Направих компромис със себе си, а мислех че съм голям мъжкар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Направих компромис със себе си, а мислех че съм голям мъжкар
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6309 пъти
На 25г.съм,с жената която обичам сме от 4г.Всичко беше прекрасно до средата на декември,разбирахме се,правехме планове да имигрираме и така,просто нищо не ми е подсказвало че има друг човек в живота и.

Понеже имаме общ скайп,един ден някакъв неин колега почна да праща емотикони-целувки и прегръдки,отворих хронологията и разбрах че има нещо повече от закачки между тях.
Тя съответно не си призна но аз бях сигурен че крие нещо от мен и реших да се уверя-за първи път в живота си.
Започнах да и подслушвам телефона-е това пък какъв филм е и колко е скъпо не ми се говори,сложих скрита камера и микрофони в къщи.

След няколко дни имах резултати-телефонни разговори изпълнени със сладки приказки и признания за любов между нея и колегата и,но най много ме заболя като видях записа как правят секс в нашето легло,дори как правят планове да живеят заедно.
Показах и всичко ,бих я,но сърцето не ми позволи да я изхвърля на улицата,просто осъзнах че каквото и да направя,дори и тя да продължи да е с него аз не мога да я намразя и забравя-просто тя е голямата ми любов.

От тази случка минаха няколко седмици и все още живеем заедно ,тя е хем с мен ,хем с колегата си,знам че продължава да се вижда и спи с него,проблемът е че нито тя,нито аз мойем да сложим край.Опитах се да бъда и с друго момиче,но определено не се получава.

В един момент направих грешката да я заплаша,че ако не вземе окончателно решение-с мен или с него,ще публикувам видеото в нета и ще я направя известна.

Тя реши че ще бъдем заедно и ще прекрати с колегата си,поиска просто време за да затопли отношенията ни.Сега съм и поставил въпроса да изчезнем от града в който сме завинаги и тя мисли върху това.

Просто не мога да си дам мира,какъв компроис правя със себе си,как подритвам егото си и така-дали след време ще се окаже че си е заслужавало,или просто удължавам края.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: e458c9fb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чийтърс? кой епвизод ми кажи, че ме заинтригува..

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5ef476d1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са тези глупости? Ако бях на нейно място, до сега да съм те осъдила. Давай, пусни материалите в нета, тъкмо ще има и доказателства срещу теб. Това не е никаква обич, а болест. Ти сам признаваш, че си я бил... Щом си е намерила любовник, би трябвало да си сигурен, че от теб не може да получи това, от което има нужда. Сега с колега, после с някой друг.

Продължавай да насилваш нещата. Гарантирам ти, че в момента е с теб само, защото я е страх да си тръгне. Предполагам, че си я заплашвал. Ти не си никакъв мъж, а един долен путьо. Вместо да даваш пари, за да следиш разговорите на приятелката си, вложи ги в учение или нещо, което ще ти е полезно. Имаш нужда от психиатър, а и това си е скъпичко. Успех!!!
От една кучка, 25г.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 287e887bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Абе човек, ти добре ли си? Прочети си историята отстрани и си предстви, че се отнася за друг човек... Ти мъж ли си? Лелел майко. Много, много добре си направил, че си я бил. Даже съм сигурен, че й е било малко боя. Направо я разкарвай тази к-рва от живота си. Щом го е направила веднъж ще ти изневери и втори път. БЪДИ СИГУРЕН. Долна, мръсна к-рва. Изхвърлия а на улицата и да ходи да си троши главата. Какво има да му мислиш повече.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: aef31122fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отсвири я! :) Курвалъка не се лекува..

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cbc8bddc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От това което прочетох рабрах едно...ти си голям простак...и изобщо не я обичаш!!!Разбери,тя не ти е вещ и не е твоя собственост!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 67ee3eaab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм в подобна ситуация и също не взимам решение.
Но съм сигурна, че не си заслужава компромиса, дори и да останем цял живот заедно...пак ще си е агония.
Ние сме просто ... мазохисти :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: faf18b76de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Научили се прасе да рови няма оправяне. Не се самоунижавай и самозалъгвай, точно тая не ти е голямата любов. Заплашил си я с нета, ще се прикрие, но ще продължи - ако не с този, с друг. А ти цял живот ще стоиш на тръни и във вечно подозрение. Самият факт, че те е лъгала най-нагло и в същото втреме се е шибала с колегата и то във вашето легло е достатъчен да я разкараш, колкото и да боли. приеми факта, че има и такива жени. Мъжкарско е, че си направил компромис, но мъжкарско е и да я разкараш навреме.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 40c9f99552
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И като се събуди..краката ти май отвити бяха?!
Абе ако всичките бг сценаристи ви имаха въображението цена нямаше да имаме..ама уви..

Скрити камери, микрофони, да определено голям филм е поне и сам си го признаваш..пфф но и да приемем, че е истина, едно на ръка, че ти си идиот и второ приятелката ти не става! какво изобщо пишеш незнам?!

''Показах и всичко ,бих я,но сърцето не ми позволи да я изхвърля на улицата..'' и к'во голям мъж ли си като си я бил, ама сърцето не ти е дало да я изхвърлиш и т.н. ?!
Искаш съвет - ето ти съвет: ако е истина всичко това бий и шута вместо да бъдеш с извинение тъпа мъжка п*тка и си играй филма другаде..а ако е фантазия: осъзнай се малко че тук е сайт където хора предимно споделят сериозни проблеми и се надяват на адекватен съвет!!! такива като твоята история само губят време и заемат място!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3ac8d76f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Егото ти е на боклука. Не си заслужава да се унижаваш така. Ако продължиш с тази жена винаги нещо отвътре ще те яде и терзае...Млад си! Животът продължава и съм сигурна, че ще ти предостави нови възможности, запознанства, радост и разочарования. Бъди силен и защити достойнството си! Иска се малко кураж и здрав разум да сложиш край на гаврата с теб! По-добре да те боли сега, отколкото цял живот! Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   История-Преди време една застрахователна агентка на име Катя дойде в офиса да ме застрахова. Отказах и, но продължи да идва в офиса и установи контакт с мене, който контакт задълбочи като разбра че съм човек със сериозни приходи. Аз да се ... в незнам какво също допренесох за това. Бях на всичкото отгоре и женен. Разкара приятеля си за нула време след като се убеди че имам офис в центъра на самия пъп на София. Не след дълго взех че се влюбих в нея-нещата между мен и жена ми не вървяха, но съм католик и разводитете при нас са малко особени.

Роди ми прекрасно момиче и започна да ми казва че за месец разходите за нея са около 1000лева. Не проверих и се съгласих давах и давах и на нея и на майка и и на баща й, като за да съм напълно честен последните ми върнаха парите. В един момент пожела за нея и детето ми сигурна кола-купих джип Мерцедес модел МЛ 270 ТДИ,. Кара по кара и не го харесваше вече.Хареса друг по мощен и по нов и аз за сигурността на детето ми и тази за нейната го купих. Продадох предишния. Обаче нали работя постоянно с хора и , забравих да спомена че съм и преподавател в Висши учебни заведения, започна къде на майтап къде на истина да ми се кара, че може да съм изневерявал, че пари ни трябват, че не идвам при нея в Люлин да виждам често детето.
Ами аз се грижа за икономическата стабилност на нея и детето ни и е нормално като работя да пътувам и без това чест от работата ми е такава.

Започна да ме кара да преписвам на детето ми имоти за да сме я осигурили за в бъдеще. Нали се сещате ако нещо стане с мене кой ще се разпореди в тези имоти на името на детето ми. Преди това докато ми обясняваше колко велика манекенка била ми разказваше за нейните гаджета-не помня техния брой но бяха над 17 един от които е и някой от братята маргини. Разказа ми че е употребявала и наркотици на вече не употребявала. Била изчистена.Беше много честна с мене и я обичах и и вярвах де. Водих на различни места в страна което е естествено и не се упреквам защото наивно смятах че сме искрени един към друг.
Разполагам и с друг апартамент в центъра на София и от време на време на приятели мъже и жени им давах да преспиват при нужда. Та Катя от ДЗИ се оказа детектив и откри косми в този апартамент, които бяха определени от нея като женски, обвини ме че любовница била жена ми съответно ме намрази.Та намрази ме от веднъж-а преди това ме наричаше с най нежни думи и подобни словосъчетания описващи уж нейната възвишена любов, която май се оказа само материална.Беше си забравила скайпа едни ден отворен и понеже съм любопитен погледнах екрана, само екрана-ами там тя определяше среща на неин познат в детски бар, за да го пипа по оная му работа и той да я пита за гърдите. Казах и това и тя ми отвърна че съм луд и само се майтап си правили и го познава от преди мене. Сами преценете дали като познаваш някой от преди другия дали трябва де се изневерява.

Моята слабост е дъщеря ми, и тя взе да се възползва от това. Спря да ми дава да виждам детето. Но не за дълго и след около 10 дни ми прати СМС за че малката е добре и че имат нужда от пари и аз преведох не 1000 а 500 лева и тя се смили над мене и ми я показа за два часа в Люлин и каза че ще я виждам в нейно присъствия веднъж в седмицата. Така решила. Попитах я добре де защо така а отговора беше че ми няма доверие защото и изневерявам с бог не знам кого още. Предложих и за сигурността на дъщеря ми като пътуват някъде да се забавляват да и оставя джипа и тя ми каза че ще си помисли. Имам не големи, а огромни възможности да и се противопоставя много успешно за детето ми, но струва ли си да травматизирам малката и да я правя заложник на нейното его. Поисках и да ми върне моите неща , най вече техника които са у тях и сгреших.-Направи ме за две стотинки-от типа на колко си жалък и долнопробен материалист.

Преглътнах го и това. Други хора не биха го казали,първо защото ме познават и второ имам грамоти за дарения на различни социални домове които имат истинска нужда от подобни неща, но не и тя заяви ми че ако обичам детето си ще оставя всичко на нея.Аз и отказах и категорично си поисках моите неща. Някои са свързани със здравето на хората и и казах ако малката се разболее ще и давам съответно това от което има нужда. Тя изпадна в лека истерия и съответно срещата ни не конструктивно приключи.

Питам къде ми е изневярата тука и защо понякога хората като дадат ход на емоциите си ,си развалят отношенията. Кой ще е най потърпевш и докъде ще стигне търпението и на единия и да другия за да използва срещу другия не конвенционални средства.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 030db9daf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Що си започнал да я следиш, като не си готов да я оставиш?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fb5dd1020e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10.. единственият потърпевш, това ще е детенцето ви. Децата усещат трептения, които ние не може да доловим и всичко, което правите е в ущърб на дъщеря ви.

Вместо да се жалваш, постъпи като мъж. Имате дете - определи една сума, която да "внасяш в сметката" всеки месец, виждай си момиченцето редовно и се грижи за майка му. Нямаш право на други действия. Любовта си е любов - когато създадеш нов живот, няма право на емоции, а само на трезва мисъл !

Всичките ти възможности са съвсем безполезен, ако няма да се погрижиш както трябва за собственото си дете. И г-н Дарителю, да оставиш дъщеря си и майка и да живеят в люлинските панелки е направо срамно!
Силно се надявам живота да не ме срещне с индивид като теб ..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7519c245e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   С бой уважение и обич няма да спечелиш. Страх - може. Но макар хората да са казали, че страх лозе пази, страхът не е добра основа за семейна връзка. Не те обвинявам. Всеки си има принципи, но докато не ги провери, не може да е сигурен, че са негови. Хора сме, грешим.

Няма бъдеще вашата връзка оттук нататък. Връзка без доверие не може. И двамата няма да се чувствате добре в нея. Не отлагай това, което е неизбежно. Не губете време да спасявате нещо, което е безвъзвратно загубено.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ed10e52d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 2-те изповеди си правя заключението,че жените са долни и гадни същества,използвачки,материалистки,или поне спокойно биха могли да бъдат.Аз ще блъскам като луд,а някаква курва ще се ебе с тоя и оня,дето вика автора-един бой и шут в гъзъ и сбогом.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ccd81b74a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей прочетох твоята история и искам да ти кажа, че наистина ме трогна. Ако позволиш бих изказала едно мнение на човек, който се е сблъскал с изневярата и предателството на любимия човек и може да се постави добре на твоето място. Много е трудно, много болезнено да приемеш не толкова самата изневяра, колкото болката от предателството на някой, на който нистински си вярвал. Но истината е, че щом веднъж нещо се счупи и се загуби доверието межди двама души, това е необратимо и непоправимо. Колкото и да лепиш нещо счупено следите остават и никога нищо не може да бъде същото. Мислиш че си простил, но неможеш да забравиш, а това те изяжда всеки ден. Ставаш обсебен и подозрителен дори за най-малкото.

Скандалите стават ежедневие и губиш едно ценно време от живота си, през което можеш да драснеш чертата и да продължиш напред. Понякога трябва да преживеем нещо такова, за да разберем, че няма такова понятие като безрезервно доверие и като перфектна връзка. Това което бих те посъветвала е вместо да продължаваш да се измъчваш живеейки с това че си бил предаден, просто да продължиш напред. Може би някъде там, където най-малко очакваш ще срещнеш друг човек, с който ще бъдеш пъти по-щастлив.Сами си внушаваме, че някой е единствен и незаменим и че няма да срещнем по-добър от него. Повярвай ми не е така. След 6-годишна връзка и безброй компромиси осъзнах, че немога да променя някой и продължих напред. Половин месец по-късно срещнах човек, с който вече сме заедно почти година и съм безумно щастлива и обичана. Нито за миг не искам да се връщам назад и да си припомням кошмара, който сама си избрах да живея 6 години. Няма смисъл да заплашваш някой и да го тормозиш за да бъде той с теб. Един човек или иска да е с някой или не иска. Моят съвет е да продължиш напред.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 22bcbd325e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мога да ти кажа че ти не си мъж а лайно.. НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА.. Да я биеш, да слагаш микрофони и скрити камери - ти не в наред знаеш ли? Да, тя може и да е курва но жена бие ли се бе??? Аууу... дано никога не си намеря "МЪЖ" като тебе......

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До 12
Първо възможностите ми съвсем не са безполезни
Второ аз я поканих на живее при мене и да се махне от т.н.люлински панелки
Трето по отношение на г-н Дарителя-това е само констатация която да покаже че материалните неща са на заден план а преден е душевността и не го експонирам и обиктивирам тука като примат
Четвърто аз искам да се грижа за детето си но ако те ограничават повярвай ми ще се озлобиш
Пето не е нормално да се приписват имоти и други вещи на дете, защото практиката и опита ми за такива деца осигурени така да се каже е че последните израстват с девиантно поведение и ако не го научиш от рано да се бори това дете и комулативно с това му задоволяваш всички прищевки по-късно това дете ти разказва играта на тебе и на хората с които общува
Шесто означава че си жена и си някаква озлобена кучка и някаква коплексарка с условно придобит рефлекс и такива като тебе трябва да се лукуват в спезциализирани заведения защото си мислят че са добре тъй като не знаят колко са всъщност зле психически

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: af88230ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17,

събрал си се с такава жена, какво си очаквал? Тя е типичния шаблон за меркантилна красавица, чиято единствена цел е да върже чичко-паричко с едно дете и да си осигури живота. Любов в пари не можеш да купиш.
Изглеждаш умен човек, как се хвана на тази въдица?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db6507b992
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ще те тегли единствено надолу в живота разкарай я, че да я забравиш по-бързо и да имаш възможността да срещнеш някое нормално момиче което не е курволяк.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a5d356c5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Жените /та дори и курвите/ обичат мъжете които имат достойнство. И това е единственното качество с което може да си я върнеш /ако си заслужава/. В момента поне ти не го притежаваш! Успех! Ж.46

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 454a2f1938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   17, замълчи!
когато създаваш дете, трябва да МИСЛИШ! Не се оплаквай, нямаш никакво право на това. Каквото и да кажеш по мой адрес ще е малко - много по-зла и психически разстроена съм, от колкото можеш да си представиш! Което не променя факта, че ти действаш като един мъж-путка!
Може да ме посетиш в някое от въпросните "специализирани заведения" и да проведем сеанс...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 21-Когато исках да създам дете го създавах с искреност и обич и не се оплаквам бях по препислил благодарение на мой познат и колега и смятах ча грешката е моя, но сега като гледам и ако смяташ че съм мъж путка и ти стиска да го пратиш го изпрати на смс на мой телефон за да знам че си ти-от тук нататък ще посветя живота си да ти докажа това което искаш поне да не е напразно твоето мнение и да го затвърдя

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 17, Пич ако съм като тебе ще си взема детето с цената на всичко ако го обичаш де а тая куретина я разкарай и недей да съжеляваш

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 17-Ти си луд че си се вързал е ми се чиниш умен мъж-Курви има много-винаги ще си намериш някоя-атакувай я за детето.Явно си я обичал и те е използвала пълноценно та си направи извод за в бъдеще. Не ти ли направи впечатление колко бързо е разкарала приятеля си. СЕга и тебе общо взето оправно ми се види това девойче. Доколкото разбирам не те е хванала в изневяра-поне поиска ли да се убеди кой е идвал друг при тебе или други.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   21 ти сигурно си поредната психарка и незадоволена комплексарка в този форум.Определено май не ти върви с мъжете за да си толкова озлобена към човека.Задай си въпроса защо не ти върви и дали причината не е в тебе

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Хора аз съм 10-Просто споделих своята история и от моята гледна точка.Все още Имам положителна нагласа към Катя, въпреки че тя отказва да приеме априори случая станал между нас -благодаря ви за коментарите които сте направили.Просто си споделих историята не знам защо дали да предпазя съотметно мъже и жени или за да ми олекне.Истината е че Тази жена я бях обичал искренно и безкористно но за това трябват двама.Мога да ви кажа само едно пазете пазете се от вашите любими без да ги наранявата и недейте да давате веднага ход на емоциите че като се сетя аз какво за малко щях да направя, ....уф направо ме разтресе. Емоцията в тези случаи не е добър съветник. Друга тактика опитайте.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a52aee90b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   от номер 17: все пак градивен коментар! Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   10-Десети разкарай тази курва и си намери нещо друго и не и казвай колко пари изкарваш и колко имаш. Аз съм жена но бях в твоето положение. Пази се само да не направите детето ви заложник на ваши интереси.Ако искаш да ти дам имейл личен пиши ми. На 34г. съм около 175 висока и около 58кг и имем сериозен бизнес

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До десети-Ако това е истина, аз съм жена, но не бих така постипила.Първо щях да се убедя и чак тогава-но ти човече от мене съвет-сугурно съм ти кака-разкарай тази брантия. Има ли в семейството и развод или да живеят майка и и баща и отделно. Ако е така не ти я трябва тя със сигурност е деформирана.Направо си я прежали и ако можеш да си вземеш детето си не му мисли-ще почне да му промива мозъка-направо си взимай детето и ако наистина имаш възможностти забягвай в чужбина

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Десети разкарай я тази курва.Щом веднъж е направила така ще направи и в бъдеще, пък и ти дори да се съберете трябва ди си имаш винаги не едно а сто наум

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 22cf949183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   "...го изпрати на смс на мой телефон за да знам че си ти-от тук нататък ще посветя живота си да ти докажа това което искаш поне да не е напразно твоето мнение и да го затвърдя"
дай на мене телефон да ти пратя есемес но любовен. такъв мъж си търся

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Пич като ти чета нещата които си написал ти казвам да си мислил преди това, не че ако си мислил преди това е застраховка, но все пак има и такива като нея между нас жените. Вземи си детенцето и не опитвай да почвате отначало с тази пачавра, защото веднъж стане ли винаги ще става.МОя съвет е ако ти стиска изнеси всички данни за нея и по какъв начин те е карала да прехвърляш имотти и коли за да може такива балъци като тебе да се пазят от нея. Даже мисля че има такъв сайт за такива жени ако го намеря ще ти го пратя

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Хора благодаря ви взех решение-до днес чаках Катя да премисли всичко обективнно, но уви-ще си взема детето

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34-Не знам какво и къде съм гледал през цялото това време -сигурно съм бил облъчен от незнам какво. И майка и и баща и ми казваха че тя-майката на дъщеря ми-има нужда от психолог или нещо подобно, а аз глупака я защитавах, защитавах я пред всички.След като се разделихме тя не искаше да има с мене нищо общо, може би за нея,от нейната си гледна точка е права, но всъщност на рожденния ден на дъщеря ми, аз разбрах че не тя, а аз не искам да имам вече нищо общо с нея и че тя е един завършен боклук, който е срам за жените.Аз не съм безгрешен,допускал съм грешки както всеки едни човек, но понякога наистина любовта е сляпа и когато човек погледне с вече изчистени емоции се чуди какви ги е сътворил и защо ги е сътворил точно така нещата

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: bb9a850c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Знаеш какъв стрес е за едно дете да бъде отделено от майка си. Егоистична постъпка - недопустимо е чрез детето да разрешавате проблеми от личен характер. Обмисли решението си, ако държиш на здравето на дъщеря си.
твърдо заставам зад думите си в коментар 21 ..
още веднъж, успех на семeйството ти!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ae8c67c833
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 34 – крайно време беше! Самата аз, бидейки на границите на здравия разум, с тейка депресия и кандидат за Св.Наум в следствие от подобни проблеми, мога отговорно да заявя, че на някои хора трябва да им бъде забранено със закон да стават родители! И твоята Катя е една от тях! Бидейки такава, каквато е ( да не използвам епитети), водейки начин на живот такъв, какъвто и допада, а на теб сигурно не ( да не говорим колко подходящ е за възпитанието на едно дете), тя съвсем забравя ролята си на майка. Защото това прави от момента, в който лишава детето си/ви от бащино присъствие, пък било то и не ежедневно. Взимай си рожбата и бягайте надалеч.

Колкото до желанието и да „подсигуриш” бъдещето на детето – мога да я разбера. Разбирам страховете и, по-точно. Все пак, ти имаш още едно семейство, което предполагам е в невидение и новината за детенцето едва ли ще остави радушно семейството ти. Та, можеш винаги да предпишеш недвижим имот на детето си, имайки попечителство над него ( имота) до навършване на пълнолетие на детето, или докато си жив!

Колкото до благотворителната ти дейност, мога само да ти се възхитя, защото не крия, че една от мечтите ми е един ден да съм в състояние да дарявам и аз! Браво!!!

Нещо последно...ако Катя е истинското име на жената и наистина живее в Люлин, мисля, че знам коя е. Няма да ти е трудно да си вземеш детето от нея, защото- вярвай ми, репутацията, с която се ползва, не е от завидните?

А сега за автора: Не мисля, че е филм това твоето с камерите и т.н. Знам какво е да не вярваш на очите си, да искаш още, и още доказателства, за да повярваш в .. очевадното. Само дето не ми допада реакцията ти. Единственото, което си постигнал биейки и заплашвайки я, е да покажеш слабостта си. На твое място, мирно и тихо, без скандали и обиди, бих я изритала на улицата, където и е мястото. Не в друг град, а на друга планета да отидете, рано или късно ще ти изневери пак! ТОВА ТИ ГО ГАРАНТИРАМ! Както ти гарантирам, че един компромис от този вид води до компромиси за цял живот. Ти реши какво искаш от своя!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Давай пич стискаме ти палци взимай си детето от този боклук, но няма да ти бъде лесно-адвокатитет ви ще ви разорят

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c8abafe735
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   А бе хубаво ама как може да я биеш ти си просто ивратен
верно е много е гадно лошо си се държал с нея за да го направи

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   МАй и аз знам коя е е тази Катя. От девети микрорайон е и наистина се полва с незавидна репутация. Май напоследък е забила адвокат и май той е бащата на детето и. Прякора в квартала е Катя-свирката.Обишча унифармени-ако е тази тежко му на човека-майка й и баща й наистина са разделени от години а и майка и постоянно се мъсне с различни мъже-даже веднъж вдигнаха скандал пред блока.
Пич мога да ти бъда свидетел ако наистина тази история е вярна.Успех за детенцето.За преписването ако препишеш нешо и се гътнеш тази шафрантия ще продаде всичко-ама ако си адвоката ти по добре го знаеш това.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   "До коментар 21-Знаеш какъв стрес е за едно дете да бъде отделено от майка си. Егоистична постъпка - недопустимо е чрез детето да разрешавате проблеми от личен характер. Обмисли решението си, ако държиш на здравето на дъщеря си.
твърдо заставам зад думите си в коментар 21 ..
още веднъж, успех на семeйството ти!"

Не решавам проблеми от личен характер а май7ката на детето ми решава-Представете си преди няколко дена е правила среща с един мой познат който има клуб за компаньонки и е искала да става такава с консумация той ми се обади исе видях ме казами нали твоето гадже се казваше К.....Аз го потитах и какво от това вече ми би шута след като и отказах прехвърляне на вещи.Той ми каза че са се видели за малко детето ми било облечено в син гащиризон и разменили няколко думи преди майка и да дойде-тя искала да става компаньонка с консумация. Заяви че ще ми стане свидетел-направо откачих като чух-но вече мога всичко да очаквам.Като знам с предишните и връзки как са протичали и освободената сексуалност не се учудих-само ме е яд за детенцето и ако наистина те е грижа за детето ми премисли дали ако си морално пропаднала и небеизвестна в квартала дали можеш адекватно да възпиташ едно дете.

Егоистичната постъпка е от тебе ти ме изнудваш и ме пренуждаваш да виждам детето си и то пред свидетели на десет дена веднъж-Кой е егоиста и кой прави дъщеря ми заложник на своето его за пореден път.И още нещо моето семейство е това с дъщеря ми е ще направя всичко възможно в рамките на закона да заживия с нея.Успех на твоето семейство.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ако някой познава катя в нека да ми пише на този имейл--mariasla2008@abv.bg-вякакви неща и хубави и лоши -трябва ми за съдебната битка-благодаря ви

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e46ed14c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   41, последен впрос. Знаейки повечето от негативната информация за Катя (Разкара приятеля си за нула време след като се убеди че имам офис в центъра на самия пъп на София. , Преди това докато ми обясняваше колко велика манекенка била ми разказваше за нейните гаджета-не помня техния брой но бяха над 17 един от които е и някой от братята маргини. Разказа ми че е употребявала и наркотици на вече не употребявала. Била изчистена.Беше много честна с мене и я обичах и и вярвах де.), как се реши да създадете дете?
НЕ може да прехвърлиш цялата вина на нея и каквато и да е - това е майката на дтето ти!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Мила понякога ние жените искаме едно а казваме съвсем друго.Давай му да вижда дъщеря си-станалото станало.Ако имаш останали чувства към баща й просто се съберете да обсъдите положението ви. Какво и кой ще спечели от вас ако се окаляте в съда

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Имам горчив опит в подобна ситуация-тези двамата и Катя и неиния приятел или мъж без значение е-не могат заедно да мелят брашно.Съвета ми е наистина направети компромиси със себе си и не се доказвайте кой какво може да направи и кога. Още сте млади, дъщеря ви е малка, опитайте отново-всеки има право на грешка и ако я осъзнае на втори шанс.Да не си мислите че ще бъдете щасливи истински с други.

Временно може да сте щасливи но като цяло няма да сте.
Истинското семейство се гради с компромиси от единия и от другия и ако превъзмогнете този тежък за вас момент заедно вие ще бъдете истински щасливи с дъщеря ви.Може и други деца да имате дай боже-не си разбивайте така лесно връзката.Идете някъде тримата заедно даличе от вашия град-това люлин е в София-някъде поне за няколко дена далече да се откъснете от тази обстановка създадена от вас-и опитайте отново.
Ако на стане поне приятели останете. Не може да се мразите.Детето ви ще плаща вашите грешки, защото винаги е така
Успех и на двамата

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: eb1d0fae5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   52, за такива като нея всеки начин, по който може да се докопа до пари, имоти и безгрижен живот, е добре дошъл! Разказала му е всичките тези неща, за да изглежда честна в очите му и да спечели доверието му. Както е и станало, де. Детето, от своя страна, за нея е гаранция за приходи. Познавайки конкретната жена, съм убедена, че това е била целта и. За това е родила това дете. Познавам доста нейни жертви, в това число и един мой бивш приятел.

Ще пиша на посочения електронен адрес и съм готова да свидетелствам в полза на бащата, за едно по-добро бъдеще за единствения невинен в цялата тази история - детето!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 139a7dcc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Ние с моя минахме подобна трагедия -не му давах детето-той озлобяваше и ми стъжняваше живота ама и неговия де хем знаеше ч ще има последвствия и занего но ми правеше живота черен.
Най добре си дайте време един на друг намалете злобата си и нещата ви ще се оправят. Всеки съм сигурна от вас е прав за себеси и на всеки познатите го поддържат

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4f1f2c39c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   По темата мога да пиша много,дори не знам и дали ще прочетеш това,но искам да ти кажа,че мъж,който посяга на жена,не е МЪЖ,ти избиваш комплекси.Второ,любовта не е това,което описваш,ти просто си пристрастен към нещо,което наричаш Любов,бъди сигурен,че тя рано или късно ще те остави,защото ти я притискаш и изнудваш...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 15d7dfbb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   Здравейте ... с интерес четох всичко написано от всеки един от вас ... защо ли всеки мъж нарича жената К...а , не сте ли се замисляли и над това , че вие сами слагате такива етикети на жените .. а дали разказани историите ви са точно така... никъде не видях някой сам да признае какво е допринесло за всичко това, нима хармонията и любовта водят до изневяра и побой... да не изключвам и жени които наистина не се спират, но в повечето случай има някаква причина ... а дали сте дали всичко от себе си в любовта си към дадения човек - запитвали ли сте се за това ... Все си мисля ,че човек първо трябва да се запита къде е неговата грешка преди да вини другия до себе си ...

Хората сме такива, свикнали да виждаме грешките на другия ,а собствените си - не... не мисля, че една жена с морални принципи, ако е обичана, обгрижвана би изневерила ...по скоро ,ако усеща хладина би поговорила с половинката си ...но различни хора сме с различни ценности... хайде стига толкова ,сетих се за една приказка на моя дядо ...той винаги казваше така ; " Мъж който бие жена си ,след време бие сам главата ти " !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8476e71310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   ОСТАВИ ТОВА МОМИЧЕ.. МОМЧЕ НА 22 ГОДИНИ ДА ТИЧА ПО ГЪЗА НА НЯКАКВА МЪРША.. НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, ТИ СИ ТОЛКОВА МЛАД, ИМА ТОЛКОВА МНОГО МОМИЧЕТА, С КОИТО ЩЕ СИ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ.. ;]

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker