Така ми се иска да ни потръгне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Така ми се иска да ни потръгне
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3596 пъти
Здравейте! :)
Моята "история" е дълга, малко банална, дори на места скучна. Едва ли ще ми стигнат нервите, затова почвам. Преди около 4-4 и половина години се запознах с моя приятел, който все още е такъв, въпреки трудностите, през които сме минали. Той е изключително добър, внимателен и разбран човек. Всъщност той е най-милия човек, когото съм срещала през живота си, но понякога наистина имам чуството, че не го интерисува как се чуствам. Дори имам усещането, че му е по-добре да не е около мен, когато плача или в момент, в който се чуствам зле...Незнам какво да мисля -всъщност истината е, че понякога ставам много нервна и мога да побъркам хората около себе си и мисля, че той го отнася в повечето случаи. Като днес например - от 3 дни не съм го виждала и започнах да го търся. Може би аз се държа ненормално?! Наистина незнам. Помогнете, ако можете!

За да не ви държа така в неведение ще поясня, че аз съм българка, а приятеля ми е турчин. Оф, никога не съм го възприемала като етническа принадлежност, но както и сами се досещате това изостря малко или повече отношенията между нас по ред причини.

Истината е, че съм много обсебваща и го търся често, защото повечето ми приятели не живеят вече в моя град и аз се чуствам зле и много самотна. Отчайвам се много напоследък, защото нямам с кого да споделя това, което ме вълнува. Тежко ми е -той ми е най-близкия човек на този етап от живота ми, а осъзнавам, че без да искам го тормозя! Съжелявам, че и вас ви занимавам с тази част от живота си!
Така ми се иска да ни потръгне!
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 11d550d619
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искренно се надявам да ви потръгне, дори ви желая щастие, аз преди дни се раделих с любовта на живота си подобна на тази тема

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9f32bc4423
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не обича да му хленчат, постоянно да се оплакват, да го занимават с проблемите си. Това натоварва и е нормално човек да избягва такива хора. Знаеш ли как се наричат хората, които го правят? Вампири. С поведението си изсмукват положителната енергия на събеседника си. Щом сама осъзнаваш грешката си, защо не се промениш? Докато не е късно. Ако на приятелят ти му писне от тормоза, който му налагаш, и си вдигне багажа, ще се молиш да се върне, ще обещаваш куп неща. Защо не ги изпълниш, преди да се е стигнало дотам?
И още нещо - не искай и не очаквай приятелят ти да изпълни и осмисли живота ти. Това е бреме, което не всеки може да понесе, дори и да поиска.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a9ef3abcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   C турчин ? ;хх

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 06940d85b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си луда те са мили докато се оженят и после живота ти става ад-лично аз не познавам от такъв брак щастлива жена-бягай като дявол от тамян

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a661f6916d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На такова поведение от твоя страна никой не би издържал, добре е, че го осъзнаваш, но не е достатчно.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 520c3446fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте!
Благодаря ви много за коментарите и за хубавите думи.
"...не искай и не очаквай приятелят ти да изпълни и осмисли живота ти. Това е бреме, което не всеки може да понесе, дори и да поиска. "
Това е азбсолютно вярно и съм съгласна.

Колкото на номер 4 бих искала да кажа, че нито съм луда, нито ненормална. Незнам колко хора със смесен брак познава, но факта, че сме зседно от над 4 години сам по себе си показва, че не сме вървяли само по път осеян с рози. Опитвам се да бъда възможно най-мека, но аз също познаавам доста смесени двойки и искам да кажа, че след трудностите изпитани през живота ми и грубостта и пълното незачитане, и неуважение срещнах разбиране, топлота и любов, които оценям.

Знам, че много от вас са скептични за подобен род връзки, но е жалко да съдиш за някого по етнически, расови или други съображения. Жалко за такива хора и тесногръдието им!

Благодаря на всички ви за обективността още веднъж. Ще за върша с думите на един велик музикант, който е изпреварил времето : "Любовта е отговора и ти го знаеш " . Пожелавам ви да намерите своя отговор ! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7b1612d776
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мн е хубаво,че не делиш хората, аз също сам турчин и да ти кажа ние турците обичаме повечето българките, аз лично мн пъти съм се влюбвал в българки, но те са ме отхвърляли само за това че сам ФЕС. А и приятелят ти според мене те обича, но не го показва толкова, щом толкова време се познавате и не те е зарязал, наистина държи на тебе. Говори с него и му кажи, че съжеляваш ако го нервиш и че мн държиш на него, това ще го успокои и него.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f7f9b0ba45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за хубавите думи 7 ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker