Истинска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинска любов
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6062 пъти
Всъщност не знам точно как да започна.На 26 съм и не съм отчаяна,но... просто не мога да намеря любовта на живота си,колкото и банално да звучи.Говоря за тази любов,която може да бъде истинска,чаровна,понякога неразумна,спонтанна,тази,която спира дъха ти... Вярвам,че за всеки си има половинка и е въпрос може би на време или късмет да я намери.Знам ли? Писнало ми е от лъжи и лицемерие,от евтини свалки и повърхностни чувства.Не искам да ме харесват заради вида ми,а искам да ме харесват заради това,което съм аз самата.Не съм отчаяно момиче,което си търси гадже,а просто,ако има все още хора като мен,които вярват,че любовта я има,нека ми пишат:)Искам истинската си любов и знам,че някъде я има,затова се заех да я намеря.Може би едва ли ще е тук,а защо пък не,знае ли човек.Аз съм достатъчно оптимистично настроена и вярвам,че ако я има и от небето ще падне както се казва:)
Ако някой открие нещо познато в тези редове,мисли или чувства нещата по подобен начин,ще се радвам да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b67415056
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм мъж на 25 години и общо взето се чувствам по начина, по който и ти. Никога не ми е бил приоритет любовта, но напоследък все по-често се замислям. Хората правилно са казали, че който търси намира, а аз именно от това се притеснявам. Боя се, че не търся достатъчно, дори изобщо. Но все пак още сме млади и не бива да се притесняваш за нищо. Нещата се нареждат с времето. Бих се радвал ако ми пишеш на ico_style@abv.bg.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b9e4360f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм от клуба на заклетите оптимисти, романтици или лунатици, може би...Винаги съм вярвала в истинската любов и съм усещала, че мога да обичам искрено и дълбоко. Дълги години живеех с мисълта, че съм открила истинската любов, но се оказа, че съм се лъгала. Сега ми е пусто и за първи път започвам да се съмнявам (не в способността си да обичам, а в това дали ще намеря човек, който да приеме моята любов и да ми отвърне на чувствата).

На 27г. съм. На някои ще се сторя все още млада, за други трябва да 'търча' след последните влакове...аз се усещам единствено самотна. На всяка възраст да си сам е подтискащо. И както на 17, така и на 27г. аз все още мечтая да се влюбя :) Може би и на 57 ще се чувствам по същия начин, ако все още не съм намерила своята сродна душа. Не ме е страх от старостта и не мечтая за рицаря на бял кон. Искам просто да обичам и да бъда обичана сега, утре, винаги...от някой, който мечтае да обича и да бъде обичан от някого другиго сега, утре, винаги...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6d12efd460
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поработи над характера си и всичко ще си дойде на мястото.Ако имаш добър характер, свестните мъже няма да се впечатляват само от външността ти.Иначе звучиш доста неуверена в себе си, а това мъжете го усещат(дори и да не ти се вярва)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ffc16548be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз вярвам в любовта! А и няма как другояче да бъде,тъй като още търся момичето,което ще ме накара да я изпитам.Спра ли да вярвам в това чувство,значи спирам да вярвам и в Нея - тази,която търся.Това ще значи,че и търсенето ми е напълно безмислено.Не,двете съществуват някъде и е въпрос на време да ги намеря.Любовта не е и никога не е била просто една красива илюзия!

След като прочетох написаното от теб силно вярвам,че ти също ще успееш! Но е нужно да се заредиш с безкрайно търпение и огромен оптимизъм.И накрая един съвет - никога не губи романтичността си,колкото и да е суров живота към теб.Успех!
М22

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7f4aca9ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, има я тази любов- аз я наричам не просто ''спираща дъха'', а която те прави щастлив (а).
Лошото е, че тя често идва ненавреме.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 89b909b7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прав си номер 5. Уви, това е ирония на съдбата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 64b9bf4500
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей :) Аз съм в подобно положение, на твоята възраст съм, само че съм мъж. Вярвам в истинската любов и че един ден ще я стрещна. Също като теб не съм отчаян, но аз дори не търся подходящата жена - липсва ми смелост. Мнението ми е, че трябва да променим нещо в нас - аз да придобия увереност, а ти... не знам :) - сигурно да си намалиш стандартите, от post-а ти става ясно, че си красива жена. Също така не смятам, че само трябва да стоим и да чакаме - има самотни хора на възраст много над средната, които, предполагам, също са се надявали и чакали любовта да кацне на рамото им, но и те самите не са предприели никакви действия. Не губи надежда, :) всичко ще е наред :) Желая ти успех и дано скоро намериш Човека :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b7d30f1b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей,
и аз съм на 26г. разделих се със сапруга си преди 4г. имам едно прекрасно дете което занищо на света не бих заменила. След раздялата намерих моята сродна душа, всичко бе толкова прекрасно до момента в които каза че не приема детето ми. За първи път изпитвам Любов към някои които/незнам как да го нарека/, преди месец моята голяма любов ми каза, че е обаркан и незнае какво да прави, следователно се разделихме. Вярвам, че има любов и то голяма, но хората когато са обаркани незнят по кой път да тръгнат. Много страдам от това и се надявам да се съберем макар и за трети път , но аз знам че това ще бъде една голяма грешка и незнам как да преодолея тази любов.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 69c6054064
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мога само да добавя, че ми е много познато чувството. Азз съм на 29 години, момче, висок със сини очи, строен, чист и т. н. но вече 2-ра година търся в погледите на момичетата онази тръпка, която изпиваме когато видим подходящ човек, но това става все по-трудно :(. Смея да кажа, че съм объркан и не искам това да продължава. Не съм се предал, крепя дух :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f0b17bfbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е аз не съм на вашите години, на 17 съм момиче. Но ще ви кажа, че любовта съществува и ще ви кажа да не се се отказвате от това да намерите човека които ще ви прави щастливи и всеки път в които го видите да се ухилвате засрамено в момент на близост. Не се примиряваите с повърхностни връзки за секс или просто за да има някои до вас, бъдете сигурни, че вашият човек е някъдете там, дори може да е във вашето обкръжение, ще го открите когато разберете, че отношението ви към него не е все едно, чувството е неописуемо, казва ви го човек, който вече откри любовта.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9447e51afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "На 26 съм и не съм отчаяна, но... " хахаха това направо ме разби :D :D

не си отчаяна.. ама май си ;dd

by J

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b576c1a48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ООх и аз съм така, на 26 съм, и вече незнам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3a58035c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей, аз също съм на 26г, и аз съм като теб, много искам да срещна онази истинската, разтърсваща, обсебваща, пареща, изгаряща, както искаш, така я наречи любов, но.. нещо все ми убягва и не се получава и наскоро пак се разочаровах.. Ние ли имаме твърде големи очаквания или просто не намираме точният за нас човек, не знам и ми е мъчно.. дори вече си мисля, че няма да го срещна, а толкова много любов имам да му дам. Ако още влизаш и следиш коментарите, пиши, още ли си самичка и ти? Наистина много си приличаме по това, което търсим и искаме с теб, но вече и трудно се открива онази истинската любов, все пак не е невъзможно, нали? Пожелавам ти късмет(:

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 852405850c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз се отказах да търся и чакам, вече съм на 28, имам семейство, дете на 3 год., но все още се чувствам някак празна, незавършена, не съм изпитвала истинска любов, но съм сигурна, че дори и да я срешна не бих развалила семейството си... и въпреки всичко ми се иска да бях я изпитала!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 83e60bf734
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Разбирам те мило момиче. Аз също съм едно момиче, което не му върви в любовта. Въпреки, че темата те пусната преди около 7 години. Аз реших да изкажа, собственото си мнение по-темата. Надявам се вече да си я открила. А ако не, да я откриеш, когато най-малко очакваш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9dd88f662c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 20. Само така си мислиш? След някоя и друга година ще пишеш във форума: "Разумът ли да последвам или сърцето си". Така сте жените. Омъжвате се без да обичате човека до себе си, после срещате накакъв, който ви замайва главата, изневерявате, развеждате се, взимате си детето, а другия мъж кучета го яли. И в повечето случай резултата е един същ - идва отрезвяване, но вече е късно, разбити животи и незараснали рани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker