Обичам я повече от всичко и знам, че няма да мога да я забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я повече от всичко и знам, че няма да мога да я забравя
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 13942 пъти
Здравейте. Значи първо с моето момиче се запознахме по много филмов начин. Преди 3 години бях заминал за Маями да гледам някакви сгради за 2 месеца първоначално. Когато пристигнах там ми беше изключително трудно да се ориентирам. Хванах едно такси и казах просто да ме закарат някъде близо до южния плаж. Човека определено ме изгледа странно и ми каза, че съм точно там. Тогава започнах да си обикалям напред назад купих си карта докато се опитвах да си намеря хотела. Когато съвсем се отчаях реших да попитам първия срещнат. Но се оказа първата...

Огледах се и видях че пред мен върви най-красивата жена, която съм виждал (не че 25 години са много). С невероятна червена коса и супер тяло. Малко се попритесних да я питам, но нямаше какво да губя и я попитах дали знае къде ми е хотела. След малко усетих, че е спряла да ми говори и ме гледа очаквателн,о а аз осъзнах, че немога да откъсна очи от невероятните и кафяви очи-нещо между като разтопен шоколад. Бях като омагосан.

Когато се осъзнах я помолих да ми повтори понеже ме съм я разбрал и после се съгласи да ме изпрати. По пътя разбрах, че е от Мексико и работи в Сащ като рекламен агент, а когато и казах, че съм от България дори незнаеше къде се намира. И през целите 2 месеца се срещахме непрекъснато. А аз все повече се влюбвах в нея. Освен, че имаше невероятно тяло имаше и невероятен характер-беше страхотна.
През последната седмица и казах, че вече трябва да се връщам в моята страна. Тя ми каза, че тъкмо била свикнала с мен и че много съм щял да и липсвам. Разделихме се като приятели.

Като се прибрах в хотела бях отчаян. Знаех перфектно, че без нея няма да мога изобщо-без усмивката, без изразителните и очи........ Отидох в бара да пийна нещо понеже неможех да заспя и тогава я видях в фоаето. Качихме се в стаята ми. После нещата просто се случиха-нейното невероятно тяло беше в ръцете и, всяка нейна целувка бе толкова чувствена и нежна, че загубих представа за всичко. НА деугата сутрин нея я нямаше. Звънях и какво ли неправих, но не я открих.

После, когато си бях събрал нещата и си тръгвах тя отново се появи. Каза ми да остана. Да остана при нея и че тя щяла да ми плаща докато си намеря работа, но поне сме щели да бъдем заедно. В България нямах нищо, което да губя или да ми е мъчно. Родителите ми са в Испания, а за парите-нямаше да ме е проблем да остана там. Но неможех да приема нейното предложение-да живея при нея и тя да ми плаща. От глупавата ми гордост. Казах и да ми даде няколко месеца докато намеря работа и жилище в което тя да дойде, а не АЗ. Тя само се усмихна и каза, че би изчакала, но нямало да има смисъл. Знаела, че няма да се върна. И така и стана.
Минаха 2 месеца. 3,5, година, а аз неможех да си уредя документите>Един приятел на баща ми можеше да уреди всичко за месец, но не аз отново исках сам да се докажа.

Една вечер се й се обадих. Тя ми каза, че вече е късно, че нямало смисъл, че нямало откъде да знае, че аз наистина опитвам, а не я лъжа. Така малко по малко разговорите ни намаляха, а аз неспирах да мисля за нея.

Един ден ми каза, че вече си е намерила някакъв приятел. Това беше краят. Забравих всичко и почнах да пия. Умирах при мисълта, че тя ше бъде с някой друг.
Така минаха8-9 месецА .Един приятел се обадил на баща ми и му разказал какво става. В последствие разбрах, че той е говорил с онзи негов приятел и за 2 месеца и половина всичко беше готово. Аз заминах без да я предупредя. Когато отидох в дома тя ми отвори и ме гледаше смаяно. Изглеждаше толкова прекрасна. Сякаш нищо не се беше променило и тези години не бяха минали. Но тя ме отпрати и ми каза, че утре ще се видим. Когато се видяхме тя ми каза, че се вижда все още с онзи и че не искала да го оставя................ И така.

Аз реших да не се отказвам. Уредих си живота и всеки ден и се обаждах, пращах и цветя и тн. Преди няколко седмици се върнах в бг да уредя някои неща, но пак ще се върна. Сега единственото нещо, за което ви моля е да ми дадете съвет как да си я върна. Обичам я повече от всичко и знам, че няма да мога да я забравя.........

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad2769c73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ем кажи ми само кой филм е това да го гледам че ми стана интересно къв е края...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 456b7419b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Историята ми изглежда като сценарий от филм....Ако е истина-красиво е...
И все пак, когато един човек каже "Не" , е по-добре просто да се откажеш.С един човек светът не свършва... Хванал си се за първото като удавник за сламка.Бъди сигурен, че има и други като нея, че дори по-добри.Просто се огледай.
Новата любов измества старата.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b4171ab83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Намери начин да й докажеш, че я обичаш, че наистина държиш на нея и че именно тя е твоето момиче. Направи нещо като по филмите - Плакат с надпис "Обичам те"..де да знам. Измисли нещо. Ако с цялото си същество усещаш, че тя е човекът за теб - действай, но в никакъв случай не се отчайвай. Е, ако изчерпаш идеите си и виждаш, че усилията ти нямат успех, опитай се да я забравиш. Но сега действай! Хайде!

Момиче на 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 8c2c7dd659
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кого хареса тя скъпи? Онзи уверения, силния и непоколебимия или един несигурен, молещ за внимание и не знаещ какво да прави младеж? оя съвет е не с мен и останалите читатели в сайта да споделиш,че тя е твоя живот-а с нея. Каза ли и за твоите трудности, през които мина да стигнеш до нея? Тя няма представа дори в каква скапана държава живееш. По-смело!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b63ec30ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Понякога просто не е писано!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 974816198d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Определено ставаш за сценарист,ходи учи за това!
Ивето :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0dcf1cfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oлеле, наистина трябва да учиш за сценарист :О

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9d4ed0ce45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бате, как да ти го кажа и аз не знам, нещо си си губил времето ти тук. А може би ни споделяш твой сън? ! :) Silvio

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1fd56643d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Интересен филм как искам само да го гледам боже.. глупак

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2daf5d60d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си можеби най-смахнатото копеле което пикае гас че няма гадже и си измисля прекрасни историйки на който очевидно никои не вярва



by powerstar

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aaa90f5d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, тя не иска да оставя оня другия, защото сигурно маркуча му е по голям от твоя.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6744d2453c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   какво да ти кажа брат ако това което казваш е истина наистина се радвам че си намерил момиче в което да се влюбиш но не се отчайвай ако е писано да сте заедно ще сте заедно това е няма за какво да се притесняваш всичко ще си дойде на мястото си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker