Все си мисля, че всичко е шега... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все си мисля, че всичко е шега...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3005 пъти
Не съм много сигурна как точно мога да започна тази история, защото ако трябва да разказвам всичко, което мисля и чувствам, писането ще продължи с дни.
И все пак ще се опитам да бъда максимално кратка, но достатъчно ясна...

С приятеля ми сме заедно от около 3-4 месеца.Отначало нещата никак не вървяха, всички ме съветваха да го оставя, просто като личност самия той не струваше. Все пак реших да се съобразя със собственото си желание. И така започна всичко....

Запознанстваото ни започна по много странен начин, нещата около нас се развиха бързо, бяха сложни и имаше многоо наранени от всичко случващо се. Но това е друга история.

Както вече споменах , в началото нищо не вървеше. На него не му пукаше, държеше се зле с мен, обаче на мен пък ми беше все едно. Все си повтарях "голяма работа, като ме остави ще си намеря нов, поне ще си струва".

Мина малко време и нещата се промениха, усетих, че държа на него. Отричах го даже и пред себе си, просто не исках да се влюбвам в него, не исках да свиквам с него, защото все още съм на мнение, че нищо хубаво няма да излезе.

Понякога ме дразни, караме се, но бързо ни минава и на двамата. Еданки характери сме, въпреки, че зодиите са ни прекалено противоположни. Мислим еднакво, твърде ми е предвидим, защото, както вече казах, и аз съм като него... От известно време усещам една привързаност от негова страна, честно казано не очаквах да се прояви някога. И все пак я има... Даже на моменти е леко плашеща.... И сега е момента да кажа, че имаме 10 години разлика. Аз на 20, той на 30....

От известно време във връзката ни присъства и бъдеще време...."Нали ще ми ставаш жена", "Нали ще имаме деца"... Проблемът е темата 'деца'. Споменава я често, но аз все си мисля, че всичко е на майтап и че не го мисли сериозно. Ама знам ли пък... Страх ме е да не оставя грешно впечатление в него, да не реши, че съм съгласна... И не искам да му казвам категорично "не няма", "никога", защото така пък може да си тръгне....

Той не е от хората, които се задържат дълго с едно момиче, свикнал е да ги сменя и е истинско чудо, че все още сме заедно. Притеснява ме много това, че всеки един момент може да ме зареже заради някоя друга, въпреки, че няма такива изгледи. Ама тея неща никога не стават с предупреждение, идват като гръм от ясно небе.

Все още се чудя дали си струва да сме заедно, разликата в годините като цяло не е проблем, проблем са интересите, които са различни с възрастта... И се чудя дали найстина е сериозен, или просто го казва колкото да има за какво да говори...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 54401f8bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
от семиотична гледна точка, всеки би интерпретирал подобно поведение по различен начин. Може да се е променил, но може и да не се е. Каквото и да решиш да направиш, винаги ще имаш една питанка за това, което би ти се случило, ако бе поела "другия" път. Не мисля, че някой би могъл да ти даде отговор, не мисля, че и ти самата би го намерила. Ако останете заедно - рискуваш. Ако се разделите, може по-късно да осъзнаеш, че си изгубила половинката си. Бон шанс, каквото и да решиш!

Мегън

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e270a08f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен остани с него, но имай едно на ум и гледай да не се привързваш много. Създай си нови приятелства и заздрави старите, а и се оглеждай за някой друг. Така ще си подсигурена. Може да звучи малко гадно, но пък като не можеш да му имаш доверие и не си сигурна в него, и това е вариант. Поне ще знаеш, че ако го изгубиш, имаш на кого да разчиташ. А и трябва да си поговорите много сериозни и открито, за да се знае кой какво иска.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 88add61d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами на него вече му е време за деца, уют и т.н., но според теб е непостоянен - струва ли си да си усложняваш живота?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 368946cc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общо взето, времето ще покаже. Голяма грешка да се откажеш от връзкат ви в този момент - човек никога не знае..
голяма грешка и да влизаш във връзка с "едно на ум" - основата трябва да е здрава,а ивинаги се усща от другия.
Ти изяснила ли си си какво желаеш от този човек и дали би споделила живота си с него? Мислиш ли за семейство?
Дори отговорът да е не, не е нужно да прекратявате отношения, но се налага да поговорите. няма да стане без един сериозен разговор, без шеги и подмятания..
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker