Има ли смисъл да съм с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111217)
 Любов и изневяра (26851)
 Секс и интимност (13088)
 Тинейджърски (21271)
 Семейство (5753)
 Здраве (8823)
 Спорт и красота (4516)
 На работното място (2714)
 Образование (6859)
 В чужбина (1474)
 Наркотици и алкохол (1027)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1646)
 Други (16269)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл да съм с нея?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4534 пъти
Имам голям проблем. На 25 съм и приятелката ми работи като танцьорка в дискотека-(работа която не ми е приятна тя да я работи), представете си как съм спал през времето в което е на работа. Та както и да е това нещо много ми тежи защото я обичам и не искам да бъде такъв тип момиче (не че имам против тези момичета). Почнаха скандали между нас разделихме се, после се събрахме но като че ли тя вече не ме обича. Преди няколко дена започна да работи и в едно елитно заведение в което ходят все баровци и ми става още по гадно- в смисъл очаквам всеки момент да си хареса някои от работата или някакъв клиент и това ме съсипва от няколко дена. Не знам какво да правя като поговорих с нея каза че няма от какво да се притеснявам но я виждам че все по малко я интересувам и все повече и харесва да е около колегите си. Ако може някакъв съвет как да постъпя да се разделя ли или да продължа с болка всеки ден? Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 056de31233
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай и малко време. Но недей да криеш това, което чувстваш от нея. Обясни й какво чувстваш към нея, колко я обичаш. Помоли я да бъде искрена с теб. Бъди подготвен и за лошия вариант-да те остави. Изисквай да е честна. Ако продължите заедно, не показвай максимално колко я ревнуваш. По-скоро не й го казвай. Показвай й го в рамките на нормалното. Надявам се да съм помогнала :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 23ee9ee9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, това си е нейният начин на живот, тя така си иска и така и харесва. Ти нямаш право да и се налага в това отношение. От там нататък имаш два варианта - да си с нея и да не си с нея. Ако избереш да си с нея, тя или ще те зареже заради баровци, или няма да те зареже. Но и да не те зареже, ти през цялото време все ще се съмнява, все ще мислиш, все ще се карате, обвинявате и т. н. С две думи никога няма да и имаш пълно доверие. Така че пак не си струва. В една връзка няма ли доверие, остави я. Просто не си струва, затова я остави да си води начина на живот, който иска. Може да е за хубаво и да си намериш точно такова момиче, каквото искаш и да не се налага постоянно да правите скандали. То иначе само със скандали каква е ползата от тази връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0d3fe0fa19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако наистина смяташ, че те обича това не е причина да се разделите, но ако не те обича вече както ти казваш, то няма смисъл да се измъчваш!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7c71149c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо да ти кажа, че с ревността си сам си предизвикал реакцията и. Няма човек, който да приеме леко директно изказване, че не му вярват. За нея това вероятно е само работа, т. е. нещо с което изкарва пари, за да си плаща сметките. Ако виждаш, че нещата не вървят по-добре се разделете сега, вместо да се мъчите още. Под "не вървят" имам предвид:
1. не можете да се сдобрите и да стоплите отношенията по между си
2. ревността ти излиза от контрол и си склонен непрекъснато да се цупиш, да вдигаш скандали, да и държиш сметка
3. измъчваш се много и това те съсипва психически

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8d97010016
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Все повече и хaресвa с колегите, зaщото е спокойнa, нямa нaтяквaния и други.
Би трябвaло дa и се довериш, имa възможности дa е с " бaровец", но е избрaлa теб.
Точно недоверието и ревносттa ти я отблъсквaт!
Нa никой не сa му приятни вечни нaтяквaния, искaния....
Товa е сaмо рaботa!
По същaтa логикa, може дa е продaвaчкa примерно и пaк някой клиент " бaро" дa ти я " отмъкне" под носa.
Сaмо дето в мaгaзин ще имa по- големи шaнсове тя дa се" нaвие" отколкото в бaрa- тaм е нaясно, че дори и дa " лепне" някого, той утре ще е в друг бaр, покрaй други момичетa.... които също ще пожелaе вероятно.
Тоест в тaкивa " зяпaчи" доверие не може дa се имa.

Стигa си я отблъсквaл по този нaчин, a и глaсувaй доверие.... или пък се рaзделете, aко ревносттa ти нaдделявa.
Но мисля че, причинaтa не е нейнaтa рaботa, a твоите стрaхове.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 03103b2dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Зарязвай я!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 97a32c932b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич не се занимавай с к*рви, нали не си мислиш, че такива момичета само танцуват, особено ако е в баровско заведение!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4aa63abe0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Отдалечава се от теб защото не и е приятно да ти гледа намусената физиономия и това че и вдигаш скандали естествено я кара да те отбягва. Ако е искала да се хване с някой друг да го е направила, няма да има нужда да те лъже. Щом момичето е с теб я обичай и приемай такава каквато е. Ако не можеш да живееш така не трови твоя и нейния живот и се разделете.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 40b44e7583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нормално е след, като работата и е такава, да се страхуваш да не се лепне за някой.. , но, ако наистина чувстваш нещо към нея просто и покажи, че и имаш доверие.. след, това, ако по някакъв начин и то основателен тя изгуби твоето доверие и разбереш, че не я интересуваш наистина и си е харесала друг, то тогава прав и път.. , но за сега недей да взимаш подобни решения за раздяла. Както казах първо и покажи, че и вярваш след, това времето ще покаже дали наистина, това доверие си е струвало!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a2d40cc2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За раздяла сам ти ще решиш, кои сме ние да казваме да я оставиш или да продължиш. Тази жена ще има ли сериозно отношение занапред към теб ние не можем да гадаем. Може да е временно, защото е сърдита. Сигурно има друг вариант за работа, но едва ли ще я смени, само защото ти си притеснен. Където и да работи ако реши пак може да изневери, няма гаранция за тая работа. Ако се прибира при теб вечер и ти усетиш, че вече не е твоя и това е системно си поговорете. Може пък нещата да не са толкова зле между вас.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1ccbd7e046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Танцьорките по дискотеките като ги видиш да танцуват такива кръшни, стройни и хубави (е има и не толкова хубави в лице :D ) и си мислиш, че никога не биха излезнали с обикновено момче. Първата мисъл, която те удря е, че си търсят богаташи не знам защо. Явно не е така или може би има изключения.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e25a6a8821
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, че търсиш съвети от форуми, говори, че си наивен шаран и танцьорката те използва временно, докато излезе нещо по стойностно. Да не си инвестирал в акции при нея, какво ценно виждаш, щом от началото тя пробужда съмнения в тебе? Какво очакваш, че ще стане целомъдрена ли? Попаднал си на стока, несъвместима с твоят живот, разминават се вижданията Ви, разкарай се с достойнство(докато не те е обвързала с нещо) и си намери момиче, което да отговаря на очакванията ти. С тази ще береш само ядове!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 521b4a38da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има ли смисъл от връзка, в която само единият обича, цени и иска? Зарежи факта, че е танцьорка, ако не и е приятно да е с теб, няма смисъл да си с нея.. дори да не ти изневери, няма да сте щастливи. Една жена, ако е щастлива, няма да погледне друг, ако ще и на магистралата да работи, но ако не е е способна и с най-големия тъпанар да изневери.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 42c801800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   професията на танцьорките не е от най-уважаваните по принцип, така че е нормално да не ти харесва. освен това работното време трудно може да се съвмести с нормална връзка - ако ти работиш през деня, а тя - вечерта, кога ще ви е времето само за вас двамата? дали ще те зареже точно в това заведение ние няма как да знаем. може да си хареса някого, а може и да са просто колеги и това не е свързано с конкретното работно място.
въпросът според мен е как тя вижда бъдещето си - дали работата й е временна или смята да я работи дълго време (то за постоянно не може, не е от работите, с които може да се пенсионира:-)). във втория случай явно се разминавате във вижданията си за живота и е по-добре да се разделите.
Ж42

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b2fdb9d83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не смятам, че трябва да живееш в страх. Чувстваш се лишен от внимание, обич и разбиране. Нормално е да не ти харесва приятелката ти да танцува пред други хора и да е заобиколена от куп мъже, които могат да хванат окото. Дай си почивка и помисли сериозно, поговори с нея и стигнете до консенсус. Все пак ако тя те обича ще направи компромис, както ти в момента правиш и търпиш, за благото на връзката ви.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 05528f85c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   .....бъди сигурен ,че не я харесваш само ти и това и е приятно дори много.......нещата са повече от ясни.....ЗАРА

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58f779ef03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Или доверието надделява или идва време разделно ...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 086bde89d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много Ви благодаря за отразените мнения. Но все още незнам какво да направя. Сърцето казва 1 а разума друго и общо взето е много трудно. Освен да чакам времето да понаже, какво мислите?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b32c4ee1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Нищо лично, но такива разиграват много сполучливо, може и да си поредния. В такава ситуация, неприятните изненади са от страна на нежните половинки, а това в повечето случаи е непредотвратим процес. По дискотеките е пълно с ухажори, вярваш ли, че някой тарикат няма да я забие? Говорете и ако не послуша, зарязвай!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ee6d77f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   14 съм. да, авторе, всъщност не си притиснат да вземеш бързо решение. спокойно може да изчакаш и да видиш как се развиват събитията. ако обаче започнеш прекалено да се тормозиш и измъчваш, по-добре прецени плюсовете и минусите на връзката ви.
успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c3782f706a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не искам да обидя никой... Но! Замислете се малко.. какво е това момиче, което няма да си намери по-нормална работа, а ще ходи да танцува полугола пред пияни по дискотеките. Извинявай, но тя на лесното се е хванала. Защо не се образова малко така, че да има по престижна работа. Или пък ако не иска да учи да работи някоя ДНЕВНА длъжност, която не изисква специална квалификация. Честно казано аз не знам какъв мъж е автора. Той ще си легне да спи, а приятелката му ще излиза за работа за да танцува цяла нощ "облечена" в еротично костюмче. Автора си е в правото да изисква от нея да си смени "професията"... именно защото я обича. А пък ако и тя го обича и държи на тази връзка ще се замисли малко..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c953a3a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторе ти или си много наивен или не си стъпвал в дискотека. Знаеш ли какво става там с танцьорките? Е аз ще ти кажа. Танцуват около масите. И там, където им дават най-много пари там се застояват. Обаче клиентите далеч не се задоволяват само с танцуването. Опипват танцьорките уж докато танцуват. Пъхат им пари, бъркайки в сутиена или в бикините и то дълбоко. А доста от танцьорките далеч не предлагат само танци ако ме разбираш. За тая работа в дискотектие има т. нар. офиси, където се правят едни други работи с танцьорките или в тоалетните. Последния път като бях в дискотеката гледам танцьорките излизат от там за да си тръгват с куфарите. Викам ще се качат в някоя трошка тез момичета. Знаеш ли в каква кола се качиха? Мерцедес S - класа, 1994-1995 Чочоне. Бяха само двете. Според тебе дали само с танцуване се изкарват пари за тая кола? Не мисля. Според мене ако приятелката ти държи на теб трябва да си намери друга работа. Ама май е мързеливка, та за това се е хванала с тази професия.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8bf88afd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Aвторе, ... кaквa е нейнaтa причинa дa е с теб? !
Нaй- вероятно любов!
Изблици нa ревност, нaстоявaния... и тем подобни и пaк при теб си идвa.
Бaровци рaзни нaоколо, сигурно се облизвaт в очaквaне, момичето пaк с теб.

Е, кaкъв е изводa? !
Опитaй дa и предложиш доверие, мисля че го е зaслужилa все пaк.
И не си вкaрвaй тaкивa типично ориентaлски съвети нa някои тук.

Моятa професия не е кaто нейнaтa, но рaботя с хорa с бизнеси.
Имaм рaзбирa се" фенове", когaто моятa половинкa зaпочнa дa излизa от кожaтa си от ревност( нaлaгaт ми се рaботни обяди, понякогa вечеря или пътувaне) съвсем директно му кaзaх, че или спирa дa ме обиждa с поведението си или всичко приключвa до тaм.
Нaвсякъде вероятно ще си привличa внимaние, хубaво момиче- нормaлно, но е избрaлa ТЕБ!!!
Тaкa че, прерaзгледaй поведението си, зa дa не приключи тя нaкрaя зaрaди товa зaдушaвaне.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0a144de6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Много ми помогнахте! Браво на Вас :). Много скоро ще я помоля да избере между работата и мен, не знам дали ще ме критикувате или подкрепите но до този извод стигнах. Колкото работила, работила сега да видим какво ще избере.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8c2b8e3f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   23, размишляващ много едностранчиво, има огромна разлика между твоята работа и работата на половинката на автора. Докато при теб говорим за нормални делови ангажименти, които очевидно не са нещо провокативно сексуални, то при другото момиче самата й работа е да провокира сексуалните фантазии на мъжете, да се облизват по нея, да поръчват все повече и повече, т. е. нейната работа е на "сексуална примамка", а ти 23 като такава ли се възприемаш, за такава ли са те поставили шефовете ти на тази позиция? Между другото срещал съм много дами на високи позиции с единствено качество невероятен сексапил, и да, шефовете им ги държат на тези позиции, за да минават леко преговорите с важните партньори, все ще се намери кой друг да свърши работата, но красотата продава, особено женската красота, затова никой не си и помисля да уволни иначе некадърните красавици, които си имат своя определена функция във фирмената йерархия, която дори не е задължително да е обвързана с нечие легло, достатъчно е само да се генерират съответните мъжки фантазии, когато се налага:)
М, 35

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 50924b51fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Мисля, че ще сбъркaш aвторе!
Ти си знaеш, но трябвa дa се подготвиш кaкто зa положителен, тaкaи зa отрицaтелен отговор.
Готов ли си дa я зaгубиш, aко тя сметне, че липсaтa нa доверие.... че не си струвa дa зaгуби рaботaтa си, зaрaди човек, който и в супермaркет дa е, пaк ще я трови зaрaди колеги.... клиенти...
Нaли се сещaш( или пък не), че отрицaтелните отзиви тук сa нaй- вероятно от чистa зaвист
Кaк мислиш, колко не бихa пожелaли дa сa нa твое място, колко фaнтaзии рaзпaли. всеки който искa, но не му стискa дa пробвa( стрaх от отхвърляне, зaщото не вярвaт, че aко не сa добре подплaтени имaт някaкви шaнсове) много ясно, че ще те " нaострят" отрицaтелно.
" не е вaжно нa мен дa ми е добре, вaжно е нa Вуте дa му е зле"
Хубaво си помисли!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ca074c6196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Н25- 23 съм, изводът си прaвя не от естеството нa рaботa, a зaрaди липсaтa нa доверие от стрaнa нa aвторът. товa обиждa винaги, когaто отсрещният човек смятa, че е докaзaл себе си.
Относно другото... дa определено имaм сaмочувствието нa хубaвa женa, определено визиятa ми помaгa, но е добре подплaтенa с обрaзовaние, опит и реaлизaция нa сделки( лично), които сaмо първото полугодие във въпроснaтa фирмa сa увеличили приходи със 30%. от тaм и много повече свободa зa aвтомно вземaне нa решения.
Но тук стaвa въпрос зa стрaховете и неувереносттa нa aвторът!
Aко ТЯ е избрaлa него, то сaмо той може докaже, че е точният избор или дa я постaви в ситуaция дa се съмнявa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c953a3a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 26 аз съм номер 22. Нека автора да прецени какво да прави, ама според мене тая неговата мома гледа лесните пари. А такива не се занимават само с танци да знаеш. Това, което съм го описал в моя коментар съм го видял с очите си. Да се откажела от работата си. Ами ако държи на приятеля си ще се откаже и ще си намери нормална работа, при която и двамата ще имат време за себе си. А сега не стига, че работи работа, при която десетки мъже всяка вечер й бъркат къде ли не в дрехите и я опипват, а сигурно и други работи правят разни баровци с нея ами и няма време за да се среща с автора. Ако реши момата ще се откаже от работата и ще си намери нормална такава. Да трудно се намира нормална работа, но се намира. Аз познавам много момичета, които или са още без работа или трудно си намират работа или дори работят като сервитьорки, но не са се хванали да работят като танцьорки по клубовете.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ee6d77f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   25 ми взе думите от клавиатурата :-) ако 23 приравнява бизнес срещи, обеди и пътувания с танци в заведение с оскъдно облекло, то значи сама се оценява като такава :-) и да, има сериозна разлика в това да използваш сексапил до известна степен в работата си, но все пак водещи да бъдат деловите качества и това да танцуваш в заведение полугола.
Ж42

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0a144de6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Здравейте. Пише Ви автора. :) Значи мисля на 21-ви да я попитам директно. Ще и кажа че не искам да правя повече компромиси а и колкото и доверие да имаш в някои, разберете ме и мене, че това не се търи, та само аз си знам как спа като я няма но както и да е. Ще и кажа че не искам да съм с момиче което избира лесния път и че от цялата работа страдам аз и ще стана и ще си трагна. Може да Ви се стори тапо но ми писна вече. Знам че няма да остави работата но това поне е причина да я намразя, като избере работата. Другото тъпо в случая е че имах възможност да и изневеря но не го направих, имаше момиче което правише всичко за мен но и на нея не и обърнах внимание и така вижте сега в какво положение изпаднах. ХАХАХА направо смешно и плачевно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e603750c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Отиди с нея на работа стой 30мин. или 1 час не повече защото е досадно. Като отива на и дай една целувка. Гласувай доверие което може да не истина но постепено ще ти има повече доверие и ще ти разказва как е на работата

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 64327308f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не пич. Не си мисли, че не е преспала и някои по дискотеките. Не можеш да си и пазач все пак. Освен това всеки път в дискотеката сума възбудени мъже я зяпат. Не, че няма нещо хубаво в това ти да имаш каквото, те само могат да си пожелаят. Но със сигурност, момиче, което е с такава професия няма много големи задръжки. Намери си нормално момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0a144de6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Давайте съвет. Тя избра мен вместо работата. Направо не знам как да постъпя. Може би ще ме оплюете но и казах, че може да работи тази работа но докато си намери по добра.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7e4a3077bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Съветите са си все същите, ти си си все същия, тя също. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ee6d77f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   добре, авторе, радвам се, че е избрала теб и не виждам защо да те оплюваме. все пак обаче постави разумни срокове за новата работа. все пак може 5 г. да не намери нищо подходящо и все да търси :-)
Ж42

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 124c70046a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторе. Постявям се на твое място и в конкретния случаи и аз бих имал същите мисли като теб. Като цяло ще започнем със скандалите и ще скъсаме, ревността ми е убийствена, просто. Има и сериозни момичета танцьорйки най-вероятно, има и честни момичета на този свят, но хората са лъжци, използвачи и е много трудно... не се знае кой на къде и кога ще поеме, дано моята приятелка не работи като танцьорка, дори и сервтиьорка не й давам... не искам да има контакт с много мъже, колкото по-малко толкова по-добре, но една жена реши ли да изневери, вианги има начини да го направи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cacbbf2149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Приятел.. момиче съм. Разбирам те. Имам по-сериозна връзка от около 6 месеца. Обичаме се. Както и вас, и ние си имаме определени проблеми. Та, имах един момент, даже няколко... Когато изведнъж виждам го(моето момче... ) и някак не изпитвам нищо, поради интерес към друго момче от обкръжението си в училището ми. Но не направих драстични промени, защото знаех, че това е временно. И се оказах права. На следващия ден отново си го обичам с цялото си сърце, както и до ден днешен.
Дай ? малко време и ще ти докаже любовта си. : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker