Не знам как да реагирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да реагирам
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3421 пъти
Здравейте. Момиче съм, на 20 ако имат значение годините.

Ще започна от там, че с приятеля ми сме заедно от 4 години и половина, последната година живяхме заедно. По принцип сме доста различни като характери, но за важните неща имаме много близки гледни точки. Аз съм по-спокойна, склонна на компромиси в името на общото благо, много емоционална. А той е прям, избухлив, иска всичко веднага и да става винаги на неговото. Въпреки тези различия досега все намирахме начин да се разбираме, когато неговите приятели са му обръщали гръб само аз съм оставала до него, както и обратно. Имахме взаимната си подкрепа за каквото и да било.
Разделяли сме се 3-4 пъти за тези години за по 1 седмица, като причините са били или жаждата му за свобода или друго момиче.

Преди 1 седмица обаче, след 2-3 дена на дръпнато държание, той ми сервира, че иска да си отида в нас и да не живеем заедно за някакво време. Не сме се карали, не е показвал преди това по нищо, че смята да вземе такова решение. Дойде ми като гръм от ясно небе. Обърках се страшно много, исках обяснение защо го е решил, какви са ми заслугите, къде се издъних? Негова си работа каза, направо се почувствах като изгонена. А сигурно 1 месец преди това ми обясняваше колко много ме обича, как съм неговото момиче, как го е страх че някой ден може да реша да го оставя и такива работи, на които плаках от радост докато слушах.

Тръгнах си все пак, нямах друг избор. Той ми каза, че пак ще сме си заедно, просто няма да живеем под един покрив.

От тогава насам, нито аз съм го търсила, нито той мен. Работя в квартала и идва 2-3 пъти там, но нищо. Казваме си по 2-3 общи приказки и това е. Адски странно ми е и наистина не знам как да реагирам. Дадох му това което искаше, а сега какво да правя не знам. Не ми е добре без него, но не искам да се натискам там където в прав текст не съм желана. И то от приятеля ми.
Доколкото знам този път няма друга, но каква може да е причината изведнъж да не иска да живеем заедно, след като си бяхме толкова добре?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: f8f3b8d74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, какво си се зажалвала, ами писнало му е и иска нещо ново и различно. Радвай се, че не си му родила дете и тогава да реши, че иска нещо ново и различно :) По- добре се взимай бързо в ръце и срещни някой сериозен и стабилен мъж, който не само ще те желае у дома си, но и НЯМА ДА ИСКА ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С ТЕБ. Този го забрави, не се връщай назад! Да подхванеш стара връзка е като да стъпваш по незастинала лава; все ще се пропука и ще се изгориш! Шанс е имал достатъчно, доказвал ти е неведнъж, че е несериозен, какво чакаш още? Успех!
М35

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 65633d681f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Доколкото знам този път няма друга"

На бас пък, че има друга, или е сменил резбата твоя Ромео.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 498c22249e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, какво да ти кажа, когато един мъж или една жена поискат такова нещо 99% има друг човек намесен. Просто такива хора са достатъчно хитри и чакат работата да стане 100% сигурна та чак тогава да зарежат официално половинката си. Като мъж ти го казвам, за мен той си има друга, още повече, че както си написала и преди му се е случвало. Ще те боли известно време, но по-добре си потърси момче, което ще те уважава и цени, ама не само на приказки. Много гадно се е отнесъл спрямо теб, постъпвайки като най-долна к***а. Много е вероятно и просто да се позабавлява сега с някоя и след 1-2 месеца, като му омръзне, да се върне пак при теб с дежурното "осъзнах, че си жената на живота ми". Такива хора нямат оправия, единственото, което търсят е кротка половинка, която да им търпи номерата, а те да си хойкат както и когато поискат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ff3dfa48c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че причинaтa е именно другa.
Щом не сте имaли проблеми, .. и aко тaкa изведнъж нaпоследък е почнaл дa говори кaк го е стрaх дa не те зaгуби.... е, точно зaтовa го е говорил. бил е объркaн, вероятно зaрaди присъствието нa друго момиче.
Сaмо не се дръж кaто нещaстнa пред него.
Нaпротив усмихвaй се, дръж се зaгaдъчно, кaто че ли имaш щaстливa тaйнa. кaто дойде преструвaй се, че прaщaш смс с зaмечтaнa усмивкa, но бързо, припряно, кaто че дa не те " хвaне".
Aко питa... усмихвaй се и кaзвaй, aaa, при мен едно и също, отклонявaйки поглед. некa изглеждa, че лъжеш.
Че някой имa, някой, който те кaрa дa се усмихвaш.
Може дa пожелaе дa те спечели отново, в тaкъв случaй не скaчaй веднaгa, некa се побори, дa знaе зa друг път, че зaд него имa още много.
Aко пък не- е, поне с вдигнaтa глaвa ще си продължиш животa, a той ще си остaне с въпросa: откогa ли е чaкaл " тоя" дa се добере до момичето ми.
При всички положения, гледaй позитивно нa животa, усмихвaй се и ще ти се отговори със същото.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 48e5a25a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   При имаше нещо подобно като приятеля ти, но се осъзнах на време. Не се е наживял. Тръгнали сте прекалено малки, през това време може би не е имал (много) възможности да спи с други (може и да си му единствената в леглото), чувства се, все едно е пропуснал нещо и иска да си навакса. Явно е решил от време на време да си кани момиче у тях или направо да е решил деликатно да те разкара. Според мен те обича, но хормона прекалено много го е ударил и това определено те поставя в трудно положение. Но той, докато не се наживее и не преспи с няколко други, все така ще се държи, понеже това му диктуват инстинктите. Само че това наживяване е несъвместимо с вашите добри отношения, защото дори и да не си против той да прави секс с други, това определено ще влияе на връзката ви, понеже постоянно ще бъдеш сравняване с други. Така че мисля, че най-разумното решение е да скъсате, защото иначе той все ще мисли за теб като че си му отнела нещо и трябва да се лишава заради теб, ще се чувства като в затвор и подсъзнателно ще свързва твоята личност и връзката ви с неудовлетвореност, което сериозно ще пречи на отношенията ви.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9202432ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зарежи го и ЖИВЕЙ, живей, живей. Радвай се на младостта и свободата си! От отзи човек нищо свястно не очаквай и за в бъдеще....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c04e79bc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имало е други и ти не си го зарязала?! Е, щом сте стигнали до тук и няма други, може би причината е в него. Може би си иска свободата по някаква причина.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d53a02ff02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много си търпяла... Изглежда, само ти си тази, която е склонна на компромиси във връзката, що си ги правила толкова много. Не те укорявам, защото аз съм същата глупачка. Но, мило момиче, твърде много изневери си търпяла. Приятелят ти, по думите ти, изглежда несериозен и непостоянен човек. Сама казваш, че думите му са те вдигнали на седмото небе от щастие, а само месец по-късно той ти сервира това... Не може да те държи на тръни цял живот и да ставаш жертва на променливите му желания - искам те, ела; хайде махни се сега, че не те искам.
Аз не бих се върнала, нито бих простила измяната с друга жена, защото той явно не си е извадил поука от миналите си грешки.. Не обичам празни думи без никаква тежест, защото самата аз не си позволявам така да си играя с хората. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3acc058d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Откъде знаеш, че не харесва друго момиче? Искал си е свободата, разделяли сте се заради други момичета. Този път да не си помисли, че ходи тайно да посещава марсианците??? Била си още дете, когато си тръгнала с него. Мисля, че не знаеш как да се държиш с тези, които не заслужават да бъдат обичани. Приеми го като ново начало в живота ти и го зачеркни завинаги. А и според мен си малка за сериозна връзка. Започни да си живееш живота без него. 100% гаранция ти давам, че той не си струва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9e39b1a432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сигурно има любовница, просто не знам какво друго може да е. Поговори с него, опитай да разбереш защо се държи така. Не пренебрегвай дългогодишната ви връзка!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b718fdfb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, ако този човек те обичаше истински, както ти него, то той нямаше да те третира като даденост. Да приема, че каквото и да прави, с която и да го прави, ти ще се върнеш при него и ще му простиш след като ти се обясни в любов. Имай малко себеуважение. Намери мъж, за когото ще си достатъчна и няма да има нужда да търси друга, за да се разнообразява. Това е моят съвет, надявам се да бъда полезна.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d1bfbe4a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Напомняш ми за една приятелка която освен всичко изброено от теб беше на същата възраст и с аборт зад гърба си.

Взе си партакешите и отиде да работи като детегледачка в Англия. Там си оправи английския и си намери и хубава работа и съпруг.

Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 47fa12057b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мъжете понякога казваме - това което жените ни искат да чуят. Но не го мислим със сигурност. Думата Обичам те - се казва много лесно.
Друг вариант е, че след определено време писва, да живееш с някой продължително време. Без причина - ей така, просто, защото много време сте заедно, всеки се нуждае и от малко лично пространство. Когато се стигне до там, ти се иска, човекът, хората да не са толкова време при теб - след известно време, започват пак да ти липсват. Ако е така добре да се отеглиш, за малко при родителите си.
Но е възможно, да има друга и да подготвя почвата.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c8b1976393
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ще ти говоря като човек вече минал по този път. Не, не сте си били добре. Самият факт, че преди това сте се разделяли няколко пъти -ок, все пак сте малки, но като прочетох, че е имало друго момиче предните пъти се изясняват нещата. Защо си се върнала още тогава при него след като тича по полите на други жени? Станала си удобната, която ще разиграва, когато си иска и защо си си мислила като си се връщала при него, че нещата с другите момичета, които се появяват няма да се повторят? Явно човека вече се оглежда за нещо друго, ако и не се занимава с някоя, няма как да знаеш съвсем, може и добре да се прикрива, може и последна ти да разбереш. В момента те разиграва и според мен те държи на страна, но все пак като резерва, ако не му се получат нещата с другата. Може и да е нямал нищо с нея, само да се опитва да я спечели или нещо подобно. За него си станала безинтересна, изгубила се е тръпката, тъй като когато ти каже да се съберете ти се съгласяваш, като ти каже да се нанесеш у тях пак така, като ти каже чакай, ти чакаш, ама кога правиш нещо, което на теб ти е изгодно не виждам. Кога се замисляш за себе си и защо оценяваш себе си толкова ниско, сякаш не заслужаваш нещо по-добро и някой който да се държи с теб като принцеса. Съветвам те да го изненадаш този път- предяви си претенциите пред него и си ги отстоявай, а не само да го изслушваш какво има да ти казва и да го разпитваш. Като се държи несериозно, прав му път. В момента си във възраст когато имаш време и среда да се забавляваш и да излизаш с приятели, а и да срещнеш правилния човек за теб. В това положение със сегашния си приятел може да се луташ оста доста годинки и да си загубиш времето, резултата обаче ако продължаваш така да му отстъпваш ще е същия - раздяла. Ти си решаваш, но според мен твоя човек не е стока. Да не говорим колко е унизително да те изхвърлят като мръсно коте от дома му, като непотребна вещ. Съгласна ли си на всичко това?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 043f711a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не знам, мила! Това мъжете са странни същества и аз съм минала през нещо подобно, но после се изяснихме и си се събрахме пак, обаче така и не схванах какво точно се беше объркало, ама важното е, че се оправи. Та дано и при вас нещата се оправят. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 509c8a468b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вероятно вече няма чувства към теб. Продължи напред. Не се занимавай с него. 4 години са много време, но си малка. Всичко минава с времето. Казвам го от опит. Имах 7 годишна връзка, която прекратих. Болезнено е, но минава. Живей си живота - ще срещнеш някой, който те заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4ede378372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Когато някой си тръгне, ще дойде по-добър! Този дори не може да се нарече добър, не е стока, както единодушно казват всички!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a3948f36bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Явно не е твоя човек, остави го и си търси нов приятел, който ще те оцени като човек. Пиши как се е развила историята.
XII

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fddb964a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Най- доброто, което можеш да направиш за себе си е да прекъснеш всякакъв контакт с него. Нито телефони, нито скайпове, нито срещи... нищо. Възможно е в началото дори да започне да те търси и да ти досажда, но не се поддавай. Връзките не са иде ми, дойде ми. Щом веднъж е посмял да те изгони буквално пт живота си, няма смисъл от нови шансове. Горе главата и само напред и то нез него ;)

Doriana

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0ff98a33fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Съгласна съм с номер 6

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker