Искам да съм щастлива.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121395)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да съм щастлива..
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3275 пъти
Нима е нормално да имам приятел на 26г. с който сам от година и няколко месеца и се познавам с него около три години преди да тръгнем и да е нормално да не познавам все още родителите му... Що за човек трябва да си и да не искаш да познаваш и да излизаш с приятелите ми. Ние за цялото време което се познаваме почти не сме излизали с други хора, видим ли се сме само двамата. Избягва и срещата с родителите ми а се запозна с тях и не се мярка повече пред тях. Обижда ме всичко това и ми пречи, милиони пъти водим разговори на тези теми, но отвеждат до спор. Човека е инат твърди че приятелите и родителите нямат нищо общо с нас. Нямал нужда от приятели имал си, аз не искам да завързва приятелство с тях искам да излизаме като другите нормални двойки с приятелите си дали неговите или моите. Да ходя у тях не само като ги няма техните или на нашите, а да си ходим нормално на гости. Как може да твърди че е сериозен с мен и ме обича като всъщност като по голям от мен (аз сам на 20 ) той се държи лапешки и на инат. Излиза че за да сме заедно трябва да се примиря както за това така и за други неща за да сме заедно или както той ми казва ако не ми харесва нещо да съм си намерила друг защото му писнало едно и също да съм му повтаряла и мрънкала. Направи нещо по въпроса тогава не искам нещо нередно искам нормална връзка. И без това няма и време за мен бачка всеки ден без неделя виждаме се по 2 3 пъти в седмицата.. вече се питам нима това е нормална връзка? !
Опитвам се понякога да го разбера, премълчавам, мисля, обмислям, решение още няма, не съм спокойна, нервна съм, боли ме от всичко изход не намирам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 08d654cc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щастието не се гради, когато бъде представен пред трети лица, било приятели, роднини или дори пред папата. От друга страна щастие той не може да ти набави, ако не фигурира във самата теб.
Е да, прав е. Той има право на избор и идентичност, или го приеми такъв какъвто е, или наистина си търси друг.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: edd85445c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно те разбирам! Моя познава родителите ми и приятелите ми, но само толкова, никъде не излизаме заедно.
Докато има още силни чувства и тръпка, това може да се струва прекрасно - винаги заедно и никой не ви пречи. Но след време, повярвй ми, липсата на обща компания ще се окаже голям проблем. Възможно е той да е такъв човек - обича спокойствие и никой не му трябва, но дори така, ако на теб това ти пречи, ще имате вечен проблем. По-вероятно обаче ми се вижда, той наистина да няма сериозни намерения към теб, поне засега. Не означава, че мисли да те остави или не те обича, а просто в момента мислите за сериозна връзка не са му приоритет и се е оставил по течението. Не мога да кажа, защото не познавам вашите отношения. Има и вероятност да не иска да те показва, а причините може да са всякакви. Но как прекарвате Коледа, Великден, Нова година? Пак двамата ли? Ако е така, то тойпо-вероятно наистина да е такъв човек -вълк единак.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 92ee8b4cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щях да те питам, дали си има друга. Но като чета, се чудя дали ти си тази "другата".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1c3d5b4526
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, не мисля, че е за теб. Той е вече възрастен или поне би трябвало да бъде. Повярвай, има си причина да не иска да те запознава с техните и да не излизате с приятелите му. Поговори отново с него и на всяка цена разбери каква е причината. Ако не става- не насилвай нещата, на 20 си, ще си намериш друг.
Късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 841069a18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво да ти кажа, явно човекът крие нещо от теб. Какво обаче, не знам. Може да се срамува от родителите си по някаква причина. Но ми е странно, че и с приятелите си не иска да те запознае. Наистина много странно. Да, хубаво е да имате достатъчно време само за вас двамата, ама чак пък да не иска един път да излезете с приятелите му... просто не знам какво да те посъветвам освен да се опиташ да изкопчиш някаква информация от него за техните и да видиш как говори за тях. Наистина много объркващо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bf9941e750
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Срам го е от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7dba4db1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не миличка. Това не е лапешко държание. Това се вика секс без чувства, или поне това разбирам аз от горе написаното :). Пича просто се развлича с тебе по 2, 3 пъти в седмицата, кое не му е ясното. А иначе донякъде го подразбирам и с това, че човека си има работа и аз съм имал такива ситуации... да не мога да се видя с приятелката ми, защото съм работел по 10 часа и повече. Но според мен и тогава не е оправдан, защото точно заради малкото време, което прекарвате той трябва да иска да те види, да не си му омръзнала един вид.

Но от нещата личи, че между вас вече няма абсолютно нищо...

Супер смях ми е. Аз също съм на 20, но момичетата колкото мен (вече жени) не ми обръщат внимание, защото съм приличал на момченце, не на мъж - ахаххаха. Бил съм им малък не съм им харесвал :D Те искали някои МЪЖЖ :D. И когато са с мъж не могат да се оправят с него, ту с един, ту с друг и накрая стават изхабени момичета. С празен поглед, износено изражение, изхабени... и това беше още преди години, докъто бяхме тиин-ове на по 16-17 :). И сега.. са като теб авторке.

Не знам... не знам млади момичета какво правят при такива идиоти, но ваша си работа.

С такъв голям човек няма какво освен секс да правиш авторке.

Че е нормално да харесваш по-големи е нормално, но.. всичко си има граници...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8922c6e4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аве момиче какво мислиш и премисляш-един шут на тоя в гъза, ще пострадаш месец и ще ти мине, хиляди пъти по-добре отколкото всеки ден да страдаш заради този дебил

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e75e10eeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди години бях в много подобна връзка. Виждахме се 2 пъти в седмицата и не познавах приятелите му. Оказа се, че си има друга приятелка за пред хората, а аз бях развлечението без да го знам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 194fb242b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами, няма да си щастлива с него. Това не е нормална връзка. В нормалната връзка хората не се държат така. Намери си друг - този не е за теб.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9283061cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, това не е нормална връъзка и колкото може по- скоро се махай от този ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker