Как да му кажа, че не искам да го виждам повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му кажа, че не искам да го виждам повече?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6084 пъти
Срещнах най- прекрастния мъж на света.. ужасно интелигентен, чувствителен и сензитивен и заразителен! Излизахме няколко пъти и провеждахме разговори с часове, но винаги избягвах личните въпроси, исках да се насладя на момента. Последната ни среща продължи повече от 5 часа (само в разговори) и съвсем неочаквано подхвана история за съпругата си и сладкото им детенце. Вярвайте ми, дори не чух историята.. причерня ми пред очите.

Разбирам, че не е краят на света, но на 20 съм доста влюбчива и доверчива и.. тежко ми е така.
Не можах да реагирам адекватно на момента и се разделихме "по-хладно" от нормално, без прегръдки и пърхащи мигли.

Предстои да се срещнем след 2 дни и не знам как да му кажа, че не желая да се виждаме повече. Може да се окаже, че дори не е имал намерение да изневерява на съпругата си и да стане неловко. Но не мога да продължа тези отношения.. вече се усещам толкова влюбена, само в мисълта му.

Как да му поднеса тази информация без да изглеждам нелепо ? Не знам дали ще ме разберете, просто това е идеалният мъж и не стига, че не мога да бъда с него в пълния смисъл на думата, ами и ще оставя лошо впечатление и неприятни спомени в съзнанието му с глупавото си поведение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 63d8fa6ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А може би е подхванал тази тема, точно защото е усетил на къде вървят нещата и е искал по тактичен начин да обясни положението си. Може би е удачно да няма драматични разговори, сълзи и сополи, ами просто да почнете да разреждате вижданията - след два дни, след пет дни, след две седмици и така, докато стане ясно че прекъсвате контакта си. Все ще можеш убедителни извинения да измислиш - жените са царици в това, в крайна сметка. :)) Така никой няма да изглежда глупаво, няма да има драми и прочее.

P.S. Чувствителен и сенситивен са синоними :))

Мъдеф

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ad69ba17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дреме ти , нали няма да го видиш повече

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6272aa589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Като знаеш че е женен не се захващай не разбивай семейство

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ebeb4ce7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива работи - да си говорим по пет часа приятелски няма. Какво прави женен мъж с малко дете да излиза с младо момиче и да е с нея с часове? Извинявай, но този човек е толкова способен, че е успял да прехвърли цялата вина върху теб. И ти е казал, че има жена като те е видял, че си взела да го харесваш.
Не си губи времето, няма смисъл.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ad69ba17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   E тя да не му е отишла в къщата да го извади от тях и да го завлече на кафе. айде бе, все мъжете сте унеправдани, все ние сме курви, разваляме семейства , не знам си какво. айде бийте си главите в стените! мъже!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d25f15b59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кажи му, там че имаш някаква работа след два дни, която е изникнала в последния момент, отложи срещата и така. Ако наистина това искаш. Друг е варианта да се видите и ако стане вапрос за нещо между вас двамата му кажи просто, че не може да има нищо защото ти не искаш заради семейството му. Третият вариант е да му станеш любовница. Ти реши какво искаш.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db48bd0384
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Между другото "браво", за това че се отказваш....Правилно постъпваш.
Ми просто може директно да го попиташ- с какви очаквания е от взаимоотношенията ви.Дали иска само приятелство или нещо повече? И въпреки всичко аз мисля, че е по-добре да прекъснете всякаква връзка, поради простата причина, че "само приятелство" ,не може да има.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fc536835c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   5 часа жена му се грижи за сополите на детето, докато сладко си приказва с тебе. Преди и с нея си е приказвал по 5 часа, докато я "бракува" за него. Знам, че на 20-годишните това им е далеч от мисълта. Забелязала съм, че точно такива "пикли" като се омъжат после или държат мъжа си до полата им, или се тресат от мисли "къде е", ако закъснява, а тя дондурка бебето.
А най са смешни разсъжденията на номер 5. Да, тя не го е извела от къщата му на кафе, ама той да не е глупав, като има насреща нещо за използване. За какво - той си знае. Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава. Така че в случая мъжът е онеправданият. А на нея, ако й стиска да се вре между шамарите, да действа.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 295118cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Що да няма само приятество, много сте тесногръди. Тоя ако може и 5 часа секс да прави ще е супер :Д
сега сериозно, ако те кефи пича за какво се правиш на луда. излизайте си. и секс да правите какво толкова ще стане. той щом излиза с теб значи има нещо. ако няма нищо пък ще си имаш един приятел в повече .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ab91bd49ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9-Сега ще те нападнат моралистите:) Ето номер 8 вече е на терена и само това , че не може да те достигне те спасява от бой с черпака! Така , ето и моето "скверно" мнение -ако си се влюбила и го искаш ,няма защо да го да го разкарваш . Той се интересува от тебе и може да се получи страхотен секс ,но ако си търсиш сериозна връзка си помисли дали не се намира по -подходящ от него.Всичко зависи от теб на този етап и ти решаваш.Тук ще чуеш какво ли не,но не се поддавай на стереотипите на хората

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: dfeab4eabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама ти изобщо сигурна ли си , дали той те харесва или си ги фантазираш. разбирам, че ти си тази, която се влюбва, но няма защо да си рязка, ако той всъщност няма намерение да изневери на жена си.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b32e9bee6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От опит знам,че практиката на женените мъже е да ти се правят на приятели.Когато усетиш,че те искат нещо повече и решиш да се отдръпнеш и им кажеш,че между вас не трябва да има нищо,те изкарват виновна."Ама как можа да си го помислиш".И когато ти се почувстваш като най-голямата глупачка-той ти налита като животно.Не се чувствай виновна.Зарежи го.Той само те използва за да си разнообрази ежедневието.Губиш си времето с него.Не пропилявай младостта си

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7c8c37439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От номер 8: Понякога така наречените "моралисти" са просто хора с житейски опит. Може и да не си мръднат пръста да пишат отговори, но си мислят, че който по-бързо разбере, че мислене със сърцето е метафора(този орган си има точно определена функция и ако мозъкът не работи, мислене няма и любов няма), ще започне да се учи от чуждите грешки, а не от своите. В определени моменти от живота някои хора си казват ;"ех, ако бях послушал..." Интересен ми е коментарът на написаното от номер 13.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f016fc048e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Към № 9 : Знаеш ли какво има към нея? Безотговорен е към семейството си, мързелив е и си гледа животеца. Жена му - нещастницата да пере, да чисти, да се грижи за децата и къщата. А това момиче си мисли, че тоя мре за нея.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ad69ba17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Е вече ме ядосахте, до сега само следях коментарите. как разбрахте въпросниятгосподин дали е безотговорен или не е. какво пречи едното на другото изобщо. в днешно време е толкова трудно да намеря събеседник, с когото да разговарям дори час, а какво остава за 5. веднага нападат мъжа, по презумция ние сме женкари, ние сме неблагодарници, ние не знаем как да се грижим за семействата си?

Ако намеря дама, с която да мога да проведа смислен диалог, не бих се поколебал да оставя жена си и двете ни деца за 5 часа! Защото с нея не мога да разговарям и 5 минути!
А ти авторке, вземи си седни на задните части и не си въобразявай нищо, само се наслаждавай на хармонични отношения!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ad0fe7e556
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз мисля, че най-голямото наказание за въпросния господин е да го игнорираш тотално. Та той буквално се е подиграл с теб, можел е съвсем навреме да ти каже, че е обвързан.
Появи се на мястото на срещата с приятел, гушнал те нежно!!!...Сладко отмъщение!
Изиграй му този театър с някой от компанията си, повярвай ми по-унизен, глупав и сконфузен едва ли можеш да си го представиш.

Но и ти заслужаваш критика- какво значи ''избягвах личните въпроси''. На какво си се надявала?
Ти си умно момиче, някъде след около 10 години ще ти станат ясни много други неща около влюбването... Също и това, че този господин никак не заслужава овациите ти- съдейки по поведението му бих го нарекла само мухльо.Соррри...
Жена над 30

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6272aa589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Подкрепям №15
Горката му жена се грижи за него а той тръгнал
кото си разбрала че е женен разкарай го кажи му го направо какво ще увърташ
той изпрано му наготвено му детето жена му гледа той тъпанаря си развява байрака-повечето мъже са тъпанари

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6272aa589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Влюбила се била че много си бърза с това темпо ще се влюбиш в половината мъже които ти обърнат внимание
Че и намерила в женен да ми се влюби

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ddd4221ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хааа ми как няма да се влюби като този мухльо я омотава. кой си прави труда да виси с часове по кафетата, ако не иска да те мине след това? глупави младежи, няма да се научите

Ти се притесняваш да не изглеждаш като глупака в очите му? той дали е притеснен какво мислиш за него. така тъничко е прехвърлил топката в теб и сега видиш ли, ти решаваш.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ddd4221ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Жал ми е за жена му, а ткива малки шаврантии като теб нищо добро не заслужават, наистина!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e69c5b6988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Мацке, иаше един филм с Бен Афлек и там по едно време се казваше нещо от рода на "Ок, срещаш любовта на живота си .. но вече си женен .."
Ако тоз не те кефи не излизай с него.
Ако те кефи попитай го как стоят нещата за него, но по-нататък, не веднага, че да може да ти се избистрят на теб нещата .. на 20 си, млада мацка и си емоционална и влюбчива явно, което означава, че може и да не си влюбена в него, просто да имаш симпатии .. и чувствата в момента да отшумят ..
споко, дай си време и не слушай тея мърльовци дето ти разправят 'не разрушавай семейството' ц ц ц нямам думи
Ако е писано ти ще си неговото семейство и не разрушаваш нищо, а си го изграждаш и се бориш за него ..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 703494c38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Миличка, искам да ти кажа да бягаш колкото се може по надалече от женените мъже. Защото, аз самата имам такава врзка от доста години. И живота ти става ад,както на теб така и на семейството му,става страшна бъркотия и накрая страдат всички.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3fffdf0a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До 23
какъв ад стана сподели?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c448d2087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Да и на мен ми е интересно. какъв ад, какви девет кръга.. нямам думи. врете се където не ви е работата и после пищите. как ми обясни ще се влюбиш в женен мъж, как ???? нямате ли мозък в главие си бе? за мен е все едно да се влюбиш в педераст- трябва да е ясно, че няма да го имаш този човек. обаче ни е сбъркано обществото. кой е""л майка си, кой баща си... няма семейство, объркана ни е ценностната система, сбъркани сме и ние.
прочетох мнения, които окуражават момичето, ОБЯСНЕТЕ МИ ЗАЩО ??? нямате ли съвест, нямате ли някакъв морал.Любовта не пита, ко си на 13. щом си семеен пита.
има много искри на тоз свят, ние сме тези ,които ги подхранват и ги превръщат в любов.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5ef7662787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Kакво сте се впрегнали. нито ще си първата , нито последната му любовница. за тези неща трябват двама. той ако не иска няма да започне афера с теб. какво поемаш цялата вина, я си гледай живота

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ab91bd49ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Kъм 25-много си крайна бе,лелче!Като сключиш брак,край!Той мъжа ти е твоя собственост,и ти се отдаваш на морала, готвенето и чистенето . Вързваш си мазната коса на опашка и го чакаш вкъщи с раздърпания анцук на лекета и го почваш от вратата със скандалите . После що ти изневерява и що иска развод.И като му родиш едно дете ,трябва цял живот да ти търпи истерийте и нравоучителните проповеди . И лошото е ,че сте и зле в леглото -вечно уморени и заядливи.Цял тип сте такива.Едвам се отървах от една такава вещица и повярвяй ми,много съм щастлив

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fe99155b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Hа мен ли викаш лелче? най-вероятно, мога да ти бъда дъщеря, имам неуспешен брак зад гърба си и поне знам как се пишат елементарни думи като анцунг..
как да се обърна към теб? с "дърт пръч"? една жена с мазна, вързана на опашка коса и заядлив тон е недоебана, защото ти си неспособен мъж и не намираш начин да я стимулираш - да се чувства и иазглежда добре ! Коя се излъга да те вземе???
собствената си жена не можеш да оправи, а е тръгнал по чуждо!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4b7788fba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   №28, големи глупости пишеш. Значи, че щом жената хване богоизбраното същество, наречено мъж, вече не я е еня как изглежда, ходи мазна, мръсна и разплута? И точно тази жена за теб е "моралистката и злобарката". Защото не става вече за нищо друго, така ли? А случайно да ти прави впечатление, че има маса омъжени красиви жени, или по презумпция те са курвите. Толкова ли е невъзможно една омъжена жена да изглежда добре и да си има ценностна система, различна от тази на магистрална проститутка.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0f13a96a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   30, а пък колко са жените, които и след брака си се поддържат по същия начин ? малко са, да ти кажа. и друго мога да ти кажа, ако не си мъж няма как да усетиш тази промяна. чувствате се господарки, все едно сте ни опитомили, все едно сме ваша собственос. и щом ви позволим да се държите собственически с нас, се превръщате в тези мазни лелки, защото сте спокойни че сме само ваши . да ама не !

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 504e147551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   А колко са мъжете които след брака започват да забравят дребните жестове и в един момент започват да гледат на жената като на част от пейзажа в дома? Доста. Е, затова жените изневеряват.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4002b1b4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До 29 Я виж сега коя е недоебана?Ти,лелче!И щом имаш един неуспешен брак ,значи съм познал каква си и от кой тип.Дърт пръч е този,който си прави труда да се занимава с такива дропли като теб ,а гнусните долнища много ги разбираш,браво! Как да накараш една жена да се чуства добре, като само мърмори за пари(а не е материалистка,по неините думи)и приема ,че секса е нещо с което да се опитва да ме изнудва и манипулира?То и един секс беше-лежи и сумти сърдито и гледа тавана!Такива сте,лелчета!Айде,подготви ли си скандала моралистичен за довечера?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ca7c146242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   на 22 години съм, г-не и бракът ми бе неуспешен, заради крехкатами възраст. Пред мен има цял един живот, ти можеш само да съжаляваш "за сумтящата, гледаща в тавана дама" и да плюеш по форумите. Слаба ракия си, драги и те е яд...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ab45bf2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Горкото младо наивно момиче, така ли? А майка ти не те ли е научила да не се захващаш с женени? Ако някой дойде да си говори с баща ти по 5 часа, приятно ли ще е на теб и на майка ти , как ще се отрази на семейството ви ? много сте млади още, за да оцените някои ситуации. този ще те ползва докрай и ще те замени за следващата, по-млада и по-красива от теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fc46020b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Номер 28 и 29, запомнете пише се АНЦУГ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a654735897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   E да не е убила човек бе, той да си държи инструмента в гащите и няма да има проблем. ако ти стиска мацке, давай! обаче после трябва да си готова за последствията, нали драми скандали разплакани деца истерични съпруги заплахи по телефона - варианти много.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 482965f4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ти, сладурче, вече изглеждаш адски глупаво!!
Ама, че повод за притеснение - казваш му - ти си боклук, моето интелигентно, чувствително, прекрасно момче и аз нямам намерение да те гледам повече! И 37-мо мнение - драми с истерични съпруги - ако е мъж, няма много багаж на 2-я етаж, ако е още неосъпружена, ще стане - тогава ще си спомни за истеричните съпруги.
А и след като си на 20 - или ще го чукаш за пари, или ще си държиш бикинките на дупето! Ама, че ... разстреляни момиченца. С огромно извинение. Не е хубаво да се злослови. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e16c71b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Глупава тема, ако ме питате - даже доста.Но ме заинтригува последния коментар. да го чука за пари? хайде да обясниш на любопитната ми натура какво искаш да кажеш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker