Искам да излея душата си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да излея душата си...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4608 пъти
Здравейте хора! Тази вечер съм много тъжна. На 70% от вас няма да ви пука, а на другите 30% ще им е готино... А може би ще има 1%, който ще влезе в положение и ще напише нещо мило.

Не съм много добра в писането на тези неща, затова писанията ми може да се сторят доста блудкави да много тук. Но това няма значение. Искам да излея душата си и като се събудя утре да съм в по - ведро настроение, защото сега съм смачкана.

Имам си приятел от почти 11 месеца. Проблема не е в него. Разбираме се много добре, и ако не за друго поне в това отношение Господ ме надари с нещо истинско и силно, което почти всяка вечер и всеки миг ме изпраща в приказни мисли и спомени с него.

Напоследък съм много напрегната. В изпитна сесия съм. Майка ми ме хока чат - пат, истината е че ми идва много напрежението и не издържам без да плача , а докато съм в сесия излизанията са като мираж за мен.

Тази вечер отново съм умислена. Слушам някакви песни... От онези любимите, които като си ги слушкам и ми става едно някакво уникално... Даже ще си позволя да Ви поздравя. ::: Wisnu - Love Like That :::

Хора, имах една много добра приятелка. От 7-ми клас неразделни, та чак до 12-ти. Точно преди да завършим тя започна да ми върти номера и да се държи лошо. Не можех да я позная. В един от дните, в които не дойде ми каза, че някой и писал заплашителен SMS, че щяло да и се случи случка ако се яви в училище.

После пък си измисли, че трябвало да ходи при братовчедка и и затова не е дошла, а накрая се прибирам и я виждам по уличите с някаква компания от "селата", които се държат арогантно, пушат, пият и говорят само глупости.

Майка ми е лекарка. Даваше ни бележки, ако отсъстваме от училище. Започна да ме търси само ако има нужда от такива. Звънях и, канех я навсякъде, но тя мен никъде. Затваряше ми телефона с предтекст, че около нея е шумно и казваше, че ще звънне, но така и не се случваше. Когато си правехме среши да излизаме все не идваше.

ВЕднъж реших да я потърся и я намерих във фризьорския салон. И ми стана обидно. Преди не беше такава. Беше всеотдайна, но започна да излиза с тези хора и те я повалиха...

На рожденния ми ден дори не ме поздрави, преди ако не подарък то картичка ми подаряваше, и то такава, която много ми сгряваше сърчицето. Обидих се за държанието и, имаше още много гадни случаи... Спрях да я търся. Мина се 1 месец.. Дори не се сети за мен да ме попита как съм или цащо не звъня.

Тя вече си имаше нова компания... А нашето велико приятелство вече го нямаше. Скарахме се. Аз не издържах, след година реших да я потърся. Плачеше с мен, каза че ме обича, а когато я виках с моите приятелки да излизаме тя отказваше, каза че счупената ваза не може да се слепи. Но не аз счупих тази ваза... Гадно беше. Нейните нови приятелки ме обиждаха.... Аз отвърнах, но не си струваше сега като се замисля.

Мина още една година... и преди няколко дена ми писа в скайп, не и обърнах внимание, просто защото не искам да имам нищо общо с нея. Чух че взимала и наркотици. Приятеля и я изостави, защото много хойка, бягаще по нощите от тях и се качваше по колите, съмнява ме да си е продавала тялото , просто са пушили трева....

Та... писа ми в скайп, но аз не и отговорих... изпратих и само една учудена иконка в смисъл .. хм тази пък сега какво иска...
защото и аз си имам достойнство след всичко...
и незнам защо го направи като повече нищо не писа. може би си е пускала кукимката отново....

Но и личи че не е щастлива, мои близки са я засичали, аз също, изписано е на лицето и. А сега започва да губи и приятелите си, за които ме замени... Чузя се само дали ще се сети някой ден за мен.. И нещата, които правех за нея...

Имахме се кутия с писма- Всяка една от нас. Вътре имаше писма, снимки, подаръчета, сантименталности, спомени, и беше като дневник, всеки ден от приятелството си описам на лист...

Имахме си таен език, и си бяхме обещали че когато остареем ще си пишем писма на него и мъжете ни няма да могат да разчетат какво си пишем.. Беше готино, жалко че не случих на човек...

Приятелството е много хубаво нещо, но за съжаление аз вече не вярвам в него. Имам си няколко познати и толкова. Донякъде имам и плюс, чувствам се по добре като не споделям толкова, защото по принцип съм много отворен човек и не се сдържам.

Гледам си ученето, приятеля, искам да създам семейтво с него. Да си имаме бебче. Обичам го! Той е невероятен човек, винаги ме слага на място и ми помага да стъпя на крака в труден момент, даже ме е яд, че сега седя тук и пиша това вместо да излислим как да се гушкаме двамата.

Знам, че е напълно възможно моята бивша най - добра приятелка да прочете това... Затова ще отправя едно кратко съобщение към нея... И то ще гласи:


" ...Къде беше през тези 2 години, в които имах нужда от теб, като приятелско рамо? Знаеше, че душата си щух да дам за теб. Аз мога да бъда истински приятел! И неведнъж съм го показвала! И не само на теб! Защо не оцени приятелството ни? Защо ми се кълнеше, че винаги ще сме приятелки и че нищо няма да ни попречи да си помагаме в трудни моменти, а не го стори...

Беше ми много трудно. Аз вярвах с чисто детинско сърце в това приятелство. Но живота ме научи, пораснах, станах на почти 21, осъзнах кой е добър и кой не, кой заслужава вниманието ми, и кой не. И въпреки че ми бе трудно да плеглътна обидата, аз намерих сили.

Искам само да знаеш, че вече нямам нужда от теб. И също така да знаеш, че винаги ще си спомням онези сантименталности, които сме имали, и онова велико приятелство, което имахме, ПРЕДИ.

Надявачм се и ти да се осъзнаеш, да нараняваш по - малко, да станеш по - отговорна и да си по борбена и силна, защото те познавам и не си такава. И въпреки гадното ти държание, аз се чувствам добре. Жал ми е за мен самата само че не получих приятелството което давах.... Беше готино приятелство бай дъ уей... "


БЕше....

А сега... живота ме зове. Искам да завърша, да имам семейство с най страхотния мъж, и да съм множго щастлива. Мисля че донякъде опазих доброто момиче в мен....

Брагодаря на всички които го прочетоха и не написаха нещо лошо!
Бъдете благословени! всички... и.... нека никога не оставате самотни.... защото имах такъв период... гадно е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0f53232cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една връзка се тества с години, а това, което си преживяла, е само една от изненадите на живота. Ние завършихме преди повече от 20 години, животът ни разпиля, но напоследък се намерихме, благодарение на съвременните комуникации, събираме се и след толкова години имаме много какво да си кажем - приятелството от младежките години не само се е запазило, но и укрепва. Търсим се - било за съвет, за помощ или просто така да се чуем, да питаме кой как е. Пожелавам го на всички. А ти си си поставила чудесни цели, дано ги постигнеш. Относно бившата приятелка - ако е осъзнала грешката си - сама ще ти каже и ти ще и простиш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7a2054ba64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Hямах нерв да го изчета, честно

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 996389f4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, гадно е да си самотен, аз сега съм така... Дано да отмине този период. Радвам се за теб- колкото до приятелката ти- наистина не заслужава. Много си направила за нея, особено в началото като си я търсила, а тя се е отнесла с теб кат с боклук. Както и да е. Дано да сте много щастливи и за в бъдеще с приятеля ти- пазете връзката си от чужда намеса, не се влияйте от чуждо мнение, и най- важното- бъдете честни за всичко, и не крийте нищо; както и- не се отдавайте на ежедневието да ви погълне, а правете мили жестове един за друг! Сесията ще мине, и тогава ще бъдеш свободна да си живееш! Късмет, бъди щастлива, както и сега!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cc8cca8dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,мила!Жалко е че по този начин се е разрушило едно приятелство, но така е .... понякога човек попада на неподходяща компания и всичко пропада!Един ден тя ще осъзнае какъв човек е загубила, но със сигурност никога отношенията ви нямат да бъдат като преди.

Отностно самотата - наистина е страшно нещо и дано Господ ни пази и не ни оставя никога сами!От сърце ти желая да създадеш едно прекрасно семейство с човека до теб, защото това е най-важното в живота!И като човек, наскоро преживял огромна загуба в живота, ще ти кажа : не гледай назад, не се ядосвай за изгубеното приятелство, важното е да сме живи и здрави и Господ да ни пази!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2fbf10bbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Oт авторката: Благодаря за милите коментари, радвам се че успяхте да кажете толкова мили думи, че все още има добри хора....

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 26ec56e29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей. Аз съм на достатъчно години за да ти кажа - толкова много исках приятелка с която да споделяме и да имаме невероятно Приятелство, че сякаш го бях превърнала във фикс идея. И когато се отказх да търся се появи тя - Моята Приятелка с която споделяме не само хубавите неща ..... Тя е прекрасен и толкова невероятен човек - вече сме 7 години приятелки и аз съм Благодарна за този подарък. Наистина си струва да направиш всичко за приятел, но трябва да е еднакво и от двете страни!!!
От сърце ти пожелавам да срещнеш Приятелка, която е за теб това, което си и ти за нея ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 853f5d2c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз винаги съм мислила, че ще продължа приятелството си с единственото момиче, което беше винаги до мен. Но спрях да вярвам в каквото и да било. Няма истински приятели и това е, не мога да повярвам вече на никого. В подобна като твоята ситуация съм, само че тя замина за чужбина. Когато си дойде наскоро - имах чувството, че срещам напълно непознат човек. Тя беше единствения човек на когото се доверявах безрезервно, но всичко свърши. Тя се отдръпна без дори да разбера причината. ДА, говорим си постоянно, но сега тя е най - непознатият човек в живота ми.

Боли адски много, когато загубиш някого, но явно така е било писано. Тя твърди, че не й трябват приятели, гаджето й е до нея, но много бързо забрави дните, в които плачеше на моето рамо заради него. Нищо...болката ми вече е притъпена, но това ме превърна в лош човек, който гледа само себе си и наранява другите...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker