Само жените ли имат право да са объркани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само жените ли имат право да са объркани?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2189 пъти
Взех да оставам с впечатлението, че повечето жени са объркани в личния си живот. Чудят се между един или друг, изневерили са на приятеля/мъжа си с някой и не знаят какво да направят, оставили са един заради друг, желаят някой, но той не им обръща внимание, затова са с друг и т. н. Или пък имат сериозна връзка, но флиртуват с колегата,
продавача в магазина или някой друг познат.
Да има и подобни истории написани от мъже, но са доста по-рядко срещани. Не казвам, че няма мъже които изневеряват. Няма тръпка обаче, като причина в история написана от мъж, който е изневерил на жена/приятелката си е голяма рядкост. Или мъжете не споделят?
Изчетох доста от сайта, спомних си истории на приятели с техни интимни половинки, бивши приятелки и резултата, който се получава не ми харесва.
Мъжът трябва да е уверен, самостоятелен, успял, с доходна работа, да спортува, да си има хоби, да отделя внимание за жената до него, но пък да не прекалява много с вниманието, да е забавен, да е позитивен, да е добър слушател, да не лежи на дивана, да не пие много, да не пуши или не повече от жената, да не се самоизтъква, да може да танцува, да е кавалер, да е мил, да е нежен(но не прекалено) и т. н. Ако е възможно да е физически красив и да може да прави задно салто.
Да слуша какво му се казва, но да не се съгласява винаги? !? Няма да продължавам, че списъка е дълъг. И ако случайно отговаряш на всичко ще дойде неопределеното - няма тръпка или не знам какво искам.
Днешните дами са станали изключитиелно взискателни. Или колкото по-дълъг списъка, толкова по-голяма вероятност има да не отговаря
на някое от желаните качества и извинението да кривнеш в страни с някои друг е налице. Алтернативата е да положиш известни усилия, за да не се стига до там, но все по-малко се случва.
Семейство звучи все по-старомодно. Думата започва да става синоним на затруднение. Лоялност, уважение и взаимност започнаха да губят смисъл.
Не съм перфектен, но знам какво искам и не действам срещу човека до мен. Полагам усилия и избягвам обърквания с други жени.
Или аз имам объркана представа за живота?
Няма да крия, че намерих този сайт, поради нещо случващо се с момиче към което имам чувства, но и на база предишни връзки ситуацията е подобна.
Пиша "нещо", защото нямам точно обяснение, какво точно се случва.
Да афектиран съм, мнението ми може да е грешно и да не съм прав.
Оборете ме тогава...
Вярвам, че има изключения и не искам да губя уважението си към дамите като цяло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 30b8f4a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прав си, Авторе, че днешните дами сме „станали“ много взискателни, но не смятам, че сме по-взискателни от вчерашните дами - от както свят светува жената е избирала внимателно партньора си, защото за нас да се отдадем на един мъж значи риск да забременеем т. е. да останем с дете на ръце. Съвсем естествено е тогава жените откакто свят светува да са си избирали сигурни в себе си, СПОСОБНИ мъже, които МОГАТ и ИСКАТ да си гледат семейството, а мъжете без самочувствие и желание за живот никога са нямали успех сред жените.
Винаги изискванията към мъжете са били такива с две думи - преди 200 хил. години дори е било по-трудно, защото тогава е трябвало да обикаляте с бодзуган из горите и да гледате да ударите нещо за ядене - който е бил лош ловец също е нямал успех сред жените - нарича се този процес ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР и както ти няма да тръгнеш с някоя болна, прекалено слаба/дебела, грозна жена без зъби, така и никоя нормална жена няма да тръгне с несигурен в себе си мъж. Не го приемай лично, просто търсим най-добрите гени и най-добрите бащи за децата си. Свали и ти летвата към жените и все ще си намериш някоя... или ако искаш хубава, успяла, здрава и млада жена до себе си - хвани и се стегни. Всеки има избор. От теб зависи да промениш себе си, другите НЕ можеш да промениш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e530b541a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти нямаш ли изисквания към другия пол? Качествата, които си изброил относно мъжа определят перфектния мъж, не мисля, че е необходимо да покриваш всички тези точки, за да си намериш свястно момиче. Но това да си независим е нещо основно и според мен се отнася и към двата пола. Тъй че ако си уверен и успял, си търсиш такава жена. Конфликтът ти може би идва оттам, че попадаш на жени с много изисквания, а самите те не ги покриват.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 785f5f08ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зависи. Има право да е объркан този, на който му се обръща внимание, този който е обгрижван и други в този род. Така че ако си мъж, който няма поток от фенки, не, нямаш право да си объркан, просто защото дори изказвайки това, дори изпаднал в такова състояние, няма да има смисъл, тъй като няма да има кой да го е грижа.
До тук с иронията. Жените често използват думата обърканост, просто защото има много маймуняци готови на всичко за тях. Защото всеки един от тях би направил една камара простотии за да се докаже в името на вечната неразделна любов.
Също така въпросната дума може да се използва когато нещата тръгнат да отиват по дяволите, когато няма какво да се каже на фона на куп действия, различаващи се от изречени думи и какво ли още не.
Така че авторе, колкото и странно да звучи, нечие объркване или мислене относно нечие объркване, не би следвало да те интересува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fdac7edb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, жените смятат, че търсят най-добрите гени, но всъщност почти винаги намират най-лошите. Сега ще убия илюзиите им - всеки човек е сбор, но не само от гените на майка си и баща си (най-често проучвани от дамите заедно със самия избраник), а и от гени на баби, дядовци, прабаби, прадядовци и дори чичовци. Не всеки ген може да бъде открит лесно - някои не се проявяват още от ранна детска възраст или през пубертета. Всъщност заради лъскавата корица вие вземате и неща, които иначе бихте отритнали.

Извод: трябва да промените критериите си за избор, защото сегашните не вършат особена работа. За справка - нарастващият брой теми в стил "Приятелят ми ме изнасили! ", "Той ме бие" и "Мъжът ми ми изневерява! " Тези ли гени искате да пренесете в следващите поколения - на побойниците, насилниците и неверните на половинката си? И без оправдания от типа "Така изразява любовта си - с удари! " или "Мъжете не могат да бъдат верни! ". Така излиза, че аз най-силно съм обичал глухарчетата през този живот (и то още като дете) и дори не съм мъж, а и двете твърдения са неверни, мили дами. Ако вие не сте ме опознали, то аз за щастие се познавам отлично. Не мъжете, а подобията на мъже изневеряват и бият - истинските мъже нямат нужда от такива изразни средства, за да накарат жена си да се чувства обичана и те самите да се чувстват добре в кожата си. Благодаря за вниманието ви! :(

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e86dd092df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей!
Авторе, аз пък мога да ти кажа, че списъка, който започна да изреждаш го имат именно жени, които не знаят какво искат. Моят списък е кратък. Да е принципен и да познава себе си. С хора с ценностна система и самочувствие винаги е по-приятно да се общува. С този списък търсиш под вола теле. Искаш ли момичето или не? Всичко е въпрос на избор. Ако задълбаваш ще виждаш колкото хубаво, толкова и лошо. Колкото доводи "за", толкова и "против". Та искаш ли момичето?

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e86dd092df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, очевидно е, че изпитваш съмнения.
Искам да разбера какво прави момичето, та не ти вдъхва доверие? Какво е това "нещо", което не можеш да определиш?
Относно объркването, естествено е човек да е объркан. Особено ако си млад, в процес на изясняване какво искаш и търсиш от живота.
Аз съм в ситуация на такова "нещо". И се опитвам да разбера какво да правя. И мога да кажа, че аз го правя да е неопределено. Не съм лигла и определено знам какво търся. Обаче така се получи, че е доста възможно човекът да си мисли, че съм го отписала или нещо подобно. А аз не съм. Противоречива съм, но в никакъв случай вятърничева. С което искам да кажа, че може и да се чувстваш объркан в опита си да я разбереш. Кажи ми малко повече за твоята история с нея. Кое в нея ти е трудно да разбереш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6d720f43a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моята история: дори и да искаш е трудно да разбереш нещо, което не ти е обяснено или е обяснено неясно.
Аз лично обяснение не съм искал. Но това, че не ми е дадено такова, е достатъчно показателно за отношението и към мен. Поне аз не бих се държал така с човек на който държа. Така че в случая дали искам или не искам момичето няма голямо значение. Пробваш известно време и като не се получава, колкото и да ти е тежко продължаваш.

До N6:
И в твоята история е неясно - какво търсиш от живота и какво общо има с човека до теб това? Като не си го отписала си задавам въпросите: защо не си с него или защо не му обясниш какво точно се случва, че да не остава с грешно мислене? Това ми е трудно да разбера.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e86dd092df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към Автора от Номер 6
Попринцип и аз съм на това мнение, но човекът, който не съм "отписала"... ами с него реални взаимоотношения сме нямали. Нито сме се опознавали. Просто станаха някакви недоразумения. Битка между инати и гордост. Никой никого не търси. Сега ще кажеш защо аз не го потърся. Има фактор емоции - като съм покрай него и ставам свръх емоционална. Може да звучи инфантилно, но единственото, което искам да направя, когато е близо до мен е да избягам. А кой знае, може той да ме е отписал.
Иначе съм съгласна. Ще ме извиняваш, но тая твоята ако не се е усетила да ти даде обяснение или търси жалък начин да приключите или е просто патка. И в двата случая.. търси си по-свястно момиче. Иначе такива момичета бол. Трудното е да намериш тази, с която да усетиш огъня. А комичното е, че доста от нас(визирам себе си) като го намерим тоя човек и прецакваме всичко.
Желая ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker