Да й кажа ли и аз, че той не е стока? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да й кажа ли и аз, че той не е стока?
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3935 пъти
Аз съм момиче на 23 години. Нямам много приятели. С една позната се сближихме последната година и нещо и да кажем, че тя ми е най-добрата приятелка. Виждам се и с други хора, но с нея сме най-често заедно.

От 7-8 месеца тя ходи с едно момче и всичко между тях изглежда идеално. Често излизаме тримата заедно, ходим си на гости и т.н. Напоследък забелязах, че той започна да ме гледа с друг поглед. Както се казва - съблича ме с очи. Опитвам се да се правя, че не забелязвам. Но от две седмици насам получавам разни недвусмислени предложения и намеци от него.
Казва ми, че съм сладка, секси, възбуждаща и т.н. Иска де се видим само двамата. Досещате се за какво.

Това се случва, когато се засечем някъде на улицата с него. Незнам приятелката ми дали подозира, но той се държи адски мило с нея. Като ги гледа човек отстрани ще си помисли, че са идеалната двойка, че се обичат безкрайно. Незнам той с какви очи го прави, след като с гаджето му сме толкова близки и има вероятност да й кажа.
Незнам какво да правя.

На него му казвам, че Тя ми е приятелка и не ми е приятно да ми говори такива неща. Незнам дали да говоря с нея. Преди време някой й беше казал, че го е видял да гали по косата някакво момиче и тя не повярва. Постоянно ми повтаряше, че злобарите си нямат работа и се бъркат в чуждите работи и злорадстват.
Каза ми: "Не виждат ли колко се обичаме, та са тръгнали да съчиняват глупости. "

Има и друго. приятелката ми не е красива (макар, че красотата е относително понятие), не се облича добре, невзрачна е, но е добър човек. И се е вкопчила в идеята, че щом приятелят й я приема такава, каквато е и е с нея, то я обича истински. Някак си е приела това за свой коз. И да се опитам да говоря с нея, едва ли ще повярва. Най-много да ми каже, че си въобразявам и аз или че завиждам или нещо подобно. Ясно е, че той не е стока и тя трябва да го знае, но незнам заслужава ли си риска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: fd74902176
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в твойто положение.Не смея да кажа на приятелката си защото ще я заболи.Може дори да ми се разсърди,да започне да ме отбягва....знам ли? Не искам да знае и като ме види да се сеща за това,че приятелят й ме желае

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 38fd867f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рано или късно, сама ще разбере що за човек е приятеля й. Ако й кажеш сега, ти ще си лошата.
Можеш да направиш нещо друго. Започни да отказваш да излизаш с тях, когато са двамата. Измисляй си някаква причина, а когато на приятелката ти й направи впечатление, че го отбягваш, и те попита защо е така, тогава й кажи.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f2af3fecd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Личи си колко много държиш на приятелката си. В случая мисля, че вашето приятелство е много по-важно от въпросния господин. Предлагам следния план: инсцинирай среща помежду ви. Ако му имаш координати, свържи се с него тайно от приятелката ти (по възможност писмено, за да имаш доказателство пред нея - есемес, имайл, и т.н.). Ако той се съгласи, отиди при нея и и разкажи всичко, подкрепено с доказателства, преди да се видиш с момчето. Нека тя реши дали иска да стане свидетелка на срещата ви и дали въобще иска да позволи тази среща да се случи. Обясни и, че си направила всичко това, за да и докажеш, че момчето не е за нея, докато ти си загрижена за щастието и. Вярвам, че ще оцени правилно постъпката ти, а двете заедно може хубаво да натриете носа на самовлюбения Дон Жуан.

Успехи!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9a95a34f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не си заслужава да си сасипеш отношенията с приятелката ти! Тя ще го хване някой път или просто ще го осъзнае, че той е една преструвка!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6f726ca030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ок, първо авторката ми направи наистина добро впечатление. Поздрави за нея. :) Момчето не е стока. Намерил си е сгодна женица и междувременно се опитва да пробие където стане. Не е единствения мъж с подобна стратегия. Твята приятелка се е вкопчила в него и е като кон с капаци. Ако и кажеш той какво прави вероятно би си помислила, че злобееш или каквото е там. Ако искаш и подметни нещо, но незнам. Иначе, още веднъж да кажа, че ми стана приятно да прочета, това което си написала и че има момичета като теб все още. :)
Ралф

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e45ebe23d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да го приеме, но й кажи!По-добре да знаеш, че си била искрена към нея, отколкото всеки път да изпитваш чувство на вина.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1ed2a1e667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако не и кажеш я предаваш и най-много да задълбочите връзката с джентълмена и да се изчукате. После как ще я гледаш и какво ще и обясняваш, когато изневярата се размирише.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ed4aea23f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 2 . Нищо друго няма да проработи. Била съм на мястото на приятелката ти - преди години се запознах с един боклук, който се предлагаше на всичките ми приятелки. Казаха ми, а аз какво : "Не, той МЕН ме обича! " Глупости!

Приятелката ти ще я заболи - няма как -това е част от живота и риск във всяка връзка, но бъди умна - не й казвай направо,защото отсега ти казвам -той за нея е единствен и най-добър, и колкото и да държи на теб - няма да ти повярва! Сама ще трябва да се увери!

Успех ти желая , защото явно си свестен човек и дано не я боли, колкото мен ме боля! А тя между другото не влиза ли в Сподели.нет?? :) Пробвай! Стискам палци, защото любовта наистина явно е сляпа, а боклуци като тоя -много! Не забравяй, че тяхната връзка ще приключи рано или късно и тогава ще дойде твоя час. Тя ще има нужда от верен приятел до себе си! Не си изостряйте отношенията, заради един мъж - не си струва. А ти наистина си стойностен човек. Бъди горда с това! Успех!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 948c0281da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aз ти предлагам или да и кажеш като инсценираш среща и предварително я набереш по мобилния за да слуша какво ше ти говори, или да ги отбягваш и двамата докато сама се усети. В първия случай ще го отнесеш, във втория ще си разумна

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 86a56c3f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Cъгласна съм с мнението на номер 6 в едната е грозничка - демек надява се на нещо сигурно дето няма да му изневерява, а 2-та за да я чука просто за спорта.. + разбиване на приятелството между 2-те ... това е моето мнение

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1fb4ae8916
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я, ама има ли момичета като теб?Хубавици и с морал?

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6f726ca030
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12, ти досега не си ли срещал такива? Морала и красотата нямат връзка. А как разбра, че момичето е красиво? Или чикиджийската ти фантазия го роди? ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ad33fc5662
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката. Благодаря на всички, които взеха отношение. Ситуацията е кофти откъдето и да се погледне, така че за сега ще се опитам да не се виждам известно време с тях. Ще се опитам да ги отбягвам, когато и той е с нея. И като попита дали има нещо, ще й обясня как стоят нещата. Само да не каже, че е трябвало по-рано да й споделя. Надявам се да си запазим отношенията с нея. Още веднъж Благодаря на всички! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 629b5f11a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И на мен много ми хареса въпроса. И аз съм в такава ситуация, послания, няма значение как изглеждаш, аз те обичам каквато си, и изневери зад гърба. Като резултат качих 20 кг, той ме поощряваше, за да съм му вързана в кърпа, а сега вече нямам избор, освен да си затварям очите или да остана сама. Да ви кажа, красотата е важна, иначе тялото ти се превръща в затвор към нормалния живот, не се запускайте който какъвто и пясък да ви хвърля в очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker