Много си я искам обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много си я искам обратно
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6174 пъти
Значи всичко започна преди 4 години и нещо ( сега съм на 21). Запознах се с 1 момиче ... бяхме малки ... харесвахме се .. тръгнахме , с времето нещата прерастнаха в голяма любов ... ходихме почти 4 години , изживяхме най хубавите си години заедно. Годините минаха , завършихме , стахме студенти в различни градове . Знаехме че това рано или късно ще убие връзката ни , но решихме че след като се обичаме няма смисал да я прекъсваме. Мина 1 година , дойде лятото...върнахме се в родния си град ( по време учебната година пак се виждахме но рядко .. на месеца за няколко дни ).

1 Ден тя ми се обади излязохме и тя ми сервира новината че се е целувала с някакво момче ( уж без да иска , просто се била поддала) . Стана ми адски гадно...но преглътнах и реших да и простя ...Всичко вървеше гладко 1 седмица, и накрая видях че същото това момче не се отказва и прдължава да я тръси , въпреки че тя му каза да спре. Видях го при нея и и вдигнах малак скандал заедно с 1 мой приятел. И след това тя ми се обади и каза .. оставам сама... не съм сигурна дали го искам... но няма да променя решението си. И аз (за което ще съжелявам винаги) , просто и казах ми ок щом така искаш.

И след извесно време разбирам че тя е тръгнала със същото това момче. След 1 месец и аз си намерих друга приятелка ... и си помислих : " странно но мн лесно я забрвих" ... но след 2 -3 месеца спомените и носталгията ме налетяха ...И стана така че скъсах с "новата си приятелка". И сега си мисля само за това колко съжелявам че я оставих да си "замине", яд ме е на себе си защо не се борих за нея , отказах се ... Не съм я виждал от 2 седмици след като скъсахме ( преди 5 месеца) ... а чувствата ми към нея не само си стоят ,а и са много по силни. Обичам я адски много.

Разбрах че се е почувствал наранена че съм се съгласил без да се помъча да оправим нещата .. Искам да и кажа тея неща ...но дали да и се намесвам в живота отново? .. тя си е със същия тоя приятел и уж е добре ... Не мога да приема , че тя вече не ме обича... не го вярвам. Дали ако и кажа тея неща няма да събудя чувствата в нея ? .. Или е по добре да я оставя поне тя да е добре ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: e0a5a97a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Позната история, Ина ли се казва момичето, ако не е тайна?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 51960c5199
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Четири години не се забравят ей така. Мисля, че тя още си мисли за теб и ако я потърсиш и й обясниш как се чувстваш, може да се съберете заедно. Кофти ще е за сегашния й приятел, но все пак тя има право да избере с кого да бъде. Обади й се, иначе ще съжаляваш (така е правилно да се пише) цял живот. Опитай, пък каквото сабя покаже.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0cc29f58a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Mне :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c34f958349
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В интерес на истината и на мен ми е адски познато и само заради това ще си позволя да ти дам съвет.
Момиче съм, също на твоите години и съвсем наскоро пиключи и моята дългогодишна връзка. Каквото и да е имало м/у вас бъди сигурен, че заради друг човек е много трудно тя да забрави всичките ви тези години и нещата, които сте преживели. За едно момиче и то на тези години идва момент, в който се плаши от ситуацията..от дългото време, от това, че изведнъж вижда жовота си един вид като начеран.

По-добре потрърси проблемите другаде-дали сте се карали прекалено често и сериозно, дали сте давали всичко един за друг или е било предимно само в едната страна?!
Не се обвинявай, че не си опитал да я разубедиш в решението и..тогава щеше да стане още по-зле..

А и нали знаеш приказката ''Ако обичаш нещо, пусни го на свобода..ако се върне-твое е завинаги!''. Не ни съдете нас момичетата за тези объркани моменти в живота ни, защото на 14-15 години виждаш живота по един начин, а на 21 - по съвсем друг. Ако тя е наистина щастлива с другото момче, значи така е трябвало да стане или предпочиташ да те гледа всеки ден в очите, а мислите и да са при друг?! А и в крайна сметка точно от такива моменти явно имаме нужда, за да осъзнаем в действителност колко много обичаме човека, когото сме изгубили..Убедена съм, че и твоето момиче още има чувства към теб, независимо дали са така силни както преди, но ги има..най-малкото заради всичкото това време, през което сте били заедно!Аз лично вече съжалявам, че оставих приятеля си, но така е по-добре и за двамата - няма караници, няма излишни обяснения и лъжи, няма напрежение...
Остави нещата на времето, само то ще покаже кое как трябва да бъде. Успех и не се отчайвай ;)

И тъй като на мен, както и на номер 1 също ми е много познато всичко това, ще си позволя да те попитам как се казва момичето, ако може?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 13525a8b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе ти луд ли си...? Остави я да си троши главата. Целунала се с онзи без да иска...хахха е как така бе? Ти достойнство имаш ли? Гордост? Щом иска да е с онзи, оставия. Ако държи на теб някога ще се върне, но засега забрави. Тя е направила своя избор. Това е моето мнение... Упсех

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d81b028cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Обади и се, нищо не губиш. Знае ли човек, стара любов ръжда не хваща.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b34f7b62bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направили сте избора си дори да и се обадиш и да се съберете това ще е за кратко,омръзна ли сте си.Продължи живота си.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 96d09cfe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всичко е приключило. Не я търси!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3a065319d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не гледай назад, щом сте се разделили така е било писано, намери си друга и не се притеснявай, че щом една не си харесал и с друга ще е така, може да попаднеш на свястно момиче и да си по-щастлив. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0cc29f58a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора : номер 1 .. не се казва така ... ; номер 4 благодаря за изчерпателния отговор , но предпочитам анонимността :)

Мен ми беше омръзнало малко и то не за друго ами еднообразието ... ама сега адски много ми липсва...

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d460bfb5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не я търси в никакъв случай ще видиш че тя сама ще те потърси някой ден

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ef321229c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нищо няма да ти стане да опиташ. Тя ако иска ще се върне. НЕ я претискай, просто й кажи всичко. Нека тя сама реши. След време може да съжеляваш, че не си направил опит да си я върнеш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c228e4af5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От номер 4 до автора :)
Единственото, което можеш за сега да направиш е да оставиш нещата да се случват от самосебе си. Нужно ви е време-то е ясно, така че не насилвай нещата и ги остави така. Бъди сигурен, че това еднообразие което си чувствал ти го е усещала и тя..и вероятно за това е проявила слабост и сега уж и е по-различно с другия. Но за да е била с теб толкова време значи те обича..неестествено е да се приключи просто така с дългите връзки.

Не казвам, че това значи да я чакаш в случай, че реши да се върне при теб, но ако го направи това е сигурен знак, че те обича! И както ти казах по-горе..остави на времето да покаже какво ще стане. :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: bbdf7bfca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Човек какво се ядосваш на себе си ?Тя те е зарязала не ти нея.За предателите милост не трябва да има.Ако се съберете отново независимо, кой от вас го пожелае пак няма да сте заедно след време.Веднъж щом го е направила ще го повтори.Това е 99% сигурно.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0c559631e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Hе и се обаждай. просто съвет от някой, минал по твоя път. обичал си я - добре, липсва ти - добре, но не и се обаждай, просто я игнорирай и продължи с живота напред. намери си друга, направи пари и ще видиш как след година, две или повече някой неознат номер, но с познат глас ще ти се обади. това ще е тя! така се случи при мен, но отдавна всичко за мен бе изстинало и тя пропусна своя шанс да има всичко. сега вероятно съжалява ужасно много, но и дадох урок за цял живот - да мисли преди да направи нещо, защото да се подиграеш с един човек и чувствата му и след време като го видиш че си е устроил добре живота и да искаш прошка и да се върнеш е невъзможно.
просто почакай и ше видиш че всичко се връша :D

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 8fc93a3f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Човек аз съм в същата ситуация но съм другия човек. Аз съм момчето което се появи в живота на едно прекрасно момиче след една 3 годишна (и повече връзка). И с мен момичето е щасливо нищо че не се виждаме често заедно. Разликата е че нея той я е скъсал от глупава ревност и не е искал да се върне при нея а сега съжалява и от месеци си я иска.Но тя вече продължи пътя си-и не е честно да се опитва да ми я отнеме а и колкото повече опитва толкова по-категорично му отказва. Живей си живота има други ценни момичета нека те запомни като първата си голяма любов. Успех със другите момичета брат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker