Споделено - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Споделено
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3597 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя нещо, което ме тормози от известно време, а няма на кого да кажа. Преди около три седмици се разделих с моя приятел. Нашата връзка не беше много продължителна, но аз много се влюбих в него. Имала съм и по-дълги и по-кратки връзки, но тази сякаш беше по-различна, по-истиска, по-красива от всичко, което съм преживявала в любовта. За съжаление характерите ни не си паснаха. И двамата сме инати, заядливи и емоционални, на всичкото отгоре сме от различни градове и нямахме възможност да се виждаме всеки ден. Не е имало изневери и забежки, въпреки разстоянието. Сигурна съм в него. В това отношение е коректен, а и аз. Обаче тези наши буйни нрави съсипаха всичко хубаво. А си мислих, че връзката ни има бъдеще, защото и двамата сме сериозни, отговорни и отдадени. Не познах. Недостатъците надделяха над качествата.

Мъчно ми е, че го няма и вече не се чуваме даже. Обичам си го. Ще ми се да му се обадя и да си простим, но знам, че дори и пак да се съберем, рано или късно ще се скараме пак и пак ще сме в същото положение като сега. Той не може да се сдържа, аз също. Непоправимо е, колкото и да опитваме.

Сигурно се питате защо няма на кого да кажа. Не е защото нямам приятели или близки. Имам, но когато отворя темата, за да си изкажа колко ми тежи от тази невъзможна любов, всички започват да правят физиономии и да омаловажават болката ми, като си мислят, че не е истинска. А тя е толкова истиснка, че чак пари, очите ме болят вече от сълзи, всеки ден си плача и с каквото и да се захвана, за да не мисля, не ми се получава.

Имам един приятел от мъжки пол, с когото си споделях преди проблемите, но наското разбрах, че имал чувства към мен и затова ми се струва некоректно от моя страна да плача пред него за друг и да се оплаквам. Това момче знае, че може да има само приятелство между нас, изяснили сме се и той не нахалства, държи се приятелски и компанията му ми е приятна. Та пред него не мога да разкажа, какво ме тормози. Пред най-добрата ми приятелка също не мога да кажа, защото ще тръгне да ме влачи по разни кръчми и дискотеки, не приема отказ... или ще тръгне да ми търси гаджета, за да се успокоявам. Просто тя си е такава, не подлежи на контрол. в сремежа си да помогне, прави неща, които не искам и от които нямам нужда. Със семейството ми не искам да споделям - те са страхотни, но знам, че си имат своите проблеми и не искам да ги натоварвам и с моите любовни мъки.

И така.... от както започнахме да се караме с вече бившият ми приятел, няма ден в който да не съм плакала и да не съм се измъчвала, а по принцип съм силен човек, оптимист, трудно може някой да ми развали насторението. Той се справяше отлично с тази задача. Разделени сме вече и няма шанс да сме заедно, не е здравословно и за двамата, не е щастлива любовта ни, въпреки, че е споделена. Знам, че съм още млада(20) и ще ми мине, но в момента ми е толкова много тъжно... иска ми се да не го бях срещала, макар да зная, че след време ще е хубав спомен за доброто старо време и някакъв вид опит.

Това е от мен. Съжалявам ако има грешки или разхвърляни мисли и ви благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 960ce40424
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.
Да, лесно щеше да ми е само да кажа - "абе млада си, ще забравиш!" Но ти не искаш това. Само едно изтъркано: Времето лекува и наистина е така! Няма да занимавам авторката и останалите посетители с личната си история, която се доближава до написаното, а само едно ще кажа - важно е, че си осъзнала това което можеш да оправиш с един телефонен разговор е лесно и примамливо, но после? Пак същите проблеми и омагьосания кръг?! Стискай зъби и ще отмине, а знам как Боли ..... Но такава постъпка е присъща на силен човек. Късмет от мен.
К.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1c527da9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето лекува. Ще позараснат раните, но трябва да мине време:) Всички имаме по нещо, което скришно носим през годините, без на никой да знае за него. Пеем, смеем се, работим и се любим, но то си стои неизменно в нас. Ще се научиш и ти да го носиш и да живееш въпреки всичко:)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 95443cbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хей детенце, ОБАДИ МУ СЕ, АКО НЕМОЖЕШ ДА СПРЕШ ДА МИСЛИШ ЗА НЕГО.толкова си млада, изживей си любовта, живота е пред теб, ако не съвсем не върви, ще се разделите, ще срещнеш друг...Но щом толкова го обичаш ако и той те обича опитайте отново.Може пък да си улегнете в характерите и с времето да изгладите отношенията си.Ние с моя съпруг се карахме денонощно, дори и в деня на свадбата излезнахме на вън да спорим...Улегнахме, напасвахме си характерите, щастливи сме, обичаме се още.ЗА ДА ИМА ЕВОЛЮЦИЯ, ТРЯБВА ДА ИМА РЕВОЛЮЦИЯ.Запомни това :-) Желя ти щастие и любов с твоята обич

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b0700dc2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз пък няма да те убеждавам, че времето лекува, защото аз самата не го вярвам. Обичам човек от близо 9 години. Връзката ми с него е невъзможна. Също ни разделя разстояние. Обаче през всичките тези години съм го обичала истински. Нито "невиждани очи се забравят", нито "времето лекува". Любовта трябва да се изживява. Послучай жената с коментар номер 3. Няма да сбъркаш. По-добре да си опитала и сгрешила, отколкото да съжаляваш цял живот за това, че си загубила нещо истинско. Защото може никога да не обичаш отново по такъв начин. Така се случва и при мен. Дай всичко от себе си и не се отказвай с надеждата да ти мине! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 95443cbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ЩАСТЛИВ Е ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ ДА КАЖЕ- "АЗ ИЗЖИВЯХ ИСТИНСКА ЛЮБОВ" МАЛКО СА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ТАКАВА ГОЛЯМА, СИЛНА И ИСТИНСК ЛЮБОВ. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ КАКВОТО И ДА СТАНЕ. МЛАДА СИ, ИЗЖИВЕЙ СИ ЛЮБОВТА

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 95443cbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много ми хареса това на номер 3 -" ЗА ДА ИМА ЕВОЛЮЦИЯ, ТРЯБВА ДА ИМА РЕВОЛЮЦИЯ" Замисли се, карат се и спорят тези, които се обичат най-много. А да не би еднообразието и скуката да са по хубави?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b7acae9b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Времето лекува"- това всеки го е чувал, но никой не го е видял. И как по-точно лекува-никак, просто идва следващият. Не си губи времето да плачеш-ако има възможност да се съберете отново, я използвай. Времето тече, а като си затворена, мъж през прозoреца няма да влезе. Успех и любов :)
ХХ

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9a37265356
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да не сте от зодия овен или рак.между тези зодии не се полу1ава разбиране само инатлък.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 31c65ae053
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе я се събуди!Стига си циврила!Ако се обичахте толкова нямаше да се карате.Ясно?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fb5313f03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста грубо номер 9.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 295b010fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автрорката:
Благодаря на всички за коментарите ви. Аз вече съм взела решение какво да направя. Говорих с момчето, той поиска време да си подреди мислите и да остане сам. Няма да му дам такова време. Ако наистина ме обичаше и искаше да сме заедно, нямаше да има нужда от мислене и време. За мен всичко е ясно и приключено, но си запзихме приятелски отношения. Сега съм решила да продължа напред и като се отърся малко, ще си намеря друг приятел, някой по-разбран.
Мисля да послушам първите два комантара. Другите, в които се споменава да се боря за любовта си, са много примамливи и хубави, но ми се струва, че мога да срещна и по-голяма любов , с която да не е чак толкова трудно общуването. До номер 8 - единият от нас е овен, но не мисля, че това е от някакво голямо значение. По-скоро си е до човек, не чак толкова до зодия.
Още веднъж ви благодаря за милите думи и желая на всички ви много щастие и споделена любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker