Нужен ми е съвет , макар да съм твърдо решена да го направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужен ми е съвет , макар да съм твърдо решена да го направя
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 4075 пъти
Влюбена съм в един колега, решила съм да му кажа какво чувствам и да става каквото ще. Не очаквам, че ще ахне и ще ми отвърне със същото. Всъщност нищо не очаквам от него, просто искам да се освободя и да споделя, а не да се обвинявам и тъгувам че съм проявила страхливост. Знам, че ще ме отхвърли най-вероятно, но сякаш предпочитам да го чуя че не ме иска от неговата уста, отколкото да се измъчвам дали или. Нашата история, е че правихме секс няколко пъти и може би му омръзнах и не ме е потърсил от два месеца или просто с моето държание го отблъснах. Когато го видя емоцията е много силна, сякаш съм незряла тинейджърка покрай него и следователно държанието ми беше на абсолютна тъпанарка и бях зле в леглото. Мислих си, че съм просто увлечена и ще ми мине като спре да ме търси. Но изглежда колкото и да го отричам и да се самозаблуждавам съм влюбена. До този извод стигам с всеки изминал ден. През тези два месеца, в които не ме търси се регистрирах в сайт за запознанства излизах на срещи с мъже, с които си писах, но са ми безразлични. С единият от тях се виждаме вече около 10 дни, много е добър като човек, стигнахме до гушкане, целувки. При мен любовта винаги идва с времето и затова реших да пробвам, но не мисля че ще се получи. А и да му губя времето ми е съвестно, но и да го отхвърля ми е съвестно. Не че ще го нараня, защото си мисля че едва ли има чувства към мен, а че ще го загубя като приятел. Сестра ми ме посъветва да не правя такава глупост, защото да кажеш на някого, че си влюбен в него не означавало нищо, че щом просто ме е игнорирал е преценил, че не съм за него и като ме отхвърли ще изпадна в депресия, защото съм имала ниско самочувствие. Само съм щяла да се унижа. Да права е за някои неща, но какво толкова отхвърляли са ме преди, претръпнах и едва ли ще се депресирам още повече отколкото съм в момента. Сякаш да чуя "не" ще ми е по-добре отколкото да не бъда себе си и да се самосъжалявам. Ще ви бъда много благодарна, ако ме посъветвате как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: e8c3d7d0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай напред и го забрави. Послушай сестра си.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1c4984dd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че дали само секс или и чувства, е добре да се случват, ако има взаимност. От това, което чета, очевидно няма. Не се унижавай. Цени се. Контролирай емоциите и желанията си. Не търси нещо там, където го няма. По-добре да си сама, отколкото самотна с някой.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 461c8d3b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен е по-добре да не се отмяташ от решението си и да направиш това, което си решила. Наистина е по-добре да проявиш смелост и да му признаеш чувствата си. Каквото и да стане така след време няма да се чудиш дали е могло да има нещо по-сериозно между вас или не. Има шансове, които не бива да се изпускат. Това също е някакъв вид шанс за теб, възползвай се от него. Макар че си написала, че имаш ниско самочувствие според мен си много смел човек, за да решиш да признаеш чувствата си такива каквито са, въпреки риска да бъдеш отхвърлена. Не всеки има тази смелост. Никога не се знае какво може да се случи. Това, че е спрял да те търси далеч не означава, че си му омръзнала, или че не изпитва нищо към теб. Той може просто да няма твоята смелост и да се страхува да те потърси, но дори предположенията ти да са верни и да не отвръща на чувствата ти пак си струва да му кажеш истината в очите. Каквото и да се случи не съжалявай, защото, повярвай ми, така е по-добре. Поне няма да те измъчва мисълта дали може да има нещо между вас или не, дали не си изпуснала една добра възможност. Чуй истината от него такава каквато е и я приеми. Не е чак толкова страшно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 000b7845e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен винаги е по-добре да пробваш, отколкото след време да се чудиш "ами, ако... ". И аз винаги опитвам, много пъти не се е получавало, но знам, че си струва за този един път, в който ще се случи.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d6a265c7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря за коментарите и подкрепата ви номер 3 и 4. Винаги съм била решителна, а и няма да ми е за първи път да си признавам чувствата. Понасяла съм тежки поражения в любовта така че не ме е страх от отхвърляне.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 870b98d880
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Незная на колко долу-горе си години, което в случая няма такова значение, става обаче ясно, че не си някоя ученичка, която не знае какво прави. Може причината да е в леглото, сама казваш, че нещо там не се е получило, а той може да е имал известни надежни за вашите контакти. Може даже вече да си е намерил друга. А за сайтовете, ако наистина не ти харесват мъжете с които си се виждала, не им губи времето и на тях. Може някого от тях да те пожелае, а ти какво ще го разиграваш ли. Намери си друг, който иска като тебе любовта да се случва по-бавно, а еднодневки винаги може да си намери човек, но те по-скоро изхабяват личността, отколкото да ти донесат нещо положително като емоция. Не му се моли, ако е искал да те е намерил досега. Ти знаеш ли колко упорити мъже има, които като искат жена я намират, където и да е....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 451f5f9448
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какъв е този мерак за унижение?

Близостта между двама души не може да се скрие и се усеща, разбира се ако я има. Както са ти споменали по-горе, от описаното се вижда че при вас нещата не стоят точно така.
Едно признание ще те съсипе още повече и неговите действия едва ли ще са кой знае колко различни от досегашните.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1c4984dd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ОК. Разбирам, че вътрешно си приела един евентуален отказ. Друго може да случи, и то е най-вероятно, при положение, че колегата ти не те е потърсил 2 месеца. Това означава, че няма никакви намерения да ти дава обяснения, когато нещата за него приключат. В тази ситуация, наистина ли очакваш от него да ти даде категоричен ( или въобще някакъв) отговор, ако му признаеш чувствата си?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d6a265c7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   номер 6 не си прочел правилно, пише че не искам да губя времето на никой, а не моето. Моето си е загубено отдавна. Да, съзнавам, че може да е вече с друга, той е умен, много добър като човек, а и е хубав и няма да се учудя. Но както казах аз не очаквам нищо от него. Да, не съм опитна в леглото и най-вероятно съм му попарила очакванията както казваш. Да знам за мъжете, преследвали са ме упорити мъже, наслушала съм се на хиляди глупости на търкалета и унизителни предложения. Колкото и да гадая какво е станало отговор няма да намеря. Така, че си мисля че за мен е най-добре да му споделя и ако е взаимно ще бъде най-щастливият момент в моят живот, ако ме отхвърли ще продължа напред. Никой не ме разбира, но за себе си мога да кажа, че не изпитвам злоба и гняв. Така че и да ме отреже нито ще му се натрапвам, нито злобея

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 613e25fefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, според мен проблемът ти е съвсем друг, и ти не го съзнаваш. Липсва ти любов и я търсиш навсякъде ( факта че след като с този мъж не са се случили нещата, веднага си се регистрирала в сайт за запознанства). Наистина имаш ниско самочувствие и това е което трябва да промениш. Ти трябва да промениш подхода си и да станеш уверена жена, истинска жена. Решенията, които взимаш (това да кажеш на този мъж, че си влюбена в него, което според мен е заблуда породена от ниско самочувствие), е нелогичен и импулсивен избор.
Истината е, че независимите жени, тези, които не се страхуват и знаят, че заслужават да бъдат ценени, са наобиколени от обожатели, защото чисто и просто енергията им е позитивна. Обичай себе си, за да те обичат другите. И не си мисли, че става бързо. Изисква се търпение, твърдост, увереност, доста качества трябва да придобиеш, за да имаш такава връзка, каквато желаеш. Тогава мъжът сам ще се появи без да очакваш. Повярвай ми, такова нещо като енергия съществува, и тя движи света. Всичките моменти, когато съм била в хармония със себе си, съм била обградена от весели хора, а ако се чувствам отчаяна, съм сама. Всеки е така.
Това да цениш себе си е най-важното, и не бива да се унижаваш с някакви прибързани постъпки. И въобще не е трябвало да му се отдаваш на този според мен, но станалото станало, просто да не ти пука от този човек, върши си работата и се абстрахирай от това. Успех.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f11bbc75d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм в същото положение, той също така от 2 месеца насам се отдръпна от мен, само че в моето положение аз си имам сериозно гадже - казах му че ще скъсам с него, само че не знам точно кога, но той така или иначе не иска повече контакт с мен, знам че го изгубих заради чакането и колебанието ми, нищо друго не ми остана да му кажа че го обичам и че ако държи да мен да почака малко да си нареда наново живота и да прекъсна безболезнено връзката ми със сегашния.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 632fa2e0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, поздравявам те за решението. Малко са жените, които са готови на тази стъпка. Казвам ти го от личен опит. В живота ми имаше две жени, които са ме харесвали. Първата ме знаеше от много време, понеже парка в който тичах е точно до дома ?. Веднъж я видях с моя колежка. И няколоко дни по-късно, чух от моята колежка, че тя ме хяаресвала. Когато казах, на тази моя колежка да ме запознае с нея, другото момиче отказало.
За втората-научих го от друг човек. Когато я поканих на кафе, излезе с оправданието, че няма време.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 000b7845e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, ще ми е интересно да споделиш какво стана, аз също съм пред такава дилема - хем ми се иска да излезна горда от сутиацията, хем много го харесвам.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fb3ad33e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   авторке, безсмислено е да говориш с него, още повече че знаеш отговора. не знам защо се пънеш да го получиш, може би все пак таиш минимална надежда. проблемът най-вероятно не е в леглото или поне не само там. може за него да не е било сериозно, да е мимолетно изживяване, както и да е, явно не държи на отношенията ви и не смята да дава обяснения.
едно време съм опитвала да търся отговори на очевидни въпроси, безсмислено е, още повече че най-вероятно той няма да ти каже истината, а ще се измикне с учтиво баламосване от сорта на "заслужаваш повече, не мога да ти дам каквото искаш, имам проблеми и т. н. ". просто приеми, че нещата са приключили и продължавай нататък.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 42dcc7b675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не му казвай, това е грешка. По-скоро опитай отново да провокираш вниманието му. Жена си, би тябвало да знаеш как.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1fad405bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не знам дали ще съм ти полезен, но поне ще опитам. Искам да ти обърна внимание на няколко неща:
1. Не мисля, че за да е "зле в леглото" има вина която и да е жена, мъжът е този, който трябва да предразположи жената, да опипа и подготви почвата, да направи така, че жената да се чувства добре - имаше една приказка "няма фригидни жени - има неопитни мъже"
2. Казваш, че от 2 месеца не те е потърсил, а ти вече си в сайтовете за запознанства, срещаш се с други мъже, че с единия се срещате от 10 дни и сте стигнали до гушкане и целувки - не знаех, че влюбените толкова бързо превключват и прескачат от цвят на цвят. Замисли се, струва ми се, че не изпитваш нищо към този колега, просто сте правили секс няколко пъти, а ти изпитваш нужда точно от секса, но не знаеш с кого точно - има ли смисъл да се признаваш в нещо, което в същност не изптваш?
3. Казваш, че си свикнала да те отхвърлят, но не ти вярвам - на това не се свиква. Вземи се в ръце, харесай се такава, каквато си, за да те харесат и другите, не задавай въпроси, чиито отговори не искаш да чуеш. Тези неща с казване и декларации не стават - не мога да си представя как не бих потърсил един човек (жена) в продължение на 2 месеца, а в същото време тя да ме вълнува, още повече да сме стигнали до секс, а аз да се правя, че нищо не е било - не си хаби думите и не се унижавай, няма любов постигната с просия!
Извини ме за тона, но затвори тази страница от живота си и давай напред, но с акъла си!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a47542cc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Извратенноста на 21 век. Значи спала си с него, отдала си му се при това няколко пъти, а чак сега ще тръгваш да говорите за емоции. Има нещо тотално сбъркано в днешните поколения.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 47aa52124e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Според мен е добре да потърсиш близост със този човек и да прецениш сама за себе си до колко има приятелство и общи неща между вас извън сферата на секса. Мисля си че изживяваш илюзия за любов и не преценяваш реално нещата. Мислиш си че го обичаш, но според мен това е влюбване, което по принцип може да граничи с фантазия. Не тръгвай с обясненията, просто търси близост и ако той откликва и ако ти си прецениш по-нататък с течение на времето, че е човека за теб може и да се получи.
Това може да е фатално привличане. И ако е така и да му кажеш сега това което чувстваш вариантите са 2. 1 той ще те отхвърли. 2 ще правите секс и ще установите че всичко е на тази основа, всичко ще свърши бързо и пак ще се чувстваш празна.
Първо търси близост и общото между вас, а секса ако има близост ще ви хареса и на двамата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d3ece6a0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   На колко си години изобщо?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 47f7572011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Съгласен със 17 и не чак до там съгласен с 18 - всичко мизвучи като "след дъжд качулка".

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 28b6976432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами имаш пробелм, защото си спала с него. Да не беше спала - ако е имало чувства = той щеше да страда, не ти. Някой беше писал - проблемът на мъжа е да вкара жената в леглото. Проблемът на жената е след това. Него няма да го боли, защото те е 'превзел' вече. Каквото да стане него няма да го боли за теб. Мъж съм.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3dc31a97e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравей, не мога да ти кажа какво да направиш, но понеже имах подобен проблем и много се чудех какво да направя и една приятелка ми даде линк където можеш да попиташ за съвет на всички теми. Писах им и понеже анонимността е гарантирана нямах срам от нищо та си попитах за всичко, което ме терзаеше. Хората ми писаха за всичко, което попитах и доста ми помогнаха. Ще ти дам линк и дано да съм успяла да ти помогна. http://sveti8.webnode.com

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 744445f660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравейте, благодаря ви за коментарите. Пожелавам ви много здраве и щастливи моменти през новата година. Препрочитах много пъти мненията ви, изградили сте си грешна представа за моята личност, но относно ситуацията сте написали много верни неща. И аз съм се замисляла много пъти, ако не бях допуснала да си легна с него от раз дали нещата щяха да са сега по друг начин. Не че съжалявам, но може би той щеше да ме уважава и оцени, ако има очи за моите качества. Но тогава всичко се крепеше на взаимно привличане не си отварям краката за всеки, който ме почерпи кафе и ми каже че съм хубава, но го исках и желаех, прям човек съм и не виждах смисъл да си губим времето и играем като и двамата искахме едно и също. Даже си мислих, че ще е само за един път, но секс срещите продължиха 5 месеца и не знам някъде там през това време се зародиха и чувствата ми към него. Не че съм го искала, но се случи. И аз си мислих че се заблуждавам и това се дължи най-вероятно на това, че не контактувах и не излизах с други мъже освен тези с които работя и на това, че в момента няма никой друг който да ме заинтересува освен него. Мислих си, че като му омръзна и спре да ме търси това, което бушува в мен ще утихне, но не е така. През тези два месеца, в които не ме потърси и срещите ми с мъжете от сайтовете и 10 дневният ми опит за сериозна, стабилна връзка само ме накараха да осъзная колко много ми липсва и колко много съм хлътнала по него. И един срам ме обзе като осъзнах и колко много съм се изложила пред него.. Но да ви разкажа какво стана в крайна сметка. Да поясня, че ние не се виждаме всеки ден на работата ми, а веднъж на месец - месец и половина та нямах възможност веднага да му кажа за чувствата си. Преди няколко дни той ми се обади да се видим за секс, съгласих се, защото исках да го видя. Дойде и цялата тази решителност и смелост да му изръся че съм влюбена в него се изпари. Уплаших се, признавам си. Хем да не ми се изсмее, хем да не го отблъсна и да не ме потърси изобщо завинаги. Сега съм по-зле и отпреди, разочарована съм много от себе си. В мен отново се надига желанието да му кажа, но от друга ми се иска поне веднъж в живота ми аз да не правя първата крачка. Иска ми се да разбера какво е някой да ми каже, че иска да е с мен, защото ме иска, а не от жал или един вид за да не ме обиди или да не е сам както ми се е случвало. Но тази неизяснена ситуация ме побърква направо. Наистина вече не знам какво да правя за първи път в живота си се колебая толкова много. В главата ми се въртят толкова много въпроси, в съзнанието ми се приповтарят неща, които ми е казвал, ситуации, търся нещо, което да ми даде малко надежда, че за него не съм надуваема секс кукла и не мога да се хвана за нищо. Той си е миличък и тактичен по принцип така че отношението му към мен отпада, като е с мен очите му блестят и погледът му е един усмихнат (колкото и нереално да звучи), което може да се тълкува и по другият начин - че съм толкова смешна, че едвам се сдържа да не ми се изсмее какво нелепо същество съм. А от друга страна реално погледнато той може да е с всяко момиче, което пожелае. И понеже съм реалист - един мъж както има смелост да си поиска секс, така ще има смелостта да признае, ако таи някакви чувства към нея нали така? Бе толкова много въпроси се лутат из главата ми, че звуча като недорасло момиченце вече. И аз не знам защо писах историята и какъв акъл пиша сега и коментара

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ad4fd28b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз съм номер 16 и продължавам да твърдя, че поне за момента той не изпитва към теб онези чувства, които ти очакваш - иначе щеше да те е потърсил още на втория ден, а не след два месеца. Съществува една минимална вероятност след време при него нещо да просветне и той да те види в истинската ти светлина или поне в тази, в която ти искаш да се представиш, но си мисля, че той по-скоро те държи като резерва, среща се с други (както и ти), търси нещо по-добро (според неговите разбирания), но ти си му винаги на линия ако е останал на сухо. Аз не бих търпял такова положение, ти решаваш за себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2b1fc001d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Здравей, честита Нова Година и на теб!
Коментарът, който си написала поставя още въпроси. Ти твърдиш, че си била зле в леглото, а сега казваш, че връзката е продължила 5 месеца. Ако е било чак толкова зле, мисля, че наистина е щяло да си остане само веднъж.
След като този човек не те е потърсил два месеца и накрая, все пак, те е потърсил за секс, ти защо не го попита поне каква е причината да изчезне така. Ситуацията съвсем не е неизяснена – напротив, съвсем е ясна. Този човек не иска да те загуби съвсем (което ти дава някаква надежда! ), но и не иска да има сериозна връзка с теб. Приеми нещата такива, каквито са, без да се опитваш да ги изясняваш.
За твое успокоение ще ги кажа, че преди повече от 30 години имах такава връзка и потроших доста нерви по нея. Бяхме колеги в университета, по цял ден бяхме заедно и той се държеше с мен като с всички останали. После, вечерта ми се обаждаше… и така.
В един момент спрях да се тормозя. Не го отрязах категорично, но и не го чаках – когато мога да го видя, мога, когато не мога – не мога. Мина доста време. Имах сериозно гадже. Въпросният човек продължи да ме търси – вече не за секс, а за да пием кафе и да си споделяме разни неща. Станахме доста по-близки и може да се каже, че най-сетне станахме приятели. Минаха още години, случиха се различни неща в неговия живот и в моя. Виждахме се, включително и за секс до момента, в който срещнах съпруга си. После пътищата ни с този човек се разделиха съвсем.
Видях го преди няколко години и си поговорихме доста откровено за миналото ни. Той ми каза, че аз съм била най-дългата му връзка през целия му живот! (Така разбрах, че съм имала връзка с него! ) Каза ми, макар и не в прав текст, че не е очаквал да се превърна в жената, която в момента съм, в положителния смисъл на тази констатация. Така разбрах, че тогава, на времето, той е имал резерви към мен и може би затова не е искал по-сериозно обвързване, въпреки, че много ме е харесвал. След което той сам си призна, че твърде късно е започнал истински да разбира хората и в частност, жените.
Все пак – по-добре късно!
От позицията на човек, който е имал късмета да види какво се случва в продължение на много години, мога да ги кажа, че човекът, на когото си решила да признаеш чувствата ти те харесва, но определено има някакви резерви. Затова се опитай да изчакаш търпеливо развитието на нещата и да му покажеш най-доброто от себе си, без да бързаш. Мисля, че имаш шанс, ако наистина той си струва.
За себе си мога да ти кажа, че съм благодарна на Господ за резервите, които моят състудент е имал някога към мен. Това определено ми е спестило доста неприятности в личния ми живот, защото в настоящия момент, аз не само имам резерви, ами изобщо и погледът ми не може да се спре на него. Така е – животът е кратък и превратен. Има време – запази спокойствие и не бързай. Пожелавам ти търпение и успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8befa64bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 25 твоите твърдения и аз съм ги мислила, може и да е така както казваш. Не му диря сметка, не питам, понеже аз не съм му никаква и нищо не сме си обещавали или клели във вярност. За себе си мога да кажа, че откакто осъзнах че имам чувства към него престанах с глупостите. Не се срещам и не пиша с никой, регистрации и такива ти ми глупости всичко е изтрито. Вчера пак дойде, но направи нещо което направо ме озадачи целуна ме по бузите на тръгване. Пишеш за светлина в която искам да се представя, той си ме знае отдавна знае ме във всички светлини които съм светила - и нервна, и ревяща, и мрънкаща и направо истерично крещяща и неадекватна и нормална и спокойна каквато съм през повечето време. Пък и на мен актьорската игра не ми се отдава, пък и този период да се напъвам да впечатлявам някой го минах преди време вече. Благодаря ти номер 26 за прекрасния коментар и правилен съвет. Мисля да те послушам и да не бързам за сега ще изчакам да видя накъде ще тръгнат нещата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker