Имам нужда просто да го споделя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда просто да го споделя...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3668 пъти
Добър вечер на всички читатели, които ще се спрат на историята ми. Ще гледам да съм максимално кратка, за да не ви отегчавам с излишни драматизми. Такааа...да започнем от там, че съм жена, 23-годишна, ужасно разочарована, (а е твърде рано за това) от брака си. Омъжена съм едва от 4 месеца. Не, че съм разочарована от самия брак като цяло с всичките му грижи и неволи, а от собствения си мъж.

Както всяко начало и нашето беше бляскаво и розово и обещаваше куп рози и захар, както всяка жена и аз си мислех, че ще дам всичко от себе си, за да не се изчерпаме и както всяка жена исках повече внимание, отколкото може да ми се отдели. За сметка на това пък сега се задоволявам и с малко. И аз давах, давах, та се изхабих. Толкова нерви пръснах по тоя мъж, че се чудя къде ми е бил акъла и къде все още е.

Къде е проблема ли?! Проблема е в чашката или по точно чашките, многото...Той е хубав мъж, харесван, леко грубоват, но мил и грижовен по свой си начин. Не ми е посягал, но ми за сметка на това съм чула какви ли не неща по свой адрес - от курва до каквото се сетите. Последният път ме остави сама до посред нощ, за да си пийне човека с комшията. Яд ме е не за друго, а защото ми беше обещал, че няма да иде там... хиляди обещания и думи, лишени от всякаква стойност. Като чуя поредното и ми минава покрай ушите, толкова празно ми звучат.

Ами на другия ден... не ме пускаше да изляза, защото не съм му казала къде ще ходя (ама иначе той сам няма навика да ми казва) и ме заключи в стаята. Не ме питайте защо се омъжих толкова млада, причини си имам уважителни. А преди брака не беше така, мнението ми се зачиташе, гласа ми чуваше, допитваше се за почти всяко нещо. Та от там тръгва всичко. Не ме разбирайте погрешно. Аз не съм някоя откачалка, която иска много и желае да моделира мъжа си като пластелин. Искам просто да се държи като нормален човек с мен. Толкова много искам да разкажа, че цяла нощ няма да ми стигне да опиша глупостта си. Вече не очаквам нищо от него, т.е. нищо хубаво. Та тай една китка неще да ми подари. Просто искам да спра да го обичам, за да не ми пука и да не пролея и сълзичка повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: aca4c3a1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кураж, мила ....

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 60acdab1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила, аз съм с 5 години по малка от теб, но ще си позволя да ти дам съвет. Може да прозвучи грубо, но ако мислиш, че няма смисъл да продължаваш да живееш с този мъж, най-добре го остави. Аз така бих постъпила, тъй като са минали едва 4 месеца и все още е рано. Нямаш деца, за които да мислиш и да се тревожиш, а да те посъветвам първо да разговаряш с мъжа си и да му кажеш как се чувстваш-няма смисъл, защото очевидно ти е дал много обещания, а дори не си е направил труда да спази поне едно. Ти сама казваш, че не очакваш вече нищо от него, за това го напусни. Вземи живота си в ръце и го изживей както трябва, а именно-Пълноценно! Много успех и целувки :)
Merilyn ;]

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a7c8cdaa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа......това е само началото, щом още от сега си позволява подобно отношение, замисляла ли си се какво ще бъде после?
Хората не се променят просто така и ако живееш с тази илюзия-просто ще си разочарована накрая.
Почакай още малко и просто подай молба за развод....Това не е нещо, което трябва да търпиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bdbb8ad2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами той няма да се промени към по-добро
Аз съм дете на такива родители и мога да ти кажа че така съсипваш живота си
Човекът явно иска да си играчка в ръцето му и да му се покланяш , а когато му откажеш започва да говори един куп неща, който един мъж не трябва да казва на жена
Моят съвет е да подадеш молба за развод, повярвай ми по-добре няма да стане, а си твърде млада да си съсипваш живота с такъв нещастник

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 455475e6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тъй като си имаш "уважителни причини" си длъжна да го търпиш такъв какъвто е. Все пак ти си тази която го е избирала. Това че явно си бързала да се омъжиш, не си имала време да се запознаеш с истинската му същност. Замисли се, може би някои от причините се крият и в твоето поведение и минало. Аз например няма да заключа съпругата си вкъщи, защото й вярвам че няма да хукне по други. Една жена ако реши, да направи нещо, няма какво да я спре. А твоят явно си внушава или има от какво да се притеснява и е прибегнал до примитивни мерки. А това, смесено с алкохола е опасно. Другият вариант е да се разведеш, но внимавай много с този човек. Изглежда е способен да направи живота ти черен. Успех...

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: bcfc5d1428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бременна ли си? Ако предпочита чашката пред теб, семейният ти живот ще удари дъното. Преживяла съм един злополучен брак с мъж-алкохолик. Минаха десет години оттогава, а аз още понякога сънувам кошмари... Как ме краде и разпродава и малкото, което имахме... Два дни работи...два месеца не работи... А всичко започна с любов. Не подозирах, че няколко безобидно погълнати чашки с алкохол ще доведат до главоломни проблеми...Омъжих се на 20 години. Не прецених добре партньора и после пролях реки от сълзи. Блъсках си главата и се питах по цели нощи-с какъв акъл се заробих в този брак, с този човек?! Не пожелавам на никого да изпита срама и болката от постъпките на човек, напиращ към алкохола... Или е пиян, или му се пие... Така и не доживях през годините семеен живот да получа цвете, подарък за рожден ден и финансова подкрепа. БЯГАЙ, момиче! БЯГАЙ надалеч и навреме! НЕ СИ заслужава да даваш втори шанс на този мъж!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1d058ae977
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дано спреш да го обичаш, но с тази ни склонност към мазохизъм...всичките сме един дол дренки! Търпим, чакаме, всеки шанс е уж последен и какво - пак стигаме до следващия такъв и до поредното обещание.

Аз самата не съм разочарована от мъжа до себе си, има си малко трески за дялане, но кой няма. Изхождайки от опита на майка си и поне още десетина като нея, обаче, те съветвам да не се примиряваш с такова поведение. Ти сама ще решиш какъв е начина да постигнеш резулатат, но такъв трябва да има Не му позволявай да те тъпче и омаловажава, не само на него, а на никой!

Личи си, че си интелигентно момиче, така че жертвата ти е дори по-голяма, а смисъл има ли?
ТЪРСИ СВОЕТО ЩАСТИЕ!
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 128b677330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Много благодаря на всички ви, освен на номер 5. Няма смисъл да обяснявам, че същността не съм пропуснала да я опозная преди брака, някои хора не чакат да си покажат рогата. Минало нямам, поне не каквото има в предвид човека. За заключването не става въпрос дали ми има доверие или не, а го е яд, че въпреки всичко не се примирявам и си правя на своя глава някои неща. На всички останали ще кажа само, че се радвам, че все пак някои ми е обърнал внимание и отделил от времето си, за да ми остави някои ред акъл.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 56318efadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И сега какво? Оплака се, дадоха ти съвет хората, благодари им и?...и пак по старому?
Ей това не го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 19c28fd522
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: как се случва така, че сте толкова убедени в това, че всичко е по старо му? От къде знаеш какво е станало след това? Ей това не го разбирам (цитат). Аз не живея в момента при него, ако толкова те интересува какво се случва. В момента съм на 200 км. от общия ни дом и неискам да се връщам. Подготвям си документите за магистратура в чужбина без да казвам на никого. Смятам да му го кажа като се кача на самолета, за да няма връщане назад, за да неможе да ми повлияе под предтекст, че ме обича и т.н. Незнам дали е правилно това да крия, но с или без моя помощ, този брак е тръгнал към дъното. Половината вина явно е моя, че съм позволила това да се повтаря.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5d9dacaf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И годините ми са доста по много от твоите и семейният стаж също.Това на което ме е научил животът е, че човек много трудно се променя, т.е. твоят съпруг най вероятно си е бил такъв и преди брака но тогава обикновенно всички носят розови очила или даже са напълно слепи. Просто е дошъл момента на истината и ти си прогледнала. Оттук нататък всичко е в твоите ръце - всеки може да ти даде акъл но само ти си човека който решава как какво и с кого. Що се отнася до пиенето - ако му е проблем почти няма оправяне. Желая ти късмет в живота и все пак не забравяй че той си е твоя - както си го наредиш така и ще го изживееш. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker