Мистерия и обикновена лудост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мистерия и обикновена лудост
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3399 пъти
Беше 22. 02. 2002г около 14 часа, когато го видях за първи път. Бях студентка, а той преподавател. Знам дата и часа, защото като си водех записките си записвах датата, а часа знам горе долу защото лекцията ни започваше 13:30, а той закъсня. Вече смътно си спомням за първото впечатление, което ми е направил. Бяха ми интересни тези упражнения, а той ми ставаше със всеки изминал ден все по-симпатичен и по-симпатичен. Дори си смених паролата на пощата с неговото име. Започнаха и сънища с него - странни сънища, понякога просто като присъствие без сюжет. Честно казано усещах някаква симпатия от негова страна.

Лятото на 2002г. аз му се обадих по телефона, защото исках да си карам стажа при него. Освен преподавател той е и бизнесмен. Единствената причина, която може да е някакво реално доказателство, че той имаше нещо към мен е, че когато говорехме за възможността да започна стажа си в неговата фирма той веднага откликна. При мен да, а за колегите беше уклончив. Бяхме се уговорили да се видим в едно заведение до университета. Аз естествено отидох по-рано и виждях един колега, с който не се познавахме. Запознахме се и той ми разказа как въпросния ни преподавател го мотаел от дълго време. За негова изненада въпросния преподавател дойде на минутата на уговорената тройна среща. В един миг започнах да вярвам, че има нещо между мен и този човек, всякаш си разменяме мисли. Тогава си дадох сметка, че някакво силно чувство ме изгаря и вярвах, че е споделено. Но уви бях на мнение, че не трябва да следвам този порив. В същото време това момче, колегата на тройната ни среща също ми стана симпатичен и реших да пробвам какво може да излезе между нас. Е нищо не излезе само секс няколко пъти. Странни бяха мислите ми обаче по отношение на преподавателя ми, които продължиха да ме преследват. Мисли, усещания и сънища. Всякаш има връзка между нас, едва ли не нормална връзка, само че без да сме физически заедно. Нормална връзка с цялата палитра от чувства, страхове и надежди и естествените приливи и отливи на интерес. Знам, че звучи откачено и най-вероятно е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: e2d4eec90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересна история, легни си и с твоя човек, пък да видим какво ще излезе...
XII

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 52df9a0f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторке... ти си просто едно объркано момиче... единия че другия... секс... секс.... никога не бих си хванал такава приятелка с такова елементарно мислене.... единия харесваш... появява се друг... луда работа...!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 104c1b4e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как става така "нищо не излезе, само секс няколко пъти"? И аз искам да правя секс с тази или онази, пък после всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fba3eae36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аха... ясно!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: be1b8f0c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Eй това е то девалвация на ценностите - да замениш златното сърце на преподавателя си с железния член на колегата.
Дакалчето.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 85a4a12b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много лесно е да кажеш, че си заменил златното сърце за железен член, обаче в историята си не бях споменала, че се оказа, че той е женен. Какво можех да направя аз? Знаех и за една друга студентка с която е ходил на дискотека една година преди началото на историята. Истината е че се чувствам ужасно дори и сега след толкова години. Не мога да споделям с никого, защото знам, че приятелите ми ще ме мислят за луда. Исках да знам той как изживява нещата и един ден след няколко години, в които почти не сме се виждали и не сме си разменяли кой знае колко реплики му се обадих по телефона /2008г/, като първо му бях пратила съобщение в което пишеше: "Може и да съжалявам след това, но искам да знаеш, че си специален за мен". И това важи и до днес, аз така го чувствам. Не виждам шанс за близост по ред причини, но го сънувам и много лесно извиквам образа му пред очите си и може да е илюзия, но си мисля, че и той таи нещо към мен. Как протече разговора ни? Той искаше да знае кой го търси и аз си казах името. Съответно той каза, че не се сеща за мен и да му дам още жокери, при което аз веднага реших, че всичко, което е в главата ми си е само мой проблем и той въобще няма нищо към мен и затова му казах, че няма значение и мислех да затворя при което той даде индикации, че знае коя съм и ме покани да се видим. Но той не ми звънна след това. Аз му се обадих при което той ми каза да не му звъня повече и ми пожела всичко най-хубаво в живота. Наистина направих толкова опити да забравя за него да имам друга връзка, но до сега просто нищо не се получава. Имах една връзка за около 2г и половина, но като друг ти е в сърцето как да стане? Дори си мисля, че ако знам със сигурност истината дали и той изживява нещо подобно към мен пак няма да помогне независимо дали отговора е положителен или отрицателен. В рамките на изминалата година почти го бях забравила, до момента в който го видях отново случайно и отново мислите, сънищата и усещанията се върнаха. Просто няма лек за мен и това ме трови отвътре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 90f19769f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Дали ще мога да ти помогна не знам, но ще се опитам с малко жокери. Замисли се колко време е минало от 2002 г. насам - дали сам нямаше да те потърси? Спомни си за 2008 г. - дали нямаше да се сети коя си ако изпитваше нещо към теб? Не виждам нищо лошо в това, че имаш спомени и несподелени мечти относно този човек, но ми е странно защо си допуснала колегата до себе си, какво искаше да си докажеш, какво очакваше да се случи? Сега си объркана, но времето неумолимо тече в една посока - готова ли си цял живот да страдаш за нещо, което е нямало как да се случи или просто не се случило? Не на последно място се замисли дали си готова да играеш ролята на "другата" - дори и човекът да е изпитал някакво увлечение към теб се е спрял на време, а ти продължаваш да се надяваш, но на какво? Гледай собствения си живот и не се бъркай в неговия (казваш, че е женен) - приеми, че е предпочел сигурното пред теб! В интерес на истината си мисля, че сама си се нацакала с колегата си, но никой не е безгрешен - вече си направила своите изводи, продължавай напред, когато срещнеш подходящия за теб много скоро ще забравиш за увлечението си или просто то няма да има същата сила.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 85a4a12b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към 7. Най-вероятно имам някакви идеализирани представи за любовта и ми е по-лесно да живея с илюзии. Повече от ясно ми е, че ако нещо се беше случило едва ли щях още да въздишам по него и едвали щяхме да сме близки приятели. Просто живея в измислен свят, защото не ми върви във любовните отношения. Даже вече съм се отвратила от мъжете, защото почти никой не тръгва с идеята да сме приятели преди всичко. В по-високия процент мъжете първо търсят физическия контакт пък после ще видим.
Благодаря ти за коментара. А това дали някой друг ще има който да ме извади от света на илюзията незнам и си мисля да не залагам на това. Просто трява да дам приоритет на ценните неща в живота, които имам сега, защото има много по-важни неща в живота ми от нещо, което е просто фантазия, която ако стане реалност ще разруши живота ми.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 357a4bef82
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 8, дали не си се объркала обръщайки се към номер 7 т. е. себе си?
Забрави за отвращението си от мъжете - така ставаш лесна мишена точно за онези, които търсят единствено и само секс (примерът с колегата ти). Много е сложно да бъдеш с един мъж първо приятелка и чак след това да се стигне до физическия контакт - обикновено двете неща вървят ръка за ръка. Когато се запознахме с моята приятелка и двамата или поне аз имахме обща представа какво очкваме от бъдещия си партньор. В процеса на разговора стана ясно, че позициите ни по основните неща в живота са сходни. След известно време, съвсем естествено, се стигна и до "физическия контакт" - опознаването и сприятеляването продължава и до днес (вече 5 години). Казвам всичко това защото трябва да си дадеш шанс да срещнеш подходящия човек, затваряйки се в черупката си нито ти ще го видиш, нито той ще те забележи. Не знам колко и какви по-важни неща има в живота на един човек от това да срещне себеподобен и това да му даде крила.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: feebf5046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към 4. Ще обясня как става така само секс и нищо не излезе. Този колегата просто изглеждаше доста запленен към мен. Имахме общи задачи и се сближихме. Канеше ме да излизаме и след като аз просто бях в капан от моите мисли и чувства към въпросния преподавател си казах, че това е начин да спра мислите и емоциите си към въпросния господин. Да добре го бях измислила, отдавам се на подходящия и спирам с емоциите към невъзможния. Но какво стана? Подходящия ми каза след като правихме секс да не се влюбвам в него и че иска да имаме чисто сексуална връзка, като всеки си ляга с който си поиска. Честно казано аз въобще не бих могла да приема нещо такова за естествено. Винаги когато започвам връзка го правя с намерението да градя, да се старая да има близост приятелство и взаимност във връзката, аз давам себе си и искам това в замяна. Но въпросното момче беше наранено от предишна връзка и неискаше да даде себе си. В чест на истината не мога да го определя като повърхностен и несириозен, но просто момента в който се сближихме е бил такъв за него. Може би нещата биха били други ако той беше дал себе си, но просто така се развиха нещата.
Както и да е стигнах до заключението, че клин не винаги клин избива.
Сега търся истината за любовта, любовта като чувство.
От сегашната ми позиция мога да кажа, че въпросния преподавател не е предизвикал любов във мен, а опиянение, фантазии. Накарал ме е да мечтая.
Аз още мисля за него, така или иначе по някаква причина колкото и странно да е неговия образ непрекъснато е пред очите ми и проекцията на неговата личност в съзнанието ми е нещо като мой въображаем приятел. В чест на истината надявам се да му се случват неща, които го градят като личност.
Стигнах до заключението, че любовта може да съществува и без да си задължително с някой и без задължително да се виждаш с някой и да правите всичко заедно в живота. Любовта е да искаш да дадеш, а не да обсебиш някого, което е основна грешка. Когато няма какво да дадеш на някого в живота, може да му подариш топлината на чувствата и мислите си. Сега той не е фантазия и мечта за мен, приемам реалноста, няма как да си дадем в реалността, няма как нещата да са ок, просто му желая хубави неща в живота както и на себе си, изпитвам топлина към него, а не желание да вляза в живота му и да го обсебя, или другата крайност да го изтръгна от сърцето си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker