Обичам я, но не мога да си я върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123467)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19117)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, но не мога да си я върна
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 8355 пъти
Здравейте , искам да споделя и моята история. Преди 6 месеца се запознах с едно момиче , още след първата среща разбрах , че тя е човекът за мен. Започнахме да излизаме , забавлявахме се и бяхме щасливи. След време , тя започна да говори за деца , да живеем заедно.

В началото на Декември месец на дядо ми откриха рак на белия дроб. Бях много разстроен понеже той ме е отгледал и благодарение на него съм станал човек. Обадих и се и тя каза , че е в нейна прятелка и няма как сега да се видим. И от тук започна всичко.

След около седмица тя ми дойде на гости , вечерта отмина сичко ОК , да ама не. Тя влезна в банята и тогава телефонът и започна да звъни , 1 2 3 пъти и на 4-тиа пристигна смс. Казах си дай да погледна дали не е майка и (майка и е много притеснителна) И какво да видя , 4 пропуснати повиквания от бившият и прятел + смс как много я обича и така нататак.

Прегледах и указатела и открих , че и тя му пише такива неща от сорта на колко много го обича. Еми полудях , след като излезна от банята и казах , че всичко приключи и да си се връща при него. Тя се разплака и започна да ме моли и да ме обеждава как това не е истина и как вече не го обичала. Казваше ми как ме обича адски много и как искала да бъде с мен.

После се оказа , че в деня в който разбрах , че дядо ми има рак , тя е била с него и ме е лъгала. Еми простих и , тапак съм знам. Нещата тръгнаха отново докато тя не замина за родния си град. Бяхме се разбрали след нова година да отида при нея и да говорим с родителите и да дойде да живее при мен.

Отидох аз там , говорихме , и в деня в който аз си тръгнах тя просто стана друг човек. Започна да се даржи студено с мен, на обажданиата ми да я питам как е ми отговаряше с "какво те интересува" и така нататак. Оправдаваше се , че е изнервена защото е в сесия и трябва да учи.

Прибра се тя като се виждахме всичко беше ОК , обаче както се разделяхме така тя започваше да се даржи студено. Преди около 10 дни , тя незнайно от къде ми е намерила паролата на скайпа и е прочела какво съм си писал с прятел. Аз му пойсках савет какво да направя защото усещах , че нещата не варят на добре. Тя на другия ден ми се разкрещя по телефона , каза ми че не иска да ме вижда и т.н.

След няколко дена оспях да се свържа с нея и тя ми каза , че съм заслужавал втори шанс но тя не искала да ми го даде , защото никога не ме е обичала и едвам изтърпявала докато сме били заедно.

Аз много я обичам и искам да си я върна но каквото и да правя не помага. Тя сега отново е с бившия си прятел, твърди , че са само прятели но се виждат всеки ден. Кажете ми хора , защо след като никога не ме е обичала ми го повтаряше всеки ден , искаше да живеем заедно и така нататак. Не мога да си я върна а я обичам от цялото си сарце. Как да постъпя. Аз съм на 23 години и до сега никога не ми се е случвало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 83436e39dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Научи се да пишеш по-грамотно, тогава върви да обичаш!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 49635fbf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Просто се откажи! Няма смисъл да си причиняваш болка, тя не те заслужава! Знам, че е клише, но си е чиста истина. Отдай сърцето си на някой, който наистина ще може да ти отвърне със същото!
Не губи вяра в жените, не всички сме еднакви!
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6c9bf8ce62
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   За съжаление- още едно доказателство, че живота е гаден! И на мен ми се случи подобно нещо, аз съм момиче, на 21... Щом се е отнесла така с теб, колко пъти те е лъгала, била е с него, замазвала ти е очите, не я търси! Спри да мислиш за нея! Бъди силен и сложи ти края, ще видиш, че някой ден ще се влачи след теб, а дори да не е след теб- ще е след някой друг, и ще и се върне тъпкано! Успех и мисли за себе си, не заслужаваш да си с човек, който не те обича и се държи толкова брутално!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c04654faed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
не искам да те отчайвам, но от това, което си написал, си правя извода, че това момиче не е забравило бившия си приятел. Тя най-вероятно те е използвала, за да го нарани, да провокира вниманието и интереса му и явно е успяла. Не знам колко обича и него, защото това са долни номера, но според мен към теб не изпитва тези чувства, които ти към нея.
Докато сте били заедно те са си разменяли есемеси и очевидно не само това. Възможно е техните да не са го харесвали и тя да е искала да представи нов приятел, за да я оставят намира...

Съжалявам, че това ти се случва в толкова лош за теб момент, дано дядо ти да има късмет и да се справи с болестта. А ти не се отчайвай и според мен не прави нищо, за да я търсиш. Определено нямаш нужда от втори шанс от такъв човек и добре, че си го разбрал по-рано. А ако тя наистина е сгрешила и иска да бъде с теб, сама ще те потърси. Тогава много внимавай ще простиш ли и дали пак ще й се довериш.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 45380a2218
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си усложнявай живота, тази явно е артистка - или дразни бившия приятел, или избива комплекси, но защо да е на твой гръб? Само на 23 си, тепърва ще откриш точния човек.

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 47bdbfc611
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Eе тва е като моята история, заклевам се!

1:1, са кажи че е и от дупница и падам под масата - сигурно съм го писал на сън :Д даже и аз съм на 23 без няколко дена хах
иначе аз кво направих - ми майната му, аз бях за себе си прав, имаше грешки и от моя страна, но я обичах и сега я обичам. просто не се сещам за нея и не мисля за нея.

Oстави я да прави каквото иска и каквото смята за правилно. щом е щастлива без теб, така да е. аз го преодолях, а наистина тя беше първата ми голяма и може би истинска любов, голяма тръшкане беше, голяма депресия, но щом аз успях да го преживея значи всеки може
аре успех :Д

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6c313286bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Абе я се отърви от тази к--ва. Зарежи я. Имай малко мъжко достойнство. Направо ми се повдига от лигльовци като теб (извинявай, но ще го кажа) - прощавате изневери, приемате ги обратно, тя си пише с бившия, но не го обичала...дрън-дрън... хахаха. Глупости. Бий й шута и я разкарай възмможно най-бързо. Все пак си мъж.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 30c3d2eb46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абе човече тя те лъже, зарязва те и ти казва, че не заслужаваш втори шанс?Тая не е редовна бе мой.Нещо като невменяема ти говори.И от къде на къде ще ти вика, че искаш съвети как да си я върнеш?Тая е глупачка от класа.Ако след всичко което се е случило не разбира, че я обичаш значи е брутално глупава.Пък това, че ти чупи стойки и ти вика по телефона направо ме смая.Тя е от тези дето ще си патят и ще се проклинат та глупостта си.Е ако се осъзнае де, защото момичетата като нея намят много умствен багаж.Намери си друга, а не се затваряй в себе си, че ще свършиш като мен - самотен и ненужен на никого.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9269d7877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Баси, колко познато! И на мен ми се случи същото наскоро и го преживях! То депресии, то чудо! Докато един ден не се замислих по сериозно и схванах че просто няма смисъл да се занимавам с нея! Че такива като нея и твоето момиче просто не го заслужават! И знаеш ли какво - в тоя момент се почувствах свободен!!! В смисъл че не си обременявам мозъка в мисли и ядове за нея! И въпреки че сега съм сингъл, хич не ми и дреме за тая! И както в става в приказките тя взе да ми звъни, да се съберем пак!!! Да ама НЕ! Хаха! И ся като се върна назад постоянно си казвам че дъм бил пълен глупак, за това че съм се хабил за няква пикла дето не знае кво иска! И ти ще го осъзнаеш след време :))) Успех ти желая!!!
М25

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cd3608403d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се отказвай, ще ти мине като се появи другото момиче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker