Мъже зодия РАК, моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже зодия РАК, моля за съвет!
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 39523 пъти
Не зная как така се случва в моя живот, но се влюбвам предимно в мъже от тази зодия. Мисля, че са много галантни и креативни, нежни и любящи.
Та... на въпроса. Преди време бях бракувана за един такъв мъж- прекрасен, обичащ, отговорен. Нямаше фактически изневери, нямаше физическа наличност на друга жена, просто обикновенни мъжки фантазии, но аз така и не разбрах, сякаш не участвах в този филм, какво се случи между нас. Без да сподели нищо с мен, без да се оплаче, без да поговорим- просто ми съобщи, че всичко между нас е свършило.
Две години по-късно, аз съм все още влюбена в този мъж, все още не съм наясно с какво го нараних и как го отблъснах, но повече от всичко и всички бих искала да си го върна.
Вас, мъже РАЦИ, какво би ви докоснало нежните струни на сърцето?
Има ли начин да забравите лошото, макар и незнайно за мен какво е то, или при вас връщане назад няма?
Как би трябвало, според вашите разбирания, да се държа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 155

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1973781d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   A, зaщо просто не го попитaш? !
Той нaй- добре знaе кaкво чувствa, реaлно може и дa не зaщото ти си сбъркaлa/ нaрaнилa или кaквото и дa е от твоя стрaнa.

Тaтко беше рaк, имaм нaй- добро приятелче - рaк, те сa много любвеовилни, грижовни, отговорни.
Имaт нуждa дa се грижaт зa семейството си дотaм, че понякогa дори минaвaт грaницa- обсебвaне, нaлaгaне... но зaщото сa лоши, просто тaкa смятaт, че е прaвилно, че предпaзвaт другият от грешки.
Възможно ли е дa си билa прекaлено незaвисимa, дa не си му дaлa възможност дa те " обгрижвa" по рaчешки.

Говори с него, попитaй!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 17652367c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвет от един мъж зодия рак ...няма връщане назад ..един рак тръгне ли си значи за него всичко е приключило ..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 329e5e8800
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Здравей мила!
Като прочетох "рак" веднага цъкнах на видя.... В момента съм във връзка с мъж РАК. Искам само да кажа, че това е най-милото същество ковто съм срещала! Незнам, преструва ли се.. ако се преструва е добър лъжец!! Потаен е и незнам какво си мисли понякога, и да има нещо което го е обидило ил изасегнало по някакъв начин, няма да го каже! Ще си замълчи и след време го сподели, но не и тук и на момента. Други впечатления които имам са, че искат жената до тях да е отдадена изцялостно на тях! И най-малкоото нещо биха го накарали да тръгне в друга посока. просто трябва да се съобразяваш как говориш с тях, даже някой базик може да ги обиди.... прекалено чувствителни... може да си го засегнала по някакъв начин без даже да си се замислила.... или просто не те е харесвал достатъчно, не мисля, че трябва да мислиш за него след толкова време... щом ти е казал, че всичко между вас е свършило.... то трябва да продължиш напред, явно не е човека за теб!!! Ти коя зодия си не каза?? Аз съм скорпион пише, че си подхождаме перфектно с рак, но само времето ще покаже!!
Гледай напред! Целувки :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c15af296a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Мила моя.. пище ти мъж рак :)!
Ако си го наранила.... забрави за него, никога няма да се върне при тебе! Никога! :) успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6b1a74e4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Той може да е със Слънце в Рак, но кой знае още какви други знаци има в Наталната си карта..

Забрави го и си продължавай напред живота. Може би просто не сте един за друг.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: afbceaec33
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Търси лъвове, те са друга бира.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, мила!
Аз съм жена, съжителствала с мъж Рак около 5-6 години. Моето мнение за тях е, че това не са "мъже" в буквалния смисъл на думата! Съдя и от други познати мъже Раци.
Страхливи, плашливи, некадърни, безинициативни, тънкообидни, слабохарактерни, паразитиращи на гърба на близките си. Няма по-меркантилни хора от тях.
Да, те са галантни, креативни и нежни, но само до като имат изгода от настоящия обект и до като не изскочи нещо "по-изгодно". Мога да се обазаложа, че заради това си е тръгнал твоя човек... Мъжът Рак обича да го издържат, в буквалния смисъл, това може да са - жена, майка, любовница, деца - и което е странно, това ни най-малко не бие по самочувствието му...
На "моя" редовната му реплика беше "При жива жена, за какво ти е да работиш? "
При мъжете Раци в отношения с партньор, никога не става въпрос за симбиоза, винаги е паразитизъм от тяхна страна!
Да не говорим за мрънкането...
Та... недей да се тръшкаш по него, повярвай ми - отървала си се лесно! Това е зодия Паразит!
Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   П. П.
Авторке, забогатей! Веднага ще се върне! Бачкай неспирно, купувай му, глези го, извеждай го, плащай всичко ти и няма да се отлепи от теб!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: db5e76097e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Момиче, я се вземи в ръце, хората не се определят какви са по зодията, те са такива каквито са си, и това, че са родени в определено време в годината нищо не означава... Всеки е уникален и друг няма като него..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 05918e4bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Раците и въобще всички водни знаци (риби, скорпион) имат навика, когато нещо ги нарани или не стане по тяхната да се затварят в себе си и да прижвяват всичко твърде драматично и емоционално и често преувеличават нещата. Покани го на кафе или още по-добре - на вечеря (раците ОБОЖАВАТ храната и при мъжете от този знак в пълната си сила важи приказката ''Любовта на мъжете минава през стомаха''. Обсъдете на спокойствие какъв е проблема, но бъди внимателна - раците са с променлив темпър (заради влиянието на управляващата ги планета, Луната, която минава през всеки знак за 28 дни), може да избухне, затова се запаси предварително с търпеливост. Дори и да избухне ти бъди спокойна (или поне изглеждай такава). Бъди мила, опитай се да му помогнеш да изрази чувствата си. Влез му в положението - бъди състрадателна, кажи му, че го разбираш или нещо от сорта на.
Успех!
П. С. Каква е твоята зодия? :D

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c56d6577bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   номер 7 и 8 не е бил рак вероятно е бил лъв ;) те са друга бира ;)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f6bc30908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Мила, омъжена съм за Рак, пострадала съм преди това точно от такова негово поведение - като гръм от ясно небе "Приключваме". Страдах напълно незаслужено и то много. После се събрахме и оженихме. После и в края на краищата изводът ми е - тези мъже Раци са пълни путьовци - бягай надалеч от подобни и хич недей да съжаляваш. Кифли в женски род бих ги нарекла :)))
Лошото е, че късно го осъзнах - след като имаме 2 деца, но все пак и това не е болка за умиране. Сега вече искам да се разделим и да имам до себе си... как да се изразя - истински мъж може би...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f6bc30908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Пп: И не съм съгласна с №2 - рак тръгне ли си, значи всичко е приключило - може и да се върне (както в моя случай), но се моли това да не се случва - наистина много грижовен към семейството и децата и уж любящ към съпругата, ма не е баш как трябва - пълни лигльовци са си раците.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 181e9cdcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Авторката: много ме объркахте с коментарите... двете крайности. А то и положението си е объркано. Аз съм скорпион... и съм най-добронамерения и нежен човек на света. За обида и дума не може да става, за друг човек в живота- също. По-скоро нечия друга мисъл управлява съзнанието му... познати, майка??? А това е твърде необичайно за зодията и затова ми се струва невероятно. Проблемът е, че той си тръгна физически, но продължава да се грижи за личните ми тревоги. Хем ме обича, хем не е с мен? Що е то? Дали не е съжаление? Рачета- вие сте на ход...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: af6c1b2290
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   От коментарите които прочетох до тук, разбрах, че №10 е най точен, нямат голямо значение рождените дати. Изграждането на индивида, най много зависи от условията при които е израствал, от възпитанието което е получил, от личният пример на околните и от своето самоусъвършенстване. По горе чета абсолютни глупости, че мъже-зодия рак са паразити, лъжци, егоисти и какви ли още епитети. Бих попитал, в коя зодия са светците, т. е. идеалните мъже? Аз съм зодия рак и не намирам, че съм лъжец, крадец, паразит и т. н. Наистина, не съм бърборко, предпочитам да се държа по скромно, предпочитам да изслушвам, отколкото да поучавам. Не знам дали е от зодията, но интуицията ми е добре развита и лесно усещам, когато някой се опитва да шикалкави, т. е. да лъже. Авторката да преразгледа миналото си, дали подсъзнателно не е показала нещо от характера си, което да не се е харесало на приятелят й и при повторно показване, той да си е направил извод, че няма повече смисъл да са заедно. Ако и той(както мен), преди това не е обичал много да говори, авторката да не се учудва, защо е постъпил така. Тя трябва да знае, че хора които не обичат много да говорят, обичат много да слушат, но смислени неща. Ако нещо иска да му каже, нека го каже директно, без увъртане и без потулване на истини(после става по лошо, когато излязат наяве). Две години са доста дълъг период, ако нещо го е обидило, едва ли са останали живи спомени, вероятно огънят е вече изгаснал, но при желание, може да се запали нов. Ако авторката е искрена, нека опита, може и да се получи.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2409126340
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   И мен живота постоянно ме свързва с екземпляри от тази зодия. Баща ми е рак и имам няколко бивши от този зодиакален знак. Мнението ми за тях, е че са джентълмени и супер милички с половинката си. Но имат доста недостатъци... примерно ако нещо им липсва си го намират при друга. Баща ми особено е голям женкар. Също така са и доста потайни и прекалено чувствителни. Явно си го огорчила с нещо и лошото, е че няма как да разбереш.. Аз лично не съм имала проблеми с тях, защото съм скорпион и съм с пъти съм по-потайна и чувствителна... винаги всичко ни е било перфектно докато в един момент не ми омръзнат и приключва романса ни.. Такава съм си.. партниорите бързо ми отекчават и започвам да търся тръпката при някой нов индивид.. Такива сме хората понякога правим необясними неща, с които нараняваме другите. Съдейки по себе си и баща ми ти предлагам да не се опитваш да изсопчиш инфо или някакво обяснение от бившия ти. Кауза пердута е. Опитай се да продължиш напред и кой знае може да осъзнае, че е постъпил идиотски и да се върне. Да забравих да добавя че раците както и аз си меним постоянно мнението и настроенията. Но моя съвет е да не допускаш грешката пак да се събереш с този човек, защото веднъж тръгнал ли си е ще го направи пак. :(

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5fe796566a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Мъжете раци са всичко друго, но не и меркантилни лигльовци. Имам две дълги връзки с представител на зодията, така че може да се каже, че имам опит. Най-вероятно си направила нещо, с което си ударила честолюбието му. Едно е сигурно, и по-нагоре са ти го казали ясно и точно - раците прощават много, но веднъж тръгнат ли, по-добре не ги търси.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 17652367c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Авторке ти познаваш ли добре характеристиките на тази зодия.. та раците са толкова дълбоко свързани с майките си и като цяло семейството си че няма отделяне.. те обичат да бъдат обгрижвани... да им носиш и да им месиш.. но жестовете трудно се връщат.. чакат си някаква тяхна муза от време на време... да много са чувствителни.. и може би най добре усещат настроенията и хората но определено това си е женска зодия... и в астрологията рака се води "женското начало".. те са много грижовни родители.. но едва ли могат да бъдат тези типични любовници от които се нуждае една жена.. а жените скорпион са наистина със силен характер едва ли би им харесало да носят някого на гърба си, да не могат да разчитат на мъжа до себе си или да мрънка и да им се цупи повече от тях самите... трудно се живее с представители на тази зодия особено мъжки.. много често си сменят настроенията.. днес те обича.. утре не толкова, в други ден пак си му много симпатична.. жената е тази която трябва да взима решения.. да планира, да мисли едва ли не за всичко.. неговата работа е да носи пари.. от там нататък спасявай се.. да не говорим като се задоми от гнезденцето не му се мърда.. влиза си в един коловоз и така няма мърдане.. важното е да му е топличко, да има разнообразна и топла храна и интернет... друг живот за него не съществува.. обкръжена съм с представители на твоята зодия.. самата аз имам асцендент скорпион.. трудно понасят слаби хора.. и все пак
помисли и си дай сметка дали не се чувстваш просто самотна и не изпитваш носталгия към минали преживявания..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0bdd1f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   И аз познавам представител на зодия - рак. Аз съм Риби. Общо взето мога да кажа, че си приличаме по много показатели, като две сродни души сме и това ни свързва най-много. И двамата имаме дълбока душа, чувствителни смеи грижовни към ближния. Аз съм точно такава. В предишните си връзки винаги съм се чувствала недооценена, неразбрана и съм била в някаква хронична депресия на периоди от чувството на самота (във връзката) и липса на отклик на моите чувства и желания. Сега мога да кажа, че нещата не стоят така и започвам да си възвръщам част от загубеното ми през последните години самочувствие и себеуважение. Много е важно да вярваш в собствените си възможности и потенциал и именно това започвам да преоткривам постепенно. Иначе по природа съм много влюбчива и от това си патя най-много. Живота ме е сблъскал с какви ли не премеждия и съм жена с опит както се казва. Като най- силен негативизъм в х-ра си определям чувствителността си и бързата влюбчивост породена от доза наивност и глуповатост дори. Но това беше преди години и приключих с този епизод.
Майка ми също е зодия Рак и си приличам на нея. Затова с раци явно много добре се разбирам, защото откривам същите черти в характера им, като с моя. Това много ми напомня на майка ми, добра душица бе жената и си я обичам, въпреки някои неволи.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a9e814682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Омъжена съм за Рак, аз също съм зодия Рак. Бих казала за мъжа рак, грижовни съпрузи и бащи. Безкрайно чувствителни с невероятна интуиция, но веднъж реши ли да си тръгне, няма връщане. Лесно раними, той никога няма да ти покаже колко си го наранила, ще го скрие в себе си, но то си остава в душата му. Трябва много добре да го познаваш за да разбереш, ако въобще някога успееш. За себе си бих казала, че съм от същия вид, и от мен няма къде да се скрие. На него мога да разчитам за всичко и мога да споделя всичко, той е най добрият ми приятел. Спасявал ми е живота, щях да се удавя в морето, той ме измъкна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   24, най-вероятно е имал изгода от теб, за това ти е спасил живота... Мъж Рак не би си помръднал пръста, ако няма някакво благо за него и повярвай ми - въобще не говоря за чувства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64ad751f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   До 26. Пишеш пълни глупости. Явно някой Рак яко те е наранил.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7f2a603d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Здравей Авторке,
Три са нещата в живота, които човек не може да промени:
раждането, любовта и смъртта. Така, че ако не ти е писано да бъдеш с този човек, то там в близкото бъдеще те очаква истинския :)
И все пак абсолютно никаква причина ли не изтъкна?
Ако е така, това е признак на неуважение и слабодушие. Аз съм М. зодия рак и ако бях на твое място щях да съм много обиден. Не може да си тръгнеш от този, който те обича и с който си имал толкова общи неща, без да кажеш две думи. Замисли се, заслужава ли си да бъдеш с човек, който е готов да те напусне във всеки един труден момент. Преди време имах две годишна връзка с една жена, която притежаваше странната способност да ме изкарва извън нерви почти всеки ден. Карахме се, биехме се, не сме си говорили с дни, но никога не ми минаваше през ума да скъсам с нея, защото я обичах с цялото си сърце и душа.
За жалост каквото и да направиш и с колкото рака да се съветваш, човек реши ли да си тръгне, няма сила, която да го спре, независимо от зодията. Според мен не се опитвай да го присламчваш към себе си, спри да го обичаш, спри да се бориш за него и да търсиш вина и причина. Ако се вразуми, той сам ще се върне.. В противен случай, не те заслужава :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0bdd1f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Мога да кажа, че голям процент от проблемите във връзките идва наследствено - тоест от отношенията в семейството.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2a489de5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Ако вярваме на астрологията, има значение не само зодията, ами и асцендентът.
Иначе съм имала връзка с рак - най-кофти връзката ми до момента. Със затворен и студен мъж, с който не можеше да се комуникира нормално. Черупка, която и с бормашина не можеш да пробиеш. Манипулативен тип, който от проклет инат правеше напук на себе си и другите. От страх да не бъде наранен никога не правеше първата стъпка.
Но един човек не обобщава цяла зодия, така че авторке надали много сме ти помогнали като споделяме за други мъже-раци.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0bdd1f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   N30 наистина си прав/а за някои неща. Затворен, привидно студен, наистина трудно се комуникира с този човек и прави доста от нещата на инат, от детска наивност, глупост и т. н. И това за крачката си най-прав/а - никога не прави не само първа, ами и всякаква крачка. Винаги чака и стои в готовност, дори и месеци или години да отнеме. Аз съм точно обратния човек - на действието, доста сме различни. Много влюбчив и привързан към семейството, но и много труден и сложен характер.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Номер 27,
имала съм 2 връзки с мъже Раци, майка Рак и брат Рак. Впечатлението ми е комплексно от всички тях. Няма такива п•тки...
Майка всъщност никога не съм имала. А брат ми се появява само, когато идва да ми иска пари, въпреки че отдавна е преполовил живота, а аз съм доста по-малка от него...
Номер 30, точно си определила голяма чат от представителите на зодията!
Не всичко е от слънчевият знак, но 90% той определя индивида.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 74fab9aeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Баща ми е Рак. Ако съдя по него по-добре да си нямаш работа с тях! Абсолютно незаинтересован от нищо, апатичен, затворен, изобщо не говори. Трябва с ченгел да му вадиш думите. Егоист. За него думата семейство не съществува. Той си е най-важен за себе си. Работа, пари да се изкарват, сметки да се плащат? Не, това не е негов проблем! И голям инат. Голям! Той дори не приема, че може да има мнение по-различно от неговото. Ако не мислиш като него, значи нещо ти има. Тука чета любящи, грижовни... нищо подобно. Освен да чакат на готово и само да недоволстват, това има чувство му е цел в живота. Не казвам че зодията е определяща, има разлика от човек до човек. Но въпреки всичко, както казват една напред, две назад.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f53cded13
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

34.   Четейки повечето негативни коментари се чудя:
Дали пък те са представители на перфектната зодия че раздават такива квалификации. От друга страна хем никой не ги харесва, хем пишат, при това с очевидна злоба и агресия.
Еди коя си била женена за мъж РАК, бил пълен нещастник, но за сметка на това изкарала с него не знам колко си години. Е след такова изказване мисля че е ясно че става дума за злоба, омраза и доста тъга.
Иначе за мен - жена със съпруг рак, който не бих заменил за никой друг.
Малко ревнив, но никога не ми е посягал, никога не ми е казвал няма да ходиш еди къде си, никога не ме е ограничавал и никога не ме е обиждал като каруцар с псувни, както гледам че сега е модерно.
Малко е муден, доста мълчалив, но пък е много умен и точно за това мълчи. Не е от мъжете които ще седнат да танцуват, да се правят на велики или да говорят на висок тон колко класи над другите са.
Всеки ден ми е интересен, тъй като е непредсказуем, интересен и винаги може да се научи нещо от него. Също така се радвам че не е лицемер и когато вижда че греша някъде в работа или в друга сфера, винаги ми го казва в прав текст и боли много, но знам че го прави за мое добро и е факт че когато съм го послушала, винаги след това съм била добре.
Преди да се оженим преди 2 години е имал приятелка доста години, която го кълне че бил голям нещастник, нехранимайко и голям боклук. Горе долу думи, които са изписани по-нагоре от разни дами с недостатъчно добро възпитание.
Един ден случайно се засякохме с нея и тя започна да ми разказва какъв бил, а аз само се усмихвах виждайки че независимо че го е оставила, тя още го обича и простотията и е само защото се чувства безсилна да си признае, че го е зарязала защото е очаквала той да бъде мъжа, който да тича подир нея, да и се моли и да бъде третирана като принцеса.
За това на жените занимаващи се с Раци, само мога да им кажа да не се правят на хитри, а да бъдат себе си, защото рака има изключително силно 6-то чувство и надушват някои не до там хубави неща от далеч.
Също така жени захванали се с такъв мъж, да не очакват че той ще ходи подир нея, ще и сваля звезди или ще и се моли, което знам че е малко дразнещо, но пък си има други предимства.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Номер 34, аз пък бих могла да предположа, че не си толкова доволна от брака си, но просто вече е късно... Насадила си се на пачи яйца, преди да го разбереш що за човек е и сега те е яд на хората vs. бившата му приятелка, успяла да се размина по леко... М?
Това, че един мъж не посяга на жена си, не го прави автоматично читав.
А псуващите мъже са далеч по-честни от "тактични" Рак...
Но както се казва - поживеш - увидеш.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 80003e1437
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Останала съм с впечатлението, че мъжете раци са малко нерешителни, което не е мъжка черта и ме дразни... Писнало ми е от нерешителни мъже!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f53cded13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   до номер 35, от щастливо омъжената 34.
Значи когато конкретизирах и подчертах че е много лошо наранена от мъж рак жена, очевидно бях права, вероятно и вие сте в тази група.
Ако можете да си погледнете отстрани ще разберете че написаното от вас е брутално и безпочвено.
Значи аз като зрял човек на 28 години, той на 33 и няколко години заедно, аз казах че се чувствам щастлива и привлечена от неговия магнетизъм, морал, отношение и така нататък. Вие от друга страна ми казвате че не съм наясно със себе си, даже ми казвате как се чувствам в брака си?
След това ми казвате че ако не сега, то някога си щяло да стане друго, което извинявайте ама си е направо като клетва и е страшно грозно.
Също така е много странно че зачеркнахте цяла една зодия, всеки един индивид просто ей така, казала че са негодни. Също така ми направи впечатление че сте номер 32, която казва че имала 2 неуспешни връзки с раци, което ми говори че наистина сте много наранена от някой, за което съжалявам, но занапред не бива да се държите толкова брутално и да се опитвате да казвате кой какво чувствал, само защото сте наранена и не сте могла да задържите мъж рак.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e8f48e979b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Номер 34.. много от нещата които си написала са истина.. аз също у дома си имам рак.. много много го обичам.. без викове, без повишаване на тон се чува думата му.. никога не е бил като другите.. въпреки че ми е много достоен противник мрази скандалите.. но не си оставя магарето в калта.. много мълчалив.. мн трудно допуска хората до себе си.. много голям домошар.. аз също нямам проблем да си ходя където искам дори и на кръчма и клуб.. никога не ме е спрял или да ми поставя условия... и ние като всички двойки сме си имали и своите бури... на няколко пъти съм искала да си тръгна и той винаги ме е спирал.. борил се е да ме задържи и да не ме загуби..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8a2d8d1610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   тук форума прерасна в национален проблем на 2-3 коментиращи взели думата в отчаяна борба, за насаждане на лини интереси и идеи. Съжалявам но аз също съм жена и мъжа до себе си ми е повече от перфектен, да мълчалив е, на моменти нерешителен, но сериозен, грижовен и любвеобилен. Които каквото иска да говори. Аз също мисля, е въпросната коментираща, не е отговорила на изисквания или е била преценена правилно, и затова бълва агресията си и глупостта тук. Ако аз съм мъж не бих искал да те познавам. Моя мъж винаги намира начини да, ме разбере и накара да се чувствам обичана!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e5ea04e443
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   Аз съм мъж зодия рак. И колкото и да ми е неприятно трябва да си призная, че повечето негативни черти, които сте посочили са наистина верни. Съдя по себе си и по други раци, които познавам. Като цяло мъжа рак може да бъде много смотан!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e8f48e979b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   хора разберете тази зодия не е мъжка.. написано е дори в дебелите книги по астрология.. ако искате "мъж" вземете си скорпион.. раците са нежни души които обичат спокойствието, домашния уют.. те имат свой свят който не всеки би възприел

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 651f610122
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От авторката: Благодаря на всички вас за коментарите. Умолявам мъжете Раци, взели отношение по въпроса- като номер 40 и други... да споделят- кой е пътя, подхода към сърцето на Рака. Как да накарам Рака да сподели проблема и да го накарам да размисли по въпроса? Зная, че веднъж взели решение, Раците не го променят, но винаги има но... КОЕ Е ТОВА НО?? В случая става въпрос за човек, който обича и държи на семейството си и партноьора си. Въпросът е дали да го зачеркнеш от живота си или да подходиш и изчакаш!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Номер 40 - браво!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Номер 37, 38 и 39 /които май са едни и същ човек/, щастливо омъжените не висят по форуми, за да обясняват колко са щастливи ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2a489de5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   "Щастливо" бракуваните с мъже-раци се бият в гърдите и отчаяно се опитват да очернят жените, разочаровани от тази зодия. Нито някой ви познава лично, нито дава пет пари колко са страхотни мъжете ви. Ако припознавате някои от негативните черти на рака в съпруга/приятеля си, не се мъчете да убедите целия свят в обратното. Всеки има свои наблюдения и опит, и може да се изкаже свободно без да задължава никой с мнението си. Май вие сте комплексарките тук, а не тези, които са просто споделят горчив опит. Спокойно, никой не ви навива да зарежете половинките си.
От номер 30

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2a489de5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Номер 36: "мъжете раци са малко нерешителни, което не е мъжка черта и ме дразни... Писнало ми е от нерешителни мъже! " Подкрепям мнението ти изцяло, като добавям, че се конкурират сериозно с мъжете-деви по нерешителност. Няма такива баби просто :D

Номер 30

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: af3e5dfd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   До 44. Лесно е да се разбере кой-кой е тук. Проследи номера под датата и часа на публикуване и ще разбереш. Когато съвпада, това значи че е писано от едно и също ИП.
Така че за другите не знам, но твоя пореден номер го има на 4 места, което май наистина си е диагноза, както вече са ти обяснили. За това успокой се, почини си и след известно време заповядай пак и спри да се излагаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Номер 47, щом чак взе да обиждаш, не са добре нещата...
А относно номера под постовете - аз лично имам два компютъра в къщи, един служебен телефон с интернет.... А тук не се влиза с регистрация... Схващаш ли? Предполагам не само аз съм така ;) Часа на публикуване според мен, зависи от админите...
А ти каква зодия си? Да не би да си същата? ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e49f7e6ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Авторкееее, ти май не разбра? !
БЕгай далече, не се чуди как да си го върнеш.
Освен, ако не искаш да го върнеш, за да го зарежеш после ти...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0bdd1f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Хора, искам да ви попитам нещо. На 27 години съм, карам 28. Имам кандидат рак, който иска да се омъжи за мен и да имаме семейство. Не съм имала сериозна връзка от години. Мисълта ми е, че и аз искам, но все още не го познавам толкова добре като характер. Със сигурност е домошар, то си личи, което всъщност ми харесва, защото и аз съм такава. Мил и чувствителен е, което също ме кефи. Единствения проблем за мен е, както казах, че отдавна не съм имала сериозна връзка и съм отвикнала. Освен това има друго нещо, което ме притеснява. Има сериозни здравословни проблеми и не знам точно какво е състоянието му. Знам, че звучи глупаво от моя страна и малко грозно, но как се живее с човек със здравословни проблеми, ако има такива хора да споделят? Имам предвид това представлява ли някаква тежест за брака и връзката и до каква степен? А също и децата, ако имаме такива? Ако има тук живяли с хора със заболявания да споделят опит. Като казвам сериозни имам предвид, че вече няколко пъти е влизал в болница по спешност, това е било преди година-две. Оттогава насам нещата са се оправили, обаче все още има проблеми. Мисълта ми е, че не знам все още дали заболяването е лечимо или прогресира с годините. Става въпрос за проблеми с кръвта и автоимунната система. Чувала съм даже, че се предава генетично, (и то от него) това дали е така? Благодаря ви за отговорите, дано някой се обади. :)))) п. с. Иначе е много отговорен и сериозен към семейството, това е добра черта.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e8f48e979b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   номер 51.. не се хвърляй през просото към бракове и деца.. дай си време да го опознаеши то в пълния смисъл на думата... предлагам ти да заживееш известно време с него.. когато ходехме с моят рак си мислех че всичко е цветя и рози.. срещахме се на кафета, ресторанти, разходки, кино и т. н беше супер забавен.. направо си го гледах през розови очила.. решихме да заживеем заедно.. не съм предполагала че може да е толкова променлив на настроения.. все още не мога да свикна с това.. много е забавен но и понякога е много затворен.. общо взето нещата не са като да ходиш с някой.. всеки си показа характера.. сърдиш се не сърдиш се няма къде да ходиш общ покрив имате.. научихме се да се съобразяваме един с друг.. да си съобразяваме и личното пространство и личното време един с друг неща за които въобще не ми е пукало.. за това не бързай за да не съжаляваш.. а и за това заболяване разпитай добре.. най-вече медицинско лице.. ако се предава генетично би ли рискувала детето ти да има проблем един ден.. този човек може ли да работи.. може ли да издържа семейство.. да не падне цялата отговорност на теб.. само да не те иска за жена от отчаяние и т. н извини ме за грубото изразяване но има всякакви хора...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0bdd1f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Номер 52, ами то при мен историята е много дълга. Преди него имах 5 години "връзка", но от разстояние, общо взето бая се бях филмирала и с розови очила, както казваш ти и именно той ме извади от това неравновесно положение. На всичкото отгоре имам и един аборт от този човек. Сега нещата уж изглеждат добре, започнахме да се поопознаваме, но ме притеснява това нещо със заболяването му (както каза ти дали се предава генетично на децата) и друго нещо - покрай този аборт, вярно че е било отдавна и др съображения не мисля, че съм готова още за деца, въпреки че го искам. Иначе за финансовото състояние не се безпокоя, тъй като той си има пари. Безпокои ме факта със заболяването му. Със сигурност един ден ще остана сама и ще се грижа за децата ни, ако имаме такива. Тоест, ще бъда вдовица, това ми е ясно отсега, но любов, съдба, какво да се прави. Такъв е животът явно, но има време да реша дали искам да задълбочим отнишенията си.
Смятай, че предишния ми не беше цвете за мирисане и не се държеше подобаващо, а сега мисля, че с този нещата си идват на мястото, но все още съм несигурна. Няма ли някой тук да каже нещо по въпроса с тези заболявания?? Благодаря.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 181e9cdcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   А ето и резултатът от дългогодишните изследвания на психолози върху мъже от тази така "очарователна" зодия. Те са галантни, интелигентни, силно интуитивни, изключително креативни, забавни, алтернативни, обичащи, верни, много потайни, всеотдайни като мъже и бащи, но до момента в който ги обземе "тайнствена" лудост, отключваща в тях егоиста, безмилостния звяр и човекът, когото вие не бихте искали да познавате. Първата част от приказката е безкрайно хубава и може да продължи дълги години, но краят не зависи от вас - жени- колкото и да сте безпогрешни!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 23bc37b1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   Абе вие добре ли сте бе аз съм рак, къде избяга здравия ви разум. Всеки човек е различен, строго индивидуален какви са тези 54 мнения? Как забога имате толкова свободно време? Мислех, че тази сага вече е приключила. Разбрахме мъжете раци не струват, калпави са скорпионите, лъвовете са други бири. Хващайте си тях, и странете от мъже раци като от прокажени, щото сме п**ки. Не ни бива в нищо дъното сме а с другите, ще ви е розово, прав ви път крива ви пътечка. Омръзнахте ми, има нещо вярно, но не съвсем. Вие сигурно сте безгрешни, аре сега всички да, четеме прогнозите на звездите и да се пазим един от друг. Чета коментари как имате страхотни съпрузи и деца, стабилно финансово състояния и пак не стига. Но пък си имате любовници които едва ли ги питате; Абе аджеба ти каква зодия си, щото нали такова ако си рак. Моля ви се! Избивате комплекси и ми писна да чета какво ли не. Всяка зодия, човек си има своите, както плюсове така и минуси. Имам чувството, че вече няма възраст всеки го пере съчмата малко или много, Сякаш това е проблем на човечеството ни от първостепенно значение. Пуснете тема за всяка зодия, и пол и ще видим как ще е там. Аз също имам пристрастия и немалко жени, които отдавна съм изтрил от живота си, но никога не съм седнал да губя времето ви, както и моето, за да хвърлям мърсотия по тях. Те сами го правят. На никоя лоша дума не съм казал или сторил, и въпреки това колко злоба съъм видял и слухове и закани съм имал, и пак не съм товарил или плюл някого. Стегнете се и си гледайте във вашата паница. Какво става със всички ви ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2b57523460
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   Аз съм мъж рак.

Много съм отдаден на семейството си, понякога твърде чувствителен, понякога с променлив нрав и малко неприятен както за себе си, така и за останалите, понякога лесно обидчив и дълго цупещ се след това, понякога си мисля, че знам какво е най-добре за всички останали...

НО за семейството си съм готов на всичко, щедър съм и материално и на чувства към всички членове на моето семейство. Искам всички да се чувстват добре и да знаят и забелязват, че са обичани.
Когато съм забавен, съм много забавен, оригинален и с безгранично въображение.

Мисля, че понякога съм имал/имам труден характер и е добре, че жената до мен проявява повече търпение, отколкото аз бих проявил в такива случаи. Но за сметка на това съм сигурен, че тя е щастлива с мен, защото я обичам въпреки, че от дълги години сме заедно и не се уморявам да й го показвам.

 
  ...

1-50 от 155
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker