На дъното съм- искам да изплувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На дъното съм- искам да изплувам
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3909 пъти
Здравейте!
Радвам се, че го има този страхотен сайт. Искам да споделя моята болка. Млада жена съм на 30 години. Имам или по-скоро имах 3 годишна връзка с мой връстник. Колкото много се заобичахме, толкова и ужасно много се карахме. Приличахме си, но и бяхме коренно различни като манталитет, социална среда... дори и семейства.
Смея да твърдя, че и за двама ни това е най-голямата любов, но и най-трудната, най-проблемна и болезнена. Не веднъж се разделяме и още на следващия ден се събираме. Явно, че нищо няма да се оправи. Вчера беше поредната ужасно грозна караница, обиди, болка... Предполагам, че на повечето ви е ясно за какво става въпрос. И мисля, че този път вече наистина е края. Няма как да сме заедно. Нещата, които ни разделят са толкова много. Искали сме да се разбираме и да успеем да градим бъдеще, така както винаги сме си мечтали. Но мечтите са едно, а реалността друго.
Днес ми е много празно. Объркано... хиляди мисли.... и много страх. Чувствам се на дъното. Нямам си нищо... От дълго вече съм безработна. От дълго нямам приятели и социален живот. Контактите ми се изчерпваха до срещите с него и рядките излизания с двама, трима общи приятели. А сега вече нямам и това.
Не знам как да изплувам, страх ме е, че колкото и силна да съм психиката ми няма да издържи този път. На 30 години съм а нямам нищо. Без пари, без работа, без приятели, без близък мъж. Всичко от всякъде е блато и тиня. Да са живи и здрави родителите ми, които в този труден за мен период ми помагат финансово, но и те изнемогват.. А това още повече ме поддтиска и смачква.
Нямам с кой да споделя и от кой да поискам помощ. Не знам как да се изправя на крака... Как изобщо стигнах до тук...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: d121909671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка,любовта ти към него е толкова силна,че нищо и никой не могат да ти помогнат освен ти!Предполагам в какво състояние се намираш защото на мен ми трябваха години за да излезна от него.Трудно е,болката е непоносимо жестока,но онова което можем да кажем тук в сайта са бляблябля...неща,които и ти самата знаеш и разбираш.Обърни посоката към себе си,научи се първо да обичаш и уважаваш личността си и едва тогава ще разбереш,че не си е струвало времето да отдаваш значение на хора за които си неразбранна.Няма такова вълшепство да махнеш с магическата пръчка и да забравиш или се избавиш от проблема!Единсвенно ти си главната брънка,гледай напред,търси намери си работа, наложително е!Трудно се намира,знам,но който търси...все нещо има някъде,каквото и да е...после ще я смениш.Това е само за отскок!Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 75c38a464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля че те познавам,но няма да спомена името ти,спокойно ще се оправиш,забрави миналото и гледай напред.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d5fb51f2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стегни се!
Не започвай да се съжаляваш, защото ще пострадаш и ще отидеш на дъното наистина.
Само който търси намира, можеш да намериш работа за 15лв като да идеш и да разнесеш листовки на някоя верига магазини.. например, търси каквато и да е работа.
Не се оставяй така, ако мъжът ти носи болка зарежи го той също те дърпа надолу, мъжът е веща фигура в живота на жената той би трябвало да ти дава сила, а не да ти я отнема замисли се над това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c132a3fd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Ако минаваш през Ада не спирай да вървиш" Чърчил

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a165e4f6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами трудно е ама след като си на дъното трябва да се успокоиш защото вече следва само изкачване излез потарси си работа доста трудно се намира работа в деншно време ка моли свясна но малко от малко се по нещо има. И званни на някоя стара приятелка или приятел не вярвам да не се сагласи да изпиете по едно кафе все пак хора сме!

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 72b095f4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Започни от някъде. Например си намери работа. След това контактите сами ще дойдат. Вземи да пораснеш малко и създай спокойна връзка, без детински караници и простотии. Жено, та ти си на 30, не си на 15. На твоите години хората семейства градят, раждат деца, кариерата им е в разцвет, изживяват най-хубавите си години. Как се докара до това положение? Защо не си работила? Защо си позволила родителите ти да те издържат? Грешките са си твои и сега имаш два варианта - да започнеш на чисто и да си напънеш д-то или да изпаднеш в летаргия и да продължиш по стара му с нищоправенето и детинските връзки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2137a3ab8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Потърси си работа. С нея ще дойдат и пари, а може и да завържеш някакви социални контакти.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2efb67c5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нетрябва да падаш духом, защото иначе става много лошо от личен опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 18851ea562
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Другите вече са ти го казали, но аз ще си позволя да повторя, че най-големият ти проблем е липсата на работа - повтарям го защото имам усещането, че ти не проумяваш, че сегашната ти връзка и следващите евентуални са обречени ако ти лежиш в къщи и чакаш на родителите си. Какво значи няма работа, за човек в твоето положение е важно да намери каквато и да е работа, за каквито и да е пари - мисълта за служебните ангажименти, за работното време, за реализацията ще изтласка на заден план черните мисли, че си на дъното, че си без среда, че си ненужен парцал. Предполагам, не ами съм напълно сигурен, че болшинството от караниците ви са точно заради липсата на работа и безпаричието ти, дори ми е чудно как този мъж се е задържал до теб цели 3 години, че и за общи планове за бъдещето говориш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 67ebaf6378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дамян го е казал най -- добре : " Когато си, на дъното на пъкала, когато си най тъжен и злочест, от парищите въглени на мъката, направи си стълба и излез...! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker