Какво искат жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искат жените?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 16503 пъти
Ето историята, а вие ако можете отговорете на въпроса ми. Семеен съм от 5 г. Преди това с жена ми имахме почти три годишна връзка. Бяхме съвсем обикновено, средно статистическо семейство до момента в който в блока ни се нанесе ново такова, приблизително на нашата възраст. Съвсем скоро станахме приятели и започнахме да се събираме редовно.

Една вечер, няколко месеца по-късно празнувахме рождения ден на съседката. Бяхме ударили по няколко питиета и се поотпуснахме. Съпругът й седна до мен и съвсем неочаквано предложи четиримата да правим групов секс. С жена ми се спогледахме и се разсмяхме, защото решихме, че това е шега. Съседката обаче каза, че ще я направим много щастлива, ако се съгласим. Последваха още увещания от тяхна страна, но не приехме предложението. Обещахме им обаче да го обсъдим насаме.

По-късно в къщи с жена ми разговаряхме по темата. Любопитството и на двама ни беше възбудено, но докато аз бях по-скоро за, тя твърдо се обяви против. Преди време бяхме обсъждали, съвсем теоретично разбира се, каква би била реакцията ни при подобна възможност и тогава тя не беше така крайна в мнението си. Припомних й го и обърнах внимание на факта, че ако искаме да опитаме нещо подобно, те са подходящи за целта, защото са чистоплътни и изглеждат доста добре.
Не постигнахме единомислие и решихме да не бързаме с окончателното решение.

В следващите дни съседите продължиха да ни уговарят, без да стават прекалено нахални. Ние с жена ми все отлагахме разговора докато накрая нещата се разрешиха от самосебе си, не без участието на съседите ни. Една неделя, след обяд жена ми отиде при майка си. Съседът я срещнал, поговорили и като разбрал, че съм в къщи дойде при мен. Приготвих кафе и седнахме да гледаме някакви мачове. Малко по-късно се обади жена му и като разбра, че е у нас след няколко минути позвъни на вратата. Май се беше приготвила за фитнес, защото беше по екип. Поканих я да влезе. Седна за малко и заприказва с мъжа си, а аз загледах мача.

Изведнъж съседът изпъшка и аз обърнах поглед към тях. Жена му беше отворила уста и му духаше. Едновременно ми стана неловко и се възбудих. Досещате се какво се случи. Правихме секс. Вечерта естествено казах на жена ми какво се е случило. Тя направо откачи. Развика се, нарече ме с всякакви епитети..., стана страхотен скандал.

На следващия ден се изнесе и отиде при майка си. След два дни се обади и каза, че ще се развеждаме. И сега идва най-интересното. Жена ми има една най-добра приятелка, която не ме харесва много и няколко пъти опита да ни скара докато бяхме гаджета. Жена ми разговаряла с нея и всичко й разказала. Естествено поискала и нейното мнение, като очаквала приятелката й да я подкрепи. Да ама не! Приятелката й казала, че е глупаво да се отказва от такова нещо. И не само това. Признала й, че с нейния мъж също си падат по такива развлечения.

Как ли е реагирала на това жена ми?!?Бих дал много, за да видя какъв е бил този разговор и как е протекъл, за да претърпи жена ми такава метаморфоза. Както й да е. Жена ми отново се обади и каза, че е размислила, но че трябва да гооврим. Е! Говорихме. Жена ми не само прие да правим секс със съседите, но след няколко седмици предложи най-добрата й приятелка и нейния мъж също да се включат в групата. Е, включиха се! Сега всичко е мирно и спокойно. От време на време шестимата се събираме и лудуваме. Приятелката на жена ми вече е и моя приятелка :) Само дето не мога да кажа, че още сме обикновено, средно статистическо семейство.

Сега вие имате думата. Надявам се да успеете да отговорите на въпроса ми. Аз вече се отказах! Ще се радвам на ползотворни коментари, въпреки че няма как да спра и обидните.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7f86540edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом няма наранени и всичко е ясно помежду ви, без тайни и подмолни игри, значи всичко е ОК.
Какво искаме, а? Хммм, трудна работа да разбереш, то на самите нас ни е трудно, та на вас ли? Сложно нещо е жената, но и вие именно за това ни обичате:)
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1692b7a47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм, не съм господ да ви съдя, но как ще отглеждате децата си? Има ли значение кой ги е направил и кой ще ги гледа? И как ще им обясните модела си на семейство? А какво ще правите, когато се появи ревността, което е неминуемо? Какво искат жените ли - в случая май да бъдат манипулирани, щом за твоята мнението на приятелката и е обърнало изведнъж наопаки иначе толкова категоричното и решение. Колко тежат обаче твоето мнение и желание? Пиши все пак как се развиват събитията. М47

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 68734959af
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Жените мислят едно,казват друго,а искат да направят трето.Често си остават само с искането.Имай предвид този факт.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 95e8b9f803
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да ви съдя, но съм сигурна, че рано или късно съпружеските отношения в ''шесторката'' ще пострадат. За добро или зло човекът е така устроен, че сексът и любовта вървят ръка за ръка и ако днес все още всичко е забавление, един ден може да разруши чувствата между вас.
Това е моето мнение. Такива неща се опитват 1 път и се спира... Другото е само надолу....

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 420c4a6163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това което ви се случва, може да не подмине повечето животински видови, но вие все пак сте човек, и като здравомислещо същество трябва да прецените дали вашето поведение би могло да бъде пример на бъдещите ви деца и как бихте реагирали ако вашата дъщеря прави групов секс ? Ок, Рано или късно ще се наложи да смените жилището си и да пренаредите пъзела с вашата обща жена и вие нейният скоро напълно емоционално объкан и амортизиран мъж.

До тогава ви съветвам да разредите среите от 3 ти вид и да подарите роза на жена си. Идете на кино, театър и прочетете хубава книга. Върнете се към простичките и стойности неща в живота за да запазите не само брака си но и себе си

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3c182cf00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Според мен, вървите надолу. Помни ми думата, че ще стане играчка-плачка. Ти си постъпил като много глупав мъж. Жалкото е, че си направил от една стабилна жена курва. Грях ти е, знай си го.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fd95c3f5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В днешно време сексуалните възгледи, любопитството и сексуалният интелект като цяло са доста разкрепостени. Аз също нямам задръжки в секса.

Какво искат жените не знам до ден днешен. Тук не мога да ти отговоря или да дам някакъв съвет. Относно това което се е случило няма нищо лошо. Ако допада на всички ви правете го, когато има възможност. Единственият проблем е, ако между някой се образува искричка и тя распали някакви чувства. Тогава ще се развалят офицялните двойки и ще стане кофти. Дано не се стигне до там. Успех!!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b93cdb5996
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ами аз съм жена и мога да ти кажа със сигурност, че не искам това, което вие правите. Не бих искала никога да имам такова "разкрепостено" семейство. Може и да съм старомодна, да, макар да съм на 21, но никога не бих искала да се чувствам като секс играчка, мъжът ми да гледа как друг човек ме *** и нищо да не му трепне, да не направи нищо по въпроса. Това за мен е липса на чувства и характер! В едно семейство, ако не ти стига това, което ти дава половинката ти, защо сте семейство изобщо? Аз искам да знам, че човекът до мен ме обича и уважава. Искам да е мил и нежен и да иска да е само с мен във всяко едно отношение. Дано още има и такива мъже, а не само като теб, че сигурно ще си остана сама :)))))

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3be9e0ed7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ако тоя гнусен помиар ми беше мъж , щях да се гръмна !Жалко , че жената се е подвела , а можеше да остане стойностна.Жалко , че жалката паплач подвежда и хората , които държат поне малко на себе си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 66be9bdca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Cупер яко!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 97c2a5d89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Как я е убедила,никой освен нея нама да ти каже .Но между вас нещата ? Жените, в 99% от случаите ,когато правят секс влагат чуства(освен проститутките,разбира се).Ако правите секс с още хора, към кого точно са насочени нейните?Как се чуства тя самата?Най-голямата грешка би била ,ако го прави,защото се стрхува да не те загуби,ако се чуства притисната от теб,защото рано или късно ще те остави.
Жените имат нужда да бъдат обичани ,рядко жена би се съгласила да прави групов секс, защото това ще я срине емоционално .Дори да не ти го казва ,едва ли е щастлива.

Не те осъждам ,но добре си помисли дали си заслужава .Когато я гледаш с други мъже,нищо ли не трепва в теб?А тя как те гледа,след като си го правил с другите жени?Ако не ви пука ,значи между вас нищо не е останало

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8cf53780c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм жена и не искам съпругът ми да прави любов с друга, независимо пред мен или без да знам. Ако сме група, на мен може и да ми е хубаво, но пак ще ме изгаря ревността. Затова съм против.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c1a4aaa544
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Сега се забавлявате и ви е хубаво, но рано или късно ще ибухне бомба. УБЕДЕН съм в това. Нагона ти е изиграл лоша шега, трябваше да си повече мъж и да се държиш достойно. Ти предлагаш жена си? Това харесва ли ти? Или да не останеш по назад от съседа? Ами ако съседа ти утре пусне неговата да му изкарва пари с тялото си и ти ли ще направиш това с твоята.Ако ти харесва групв секс, пусни си порно и гледайте. Като мине още малко време и се разсмърди пиши тук, ама си кажи истината, щото съм 100 % сигурен в развръзката

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c00f07d3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не, не!Хора, помислете и от друга страна- Той пита какво са си говорили двете , че тя се е съгласила!Според мен този мъж не е успял да убеди жена си да го направи и търси аргументи и тактика за да го постигне!Ако имаше резултат,който да го удоволетворява,нямаше да се интересува толкова от разговора!Авторе, стегни се малко!Не е необходимо да правиш всичко,което гледаш по порнофилмите в живота!На онези им плащат за да го правят,ако толкова ти се прави групов секс се хвани с някой приятел и отидете при проститутки,платете си и вижте как е,но не разбивай психиката и нервите на жена си.Не я принизявай до ниво долна к...ва,за да задоволиш любопитството си.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a99199455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Браво номер 14. Дано този несретник се чукне в главата. Абе човек не се ли сещаш кво са си говорили. Оная си пада по теб и е курва и за да те чука е навила жена ти.Сигурно и е казала че ти така или иначе си го направил, по добре да е и тя там, да не те загуби.....Голяма ГРЕШКА

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 74a25f187e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аааххахаха байке май много порно гледаш!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До № 8: Панта рей..., са казвали древните. Преди време жените не са имали право дори на глас, а днес... :) Защо да не обичам жена си? Точно обратното. Мисля си, че по някакъв начин това е възможно най-голямото доверие, което може да има между двама души. Спорно, но така мисля. И защо удоволствието непременно трябва да е свързано с любовта? Всеки ден се откриват нови и нови неща. Защо и в тази област да не е така. Трябва да остане непроменена завинаги според теб?!? Става дума за удоволствие, а не за правене на деца все пак. Дълга тема.

Благодаря на № 9 за определението "помияр". Само з апротокола ще уточня, че не ровя в кофите, не тичам на четири крака и не лая по колите :)

До № 13: Мисля, че аргумента "ако някой тръгне да се дави и ти ли ще тръгнеш?" е слаб. Всеки човек сам определя кои граници е готов да премине и кои не. ОК. Ще драсна някой ред, но едва ли ще се забележи сред толкова нови теми.

До № 14: С проститутка! Липса на всякаква фантазия, да не говорим за старание и т. н. Нека уточня! Преди да се запозная с жена ми съм имал известен опит в тази насока. Поради това и не съм я притискал непременно да го направим. Дори бях готов да си понеса последиците от грешката, която направих. В интерес на истината май тя се оказа любопитната :) Нека последното не звучи като негативна оценка за нея.

До № 15: Не! Не се сещам.
А и ти май не четеш написаното. Вече казах, че приятелката й въобще не ме понасяше. И още нещо. Не съм на 14 и познавам някои от чертите на т. нар. от теб курви. Приятелката на жена ми не притежава от тях. Освен това, имам въпрос към теб. Какво имаш против курвите? Да не би да не ти пускат? Лично аз ги харесвам :) Не харесвам номерата им ;)

До № 16: Не знам много ли е. Въпрос на критерии. Не познавам мъже, които да не го правят. Смятам само, че не трябва да се прекалява. както с всяко нещо разбира се.

До № 2: Не съм казал нищо за деца. Откъде ги взе и ги намеси тук? Ревност?!? Жена ми да не е предмет. Ако не иска/иска нещо откъде на къде ще я принуждавам да върви портив себе си. Харесвам я каквато е и не мисля да я променям по някакъв модел. Обикновено решавам проблемите когато възникнат. Да се притеснявам, че е възможно да възникнат? Ами ако не възникнат? Глупаво е и води до неврози.

До № 4: Съжалявам, че ти противореча, но много отдавна секса и любовта не вървят ръка за ръка. Поне не винаги. Просто това за което говориш е идеалния вариант. Затова е и така краткотраен когато се случи.

До № 5: Децата ми ще имат право на избор не само по този въпрос.

До № 6: Жена ми не е курва. Провери значението на думата в речника. Като си помисля, дори и да е такава, по-горе вече уточних, че харесвам курвите. Благодаря на № 7 за толерантното отоншение :) И накрая до № 1: ЧИЛИ, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРА. ТИ ЕДИНСТВЕНА ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСА МИ, А НЕ СЕ ВПУСКАШ В ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО ОСЪДИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ. ТОВА МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА, ЧЕ СИ ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА. ОЩЕ ВЪДНЪЖ БЛАГОДАРЯ! ЖЕЛАЯ ТИ КЪСМЕТ!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a99199455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ПРИЯТЕЛКАТА НА ЖЕНА ТИ НЕ ТЕ ПОНАСЯ, НО С УДОВОЛСТВИЕ ПРАВИ СЕКС С ТЕБ...Е ТОВА АКО НЕ Е КУРВА?
ВИДИМО СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ И СЪЩЕВРЕМЕННО ДОСТА СТРАНЕН.ОПИТВАШ СЕ ДА РАЗБЕРЕШ ЖЕНИТЕ, А ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ЖЕНИ СЕ ОПТВАТ ТЕБ ДА РАЗБЕРАТ?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До № 18: Предполагам, че отговарям на термина "интелигентен мъж", но държа да уточня, че съвсем не съм така сложен за разбиране. Старая се да разсъждавам просто и логично и да използвам разбираеми аргументи когато е необходимо. Освен това отношението на приятелката се промени :) Колкото до понятието "курва" мисля, че аргумента поради който го използваш е слаб и то много. Цитирам: "ПРИЯТЕЛКАТА НА ЖЕНА ТИ НЕ ТЕ ПОНАСЯ, НО С УДОВОЛСТВИЕ ПРАВИ СЕКС С ТЕБ...Е ТОВА АКО НЕ Е КУРВА?" Я си помисли колко пъти си чувала изрази от рода на: " Моя не мога да го понасям вече", "... за нищо не става", "... отвращава ме", "... освен да ме дразни, друго не може" и т. н. Въпреки това същите тези жени правят секс с мъжете си.
По тази логика излиза, че всички те са курви. Поправи ме ако греша!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a6ac8c0bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Дори и да не съм 100% съгласна с автора, искам да го поздравя за добре аргументираните коментари! Браво! Харесвам хора със собствен стил и индивидуално мислене. Точно такива хора ми се иска да има повече. Светът принадлежи на силните!!!
Ж. 25г.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f5bedf34b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Да, "Панта реи", са казали древните, а Оскар Уайлд е дал много кратък и конкретен отговор на въпроса ти. Та, "Жените трябва да бъдат обичани, не разбирани." :)
Аз сама не се разбирам по някога, но така сме създадени, това е чарът ни. А груповия секс си е въпрос на избор и...уважение.

Мегън

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a99199455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До автора: О, да със сигурност отговаряш на термина "интелигентен мъж", но защо на моменти оглупяваш така?Какво значи –„Освен това отношението на приятелката се промени”.Естествено че ще се прмени, след като вече сте интимни.Замислял ли си се някога дали тази приятелка не е влюбена в теб или поне да те харесва? Много интересно как така не те понася и изведнъж е готова да си легнете.Жените влагат чувства в секса...Но се отклоних от темата. .Извини ме.В крайна сметка щом ви харесва правете го,но аз съм почти убедена че няма дълго да продължи.Много простички думи е казал някой-„Орташката работа не е работа...”То и при вас си е така.P.S. Колкото до онези жени,които казват-" Моя не мога да го понасям вече", "... за нищо не става", "... отвращава ме", "... освен да ме дразни, друго не може" и т. н. И пак си лягат с мъжете в известен смисъл са си курви. Ти много лично приемаш и се обиди, струва ми се заради приятелката? Курва си е професия,Има много други думички с които може да се обиди жена с по фриволно поведение.Хайде забавлявайте се и не се сърди? Поздрави

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Благодаря на № 20 за толерантността. Желая ти късмет № 20! Мегън, благодаря ти за искреността! Не се притеснявай № 22! Не си ме обидила. Напротив мисля, че си съвсем коректна в мнението си. Може би не подбираш най-точните думи, но това предполагам е следствие на по-голямата емоционалност, която е характерна за жените. Предполагам че си права и за това, че няма да продължи дълго, но, както е казал един приказен герой "..., колкото- толкова"..., всъщност той май беше казал "..., колкото повече толкова повече". Това е по-подходящия израз в нашия случай :)

И още. Няма как да не оглупявам на моменти! Все пак съм само мъж! Колкото за приятелката и хипотетичните й чувства, смятам, че устата й е дадена и за да говори с нея. И накрая, ще си позволя да те поправя. "Курва" не е професия, а състояние на духа или мироглед, ако предпочиташ. Професията за която говориш се обозначава с думата "проститутка". Дано не съм те засегнал! Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a99199455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До автора: Не си ме засегнал, все пак сайта е анонимен и предразполага още повече хората да бъдат откровенни, а аз харесвам именно такива, които говорят директно и откровенно.Между курва и проститутка разликата е въпрос на изразяване, но това си е моето мнение.

Колкото до -" приятелката,хипотетичните й чувства и устата дадена и да говори " - едва ли ще ти признае, все пак е приятелка на жена ти.Между другото прави ти чест, че четеш мненията и отговаряш по мъничко на всички, оценяваш труда, който са си направили да ти дадат съвт, независимо дали ти харесва или не.Благодаря ти Мечо Пух :-))) Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e0c01fc9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Знаеш ли, това че имаш "доверие", че "жена ти не е предмет", че се радваш на нейното удоволствие, ми се струват пълни глупости. Ти просто не я обичаш, макар че си мислеш това и знаеш ли защо, бил си готов да си понесеш последствията, тя да те напусне и все още си.

Ето това е отговора, мисля че си поставил секса и удоволствието преди връзката ти- не казавам брака.
Мисля, че няма чувства от твоя страна към жена ти, може би има, но като към добра приятелка, позната, но не и любов. Не познавам хора, които обичат и могат да споделят. Ако не си изпитал истинска любов, няма да ме разбереш.

Ти си егоист, завършен при това. По-добре е да си обичал веднъж, отколкото да си опитал всичко в секса. Това, което ме смути докато четох постовете ти, е че не изпитваш никакви съмнения за това, никакви угризения, нито притеснения за последствията, което е сигурно, че няма никакви емоции, пълна липса...

Такъв секс, не заздравява връзката. Ще изрови пропаст, която няма как да запълните. Дори и да живеете заедно, ще сте си сами. Жалко е, че дори не разбираш половината от коментарите и отново ще се повторя, защото няма чувства.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Моля № 24, пак заповядай. Смятах, че ще остана анонимен, но ти ме разкри. Дано не посегнеш на гърненцето ми с мед :) ГРРРРРР :) Мечо Пух
Благодаря и на теб № 25! Всеки има право на собствено мнение, но с твоето ще си позволя да не се съглася. Не мисля, че можеш да правиш изводи за МОИТЕ чувства изхождайки от ТВОИТЕ! Най-малкото няма да са точни и коректни. Освен това, позволи ми да знам по-добре от теб какво изпитвам към жена си.

Колкото до готовността да бъда напуснат, тя се основава на възпитанието ми. Научен съм, че щом съм имал смелостта да направя нещо, трябва да имам и смелостта да опнеса последиците от него. И още. Не отричам, че има известна доза егоизъм в мен, но мисля, че у всеки я има. Обратното не е нормално и не води до нищо хубаво. "По-добре е да си обичал веднъж, отколкото да си опитал всичко в секса.", казваш ти. Аз пък мисля, че ОЩЕ ПО-ДОБРЕ Е ДА ОБИЧАШ И ДА ОПИТАШ ВСИЧКО В СЕКСА. Извини ме, че ти противореча по този въпрос. Затова ще се съглася с теб по следващия. Наистина не изпитвам съмнения и угризения за нещо, което вижадм, че поне на този етап харесва на всички, които участват в него. Колкото до половината коментари дето не разбирам..., разбирам ги и то добре, но не разбирам негативното отношение в тях. Все пак никого не карам да следва примера ми. А за пропастта не се притесянвай! Ако няма друго ще я запълним със секс :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1ef5bcc31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Даваш аргументи защо и как и поне аз разбрах, че имаш самочувствието на "интелигентен" (каквото и да означава това) мъж, но мисля, че все пак си страхливец, който не смее да назове нещата с правилните думи.
Не мисля, че тук става въпрос за жена ти, какво иска или не. Нали?!
Ако не зададеш правилно въпроса, няма да получиш отговори и не само тук!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a99199455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До автора:
Ооо каква несъобразителност от моя страна, моля те да ме извиниш.Сега вече наистина всички разбраха кой си и току виж се кандидатирали за гърненцето ти с мед

Сега сериозно: Истината е. че не те разбирам , всъщност не разбирам и жена ти как така изведнъж се е навила,но не те упреквам,в крайна сметка това си е вашето семейство и последиците ще си бъдат за вас.
Говорих с един приятел на тази тема и изненадващо за мен, той ми каза, че стига жена му да иска и това да и доставя удоволствие не е против дори да я гледа с дриги.Аз се шокирах , защото не очаквах точно той да ми отговори така, още повече той обожава жена си, обича я много, направо я боготвори.За мен е невероятно,но е факт.
Забавлявайте се Мечо Пух :-))))

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До № 28: Прочети пак въпроса ми. Струва ми се, че говориш за нещо, което интересува теб, не мен. Колкото до страхливеца, може би е добре да си припомниш определението на тази дума. Разбира се друг е въпроса, ако целта ти е да ме обидиш. И последно, в повечето случаи задавам въпроси за това, което ме интересува. Не мога да отговарям за това, което някой друг смята, че всъщност ме интересува.

До № 29: Извинена си! За гърненцето на се притеснявай! Ще си го пазя :) Ами нали това и аз се чудя! Тя как се нави?!? Мда, дори най-близките ни хора са в състояние да ни изненадат, стига да зададем точните въпроси, в подходящо време и на подходящо място :))) И естествено да сме готови да чуем отговорите! Обещавам! Ще се забавляваме! Успех и на теб

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Както винаги, "моралистите" не пропуснаха да се нахвърлят върху човека! Бил изрод, бил страхливец, не обичал жена си... БЛА, БЛА, БЛА. Човека си е точен и за разлика от вас, "моралистите" има смелост да осъществи това, което иска. Не е изнасилил, не е откраднал, не е започнал война. Я се скрийте някъде и тихичко завиждайте!

А на теб приятелю хич да не ти пука! Аз и съпругът ми ми имаме подобен род преживявания от 9 години и връзката ни не само не се разпадна, а се и укрепи. Въпрос на нагласа, любопитство и светоусещане. Дръжте на хигиената и няма от какво да се притеснявате! Успех! Жена на 35 и мъж на 44.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e10dbd799d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   до 32: :))) Защо си мислеш, че моралистите ще ти завиждат ?! За тях, това е гадно.
Изглежда, че живеем с различни ценности...
Правете си каквото си искате, важното е да не се срещаме :)))

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8cf53780c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   №32 просто няма начин да приеме различно мислещите от нея и пак лепи етикета "моралистите". Такива като теб, дето искате да си наливате мазни приказки в ушичките и да се ласкаете един друг си направете собствен форум, обаче там няма да ви е интересно, защото няма как да се заяждате с другомислещите. Тука влизат всякакви хора, с различни нагласи за живота и с различно мнение и го дават, така както ти даваш твоето. Коя си ти, че си готова да санкционираш всеки, чийто коментар не те кефи.

Към автора: Забавлявай се както ти душа иска. Явно го правиш. Не се опитвай да разбереш жените, няма начин да стане...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Благодаря № 34. Ще се постарая да следвам съвета ти :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ей, приятел! Първо правя ти евала на това, което си постигнал. Човек трябвада преследва целите си! Евала и за начина ти на мислене! Открояваш се сред подвизаващите се из сайта. Държиш на мнението си и не обиждаш, въпреки че много от коментарите са обидни. Смятам, че един истински мъж се държи точно по този начин. А сега на въпроса ти. Най-вероятно жена ти е разбрала, че само ще изгуби, ако не опита напълно "законния начин" на изневяра, който си й предложил. Въперки че не мисля, че това е изневяра. Според мен това е отговора на въпроса ти. Късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Приятел, каквото и да си мислиш едва ли някога ще узнаеш отговора на въпроса, който задаваш. Той наистина е интересен, но има само две жени, които могат да отговорят на него. По всичко личи, че те не желаят да го направят. Следователно никой от присъстващите тук не би могъл да ти помогне с друго освен с някакви произволни предположения. Не мисля, че за теб има някакво значение този отговор. Получил си каквото искаш, наслаждавай му се! Не е кой знае каква перверзия, че да те плюят толкова от коментиралите, но какво да се прави? Има хора които завиждат и такива, които не смеят. Заедно образуват доста голяма група и сам виждаш отношението им към теб. Според мен си достатъчно готин и не виждам причини да ти пука от това, че някой те плюе и не одобрява поведението ти. Щом това, което правиш не влиза в графата "криминални деяния" няма причина да обръщаш внимание на такива коментари. Бъди здрав!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   37 е абсолютно прав! Автора е готин и мисля, че не трябва да му пука от обидите на тъпаците, които са го плюли. На повечето от тях им се иска да имат неговата смелост и поведение, но знаят, че това никога няма да се случи. Затова са и така злобни. А на въпроса, който поставяш мисля, че отговора е, че жена ти прекалено силно се влияе от приятелката си. Това е. Тривиално е, но е най-близко до реалността. Желая ти успех приятел. Бъди здрав и тъпкано връщай на приятелката на жена ти за опитите й да ви скара :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Братче, голям пич си. И аз опитвам да навия жената за тройка, ама все удрям на камък. Запънала се е като магаре. Май ще трябва да го правя с някоя друга, въпреки че няма да е същото. Голям късметлия си. Завиждам ти! Със здраве!
Тони 28

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a4bc08362d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Номер 38, къде видя злоба? Аз лично видях злоба само в един коментар, където бе спомената думата "помияр".. Както и да е. Аз се смятам за широкоскроен човек и много рядко критикувам някого. Няма да го направя и сега, макар че описаното от автора е извън границите на моята ценностна система, ако мога така да се изразя. Все пак, всеки има правото да прави онова, което му се харесва. Не разбирам само защо има жени като съпругата, която упорито е била против, а после изведнъж се съгласява. Или е прекалено зависима от мнението на другите, или е страхливка, заплашена от възможността да загуби съпруга си. И в двата случая не е добре за нея. Показва слабохарактерност и липса на самоуважение.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Прав си. Вече не сте средно статистическо семейство. Аз лично не бих споделял жена си с друг, нищо, че сме семейство само от две години. Едва ли ще променя мнението си и в бъдеще. Надявам се и жена ми да мисли като мен, че то виж какво става навън. В интерес на истината, ако се абстрахирам от възможността да ми се случи на мен, трябва да призная, че сякаш има логика в подобно нещо. Ако сте близки приятели и се уважавате, поне ще внимавате да не си натресете някоя болест. Знам ли? Ама аз не бих го направил. В случая ще се присъединя към мнението на тези, които казват, че това си е ваш проблем и щом няма наранени, не виждам какво би могло да ви спре, без значение одобрението или неодобрението на околните.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3135a807d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   41, "страх лозе пази!", нали, батка?
Включително и страха от това, че може да ви хареса ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Вярно е 42, страх лозе пази. Ама нали все нещо трябва да го пази, че иначе...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Отговорът на въпроса ти е страшно лесен! Жените искат колкото се може по-голям и дебел член поставен върху дебел пласт банкноти!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b4e92d01f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Мога само да ви завиждам. От година врънкам жена ми за групов секс с друга двойка а тя не ще и не ще. Предалгал съм и да я оправим в тройка с друг пич. И това не ще. Радвай се на късмета си и гледайте да не прецакате работата с интриги. Успех от мен!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0b57113f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Зад всяка кучка стои мъж, който я направи такава.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 210487e8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Жените искат да бъдат оставени сами да вземат решения. Ако с твоята жена случаят е такъв, а не е било някакъв вид манипулация, значи всичко ще е наред, енджой:) Все пак не е зле да имзш предвид, че -" Българската работа започва зле организирана и завършва със скандал" .

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2ad1d47ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Пич, много си тъп. Изчукали са жена ти пред очите ти, а ти не само че не се чувстваш жалък след това, ами и споделяш чисто мъжкия си срам в публичното пространство. Ама че си мижитурка :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f8ab47400f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Мечо Пух, в много теми представяш семейството си като достойно за пример едва ли не, а се оказва, че за единия секс си готов то да бъде разбито...
Не става въпрос за това да си приемаш последиците, а това, че ти самият си избрал да рискуваш и изобщо не ти пука. Предполагам, че жена ти ти се връзва не само за това и че до голяма степен това е причината да си правиш каквото си искаш и да си мислиш, че си открил това какво трябва да се прави във всеки един момент.
Разбира се, че хората си имат нагона, но чак пък 6-ци и не-знам- си какви още оргии... :) Който иска да си говори за разкрепостеност, но това където и да го кажеш, хората никак няма да те приемат. ;) Май вече няма за какво да ти се четат коментарите. ;)

П. П. Като искаш да пробваш всичко в секса и жена с жена ти се струва много забавно, пробвай да видиш дали ти с някой мъж няма да ти се стори забавно. ;) Ще се и похвалиш с нещо ново в секса ;).

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   № 50 - 100 % сигурност няма никъде по света. Ако предците ни не бяха рискували да слязат от клоните сега щеше да пощиш някой шебек и да дъвчеш уловените бълхи. Естествено, че рискувам, как иначе. Който тегли заем за жилище - рискува да загуби жилището. Който се качва на кола, самолет, кораб и др. - рискува да не слезе жив от тях. Който се жени - рискува да се разведе. Който яде и пие - рискува да се задави. Който прави деца - рискува да станат престъпници. Който ходи - рискува да падне. Изобщо ВСЕКИ РИСКУВА и това е един от начините, по които се развива човечеството. Тук въпросът опира до това какви/кои граници си готов да преминеш и кои - не. А това, както съм го казал по-горе всеки сам избира.
Как реши, че съм открил какво трябва да правя във всеки един момент. Ако това е така бих патентовал НОУ ХАУ-то и бих станал милионер.
Колкото до нестандартния секс - с изненада ще се увериш колко хора се интересуват от него и го практикуват, следователно го приемат.
Определено не държа да ми четеш историята и коментарите ми, щом те дразнят. Не това е причината да ги публикувам.
Относно послеписа - отново опираме до границите, които човек САМ решава дали ще премини или не. Тази граница със сигурност няма да премина. Виж при теб нещата може и да стоят друго яче, щом подобни мисли минават през главата ти, че дори ги предлагаш и на други хора. Това си е чиста пропаганда на хомосексуални взаимоотношения.
И накрая. Защо и как реши, че се хваля с това, което правя? !? Знам, че не всички хора приемат такъв вид секс и затова единственото, което направих бе да задам конкретен въпрос. А ти, както и останалите противници на нестандартния секс обаче не говориш по въпроса ми, а си развиваш теории, които нямат нищо общо с него и интересуват теб! Като имаш желание за нещо подобно - пусни си тема и си коментирай със съмишленици. Аз не те обиждам. Ти защо го правиш? Толерантността е качество на цивилизованост. Неприемането на различните - води до проблеми. Пък и нали не съм те принудил да четеш написаното от мен, сам си го направил. Бъди цивилизован, ако обичаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4e5e8e163b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Според мен, няма нищо лошо в това което правите. На който не му харесва, да не го прави!
Скоро познато ни семейство ни направиха намек за групов секс. Обсъдихме го с жената. Аз бях навит, но тя не и така работата пропадна.
Извивини ме за любопитството, но просто заради статистиката. Когато правите групов секс, жените ви правят ли секс помежду си? Т. е. жените ви станаха ли бисексуални вседствие на груповия секс?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a4fcb02ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   За статистиката - нито жените ни, нито ние станахме бисексуални. Вярно, опитаха няколко пъти да се стимулират самостоятелно и на нас гледката ни хареса, но на тях изживяването явно не им допадна особено. В момента имаме ясни правила и ги спазваме когато се събираме. Сигурен съм, че правилата са един от важните фактори всички да сме изключително доволни от груповите ни събирания.
Бъди здрав 53

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker