Oпит за раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Oпит за раздяла
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2334 пъти
Опитвам се да скъсам с моя приятел, но всеки път той ме поставя в трудно положение, гледа ме сякаш това ще го убие и всъщност не мога да скъсам с него, а искам да го направя защото вече го нараних по най-лошия начин по които някой може да постъпи с човека до себе си и осъзнах че не искам да го лъжа и да живея с чувство за вина. Никой не заслужава подобно нещо. Как да скъсам с него без той да се почувства зле. Всъщност искам да му дам шанс той да срещне по-добра от мен, което ще разбере по-късно и ще се радва на пълно щастие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: f0881879cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прави това! Никога, ама никога не поставяй нуждите и чувствата на другите на преден план. Преди време бях с такъв мъж около 1 година бяхме заедно и беше сигурно най-кошмарната в живота ми! Изобщо не се чувствах щастлива. Сещаше се, че уж ме "обича" само, когато правих опит за раздяла с него, а през останалото време бях просто нещо като декорация за него. Никога не искаше да комуникираме за проблемите си и ме караше да се чувствах като пълен боклук. Никой не бива да се чувства такъв в една връзка, точно обратното. Човека до теб трябва да те кара да се чувстваш възможно най-балансирана и чувстваща се добре. Ако продължите де бъдете заедно ще се наранявате взаимно безброй много пъти. Казвам ти го отличен опит. Надявам се историята, която ти споделих да ти бъде полезна и да се случва на по-малко хора. Не се самосъжалявай чак до такава огромна степен.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 27bbcf063e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами остави го тогава без обяснения, явно е че той не иска да ги слуша. Или по-точно ти не можеш да понесеш да му ги кажеш в очите. не бъди сигурна, че след време като е с друга, ти ще си по-добре от това. Това или е твоята любов или не. А не се притеснявай дали сега ще си намери някоя приятелка. Разделяте се, поемате си по пътя и всеки си търси щастието...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cb1e259dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познато... от колко време ходите и случайно да не се познавате от интернет само?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 27edd25138
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако чакаш подходящия момент скоро няма да стане да знаеш.
Казваш каквото има да казваш и точка, няма смисъл да тормозиш себе си и да залъгваш него.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5d6a96a825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами ти всъщност какво питаш?
. Досещам се как си го наранила. Ще съм прям по мъжки:
Мъжете не мислят като жените. Ако той е свестен и ти си му изневерила ще подходи не с омраза(макар и понякога дяволчето да се появява) а с разбиране. Ще подходи положително. Ще се опита вътре в себе си да те оправдае. Ще си помсли, че е направил грешка с нещо за да те подтикне да направиш такова нещо. И в крайна сметка може би той иска да ти даде шанс поради причината, че е добър човек.

А ти какво си направила си знаеш най добре. Само ще ти дам лека нотка с това, че повечето жени от лек тип могат и по интернет да се влюбят и преспят ли с някой си изграждат всякакви небивали образи за този някой и го задалжават едва ли не да им оправдае очакванията. Само внимавай като го напускаш човека да не се окажеш поредната "измамена" от собствените си илюзии, че от другата страна тревата е по-зелена.

Успех
М36

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 95436e0de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ако питаш как и агнето да е живо, и вълкът - сит, няма как да стане. щом искаш да се разделите, просто го направи. в случая лек и безболезнен начин просто няма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 81ebb5dd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А досещаш ли се, че той може да ти е простил и да иска да продължите заедно напред?
Проблемът е в теб и натрапчивата мисъл, че трябва да го освободиш от присъствието си, но според мен ако имаш чувства към него/той явно има/, си я избий от главата и... знаеш какво да направиш!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cb1e259dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не осъзнаваш ли колко повече ще го нараниш така?без да знае причината,да го оставиш?Мислете с главите си ей жени!Наранявате много повече така,с недомлъвки и потискане на истината и фактите...Обади му се и говорете като големи хора.Жени на по 20-30 години,а не умеят връзка да поддържат...срамота!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cc9c3ec928
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мила, нали знаеш какво са казали хората, "по-добре ужасен край, отколкото ужасии без край! " Не казвам, че ще ти е лесно, но по-добре да го нараниш веднъж отколкото да измъчваш и себе си и него до безкрай, защото е ясно, че в тази връзка никой от вас няма е щастлив. За това събери смелост и просто му кажи истината. "Не съм щастлива с теб! Нека спрем да си причиняваме болка. " или нещо подобно. Да, знам много смелост се иска, да знам, че от реакцията му сигурно ще те заболи, но сама казваш, че така и двамата имате шанс да срещнете нови хора и да сте щастливи. Сега няма да го оцени и ще страда, но с времето раните заздравяват и всеки намира сили да продължи напред. Няколко пъти са ми разбивали сърцето, всеки път съм си мислела, че никога повече няма да съм щастлива, но времето лекува и на вече съм над 30 и все още вярвам в любовта, защото съм намерила сили след цяла река сълзи да простя и да продължа.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cb1e259dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ама тука, тя е скрила нещо от него и не иска Тя да се измъчва, затова иска д го остави в неведение! Поне разкрий на човека истината, причините и тогава си решете дали той ще те приеме грешна или не!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 241e7f69e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Опитвай по-сериозно! Така и ще си останеш с него и някой ден ще рониш горчиви сълзи, като мен.... повярвай ми! Щом си решила подобно нещо - не отлагай, явно е, че не желаеш да продължиш с него. Не мъчи и себе си и него!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0212b2044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз искам да скъсам с приятелката ми, ако трябва ще остана сам цял живот, но не мога да бъда с нея. От 5 месеца съм с нея и това ми е първата сериозна връзка, но когато разбрах преди да се запознае с мен какви ги е вършила.. секс за една вечер с някакъв след дискотека и му предлага след това да бъдат само приятели за секс. А с друг на 6-тия ден му прави свирка (след това не го потърсва), по принцип той я е накарал, но да спиш в някой на първа среща в тях (нищо не е правила, но да остане в тях), а на втората да прави тези неща ми изглежда много много зле, това е едно леко момиче, без значение, че не изневерява и не лъже докато има връзка, баджаниците ми са около 9, 10 човека (с 95% е имала сериозни връзки по месец, два, три, 2 години с един, почти 1 с друг), но аз не мога да я приема, явно няма свестно момиче на този свят. страх ме е да се разделя с нея, за да не стигне до крайност, защото тя е способна на това

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker