Братовчедка ми ме мрази! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Братовчедка ми ме мрази!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4935 пъти
Историята ми е следната , аз съм момче на 23 години, сериозен човек съм, отговорен и с добро патриархално възспитание. Преди около 4 месеца се случи така, че се запознах с едно изключително красиво момиче и веднага хлътнах по нея. Впоследствие обаче разбрах, че това момиче е дъщеря на моя втора братовчедк , но този факт по никакъв начин не намали чувствата ми към нея. Дори и след като разбрах , че тя си има приятел, не се укротих и продължавах да настоявам да ми даде шанс да бъда е с нея.

Желанието ми се подсилваше и от факта, че въднъж тя ми спомена, че ме харесва и освен това съм и забавен. Никога преди това не ми се беше случвало подобно нещо, чувствах се ужасно, че изпитвам подобни чувства към своя роднина. Стана така, че някак си гаджето и разбра за моите взаимоотношения с приятелката му и се вбеси изключително много.

Стигна се даже до там, че започна да отправя към мен заплахи за физическа саморазправа. Междувременно "братовчедка ми" също се настрои срещу мен. Може би точно това ме накара да преосмисля чувствата си към нея, тъй като не исках да я загубя като приятел. Изчаках да мине малко време, за да поотихнат неприятните събития и събрах смелост за да поискам прошка от "братовчедка си". Тя обаче не искаше и да чуе за помирение с мен, отправяйки всевъзможни обиди по мой адрес. Това ужасно ме нараняваше, но си траех и вътрешно се надявях, някой ден да промени отношението си към мен.

Нещата продължиха така до момента, когато преди няколко дни тя ми призна, че не иска да има нищо общо с мен и ме мрази ! Почувствах се силно наранен, защото многократните ми опити да се сдобря с нея се оказаха безсмислени. Така риших да поискам подкрепа от нейния приятел, с който вече се бяхме помирили. Оказа се обаче, че той също е настроен негативно спрямо мен, вероятно под въздействие на братовчедка ми, и вместо помощ получих поредната доза обиди.

В крайна сметка момчето реши да ми помогне, но при условие че му дам 200 лв ! Това бил единствения начин да ме сдобри с братовчедка ми. Проблема е, че няма от къде да намеря толкова пари, тъй като това е месечния доход на семейството ми!

Освен това, ми се струва отвратително това, някой да използва собствената си приятелка за правене на бизнес! Не знам как да постъпя, чувствам се напълно обезверен. Аз съм много чувствително момче, и ми е непосилно да приема омразата от страна на свой близък. Моля ви за коментари! Предварително ви благодаря, за отделеното от вас внимание !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 89e506cc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И защо ти трябваше да се опитваш да разделяш момичето от приятеля и? Да забъркате поредната селска махленска сапунка ли? Какво постигна в крайна сметка? Една от божиите заповеди гласи да не пожелаваш жената на ближния си, но винаги има такива като теб, които се навират, където не им е работа. И най-често по-късно зарязват от своя страна излъганата патка. Един бой би ти дошъл добре. Иначе 200 лева бил месечният доход на семейството ти - ами какъв мъж си ти с такива пари на 23 години? Я вместо да мислиш за простотии се хващай на работа.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d6e6a461b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нищо не съм постигнал, дори приятелските си отношения с нея загубих ! Месечния ми доход е 200лв, тъй като аз все още съм студент и не работя, а родителите ми са пенсионери и просто нама от къде да дойдат тези пари!
Относно божията заповед, не мога да кажа със сигурност дали я нарушавам, защото все пак гаджето на братовчедка ми, не ми е бил близък, даже не съм го познавал преди това. Признавам, че направих грешка, но по-важното е, че я осъзнавам и се разкайвам за постъпката си !

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cf8145d204
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами дано всичко да се оправи, но това е вьзможно само по лично желание на братовчетка ти .....друг начин няма, защото ако има няма да е нормален вече
d22

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6f668a29b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е може ли да не си познаваш роднините ти в чужбина ли си живял досега, няма значение забравяш за случея и времето лекува.Опитай се да ги забравиш това е от мен. А номер 1 е изкукуригала бабичка, незнае ли че в любовта няма божии заповеди хората и погребение одменят за едно ебе..е

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3c1eaf670b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всъщност още по-лошо , в Свищов живях 4 години ,бях студент там , даже все още съм. Бртовчедка ми е много малка , само на 16 години и не е имало възможност да се запознаем преди това. Иначе си прав времето лекува , но след тази случка ще ми е много трудно да я погледна в очите отнво !

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 861eb777fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хах, номер 4, номер 1 говори за нещо елементарно - не посягай на чуждо, а ако живееш за едното еба*е, ти самият си изкукуригал.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b8ad33f885
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен лично ми се догади! Жалко, че и младите хора толкова се сбъркахме! .....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker