Много съм притеснена и объркана от цялата ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм притеснена и объркана от цялата ситуация
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4073 пъти
Жена сам на 45г. имам добар брак и страхотен секс с мьжьт ми. От известно време по принуда сме разделени, но поне три дни в седмицата сме заедно и яко наваксваме.... всичко беше ок..... НО.... преди известно време сьвсем импулсивно се озовах в леглото с непознат и при това мнооого по-млад от мен мьж. Мислех, че ще бьде еднократно, само от любопитство.......... Той обаче е интелигентен, мил, много чаровен и романтичен... А секса с него е ....уникален. Прави ме невероятно щастлива! Иска ми се, да сме непрекьснато заедно. Не само да се любим. Той е прекрасен сьбеседник, има страхотно чувство за хумор. Когато сам с него, се чувствам 20г по-млада.... НО... изпитвам угризения, защото на години-може да ми е син; при това, мисля си че мьжьт ми не заслужава това. На всичкото отгоре, не мога да мисля за друго-освен за него. Не ми излиза от главата. Не вярвах, че може да ми се случи-но ВЛЮБЕНА САМ.
ОБИЧАМ ГО .Много сам притеснена и обьркана от цялата ситуация. Незнам какво да правя.

Започна като авантюра, превьрна се в нещо много сериозно, а не ми се мисли как ли ще завьрши.
Написах тук моята история, защото не мога да споделя с никой мой близьк.
Очаквам вашите сьвети и укори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: e73c827b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изживей си любовта!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ff2128974
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я се стегни!!!
Имаш нужда явно от това - консумирай си го.
НО МИСЛИ!!! Дамите след 45 са доста ... да кажа - наивни - как си мислиш, че ще се развие тази връзка?!?! Той ще бъде вечно пленен от тебе?! Забрави! Младото си търси младо! То и дъртото пак търси младо! Така, че - забрави да се вживяваш, а просто се наслаждавай на това, което имаш. И помни, че е много идиотско да изпуснеш питомното, още повече, че е качествено и да хукнеш по дивото! Ще паднеш някъде в калта - и ще станеш за резил на стари години! Съвсем добронамерен коментар :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b33bde6564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи мъжа си.Какво като не го заслужва?М..ната му какво като те обича?Важното е да ти е добре на теб пък, че ще нараниш най-близкия си човек какво от това?
Хайде давай смело,зарязвай го и бъди модерна.Да си добър днес е лошо!Важното е да не ти пука за тези, които те обичат.
Влюбена съм!Съвсем случайно станало.Ама алоооо я ходи ги разправяй, тези работи на друго място.Същата си и ти като младите момичета.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4dad64d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво да те укорявам, станалото-станало. Със сигурност знаеш доста такива истории от клюките във фризьорските салони. Би следвало и да знаеш какво ще се получи от това любопитство. Както при всички любовникът е по-по-най, ами за това е любовник, я се съберете, па сподели след някой месец как е. Сега ти в секса му даваш много повече от неговите връстнички.

Според мен можеш да направиш две неща - или прекъснете всичко и се молете да не се размирише, или / което е по-вероятно / се оставете на страстите и чакайте късното и безполезно отрезняване, когато ще има и незаслужено наранени.

Мъж съм, на 47, имал съм възможности да кривна, но са ме удържали принципите ми. Не знам как ще реагирам, ако жена ми ме изненада с нещо такова, най-вероятно тихо и мирно ще и посоча вратата. Държа да знам още в началото, лъжата и лицемерието ме вбесяват. Освен да ти пожелая разум и добра развръзка, за друго не се сещам.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f56fff0241
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не е никак редно, но аз няма да те обвинявам, понеже знам, че в една такава ситуация, не можеш да се контролираш.
Моят съвет е просто да го прекратиш.Колкото по-рано, толкова по-добре.Бъди сигурна, че такива неща никога не остават неразкрити, сама няма да усетиш как ще се издадеш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: dc9157d55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако беше някое момиче, така щях да го насоля, но... за теб ми дожаля. Жена на 41 съм, имала съм възможност, но никога не съм изневерявала. При това съм омъжена за първия мъж в живота ми, а го открих на 17. Признавам, че и аз съм изпитвала любопитство какво е да съм с друг мъж, но дори и с тази мисъл само, имам чувството, че изневерявам. Но е човешко, мисля, да се питам... Зная, че няма да го направя, защото не зная после как ще погледна мъжа си в очите. 22 години съм го гледала с чиста съвест.
Не мога да ти кажа постъпи така или така. Нямам право. Бих те посъветвала само каквото и да правиш, да го правиш така, че никой да не е наранен. А ако това не е възможно, по-добре да нараниш себе си. Мъжът ти няма вина за ставащото.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3d4c9f69a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Както мъжете по време на критическата почват да изневеряват и да имат нужда от нови усещания, това се случва и с много жени. Според мен това е нещо нормално, още повече в днешно време, когато принципите и разбиранията на хората са толкова променени от тези в миналото. Може пък и мъжът ти да има и да е имал такива преживявания... Голяма работа, нали в крайна сметка семейството ви е наред. Според мен не си влюбена, просто си си припомнила чувството да си желана и ухажвана от друг и да изпитваш нови чувства с някой различен от мъжът ти, но не го бъркай с любов.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4ca0dee2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мене това не е любов, а просто любопитство, с времето си ще утихне и ще разбреш,че мъжът ти е човека на живота ти, нормално е да експериментираш, непознатото винаги привлича, не съм аз човека който да ти дава съвети на 20 год. съм, но винаги са ме влечали жените на 30 нагоре. А и внимавай, въпросния младеж може да е някой злодей, след време да те изнудва за пари, да ти напраи голи снимки и видео кат се любите и да ти съсипе живота!!! Умната.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 24d4066b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Внимавай мила!Била сам в тази ситуация!Първо беше страхотния секс.После колко много ме обича.След това започнах да го водя по кафета и заведения.Да му купувам дрехи и подаръци.Накрая започна да ми иска пари.Така,че се оказа малък жиголо,който си беше направил сметката предварително!Доста солено финансово ми излезе това сексуално увлечение!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1b34cc0bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   В момента си увлечена по него, защото той те кара да се чувстваш жива, дава ти енергия, дава ти стимул за живот.Разбираемо е!Но след време рискуваш да останеш сама,защото отношението му към теб може да се промени.Ще бъдеш презряна от мъжа си и сина си, а той ще започне да търси по млада.

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1119c58e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер десет и единадесет ми харесват ,но аз я обичам и ценя ! Благотворя я ,за мене тя е най добрия и прекрасен човек ,когото съм срещал! Няма да си променя отношението към нея !Обичам я !Някой неща просто стават и живота е един,ние сме гости на тази земя и ако гледаме кой какво казал,няма да сме истински щастливи!Трябва да се наслаждаваме на всеки миг !Благодаря ви за мненията !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b4967d4872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ХМ...според много късно ... те гризе съвеста, че може да ти е син.
Само не разбрах, поради какви обстоятелства..., сте се разделили ???
И.. след като яко наваксвате ...как се озова в леглото на "сина ти" ???
Разкажи по-подробно за теб и мъжа ти !!!
Иначе излизаш като всяка поредна празноглава жена !!!
С извинение !!!
ЖЕНА НА 49 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker