке ОПРАВДАНИЕ НЯМАШ! Щом не можеш да прекратиш връзката с любовника ти / съдя по написаното от самата теб, а и нямаш желание / просто се разведи... Разведи се, ама не ти стиска.... Признай си с ръка на сърцето, пред самата себе си /все пак сайтът е напълно анонимен /, че ако любовникът ти пусне авански, че иска да заживеете заедно, ти веднага ще се разведеш???? Нали???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cb40f0767e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   О авторка, няма спиране, ако не е с този любовник, друг ще бъде. Изневярата вече е част от живота ти, просто тя е начин на живот при тебе. Гледай да не те хванат, но вероятността е малка. На 37 г. за първи път изневери на съпруга си, на 40 ме хвана и се разведохме. След развода ще започнеш да мислиш по друг начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker