Какво е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 2911 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо с вас. Аз съм момиче на 21 г. От време на време се налага да посещавам едно място. Там работят няколко жени. Става въпрос за една от тях. Харесвам я. Май съм би, понеже си харесвам и мъже. Днес отидох там и беше само тя. Хем се зарадвах, че я виждам, хем се притесних. Подкосиха ми се краката, щом я видях. Мн е красива. Невероятна е. Гласът й също е мн хубав. Едва написах това което трябваше. Блокирах. Не можех да мисля, да говоря. Обичам да я наблюдавам и слушам.

Това е от година някъде, откакто посещавам това място. Тя е на 30 и няколко по моя преценка. Нормално ли е? Какво е, влюбване? Не знам и аз. Ще се радвам някой да пише мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 913ef1de0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, ако беше влюбена в жена щеше да си сигурна, че си влюбена в нея. Разбира се, влюбването има и платонични измерения. Нерядко изпитваме силна платонична любов и възхищение към приятели.
Задай си въпроса дали изпитваш сексуално влечение към нея и мисля, че ще ти стане ясно.
Аз също съм имала подобен случай. Но така или иначе идеята да съм в едно легло с въпросната жена не ме радваше толкова, колкото всичко останало в нея.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5278c23565
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не май, а направо си би, което не е болка за умиралка, такива сте много. Имаме си ги и в компанията, проблеми поне на основа сексуална ориентация не са възниквали. Проблем е, че въпросната дама ти харесва, а не знаеш какво да правиш. Ако смяташ, че можеш да и кажеш и тя ще го приеме човешки, без значение дали с положителна или отрицателна реакция - добре, поне ще ти олекне. Иначе не ходи там, все ще се издадеш и ще стане грозна история.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 85a8e9a1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ненормално е да изпитваш такива емоции към някой,който ти е роднина. Ненормално е да убиваш или да се гавриш с някой за удоволствие...В това да обичаш някой, та било то и човек от твоя пол аз лично не виждам нищо ненормално. Според мен е любов, щом те държи вече една година. Човек не избира в кого да се влюби,то просто ти се стоварва отгоре дори и да не искаш и да отричаш,че е вярно. Случва се с доста хора, но рядко някой си признава :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: da62e6150b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря мн за мненията! Към коментар 1 - да, имам и сексуално влечение към нея. Бих искала да я докосна, целуна... Към 2 - ами наистина не знам какво да правя и да правя ли въобще нещо? Не знам как ще реагира. Сигурно ще ме помисли за извратена. В нейно присъствие блокирам. Спирам да мисля, да говоря и не знам как ще й кажа и дали трябва да го направя? Ако реагира положително супер, но ако отрицателно какво ще правя после? Няма да мога да стъпя там от неудобство. А и ще ми е мн гадно. Тя сигурно има семейство. Каква ще съм аз? Просто споделих трепета си, но реално едва ли може да се получи нещо. Номер 3, да, явно е любов, и аз така си мислех, но не бях сигурна. Май е по-добре да не правя нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker