Сърцето иска едно, разума казва друго - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сърцето иска едно, разума казва друго
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 5376 пъти
Здравейте.Много се колебах преди да реша да разкажа моята история. Тя не е по-различна от много други написани тук, но поради обстоятелствата няма с кого другиго да споделя.

Омъжена съм и от няколко месеца имам връзка също със семеен мъж. Знам че сега ще ме упрекнат повечето читатели,но нещата просто се случиха без да търся това. За мен това е първа такава връзка,докато за мъжа не е. Проблема е че мисля че го обичам,той също ме обича. А в същото време постоянно ме измъчват угризения,знам че трябва да прекратя тази връзка,но не събирам сили за това.

Виждаме се 1-2 пъти в месеца,чуваме се когато можем и си липсваме много.Наскоро жена му разбра че той има връзка и положението при него не е много розово.Въпреки че бяхме решили ако възникнат проблеми да спрем,след последния ни разговор по въпроса той твърдо държи да продължиме връзката си.Казва че ме обича и иска да е с мен.Аз искам същото въпреки всичко.Много съм объркана и раздвоена.Хем искам много да бъда с него,хем виждам че е по-добре да го оставя.Не мога нито да спя нито да ям.Много по-лесно щеше да е ако не го обичах толкова.

Не знам кое е правилния вариант за всички в тази ситуация.Или може би знам ,но все още не мога да го направя.И аз не знам вече.Моля за мнения на хора в подобно положение.Как се решава и преживява всичко.Ще съм благодарна за всяко мнение и съвет.Благодаря ви за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0baba048e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом при любовника ти работата се е размирисала, ще се размирише и при теб. Не виждам причини за изневяра, освен дежурното "нещата просто се случиха без да търся това". Е как все не търсите и все се случва? Що не се съберете с твоя възлюбен, ей така, на семейни начала за месец и после да поревеш тук за поредната си грешка. Щото любовник е едно, виждате се само да се изчукате и после кой откъде е, ама ако сте в една къща ден и нощ, много скоро ще запеете друга песен и хайде пак отначало да търсим любовта на живота си. Сега освен да развалите две къщи и да не направите трета, друго няма какво да стане. Ами я виж, попрочети, има доста истории като твоята тук, поучи се, пък решавай. Хайде със здраве, па мислете с главите си.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И жена му като разбра сега какво стана нищо съществено не се разбира?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти колко годишна си че се занимаваш с глупости разбила си семейство и като го вземеш тоя и на него така ще изневериш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЦИТАТ
Наскоро жена му разбра че той има връзка и положението при него не е много розово.
И КАКВО ТОЧНО Е СТАНАЛО КАТО Е РАЗБРАЛА?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Aз съм мъж-ти колко годишна си че си се влюбила в женен какво очакваш от него казваш че за него това е поредна връзка и какво очакваш от тоя мъж след теб ще има друга и друга
а на теб ти било първа връзка и хоп влюбена -явно не си в ред и си заблудена и то много
предполагам и деца имате наранили сте толкова хора а на това че казваш че жена му е разбрала е трябвало да го изхвърля като мръсно куче

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b99264293a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да, тя е разбила семейството му. На сила се е натрапила, той се е дърпал, държал е на жена си, но тя не та на и е развалила семейството му. Как ме дразнят подобни коментари!!!! Иначе до авторката: Прецени дали наистина го обичаш и дали си готова да рискуваш цялостта на семейството си. А и да разбере съпругът ти и да не разбере - няма значение. Фактът си е факт. Ако мислиш, че има шанс с Вторият да се съберете и да си се обичате - давай. Ако обаче не ти се струва адеждно - виждайте си се дискретно и си остани със съпруга ти. Успех!

Момиче а 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си доста тъпа какъв съвет очакваш като заживеете заедно ще видиш тогава цветя и рози ли е живота сега ви е лесно а не ви ли е жал за децата имате ли деца на колко са

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 036641f987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много е лесно да седиш отстрани и само да критикуваш, казвам го по повод написаното от номера 1, 3, и 5. Като гарван присмехулник тия са ми любими. Но те да погледнат първо тях защото съм сигурна, че и те на са много свестни. А до авторката това са много сериозни неща и не може с лека ръка да се даде някакъв съвет. Казвам го затова защото аз това съм го преживяла вече. Има голямо значение дали имате деца и какви са ви отношенията със съпруга ти. После познаваш ли го достатъчно добре този мъж за да си сигурна, че ще можеш да живееш с него. Едно е да сте любовници а съвсем друго да живеете заедно. О много неща мога да ти кажа но няма да ми стигне мястото тук да пиша. Знам как се чувствш и то много добре. Ако искаш си напиши скайпа да ти се обадя. А иначе ако трябва с един ред да ти кажа то е : не слушай само сърцето а и мисли, не се подвеждай от това, че сега всичко с този човек ти е розово а и щом е изневерявал преди най вероятно е пак да продължи. Има мъже които се представят за едно а са съвсем друго. Да знам, че не ти се вярва че и той е такъв но не му вярвай на 100%. Най вероятно ако се събереш с него след няколко години ще си на местото на жена му в момента. Но пък и живота си е твой и имаш право само ти да си определяш как ще го живееш. Но най важното нещо което трябва да запомниш е, че никой друг няма да бъде баща на детето (децата) ти. Никой няма да ги обича така както баща им. Аз се разведох и той се разведе и сега сме заедно, не съжалявам. Но има много голямо значение какви са сегашните ви половинки и семейният ви живот. Успех и мисли с главата си. Ако искаш напиши скайпа.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 036641f987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Само мисли.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7d5739fe0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 3,на 37 г съм и да ти кажа 4е ми се слу4ва за пръв път,не съм искала да наранявам никого.Той няма да напусне семейството си,въпреки 4е и без мен нещата не вървяха ,познаваме се от години.Не съм искала това от него.А за да сме заедно,да го направя съм имала при4ини,дълго е за обяснение.

Да номер 5, сигурно не съм в ред ,наясно съм и нищо не о4аквам от него впердвид обстоятелствата.Но колкото и да не ти се вярва знам 4е и той ме оби4а.
Поздрави-авторката.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f5e1a217eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Tой на колко години е че с лека ръка ще зареже семейството си -деца имате ли и двамата?
кое ти се случва за първи път да изневериш на мъжа си или какво
и ти какво реши в крайна сметка ще се вземате ли?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 24ffc66da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Познато ми е. Наистина го има този момент - просто се случи, само че ние сме достатъчно разумни (и луди) и сме се разбрали, че каквото и да правим, нищо няма да разваляме.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b9dfc83203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До №8 -коментара ти ми звучи много разумно.Знам че си права за всичко ,което си написала.Скайп не мога да ти дам,но ако искаш ми пиши на мейл den49@mail.bg.Ще ми бъде приятно да поговорим.Авторката.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d4b8b1d559
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Шом нещата са тръгнали да се размирисват, отиват към край. Ако не си готова да развалиш семейството си, както и той - неговото, не виждам разумна причина да продължавате. Има много по-лошо от това, да останеш без любовника си. Може да загубиш семейството си, да направиш нещастни децата си. Помисли си хубаво дали твоето щастие е достатъчен мотив за тяхното нещастие.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d85d165d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Хей, номер 8, че какво по-различно казваш от 1,3 и 5? Аз съм мъж от праволинейните, от почти 20 години съм само с жена ми и не казвам, че всичко е розово между нас, но за изневяра не става и дума. Аз съм точно от тези, които дадат ли дума я спазват, каквото и да стане. Като чета тук за изневери, установявам, че по някое време след сватбата накой изведнъж намира неговия човек, ами почти 6 милиарда сме на планетета, със сигурност ще срещнем нашия човек много пъти. И какво - кеф за спецовете по бракоразводни дела. Повечето дотук са прави - нека авторката да се събере с любовника си, тъкмо да го види от всички страни. И да установи, че е пак същото. От написаното от нея не разбрах с какво съпругът и е заслужил това. Просто защото е срещнала мъж, за когото изневярата е нещо обичайно ли? Или се е нагледала на турски и прочее помии по телевизията. Впрочем познавам Турция и турците доста добре и твърдя, че това от сериалите е абсурд да го видите в живота там. А животът е просто нещо, не си го усложнявайте от нямане на какво да правите.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3ec629c6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Любовта ти е сладка защото е забранена. Ожениш ли се за същия човек, любовта от забранена се превръща в задължителна. Имай това в предвид при вземане на решението си! Не сменяй една задължителна любов с друга, която много скоро ще стане задължителна.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9368633481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В същото положение съм. Не знам дали и при теб не е късно миличка, но се подготви много да страдаш. Не съветвам никой да се забърква в такава каша. А кашата идва най-вече от чувствата. И колкото и да не ти се иска...боли. Иначе те разбирам, знам какво е усещането.Но....изход няма. Т.е душевната болка ще я има каквото и да предприемеш. Трябват сили да спреш всичко това и дълго да ближеш раните си. Е, всяко нещо с времето си, а то все пак помага. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 65b6afed07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ентите на брой незатворени крака ни говорят за любов. Много прочувствен монолог на вагината, за съжаление отново е далеч от драматургичните постижения.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3ec629c6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, ти си ощетен от природата..Това че ти не си изпитвал такива чувства ,не означава че не съществуват!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: efdf2296cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   до 18-А ти със затворените изобщо какво общо имаш с любовта?И ти водиш монолог с твоята, ама няма май кандидати да те слушат!Мислиш се за много извисена ... нещастница

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 50f75c1593
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Следвай сърцето си

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3aa6daac0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Виж ква щи кажа поредната заблудена овца си я го вземи тоя дето не му била първа връзка и да те видим как след време ще пишеш оф изневериха ми

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: eef308521d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Прави това,което на теб ти харесва и не съжалявай.Аз също имам семейство и имам връзка със семеен мъж и трябва да ти кажа,че се чувстваме прекрасно.Секса с него е неповторим и още много други неща.Така,че давай и не му мисли много животът е един и е кратък.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 69b6995cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Намери си нов, който е колкото двамата на куп.
Ама, един да е!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 33aa0526d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   авторке, за любовника си кукла от секс шопа, знаеш ли кога ще те вземе - на кукув ден,
стой си там при твоя мухльо и му слагай рога,
там ти е мястото

опитен любовник

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fdc8425b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Може да ти е гадно, но ти правиш много по гадни неща от колкото аз ще напиша. Женена си от няколко месеца и имаш любовник–БОКЛУК
Разведи се и прави каквото искаш–БОКЛУК
Ще доиде време рано или късно да те разберат, че си–БОКЛУК
Тогава ще причиниш болка и страдание на мъж, деца... да не дава Господ, защото те са ни най-малко виновни, че майка им е БОКЛУК, БОКЛУК

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fdc8425b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   №14 за какво семейство и говориш на тази пача.
Тя се е омъжила, някои да я гледа, да и копува някоя дрешка, парфюм... и да се ебе на ляво и дясно.
Възможно ли е нормална жена, вчера се е омъжила и да си има любовник?
Гледам, че някои нейни колежки и стоят зад гърба ама и те са....
Егати РАЗПОРЕТИНАТА:))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ab80d9678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Прочетох коментарите до №6!!! Браво - един умен- №6! За останалите нямах нерви.
От 1 до 5 не искам да коментирам тесногръдието им! .... Да вървят - за сапун!!!
Та тя, любовта, върви ръка за ръка със секса! То е страст, то е желание! От любов е.... Нека си го изживеят хората! Щом толкова много се обичат! Нека са заедно!
Да се спазват тъпите общоприети норми е чиста загуба на време!
ЖИВОТЪТ СВЪРШВА... със или без любов! ТИ си била късметлийка да ти се случи - живеййййййййй! Не се страхувай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker