Връзките възможни ли са вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзките възможни ли са вече?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2316 пъти
Здравейте. Заглавието подсказва за колкото и обществен проблем, така и личен. Връзките възможни ли са? Отживелица ли са? Седях си в парка оня ден и 2 момичета до мен си говореха. Едната разправяше на другата как не можела да повярва, че издържала 4 месеца с някво си момче. Казваше "мен ми се живее аз сега съм млада, още ми е чудно, че съм с него. "(тя беше на около 20-21 като мен). Аз разбирам, че веднъж сме млади, но бива ли така... сериозно?
С този лайфстайл и дискотеки навсякъде, да не говорим, че по списания и телевизия само се говори за разводи на известни личности, да не би българите да сме сметнали, че да сменяш партниорите си е много готино и яко? Да нямаш връзка и да си свободен е супер ли? Ама стига толкова де, то значи да си на 15 и да те тресат хормоните и да си на 22 и пак да те ти се живее, излиза е едно и също. Имам приятели (момичета) на по 26-27 които са сами ии (е не знам дали им е тежко да нямат човек до себе си), но определено си режат мъжете наред и като чели само забавление търсят.
Аз ходих с едно момиче, с което много се харесвахме и познайте... издържахме 3 месеца, защото на нея и писна от мен. Не стига, че трудно се харесваме двата пола вече, пък и не си даваме шанс да се опознаем. Какво става наистина, обречени ли сме да сме сами? Няма ли сериозни момичета, вече? Много го казват че са сериозни и всичките до момента се оказаха че излъгаха..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1cece1040b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бях в твоето положение преди години. Чудех се как може да има такова бездушие, как може момиче и момче да се целуват, а в следващия момент тя да намига на някой друг. Как може двама души да имат силна връзка с години и накрая единия заради увлечение или просто секс да тегли чертата.
След това започнах да мисля по глобално и да се чудя защо останаха в миналото компании, които палеха огън и свиреха задружно на китари до зори и вместо тях се появиха компании, в които ако някой си тръгне от маса претъпкана с уиски и салфетки за подмятане на някоя чалга песен, то веднага след това започват да го одумват.
В днешно време колкото е по-голяма компанията, толкова е по самотно в нея. Колкото повече снимки от различни места някой качва във фейсбук показвайки колко добре си изкарва, толкова повече прозира самотата на този човек.
Просто исках да ти кажа, че не можеш да промениш светът, не можеш да промениш обществото, но можеш да промениш себе си така че да ти е добре. Не вини момичетата, не вини другите, а намери начин да се приспособиш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4e1dcea4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Грешиш. Истината е, че 21. век е пълен с изкушения. Двата пола никога не са спирали да се харесват, просто всички сме много по-разкрепостени.
Последната ми връзка не беше много дълга, макар и аз да си мечтаех за вечната, неспирна любов. Но в крайна сметка, 22-годишният ми партньор е напълно прав за себе си (при това разговори, които сме водели време и време след раздялата) - "не му е времето сега за сериозни неща"..
Тази монета има две страни. От едната, той рискува да се разочарова от връзка, в която на младите си години е хвърлил много, много любов, пропускайки други неща от младостта си. От друга пък, рискува да изгуби "голямата си любов" (да допуснем, че съществува) безвъзвратно, именно защото не се е "наживял".
Ти какво искаш, млади авторе? Вечна неспирна любов? Замисли се, че по статистика рядко оцеляват бракове, сключени на 20-23 години - сега в 21. век. Причината е, че всеки гледа в чуждата паничка, рано или късно почва да чувства, че времето отлита и започва да "компенсира" чрез изневери, криввания от пътя, лъжи към партньора и така нататък.
Всичко това не ми харесва особено много, но се опитвам да съм реалист. Късмет на всички в живота, направете го пълноценен и дано да сбъднете мечтите си! :))

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c1448e4e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено ти казвам, че и на мен ми се живее и аз искам да се забавлявам и да си живея живота и аз режа почти непрекъснато момчетата.
Но разликата между мен и другите момичета е, че мен не ме кефи да си въртя дупето по дискотеките и да излизам с какви ли не.
И аз си задавам същият въпрос като теб, защото навсякъде ме заобикалят олигофрени, които се държат като ''големи свалячи'' и уж търсят сериозни отношения, а държанието ми е отвратително. Имах дълга връзка и след почти две години не съм имала, защото искам човек с който да си заслужава да се опознае и с него да си изживея да кажем част от младостта, като се забавляваме заедно.
Рядко пиша тук, но отговорих защото има момичета които Вие момчета търсите, но явно всичко е съдба и на всеки му е писано да види и преживее определени неща докато намери това, от което има нужда.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 24414c893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възможни са. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 16afde7932
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Попаднал си на несериозно момиче. Както тия момичета обаче, за които говориш, така и ти, правите една и съща грешка. Предварително определяте, броите, смятате срокове на годност на връзката. Връзката не е с цел да е весело или да е скучно, нито с цел да е дълга или кратка. Тя е за да се чувстваш добре. Ако един човек е с друг и смята, че от това ще му стане скучно или че ще е кратко, значи не го харесва. Няма го на-важното - причина да са заедно. Обаче ти, ако се настроиваш така, ще отблъснеш сам момичето, подтиквайки я да си брани свободата. Защото пък отиваш в другата крайност. Да имаш очаквания. Товае проблемът. Дали ще са позитивни - каквито са твоите, или негативни - като на момичетата от парка, това те закопава. Радвай се на живота:)

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c5f67796da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, че какви сериозни връзки на 20-21!? То на вас акъла ви е още несериозен... Такива СА възможни над 25!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 82f588330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Човече, чалгата е виновна! Покрай нея всичко стана безвкусно и евтино... Жените станаха еднотипни кукли, мъжете станаха "не толкова мъжествени". Хората решиха, че хубав секс е само, ако се прави навсякъде, по всяко време и с всеки. Пък "задръстеняците", които не се носим в чалга-стил, нито можем да се забавляваме в компания, нито можем секс да правим. Все пак имаш някакъв избор. Може да обърнеш внимание на някоя, не толкова "красива" и "забавна" на пръв поглед, интересуваща се от "някакви странни тъпотии", но поне сутрин и вечер ще изглежда еднакво и няма да те изненада неприятно. Все още се намират такива. Можеш и да ходиш по разни дискотечки, да хващаш летящи салфетки и покрай тях и някоя друга "красавица", подобаващо гримирана, боядисана, топирана, облечена или съблечена и т. н. т... А най-добре, ако ме питаш и ако търсиш нещо истинско - бягай от тая държава. Аз съжалявам, че не го направих, когато имах възможност, но сега обмислям други варианти. В тая държава еволюцията е спряла преди няколко века!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ad42e77e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма страшно, положението не е толкова страшно колкото изглежда. До скоро и аз мислех по подобен начин, но ако човек се вгледа по-дълбоко осъзнава, че покрай негативните има и доста положителни неща. Нормално е, ако излизаш по чалга дискотеки, механи и тем подобни, всяка вечер да гледаш салфетки и цигании. Ако се движиш сред кифли и селски тарикати, нормално е да се сблъскаш със съответното им поведение. Има доста свестни хора, както мъже, така и жени, просто човек трябва малко да се поогледа, защото не ходят в събота вечер да играят кючеци.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6353005137
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Не стига, че трудно се харесваме двата пола вече, " - с тези си становища, каква дружба очакваш? Като не харесваш противоположният пол, намери си от твоят, явно това намекваш. Това твое нехаресване се усеща от момичетата и затова те отбягват.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 56edb5049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не им обръщай внимание. Те са модни стоки. Ще процедират
така докато не си намерят майстора. Или не им писне да бъдат в оборот. Остави визията им, красотата им гали очите ти, но душите им не са зрели. Огледай се за по-зрели момичета, които да искат да те опознаят и оценят. Ако не искаш да те третират като носна кърпичка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker