Обича ли ме още? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме още?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4516 пъти
Здравейте!
Аз съм на 27 години.Приятелят ми е с 6 месеца по- голям от мен.Вече година сме заедно.Но до този момент не йелае да ме запознае с родителите си.Не ме кани в дома си.Да не споменавам проблемите със секса.Той направо отсъства във връзката ни.Казва ми че ме обича , но аз не вярвам вече в тези думи,защтото делата отсъстват.

Всъщност само веднъж сум била в тях.Родителите му ме приеха много добре и ме харесаха,но само с едното ходене си останахме.Имам апартамент,който е празен.Предлагала сум му да отидем там да живеем,но няма отговор.Когато споделяме и разговаряме по тези теми той мълчи като пън.До сега не ме е изненадвал с нищо.Излизаме на по питие и то сякъш по график.....през ден в определен час,за ниаколко часа.не се интересува от мойте проблеми.

Дори имаше случай,в който го помолих да ме закара до поликлиниката,Лекарят ми беше нощтна смяна.Отказа ми.Дори не се обади да ме закара обратно до нас,а йивее близо и до нас и до поликлиниката!!!!!Лятото бяхме на почивка за 4 дни в спа хотел.На басейна не говореше с мен.Не влезе нито веднж с мен в басейна.Не обича да се снимаме за спомен с мен.С нищо не показва , че желае,че иска да спи с мен.Не поема никаква инициатива за секс с мен.Не говори дори за това?????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: e12dde36f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си намерила точния човек. Според мен не си губи времето с него.Причините да се държи така може да са различни.Минова ми през ум, че може да има и друга, но тогава за какво го играе този театър. Седни и проведи един сериозен разговор, изяснете нещата. Дори и да се страхува от обвързване, не виждам защо трябва да избягва секса. Има нещо гнило във всичко това. Изясни го и не страдай, аз съм жена и не бих се унижавала да търся мъж който видимо ме отбягва. Има толкова много други мъже. Успех миличка!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 96ad2194d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аве да не е гей и ти да си му прикритие?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 797457bb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Със сигурност има някакъв проблем. Може и да се вижда с друга и да ти изневерява :(. А просто може да е такъв тип човек - по затворен и непоказващ чувствата си. Най-добре е да поговорите, защото това вашето не прилича на никаква връзка. Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d8476357ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоят човек е много потаен или си е такъв по характер. Не вярвам да го промениш, а и няма смисъл. След всичко изброено се питам какво ви свързва?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8dbaff1dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как може да си губиш времето с него 6 месеца? Я се осъзнай и го напускай.То и без това все едно си сама...

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a929088e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А защо мислиш, че въобще те е обичал някога??

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 73e763fa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дотук нищо положително не прочетох за него. Май е странна птица, а ти си мазохистка.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a5d6747b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. Какво да ти кажа. При мен беше същото цели 4 години без да ме запознае с техните, без да ме желае в леглото. Ходихме едва 2 пъти на почивка и пак нищо. Е поне снимки обичаше да си правим заедно. Насилваше се като че ли. Не ме обичаше, усещах го. Но и нещо се страхуваше. Не знам много беше странен. Сега като ми разказваш все едно за същия човек става въпрос. Накрая видя че съм нещастна и ме изостави. Не пожела да ме направи щастлива, макар да знаеше как, но не просто не ме обичаше. Всяка седмица по една среща за по 2-3 часа и уикендите никога почти не сме се виждали. Не знам съвет не мога да ти дам. Може би просто няма силни чувства към теб и му е все едно или има някаква травма или е преживял нещо ужасно, като в моя случай, но аз не можах да помогна, а исках. Много го обичах а и сега продължавам да имам чувства към него, но вече от 2 години не сме заедно. Не знам просто какво да те посъветвам. Опитай се да вникнеш в него, да го накараш да споделя, аз не успях цели 4 години.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cbea8adf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей! По-голяма съм от теб с няколко години. Вкусих горчивия вкус на такава връзка, продължила четири години. Разделихме се. Разочарованието ми бе огромно. Издържахме толкова дълго заедно единствено заради постоянните компромиси от моя страна. Не си заслужава усилието, да знаеш! Той съзнателно стопираше нашите отношения, оправдавайки се че не знае как да продължим. Секс-един път в месеца. Инициатива за развлечения-нулева. От дъжд на вятър да ме изненада приятно с нещо. Обичах го. Господинът твърдеше, че не е особено емоционален за външния свят и не е в състояние да каже "Обичам те!" на жена. Наслушах се на приказки от рода на "Ти си най-близо допусната жена до сърцето ми". Но само това. Беше пестелив на похвали и ласкателства, да не би да се възгордея. Не разгадах непроницаемия поглед в очите му. А се стараех много за този мъж. Правех всичко за него. Готова бях на всичко за него. Грешка! Не оцени любовта ми. Накрая излезе, че умните жени са по "вредни" от глупавите! Нямал акъл за такава жена като мен! Подаръци-О, не! Той на жени подаръци не прави! Забрави за рождения ми ден дори! А заменях всички обаждания в този ден за едно негово! И така четири години-загубено време...Понякога наистина срещаш фалшиви хора в живота си, за да можеш да оцениш истинския, когато дойде. И тогава се питаш-Той ли е?, Ще го позная ли когато го срещна? Идва момент в живота ти, когато осъзнаваш кой има значение, кой никога не е имал, кой няма вече да има. Така че не се терзай повече за този мъж. Има причина той да не е част от живота ти. Ще си намериш друго гадже. Вярвай в това, и ще се случи!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d6ad344b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Негодуваш срещу толкова много неща в поведението и характера му, той не показа чувства... Защо си още с него?

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7b815625fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Звучи все едно не ти е "приятел" :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a5d6747b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 8 до номер 9

Колко е подобна историята ти на моята. Все едно за един и същи човек става въпрос.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 88f67ac1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм жената, коментирала девета поред. Към № 8 : Наистина, когато публикуваха коментара ми и прочетох предходния не можех да повярвам на очите си-толкова сходни истории! Ето имейл за връзка-пиши ако искаш-0109kenia@mail.bg.

КЪМ АВТОРКАТА: Не влага смисъл и чувство в думите "Обичам те!" твоят приятел. Не се мъчи повече с него. Чувстваш се адски несигурна, а не обичана жена. Къде е отношението, тръпката, щастието от споделеното?

По отношение на моя коментар /№ 9/ бих добавила следното: Господинът, който описах никога не ме запозна с родителите си. А казваше-"Аз намерих жената на живота си.!" За справка-разведен с пораснал син. Аз също съм разведена отдавна с две големи деца. Първоначално ме водеше в къщата си, но само първите месеци от връзката. След това необяснимо защо започнаха срещи в колата, в кафета и от време на време в хотел за секс.

За четири години-веднъж сме отишли за няколко дни на "почивка". Блъсках се в непробиваема стена. Не ме допускаше в своя свят. Само леко открехваше вратата... Вечерите си прекарваше сам в празната си къща. Нова година също. Не е имало друга жена, вклинена между нас. Боли те, но от сърце ти пожелавам да срещнеш истински мъж, в най-добрия и дълбок смисъл на тази дума! Млада си! Не плачи! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ae7081e76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Този ми намирисва на женен. И това е то- женен ли е и сигурна ли си че е свободен, ако отговорът ти е отрицателен. Имам някаква причина за това поведение. Или е голям страхливец или е женен. Но за съжаление- за любов и дума не може да става

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8ae1ef1178
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моята причина да се държа по този начин е , че не желая ангажираща връзка.Не запознавам с приятели и роднини ,не ходим в нас , не споделям и не говоря за общо бъдеще.Само секс и час неангажиращ разговор .Причините да не искаш връзка са много и строго индивидуални.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db0c9f1538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Aз пък не желая сериозни отношения, защото съм психически нестабилна. не искам да ангажирам околните с проблемите си, а най-малко някой, в когото съм влюбена.
твоят човек или е ужасно женен или ужасно комплексиран и страхлив... или няма любов
не насилвай нещата.Ако не си доволна от тази ситуация, намираш сили и продължаваш напред с друг!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3ae5318b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен е най добре да му кажеш "ДОВИЖДАНЕ"...
И ще видиш неговата реакция...
Всичко написано до тук....са само предположения.
УСПЕХ !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker